• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
یعنی لبنان بازی رو میبره ؟
l034.gif
اتفاق مهمی نمیفته اگر ببره کره دو بازی خونگی داره کار کره خیلی راحتتر از ماس در واقع بین کره ازبک و ایران کمترین شانس هنوزم با ماست چون ما اگر لبنان رو هم ببریم و ازبک بازی خونگیشقطرو ببره ما باید لااقل تو کره مساوی کنیم و نبازیم !! وگرنه سوم شدیم رفته

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
اگه لبنانم بتونه کره رو ببره خیلی خوب میشه فعلا که تا 55 جلو

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
تبریگ میگم...ولی حقیقت رو هیچ وقت نباید کتمان کرد.

قطر خیلی خیلی ضعیف بود...ایران هم اصلا قوی نبود و به واسطه بسیار ضعیف بودن قطر بود که بردیم که اون هم واقعا شانس اوردیم...

ایران به نظر من با این برد شاید شانس صعودش از 10 درصد رسیده باشه به 25 تا 30 درصد.

این گزارشگر بی اطلاعات واقعا هیچی حالیش نیست ! نه واقعا هیچی بارش نیست..

داره میگه اگر ما لبنان رو ببریم شانس صعودمون بسیار زیاد میشه و به احتمال زیاد صعود می کنیم..یکی نیست بگه اخه مردک برو جدول رو ببین بعد شعر بباف.

الان ایران 10 امتیازی هست..و ازبک 11 امتیازی...ما گیرم که بازی لبنان و کره که که الان داره بازی میشه مساوی یا ببازه کره...کره میشه 11 یا 10 امتیازی.

هفته بعد ما ببریم لبنان رو میشیم 13 امتیازی و بازی ازبک و کره فارق ار هر نتیجه که بدست بیاد ما بازی اخرمون با کره جنوبی هست که باید قطعا اون بازی رو ببریم..اگر بازی رو نبریم تیم سوم صعود خواهیم کرد...چون ازبک بازی اخرش با تیم های حذف شده خواهد بود و به احتمال بسیار زیاد میبره و میاد بالا...و بازی کره هم اگر با ازبک خوب نتیجه نگیره براش حکم مرگو زندگی رو داره..اگرم کره 2 بازی لبنان و ازبک رو ببره میشه 16 امتیازی و قطعا جلوی ما جوانمردانه بازی میکنه که ما باید باز هم به فکره برد کره باشیم چون ازبک همونطور که گفتم احتمال بردش تو بازی اخر با توجه به حدف دیگر تیم و بی انگیزه بودنشون بسیار زیاد هست.

با برد لبنان شانس صعودمون به 40 تا 45 درصد افزایش پیدا میکنه و باید قبول کرد بردن تو کره کار هر تیمی نیست !

mohammad69

Registered User
لایک‌ها
240
این شجاعی افتضاح بود ، یه پنالتی مسلم هم داد که شانسمون گفت داور نگرفت

من نمیدونم چرا خلعتبری که فصل پیش روی 37 گل زده سپاهان تاثیر داشت نباید فیکس باشه و به جاش این سوتی بازی کنه !!

همون 10 دقیقه که خلعت بازی کرد میارزید به کل بازی این آقا

بهترین بازیکن زمین هم به نظر من آندو بود

jabera

Registered User
لایک‌ها
242

قطر خیلی خیلی ضعیف بود...ایران هم اصلا قوی نبود و به واسطه بسیار ضعیف بودن قطر بود که بردیم که اون هم واقعا شانس اوردیم...

ایران به نظر من با این برد شاید شانس صعودش از 10 درصد رسیده باشه به 25 تا 30 درصد.

داره میگه اگر ما لبنان رو ببریم شانس صعودمون بسیار زیاد میشه و به احتمال زیاد صعود می کنیم..یکی نیست بگه اخه مردک برو جدول رو ببین بعد شعر بباف.

الان ایران 10 امتیازی هست..و ازبک 11 امتیازی...ما گیرم که بازی لبنان و کره که که الان داره بازی میشه مساوی یا ببازه کره...کره میشه 11 یا 10 امتیازی.

هفته بعد ما ببریم لبنان رو میشیم 13 امتیازی و بازی ازبک و کره فارق ار هر نتیجه که بدست بیاد ما بازی اخرمون با کره جنوبی هست که باید قطعا اون بازی رو ببریم..اگر بازی رو نبریم تیم سوم صعود خواهیم کرد...چون ازبک بازی اخرش با تیم های حذف شده خواهد بود و به احتمال بسیار زیاد میبره و میاد بالا...و بازی کره هم اگر با ازبک خوب نتیجه نگیره براش حکم مرگو زندگی رو داره..اگرم کره 2 بازی لبنان و ازبک رو ببره میشه 16 امتیازی و قطعا جلوی ما جوانمردانه بازی میکنه که ما باید باز هم به فکره برد کره باشیم چون ازبک همونطور که گفتم احتمال بردش تو بازی اخر با توجه به حدف دیگر تیم و بی انگیزه بودنشون بسیار زیاد هست.

با برد لبنان شانس صعودمون به 40 تا 45 درصد افزایش پیدا میکنه و باید قبول کرد بردن تو کره کار هر تیمی نیست !

منم نظرم اینه تیم ایران افتضاح بازی میکنه
اینطوری جام جهانی هم بریم ستمه:دی

ولی اینقدر بدبین نباش
اگر کره ببازه یا مساوی کنه،جلوی ازبکستان سفت بازی میکنه
اون وقت ازبک را میبره-و ماهم میبریم:دی

اون وقت بازی آخر یه مساوی میخواهیم!

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
بهترین بازیکن زمین هم به نظر من آندو بود

یک پاس درست و درمون نداد آندو.. 1 نفر رو نتونست مستقیم دریبل بزنه.. یه شوت روی دروازه نداشت.. بهترین بازیکن؟؟؟؟؟؟

pouyasony

Registered User
لایک‌ها
253
بچه ها یه سوال ؟ :)))) اون دختر خانومی که بغل کیروش نشسته بود کی بود؟ ... خیلی براش بازی مهم بود فکر کنم دختر وینگادا بود .

مربی بانوان ایرانه

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
بچه ها یه سوال ؟ :)))) اون دختر خانومی که بغل کیروش نشسته بود کی بود؟ ... خیلی براش بازی مهم بود فکر کنم دختر وینگادا بود .

:))))))) عالی ای داداش :دی
این خانوم سرمربی تیم بانوان ایران هست خیر سرش :دی

naseria_1364

Registered User
لایک‌ها
20
جباری و حیدری که در این بازی ری دن
شجاعی هم که کلن هیچوقت بازیکن نبوده نمیدونم چرا داره خارج بازی میکنه واقعا یک پنالتی هم داد
در کل دم داور گرم خیلی هوا رو داشت

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
اتفاق مهمی نمیفته اگر ببره کره دو بازی خونگی داره کار کره خیلی راحتتر از ماس در واقع بین کره ازبک و ایران کمترین شانس هنوزم با ماست چون ما اگر لبنان رو هم ببریم و ازبک بازی خونگیشقطرو ببره ما باید لااقل تو کره مساوی کنیم و نبازیم !! وگرنه سوم شدیم رفته

البته اونش دیگه به خودمون ربط داره . کره اونقد قوی نیست که نشه توی خونش مساوی کرد . از اون طرف قطر چون امیدی به صعود نداره جلوی ازبک براحتی میبازه واسه همین کار ازبک خیلی راحتر از ماست . البته همه اینا در حالیه که ما بتونیم لبنان رو ببریم! از اونجایی که ما معمولا همه بازیهامون باعث سورپرایز هست بعید نیست توی ازادی از لبنان بخوریم!

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
آره من هم نظرم مثل دوستمون هست اونقدری که ما تا حالا با تیم های عربی توی آزادی مشکل داشتیم هرگز با کره حتی توی خود کره نداشتیم

Speeedd

Registered User
لایک‌ها
102

اقا من نمیدونم ی عده مردم ما هیچی از فوتبال سرشون نمیشه فقط صبح تا شب ایه یاس میخونن.
قطر ضعیف بود بعد به نظرت ما فقط بریدم؟
ما قطر را توی زمینش لهش کردیم خیلی چند تا موقعیت دیگه چی داشت؟همش توپ دست ما بود واقعا باید فوتبالیست باشی تا بفهمی وقتی دیگه دقیقه 60 بازی دیگه جون تا پات نیست ولی غیرتشون نزاشت.
نمیدونم واقعا چی بگم همش ایه یاس همش ایه یاس.
یکی نظر داده بریم جام جهانی چی کار ؟؟؟؟!! بریم از برزیل ببازیم.
اخه یکی نبود بهش بگه الان بهترین بازیکنان تیم ملی ایران کجا بودن؟؟همین جواد نکونام که امشب خیلی خوب کار کرد همین آندو-قوچان نژاد-شجاعی همه توی اروپا بازی میکنن همینان که باعث میشه فوتبال پیشرفت کنه.
حالا هی بگید ایران نمیره جام جهانی اقا ایران دیگه صعود غیر مستقیمش قطعی شد فقط میمونه برد لبنان و ی تساوی تو کره.تمام.

Speeedd

Registered User
لایک‌ها
102
جباری و حیدری که در این بازی ری دن
شجاعی هم که کلن هیچوقت بازیکن نبوده نمیدونم چرا داره خارج بازی میکنه واقعا یک پنالتی هم داد
در کل دم داور گرم خیلی هوا رو داشت
باو شما برو به فانت برس شما را چ به فوتبال.
از نظر شما فوتبال مسی هست که میره گل میزنه :)) یا هر کی توی تیم ملی بهترینه؟
این قطری ها مثل ... از مسعود میترسیدن توی اکثر صحنه فوچان نژاد را آزاد میکردن.حرکت های پا به توپش.نگه داشتناش چی میگی شما؟مگه فقط حمله هست؟اصلا پستشو فهمیدی کجا بود؟؟؟
اصلا سیستم ایرانو فهمیدی چی بود؟؟؟ به قران اگه بتونی روی کاغذ اصلا رسمش کنی :))))

mohammad69

Registered User
لایک‌ها
240
یک پاس درست و درمون نداد آندو.. 1 نفر رو نتونست مستقیم دریبل بزنه.. یه شوت روی دروازه نداشت.. بهترین بازیکن؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز اندو هافبک دفاعیه وظیفه ش بازی سازی و دریبل نیست
وظیفه ش توپ گیری و خراب کردن بازی حریفه که به بهترین نحو این کار رو انجام داد
با دوندگی زیادش کلا هافبک های حریف رو از بازی خارج کرده بود

به هر حال من نظر خودم رو گفتم و قرار نیست نظراتمون با هم یکی باشه

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
ابراهیمی:سیستم کی روش بی شباهت به استقلال نبود/به 22 سال قبل برگشتیم

فوتبال ایران/سرمربی پیشین تیم ملی گفت:در نیمه اول سیستم دفاعی تیم خیلی خوب بود و جز یک بار رحمان احمدی را ندیدیم.

ناصر ابراهیمی در گفت و گو با اوج درباره عملکرد تیم ملی در نیمه نخست بازی مقابل قطر اظهار داشت:در مجموع تیم ملی ارائه گر بازی خوبی بود.تجمع دفاعی ما خوب بود ولی از دید من باید در فاز حمله سعی کنیم تعادل ایجاد شود و فقط از جناح راست روی دروازه قطر توپ نریزیم.

وی ادامه داد:شیوه ای که کی روش در این بازی در نیمه نخست بنا کرد بی شباهت به روش بازی استقلال در فصل اخیر نبود.حضور منتظری در دفاع راست و صادقی و بیگ زاده در دفاع میانی و دفاع چپ در این راستا بود.فکر می کنم با این تعداد ملی پوشان استقلالی به سالی برگشتیم که قهرمان آسیایی پکن شدیم.در سال 70 هم که من خودم مربی تیم بودم،7 استقلالی در ترکیب اصلی بودند و فکر می کنم با این اتفاق به 22 سال قبل برگشتیم.

ابراهیمی درباره نیمه دوم گفت:من در مجموع به این بازی خوشبین هستم.در نیمه اول سیستم دفاعی تیم خیلی خوب بود و جز یک بار رحمان احمدی را ندیدیم.فکر می کنم با ادامه این روند در نیمه دوم بتوانیم به گل هم برسیم.

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
اقا من نمیدونم ی عده مردم ما هیچی از فوتبال سرشون نمیشه فقط صبح تا شب ایه یاس میخونن.
قطر ضعیف بود بعد به نظرت ما فقط بریدم؟
ما قطر را توی زمینش لهش کردیم خیلی چند تا موقعیت دیگه چی داشت؟همش توپ دست ما بود واقعا باید فوتبالیست باشی تا بفهمی وقتی دیگه دقیقه 60 بازی دیگه جون تا پات نیست ولی غیرتشون نزاشت.
نمیدونم واقعا چی بگم همش ایه یاس همش ایه یاس.
یکی نظر داده بریم جام جهانی چی کار ؟؟؟؟!! بریم از برزیل ببازیم.
اخه یکی نبود بهش بگه الان بهترین بازیکنان تیم ملی ایران کجا بودن؟؟همین جواد نکونام که امشب خیلی خوب کار کرد همین آندو-قوچان نژاد-شجاعی همه توی اروپا بازی میکنن همینان که باعث میشه فوتبال پیشرفت کنه.
حالا هی بگید ایران نمیره جام جهانی اقا ایران دیگه صعود غیر مستقیمش قطعی شد فقط میمونه برد لبنان و ی تساوی تو کره.تمام.

صعود غیر مستقیمش قطعی شد؟لول :)))
شما میگی احتمالا اوروگویه رو قطعی زدیم از الان؟:دی

بالا