ویسی در گفتوگو با فارس:
حضور قلعهنویی به استقلال بزرگی میدهد/بگوییم قلیان کشیدن جرم نیست بازیکن پررو میشود!
سرمربی تیم فوتبال استقلال خوزستان گفت: استقلال همیشه استقلال است و حضور قلعهنویی به این تیم بزرگی میدهد.
عبدالله ویسی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد شرایط استقلال خوزستان برای بازی با همنام تهرانی خود اظهار داشت: قبل از اینکه بخواهم در مورد این بازی صحبت کنم باید از خبرنگاران تهرانی معذرت خواهی کنم چون نتوانستم خودم را به تهران برسانم من همیشه یک روز قبل از مسابقه در شهر مورد نظر حضور پیدا میکنم تا بتوانم در نشست خبری حضور پیدا کنم اما به دلیل شرایط جوی دو بار پروازم لغو شد و امروز هم ساعت 6 بعد از ظهر به تهران میآییم.
وی افزود: خوشبختانه برای بازی با استقلال بازیکن مصدوم و محروم نداریم و به خودی خود دبه دلیل بازی در ورزشگاه آزادی و دیدار با استقلال بچهها انگیزه کافی دارند و نیازی نیست که ما کار انگیزشی انجام دهم و مطمئن هستم که بازی خوبی را شاهد خواهیم بود.
سرمربی استقلال خوزستان در این خصوص که استقلال هم در چند روز اخیر کم حاشیه نداشته، گفت: استقلال همیشه استقلال است خیلی مواقع شاید بد بازی کرده ولی بازی را برده است. حضور قلعهنویی بالای سر این تیم باعث میشود که در بدترین حالت هم نتیجه را به نفع خود بازگرداند و به این تیم بزرگی میدهد. البته ما هم در مقابل تیمهای بزرگ بهتر بازی کردهایم ما در مقابل پرسپولیس همین طور بودیم ضمن اینکه بازی در ورزشگاه آزادی لذت دیگری دارد و به بهتر بازی کردن کمک میکند.
ویسی در خصوص اینکه فکر میکند بتواند فردا استقلال را شکست دهد، گفت: هیچ چیز دور از انتظار نیست و ما برای سه امتیاز میآییم البته اگر یک امتیاز هم بگیریم برای ما عالی است. چون ما وضعیت بدی در جدول نداریم. چند امتیاز دیگر که بگیریم وضعیتمان در لیگ تثبیت میشود.
ویسی در مورد شرایط استقلال خوزستان تصریح کرد: ما از جمله تیمهایی هستیم که درنیم فصل دوم خوشبختانه مصدومی ندادیم و این همان چیزی است که از قبل پیشبینی کرده بودیم.
ویسی در ادامه این گفتوگو در مورد بحث این روزهای فوتبال که مربوط به قلیان کشیدن بازیکنان فوتبال است، و عدهای با بیان اینکه قلیان کشیدن جرم نیست، در حال طرفداری از این بازیکنان هستند، گفت: صد در صد کشیدن قلیان برای یک ورزشکار خوب نیست چون ورزشکار الگوی جامعه است. اگر بگوییم قلیان کشیدن جرم نیست بازیکن «پرروتر» میشود و به این کارش ادامه میدهد.من اصلا کاری به اشخاص ندارم اما خود یک ورزشکار باید اینقدر باهوش باشد و خودش تحلیل کند که چه کسانی قلیان میکشند و آنها به عنوان یک ورزشکار چطور رفتار کنند. به هیچ وجه نباید از این عمل طرفداری شود.
وی ادامه داد: حتی اگر در خارج از کشور هم بازیکنان اروپایی چنین کاری انجام دهند و با آنها برخورد نشود به ما مربوط نمیشود چون فرهنگ ما چیز دیگری است. البته این را هم بگویم همانطور که عمل قلیان کشیدن را تائید نمیکنم بیآبرویی افراد را هم تائید نمیکنم. این درست نیست که بخواهیم با آبرو و آینده یک بازیکن بازی کنیم. نوع مطرح کردن چنین مسئلهای باید با فرهنگ ما سازگار باشد.
وی در خصوص اینکه آیا در تیم خودش چنین بازیکنانی هستند یا خیر، گفت: من زندگی شخصی بازیکنان خودم را که نمیتوانم رصد کنم اما اگر بازیکنان تیم من در لباس تیم و در مجامع عمومی چنین کاری انجام داده باشند و یا بدهند هر چقدر هم که پول خرج آنها کرده باشیم آنها را به تیم راه نمیدهم. اگر فردا بچه من همین بازیکنان را در قهوهخانهها ببیند آیا چنین کاری را یاد نمیگیرد؟ به نظر من اگر ما در این ماجرا ذینفع نباشیم از کسی حمایت نمیکنیم.