تبریگ میگم...ولی حقیقت رو هیچ وقت نباید کتمان کرد.
قطر خیلی خیلی ضعیف بود...ایران هم اصلا قوی نبود و به واسطه بسیار ضعیف بودن قطر بود که بردیم که اون هم واقعا شانس اوردیم...
ایران به نظر من با این برد شاید شانس صعودش از 10 درصد رسیده باشه به 25 تا 30 درصد.
این گزارشگر بی اطلاعات واقعا هیچی حالیش نیست ! نه واقعا هیچی بارش نیست..
داره میگه اگر ما لبنان رو ببریم شانس صعودمون بسیار زیاد میشه و به احتمال زیاد صعود می کنیم..یکی نیست بگه اخه مردک برو جدول رو ببین بعد شعر بباف.
الان ایران 10 امتیازی هست..و ازبک 11 امتیازی...ما گیرم که بازی لبنان و کره که که الان داره بازی میشه مساوی یا ببازه کره...کره میشه 11 یا 10 امتیازی.
هفته بعد ما ببریم لبنان رو میشیم 13 امتیازی و بازی ازبک و کره فارق ار هر نتیجه که بدست بیاد ما بازی اخرمون با کره جنوبی هست که باید قطعا اون بازی رو ببریم..اگر بازی رو نبریم تیم سوم صعود خواهیم کرد...چون ازبک بازی اخرش با تیم های حذف شده خواهد بود و به احتمال بسیار زیاد میبره و میاد بالا...و بازی کره هم اگر با ازبک خوب نتیجه نگیره براش حکم مرگو زندگی رو داره..اگرم کره 2 بازی لبنان و ازبک رو ببره میشه 16 امتیازی و قطعا جلوی ما جوانمردانه بازی میکنه که ما باید باز هم به فکره برد کره باشیم چون ازبک همونطور که گفتم احتمال بردش تو بازی اخر با توجه به حدف دیگر تیم و بی انگیزه بودنشون بسیار زیاد هست.
با برد لبنان شانس صعودمون به 40 تا 45 درصد افزایش پیدا میکنه و باید قبول کرد بردن تو کره کار هر تیمی نیست !
اقا من نمیدونم ی عده مردم ما هیچی از فوتبال سرشون نمیشه فقط صبح تا شب ایه یاس میخونن.
قطر ضعیف بود بعد به نظرت ما فقط بریدم؟
ما قطر را توی زمینش لهش کردیم خیلی چند تا موقعیت دیگه چی داشت؟همش توپ دست ما بود واقعا باید فوتبالیست باشی تا بفهمی وقتی دیگه دقیقه 60 بازی دیگه جون تا پات نیست ولی غیرتشون نزاشت.
نمیدونم واقعا چی بگم همش ایه یاس همش ایه یاس.
یکی نظر داده بریم جام جهانی چی کار ؟؟؟؟!! بریم از برزیل ببازیم.
اخه یکی نبود بهش بگه الان بهترین بازیکنان تیم ملی ایران کجا بودن؟؟همین جواد نکونام که امشب خیلی خوب کار کرد همین آندو-قوچان نژاد-شجاعی همه توی اروپا بازی میکنن همینان که باعث میشه فوتبال پیشرفت کنه.
حالا هی بگید ایران نمیره جام جهانی اقا ایران دیگه صعود غیر مستقیمش قطعی شد فقط میمونه برد لبنان و ی تساوی تو کره.تمام.