کیروش؟ فقط امام زمان میتونه مسی رو مهار کنه :lروی برگه بخایم حساب کنیم واقعا هیچ شانسی مقابل آرژانتین نداریم ولی تنها امید ما به کی روش وسلام...
بله درسته کیروش هم مستقیم اومده بود اولین بار تیم ملی رو ببینه
کیروش؟ فقط امام زمان میتونه مسی رو مهار کنه :l
دقیقا فرق مربی حرفه ای اینجا معلوم میشه که تو این شرایط بتونه بچه هارو مثل بازی قبل سرپا نگه داره به عاقبت کره شمالی دچار نشنمتوقف کردن آرژانتین با این سیستم دفاعی دور از دسترس نیست هرچند کار سختیه اگه یادتون باشه کره شمالی دوره قبل مقابل برزیل 1 هیچ باخت در حالی که از لحاظ فیزیکی و قدرت بدنی در سطح بالایی هم نبودن البته همین مورد باعث شد بازی بعدی مقابل پرتغال گل بارون بشن الان تنها مشکل ما اینه که بازیکنا خوب ریکاوری شده باشن و تحلیل نرفته باشن
عوضش قاره آمریکایی ها فراتر از انتظار ظاهر شدن!به نظر من که نیجیریه تو این گروه هیچ شانسی نداره. بعید میدونم جلو بوسنی بتونه نتیجه بگیره. کلا افریقایی ها امسال خوب نبودن
Sent from my HTC T528t using Tapatalk 2
پست 8945 بخون و بفهم برای چی کیروش حقیقی تو ترکیب اصلی تیم گذاشتهایران خوب بازی کرد مخصوصا پولادی و منتظری تو دفاع عالی بودن ...
ولی نمی دونم چرا کارلوس کیروش حقیقی رو گذاشت تو دروازه و احمدی رو نذاشت ؟!
6 تا دفاع هم گذاشته بود !!!! ( دو تا هم حیدری و حاج صفی )
به جای حیدری و حاج صفی میتونست جهانبخش و انصاری فرد رو بذاره با سیستم 2-4-4 بازی میکردیم ...
عوضش ایران به جای ژاپن تا 8 تا تیم میره!عوضش قاره آمریکایی ها فراتر از انتظار ظاهر شدن!
ژاپن هم تقریبا بد خراب کرده من فقط از آسیا به ژاپن امید داشتم تا 8 تا تیم بره چون استرالیا با گروهی که داشت معلوم بود نمیتونه بره بالا ولی ژاپن گند زد از کره هم که آبی گرم نمیشه فکر کنم
علیرضا حقیقی امتیاز فوق العاده ای گرفته بعد یه سری فوتبال بین آماتور از دروازه بانیش ایراد می گیرنجايگاه بازيکنان تيم ملي ايران در اين ردهبندي به شرح زير است:
رده دوم: مهرداد پولادي 9.7 امتياز
رده پنجاه ويکم: سيدجلال حسيني 8.55 امتياز
رده پنجاه و چهارم: عليرضا حقيقي 8.51 امتياز
رده شصت و پنجم: جواد نکونام 8.34 امتياز
رده هفتاد و سوم: پژمان منتظري 8.23 امتياز
رده هشتاد و دوم: احسان حاجصفي 8.11 امتياز
رده صد و بيست و هشتم: رضا قوچاننژاد 7.53 امتياز
رده صدو پنجاه و چهارم: آندرانيک تيموريان 7.23 امتياز
رده صد و نود و نه: اميرحسين صادقي 6.74 امتياز
رده دويست و پنج: خسرو حيدري 6.67 امتياز
رده دويست و شصت و چهار: اشکان دژاگه 6.03 امتياز
رده سيصد و هشتاد و چهار (مشترک): عليرضا جهانبخش 4.55 امتياز
رده سيصد و هشتاد و چهار (مشترک): مسعود شجاعي 4.55 امتياز
http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=1149280&title=ردهبندي_بازيکنان_ايران_در_دور_اول_مرحله_گروهي