• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
میخوان اسم اون هموطن لر/ که ازکشتن پلنگی که گوسفنداشو جر داده بود خوداری کرده بود رو هم رو لباس ایران بنویسن همچنین یه ماکت از ماهواره امیت رو به ارژانتین بجای پرچمه ملی هدیه بدن
یعنی چی این کارا !!!

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
ایرانو نگاه :D

005635482349205780114_3821413864922416300.jpg
یعنی واگشتم از خنده خیلی جالبه دم اون کسی که این فحش عظیمو به ملت غیور همیشه در صحنه فعال کشیده گرم :)

حوضه علمیه رو هم بزنن انصافا خوشگله ! معماری زیبای داره ! :D
نگو سنگ میشی یا اعتامت میکنن اینا جزوه های درسی نیستن جزوه مغدسانن:lol:

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
میخوان اسم اون هموطن لر/ که ازکشتن پلنگی که گوسفنداشو جر داده بود خوداری کرده بود رو هم رو لباس ایران بنویسن همچنین یه ماکت از ماهواره امیت رو به ارژانتین بجای پرچمه ملی هدیه بدن
یعنی چی این کارا !!!
:eek::blink::wacko::eek:

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
یعنی چی این کارا !!!

من طرفدار ایران در جام جهانی نیستم !! این خز بازی ها چیه آخه ؟ چرا انقدر آبرو ریزی میکنن ؟

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
من طرفدار ایران در جام جهانی نیستم !! این خز بازی ها چیه آخه ؟ چرا انقدر آبرو ریزی میکنن ؟
ولی واقعا فوتبالمون پتانسیلشو هم داشته هم الان داره از انصاف دوره مثلا تو دوره های قبلی یکی مثله کریمی یا فرهاد ومهدی اینا بهترینها بودن الانم مثلا جای این همه توهم ودرگیری اگه رحتمی عقیلی صادقیان بختیار رحمانی ارش افشین عالیشاه و... رو دعوت میکردن وسر اخر واقعا یه لیست عالی از بهترینها رو داشتیم ولی همیشه وهمیشه تو مملکت ما باندبازیها پدرمونو دراورده فک کن مثلا یکی مثله نوری ماهینی بیک زاده لایق تیم ملی باشن!!!
اگه میزاشتن باور دارم که تیم ما چیزی از ژاپن کم نداشت وحتی از کره بالاتر بودیم ولی میبینی که ما حتی به لبنان هم میبازیم چرا چون جو خرابه ولی یکی مثله گوچی که از جو مملکت دوره بهترین وکاملترین حد بازیشو انجام میده که فقط کافیه 1سال تو مملکت ما بیاد بازی کنه بعد ببین به کجا بکشنش
فوتبال مملکت ما مشکلش اینه که مربی فهیم وکاربلد مثله قطبی قلعه نوعی جلالی وفرکی توش حق دخالت ندارن ولی بجاش کسایی که دیپلم هم ندارن میشن همه کاره فک کن نبی وکفاشیان دلشون بسوزه به حال تیم مملکت

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
من کلیت حرفت رو قبول دارما..اینکه شایسته سالاری وجود نداره ولی خب بعضی اسم ها دیگه واقعا هم شایسته نیستن!

الان آرش افشین این فصل چند دقیقه بازی کرده؟ به هر دلیلی کنار بوده افشین لایق حضور در تیم ملی نیست الان!

اگه قرار باشه شایسته سالاری باشه باید تیم ملی ترکیبی از بازیکنای نفت...فولاد..تراکتور ..پرسپولیس و استقلال باشن

از نفت که هیچی! نداریم

از تراکتور فقط کریم هست که اعتقاد دارم اگه فجر سپاسی هم بود دعوت میشد چون پیش زمینه قبلی داره در ذهن کیروش

پرسپولیس که به نظرم صادقیان باید باشه که دعوت نمیشه! نمیدونم چرا

از استقلال به نظرم منتظری و آندو فقط لیاقت حضور دارن! نکونام هم در رودربایستی دعوت میشه و تجربه ش! وگرنه افت کرده

فولاد هم که هیچی!

خنده داره واقعا

من واقعا نفهمیدم بیت آشور چی داره که خسرو نداره!

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
من کلیت حرفت رو قبول دارما..اینکه شایسته سالاری وجود نداره ولی خب بعضی اسم ها دیگه واقعا هم شایسته نیستن!

الان آرش افشین این فصل چند دقیقه بازی کرده؟ به هر دلیلی کنار بوده افشین لایق حضور در تیم ملی نیست الان!

اگه قرار باشه شایسته سالاری باشه باید تیم ملی ترکیبی از بازیکنای نفت...فولاد..تراکتور ..پرسپولیس و استقلال باشن

از نفت که هیچی! نداریم

از تراکتور فقط کریم هست که اعتقاد دارم اگه فجر سپاسی هم بود دعوت میشد چون پیش زمینه قبلی داره در ذهن کیروش

پرسپولیس که به نظرم صادقیان باید باشه که دعوت نمیشه! نمیدونم چرا

از استقلال به نظرم منتظری و آندو فقط لیاقت حضور دارن! نکونام هم در رودربایستی دعوت میشه و تجربه ش! وگرنه افت کرده

فولاد هم که هیچی!

خنده داره واقعا

من واقعا نفهمیدم بیت آشور چی داره که خسرو نداره!
درمورد افشین مربیش مربی نیست اگه دست قلعه نوعی بود بعد میدیدیم که چه پا طلایه این پسر گام هاش منو یاد ابراهیم توره میندازه واقعا سطح بازیش بالاست همچنین بدبخت سردار ازمون که با قانونهای مملکتی سرشو بریدن :(
درمورد بیت ... هم واقعا نمیشه با خسرو مقایسش کرد ولی من فک کنم خسرو تو تیم ملی هست
کریم بدرد تیم ملی نمیخوره
درمورد نکونام هم باهات موافقم
از نظر من گوچی وآندو و اشکان بهترینهای تیم ملی هستن و واقعا ابرو داری میکنن اصلا شرایط هیکل وبدنشون نشون از امادگیه کاملشونه البته اشکان جا داره تا به امادگیه کامل برسه
چیزی که واقعا تومخیه دعوت از نوری ماهینی هاشم وشجاعی هستش

millennium

Registered User
لایک‌ها
760
منظورتونو متوجه نشدم ...
اما تعریف از خود نباشه واقعاً به اون قسمت های لایتیتون معتقدم خصوصاً وقتی وارد این سایت میشم بهش میرسم ...

ظاهرا فقط خودتون با اون قسمت بولد شده موافقین !
تو صحبت های شما تنها چیزی که مشخصه اینه که از بالا به همه نگاه میکنید !

یعنی چی این کارا !!!
فیفا خودش اجازه نمیده اسمی از خلیج فارس برده بشه چون شعار سیاسی هست :D
ولی استفاده از رنگ های پرچم کاره خوبیه :D پرتغال هم تو یورو 2012 همین کار رو کرده بود :D

39504.jpg

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]ذوالفقارنسب: حريفان ايران 3 سبک متفاوت دارند[/h]
[h=2]سرمربي اسبق تيم ملي فوتبال ايران گفت: اگر بخواهم توصيه‌اي به کي‌روش داشته باشم افزايش اعتماد به نفس و قدرت دوندگي بازيکنان ايران است.[/h]

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]کربکندي: در گروه نااميدکننده‌اي قرار نگرفتيم[/h]
[h=2]ملي پوش ايران در جام جهاني 1978 آرژانتين معتقد است ايران در گروه نااميدکننده‌اي قرار نگرفته و مي‌تواند با برنامه ريزي مناسب چشم به صعود داشته باشد.[/h]

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
در زیر جدول 23 بازیکن حال حاضر آرژانتین و تیم‌های باشگاهی‌شان را می‌بینید. بازیکنانی که رقم آخرین قراردادشان نیز حک شده و ‌نشان می‌دهد تیم‌ملی ایران در بازی روز 31 خردادماه 93 چه دقایق دشواری مقابل این فوق‌ستاره‌ها خواهد داشت.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
مهدوی کیا:باور نمی کنم ایرانی ها به مسی توهین کرده باشند/او عصبانی می شود و 5گل به ما می زند!

حرف های مهدوی مهدوی کیا را مثل یک سوزن درون خود فرو کنیم. شاید که اگر اشتباهی کرده ایم، در آینده آن را جبران کنیم. البته با توجه به رفتاری که برخی از طرفداران به خاطر رنگ قرمز و آبی در سایت های اجتماعی و خبرگزاری ها از خورد بروز می دهند، با انتشار این حرف های تلخ مهدوی کیا دوباره عده ای پیدا شوند که علیه خود او هم کامنت بنویسند! مهدوی کیا که چهره ای محبوب و منطقی در فوتبال ایران است خیلی دوست دارد به خود بقبولاند توهین به مسی در یکی از سایت های اجتماعی، غیر واقعی است اما وقتی شواهد را می بیند، عمیقا می گوید: «متاسف هستم.»

*آقای مهدوی کیا بعد از مراسم قرعه کشی شاهد کامنت های عجیب و غریب بعضی از هموطنان مان در صفحه شخصی لیونل مسی در یکی از سایت های اجتماعی بوده ایم. خبر دارید؟

نه من که این کامنت ها را ندیده ام و از شما این موضوع را می شنوم.

*در بعضی از کامنت ها حتی به خانواده او توهین شده است.

اگر این اتفاق افتاده واقعا باعث تاسف است. این حرکت زشتی است. یعنی چه که به او و خانواده اش توهین کرده اند؟ بالاخره مسی بهترین بازیکن دنیاست و واقعا محبوب است. چرا با نوشتن این حرف ها خودمان را جلوی او و مردم دنیا بد جلوه می دهیم؟ واقعا حرکت زشتی است. البته من فکر نکنم که این مسئله صحت داشته باشد. باورم نمی شود.

*صحت دارد. این موضوع در خیلی از سایت ها هم بازخورد داشته و باعث انتقادهایی شده است.

قطعا خیلی از مردم ما مسی را دوست دارند و همیشه از او حمایت می کنند. این دوستان محترم هم که می روند برای مسی کامنت بد می گذارند، کاری نکنند که او عصبانی شود و 5 تا گل به ما بزند. خواهش می کنم این دوستان دست از چنین کاری بردارند وگرنه اگر عصبی شود در زمین برایمان بیشتر دردسرسازتر می شود.

شما تصور کنید در آلمان هستید و یکی از دوستان تان می خواهد این کامنت های فارسی را برایش ترجمه کنید. چه حسی به شما دست می دهد؟

واقعا حرکت زشتی است. ما مدام از فرهنگ مان حرف می زنیم و می گوئیم فرهنگ داریم، فرهنگ داریم آنوقت می رویم در صفحه مسی چنین فحش هایی می نویسیم. من امیدوارم این موضوع واقعی نباشد. اصلا نمی توانم قبول کنم یک ایرانی چنین کاری کند. مایه تاسف است. شما ببیند وقتی بازیکنان محبوب به ایران می آیند، مردم چطور به استقبال شان می آیند. اخیرا دیدید که در زمان ورود میلان به تهران، مردم چطور به استقبال شان رفتند. وقتی من این چیزها را می بینم باورم نمی شود که ایرانی ها چنین کاری کنند و برای مسی حرف های توهین آمیز بنویسند.

شاید این عده هم مثل همان عده هواداری هستند که گاهی در بین 100 هزار نفر، جو استادیوم را مسموم می کنند.

نمی دانم، واقعا نمی دانم. فقط می دانم که ایرانی ها علاقمند هستند و خونگرم. این حرکت ها واقعا زشت است و فقط فرهنگ و تمدن خودمان را زیر سوال می برد. اتفاقا ما باید از این فرصت استفاده کنیم و برخلاف چیزهایی که در دنیا می گویند، فرهنگ خودمان را نشان بدهیم. من نمی دانم با نوشتن این چیزها دنبال چه هستیم؟ می خواهیم روحیه مسی را تضعیف کنیم؟ شما شک نکنید اتفاقا با این کارها او تحریک می شود و خدای ناکرده به ما 5،6 گل می زند!

در تمرین نوجوانان هستید. از وضعیت این تیم بگوئید.

خدا را شکر همه چیز خوب است. اردوها را شروع کرده ایم. تقریبا یک ماه دیگر عازم روسیه هستیم تا در تورنمنت خوبی شرکت کنیم. این تورنمنت در سن پترزبورگ برگزار می شود و غیر از ایران و ژاپن که آسیایی هستند، 14 تیم از اروپا شرکت می کنند. می تواند محک خوبی برای ما باشد.

خود شما هم که با ژاپن و کره جنوبی مذاکره کردید.

بله، کمیته بین الملل هم نامه های مورد نیاز را به فدراسیون فوتبال این دو کشور ارسال کرده و پیگیر هستیم. قرار است تاریخ مورد نظرشان را بدهند. ما طوری برنامه ریزی کرده ایم که به امید خدا هر ماه یک اردوی خارجی خواهیم داشت.

آقای علی دوستی با مشکلات جسمانی روبرو بود. آیا این مشکلات رفع شده؟

بله، خدا را شکر خیلی بهتر از قبل شده و در تمرینات حاضر است.

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
من اون جدول دستمزد که دوستمون زده بود رو دیدم ولی بیشتر از دستمزد چیز دیگه ای خود نمایی میکرد !!‌

این که از این تیم فقط یک بازیکن تو لیگ آرژانیتن حضور داره !‌و زمانی جالب تر میشه که لیگ آرژآنتین یکی از با کیفیت ترین لیگ های دنیاست

یعنی این بازیکنا انقدر خوبن که کار به لیگ نمیرسه و بازیکن های لژیونر سریع انتخاب میشن

فرق اساسی با فوتبال ایران :‌ اول باید لژیونر بشی تا به تیم ملی دعوت بشی !!‌نه این که از تیم ملی لژونر بشی !!‌

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
من اون جدول دستمزد که دوستمون زده بود رو دیدم ولی بیشتر از دستمزد چیز دیگه ای خود نمایی میکرد !!‌

این که از این تیم فقط یک بازیکن تو لیگ آرژانیتن حضور داره !‌و زمانی جالب تر میشه که لیگ آرژآنتین یکی از با کیفیت ترین لیگ های دنیاست

یعنی این بازیکنا انقدر خوبن که کار به لیگ نمیرسه و بازیکن های لژیونر سریع انتخاب میشن

فرق اساسی با فوتبال ایران :‌ اول باید لژیونر بشی تا به تیم ملی دعوت بشی !!‌نه این که از تیم ملی لژونر بشی !!‌

همین حالا نگاه کردم نیجریه 29 لژیونر
بوسنی 25
ایران 7
نتیجه اخلاقی اینه که زیاد به امتیاز گرفتن از بوسنی و نیجریه هم نباید امیدوار باشیم هرچند همه چیز لژیونر نیست

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
لژیونر داریم تا لژیونر
ایران ثابت کرده اگر بخواد میتونه شگفتی ساز باشه 6 ماه فرصت کمی هم نیست میشه برنامه ریزی مناسبی کرد
ما میتوانیم :دی

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
همون یه اوبی میکل برای کل ایران کافیه :دی

فقط در یک صورت میشه امیدوار بود که حداقل با کسب 2 امتیاز جام رو ترک کنیم

بازی دوستانه با یکی از 3 تیم غنا..کامرون یا ساح عاج ! حتی بازی با الجزایر هم به دردمون نمیخوره چون سبک فوتبال فرانسه بازی میکنن...

بازی دوستانه با یکی از 4 تیم اروگوئه ..شیلی...کلمبیا...یا نهایت اگه نشد پرتغال ( به خاطر اینکه تنها تیم اروپایی هست که فوتبالش متاثر از آمریکای جنوبیه )

بازی دوستانه با یکی از 3 تیم کرواسی ...صربستان...و یا مونته نگرو

غیر از این باشه وقت خودمون رو تلف میکنیم...بازی دوستانه با ایتالیا و...هیچ فایده ای برامون نداره

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
کاش اگه داریم با آرژانتین بازی میکنیم مثل افتضاح عربستان نشه که 2002 هشت تا خورد از آلمان. امیدوارم بیشتر از 3 تا نخوریم.

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
کاش اگه داریم با آرژانتین بازی میکنیم مثل افتضاح عربستان نشه که 2002 هشت تا خورد از آلمان. امیدوارم بیشتر از 3 تا نخوریم.
یا مثل افتضاح مفتضاحانه تر بهترین تیم آسیا!!!! کره 98 که هلند گل بارونش کردو تورشم پاره کرد ! :wacko:

30we

Registered User
لایک‌ها
135
یا مثل افتضاح مفتضاحانه تر بهترین تیم آسیا!!!! کره 98 که هلند گل بارونش کردو تورشم پاره کرد ! :wacko:

دوست عزیز الان شما خیلی مخالف اجنبی پرستی هستی؟
میخوای چی رو ثابت کنی؟
به کور و کچلم بگن ژاپن و کره فوتبالشون از ما بهتره میفهمه بعد شما ((استاد بزرگ)) میری از 15 سال پیش مثال میاری؟ بله استقلالم یه زمان قهرمان آسیا میشد ولی الان.....
این کار شما اسمش نقد صادقانه نیست اسمش ماله کشی رو ضعف هاست....دقیقا یه دیوار خراب جلوی شماست و شما هی میخوای روش ماله بکشی...بهتره یه ذره چشمهات رو باز کنی
پ.ن:در مورد فیس بوکم باید بگم این شمایی که رفتی بیرون وایسادی بعد ادعای نقد صادقانه میکنی کسایی که اینجا از حماقت ایرانی ها تو فیس بوک میگن دارن شریف ترین شکل انتقاد به هموطنایه نادونشون رو نشون میدن
پ.ن2: این شکل حرف زدنت تو پست های اخیر مجبورم کرد بهت اینجوری واکنش نشون بدم....قصد توهین نداشتم

بالا