• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم های خوزستانی

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
آبرومونو بردن هم نفت هم فولاد

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
فولاد که زیاد نگران کننده نیست و می دونم امسال خوب نتیجه می گیره
اما نفت...
امسال سالی ست که برای بقا باید بجنگه!
البته با این وضعیت
و حتما شاغلام به زودی فرار می کنه از ابادان!!:(

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
فولاد که زیاد نگران کننده نیست و می دونم امسال خوب نتیجه می گیره
اما نفت...
امسال سالی ست که برای بقا باید بجنگه!
البته با این وضعیت
و حتما شاغلام به زودی فرار می کنه از ابادان!!:(
نفت سه سال يه بار مياد يه سر به لگ برتر ميزنه و برميگرده همون جاي قبل من قبلاً خيلي روش تعصب داشتم ولي واقعاً طرفداري از يه تيم بي هدف و معلوم الحال که چندتا بي غيرت پست مديرتيشو ول نميکنن آب در هون کوبيدنه فقط غصه ميخورم براي شهري که مسعود شجاعي بين بقيه استعداداش يه فوتباليست متوسط بود و خيلي بهترشو اونجا الان حتي تو تمرينا صنعت نفتم راه!! نميدن دلم ميسوزه ...

ولي فولادم خيلي ضايعمون کرد آخه تيمي با اين همه امکاناتو مربي و بازيکنا مليپوش ميخواد با بقا تو ليگ هواداراشو راضي کنه ؟!!! :blink:

لجم گرفت از اون بيغيرتا که هنوز تيماي تهرانيو به شهرشون ترجيح ميدن ديگه سرچشمه هم اينقدر تو شهرش غريب نيست اينا کي ميخوان بفهمن ؟!! :hmm:

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
blink:

لجم گرفت از اون بيغيرتا که هنوز تيماي تهرانيو به شهرشون ترجيح ميدن ديگه سرچشمه هم اينقدر تو شهرش غريب نيست اينا کي ميخوان بفهمن ؟!! :hmm:

دوست عزیز لطف لحن صحبت کردنتون رو درست کنید...
اون دو تیم رو که شما عرض میکنید دیگه قدمت و اعتبار و مشهوریتشون در ح یک شهر نیست. که شما میگید تیم تهرانی !
مردم هم یا طرفدار این دو تیم هستند یا طرفدار تیم شهر خودشون ...
پس اول فکر کنید بعد از کلمات توهین آمیز استفاده کنید.

//

توی خوزستان متاسفانه مشکل مدیریت داریم . اگر یه مدیر خب فوتبالی بالا سر فوتبال خوزستان میبود الان حالا روز این فوتبال این نبود .
البته مظلوم هم هست... یه ورزشگاه میخواستند درست کنند تا الان درست نشده ....
بارها و بارها گفته شده که خوزستان مهد فوتبال ایران هست... واقعا هم درست هست .. فقط کافیه بیاد و تیم های پایه فولاد رو ببینید خودتون متوجه میشد ... بازیکنانی با استعداد به ووفور پیدا میشه ... تیم های دیگه هم همینگونه هستند...
نمونه اش هم تیم های پایه تیم های خوزستانی همیشه توی مسابقات کشوری بین 3 تیم کشور و اکثرا قهرمان کشور هستند ...
اما وقتی اینجا بی مدیریتی باشه و پارتی بازی بشه باعث میشه بازیکن توی سنین پایین بره تیم های دیگه یا از فوتبال زده بشه و دیگه ادامه نده ... ( این یه مورد شامل حال خودم هم میشه :دی )
بازیکنان تیم های خوزستانی هم خیلی زود از تیم ها جدا میشن و به تیم های دیگه میرن ، باز هم برمیگرده به بی مدیریتی تیم ها .... این مورد باعث میشه که تیم های خوزستانی به دنبال جایگزین در حد اون بازیکن باشند ... اما یه مشکلی هست و اون هم آب و هوای خوزستان هست که این اجازه رو نمیده که بازکنان ستاره به اهواز بیان و اکثر بازیکنان مثلا پیشنهاد 250 میلیونی یه تیم دیگه رو به پیشنهاد 300 میلیونی فولاد ترجیخ میدن... خب با این وجود باید از بازیکنان پایه استفاده کرد و همونطور که میبینید فولاد پر شده از بازیکنان جوان و با استعداد ...
این باعث میشه که بر اثر کم تجربگی بازکنان جوان، تیم های خوزستانی خوب نتیجه نگیرند که در آخر میبینیم که مردم هم رغبت نمیکنند به ورزشگاه ها بیان ...و یه جورایی با فوتبال قهر کردند ...
واقعا دلم از این فوتبال خیلی پره و نمیدونم چی بگم ...
دلمون لک زده که تیم هامون همیشه بالای جدول باشند.. این نباشه که هر چند سال یه بار یکی از تیمهای خوزستانی بین 5 تیم باشه ...

//

امسال فولاد تیم جوان خوبی رو داره . مطمئن هستم که حداقل بین 5 تیم بالای جدول باشه ...
خط وسط فولاد بسیار با تکنیک ( البته این تکنیک و همه بازیکنان خوزستانی دارند ، حتی دروازبانها :دی ) و پا به توپ و قدرت حمل و پخش توپ بالایی دارند و هرچه هماهنگتر بشن مطمئنا تیم خیلی خطرناکی خواهند شد ...

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
البته که مشکل بزرگ فوتبال خوزستان مدیریت هست
شما ببین اصفهان 10 سال جولان داد شاید به تعداد انگشتان یک دست بازیکن بومی رو کرد اما همین فولاد خودمون هر ساله به تعداد انگشتان دست بازیکن تحویل فوتبال میده!

ای کاش مدیریت بود تو خوزستان
البته تو همه ی عرصه های جنوب شما مدیریت نمیبینید!!همه یه مشت...

فولاد که 100%جز تیم های بالای جدول هست
اما نفت....

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
دوست عزیز لطف لحن صحبت کردنتون رو درست کنید...
اون دو تیم رو که شما عرض میکنید دیگه قدمت و اعتبار و مشهوریتشون در ح یک شهر نیست. که شما میگید تیم تهرانی !
مردم هم یا طرفدار این دو تیم هستند یا طرفدار تیم شهر خودشون ...
پس اول فکر کنید بعد از کلمات توهین آمیز استفاده کنید.
اولاً شما واژه بهترشو بگو !
دوماً وهن هم تو لحنم نبود
سوماً با شما هم نبودم

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
اولاً شما واژه بهترشو بگو !
دوماً وهن هم تو لحنم نبود
سوماً با شما هم نبودم

واژه خوب و بد نداره دوست عزیز ...
شاید ...
خب وقتی شما بگید بی غیرت ها ، یعنی شامل حال من که هوادار تیم استقلال تهران هستم هم میشه ...

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
مردم خوزستان خیلی وقته با همه چی قهر کردن نه فقط با استادیوم

حق داریم، همه پول نفت از خوزستانه اونوقت مردمش مثل بدبختا زندگی میکنن :(

منم فکر میکنم فولاد جز تیم های بالا باشه.

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
واژه خوب و بد نداره دوست عزیز ...
شاید ...
خب وقتی شما بگید بی غیرت ها ، یعنی شامل حال من که هوادار تیم استقلال تهران هستم هم میشه ...
نه من با تو نبودم شما تهرانی هستید ایشالا به زودی به دیار خودتونم میرید و تو استادیوم آزادی با رفقا ...!
من منظورم اون بی غیرتاییه که بویی از تعصب خوزستانی نبردن و به شهرشون پشت میکنن همون مدیرای فوتبال استانمونم هم که به قول خودتون مشکل اصلیه از جنس همین نخاله هان :) ولی واژه بی غیرت کمترین چیز برای توصیف همچین موجوداتیه آخه خجالتم خوب چیزیه ! دیگه تو درودهاتا هم تیم دهاتاشون بیشتر هوادار داره اونوقت مهدفوتبال ایران باید اینجور باشه ؟! باریکلا صدآفرین :wacko:
حرف ی کیبوردم خرابه حوصله کل کل بیحاصلم ندارم

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
فولاد تو سراشیبی افتاده خدا کنه کارش به جایی نکشه که مثل نفت برای بقا یا وسطای جدول بجنگه ! حرفم داره ثابت میشه این تیمی که جلالی بسته مسلمه نمیتونه تو کورس قهرمانی جایی داشته باشه البته به نظر من بازیکنای جوونین و اگر همینارو حفظ کنیم دور بعد میتونیم شاهد فولادی شبیه زمان بگوویچ باشیم ولی اگر ... وگرنه اگر بخوان این جلالی زحمتکشم فراری بدن باید فاتحه کل فوتبال خوزستانو خوند جدی میگم !
نفت آبادان هم نمیدونم چرا دیگه ازش خوشم نمیاد بگم بیغیرتن که باز ممکنه به یکی بربخوره چی بگم ! دلسوز (!!) شهرشون نیستن نه مربی شیرازیشون! نه مدیراش نه بازیکناش نه اونا که استادیومو پر میکنن (فقط ظاهرشون دوآتیشس وگرنه کاسیمیرو هم همینا بیرون کردن !) :(

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
[h=1]استقلال خوزستان قطعا ليگ برتري مي‌شود[/h]
[h=2]سرمربي تيم استقلال خوزستان گفت: با توجه به پتانسيل تيم استقلال خوزستان، اين تيم صددرصد به ليگ برتر صعود خواهد کرد.[/h]
00001496.jpg

مجيد باقري‌نيا پيش از ديدار تيمش مقابل راهيان کرمانشاه در هفته بيست و سوم مسابقات گروه «ب» ليگ دسته اول اظهار داشت: بازيکنان تيم به لحاظ روحي، رواني و جسمي در شرايط خوبي قرار دارند و از هر لحاظ آماده بازي کردن هستند؛ هرچند که به خوبي مي‌دانيم بازي دشواري پيش‌رو داريم.

وي ادامه داد: ما براي کسب پيروزي وارد ميدان مي‌شويم، چراکه به دنبال آن هستيم که صدرنشيني خود را ادامه دهيم و تيم دست و پا بسته‌اي نخواهيم بود.

سرمربي تيم فولاد خوزستان در گفتگو با فارس خاطرنشان کرد: شناخت خوبي نسبت به حريف داريم و سعي کرديم در تمرينات گذشته بر روي نقاط ضعف و قوت آنها کار کنيم؛ اگر بخواهيم پيروز ميدان شويم، بايد از تک‌تک موقعيت‌هاي خود به نحو خوبي استفاده کنيم.

باقري‌نيا تصريح کرد: با توجه به اينکه در خانه حريف بازي مي‌کنيم، قطعاً فشار بسياري بر ما وارد خواهد شد، اما در بازي مقابل پاس توانستيم حريف را در زمين خودش شکست دهيم.

وي عنوان کرد: با توجه به نتايجي که تاکنون کسب کرده‌ايم، خواسته مردم از ما بالا رفته و همه اميدوار به صعود ما به ليگ برتر هستند، بنابراين بار ديگر مي‌گويم که صددرصد به ليگ برتر صعود خواهيم کرد.

ديدار دو تيم راهيان کرمانشاه و استقلال خوزستان ساعت 15 و 15 دقيقه دوشنبه 21 اسفندماه در کرمانشاه برگزار خواهد شد.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
باقری نیا کارش حرف نداره
یه مدت تو نفت مسجد سلیمان بود و این تیمو کشید بالا!
امیدوارم بیاد لیگ برتر
اما تقویت بشه
ظاهرا حامی مالی استقلال خوزستان؛اگر اشتباه نکن گروه ملی هستش!
مهم اینه که حامی مالی بتونه تیم رو حمایت و تقویت کنه نه اینکه برای یه زنگ تفریح بیاد لیگ برتر

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
هفته بيست و نهم ليگ برتر فوتبال
[h=1]پيروزي فولادونفت،تساوي آلومينيوم وذوب آهن[/h]
[h=2] فولاد خوزستان با ارائه يک بازي برتر موفق شد تيم گهردورود را شکست دهد.[/h]
00028549.jpg

هفته بيست و نهم ليگ برتر فوتبال از ساعت 16با انجام 3 مسابقه به صورت همزمان آغاز شد. نتايج اين مسابقات به شرح زير است:

فولاد خوزستان 4 - گهر دورود يک

گل‌ها:مجيد باجلان 3 گهر، ايوب کلانتري 7 و لوسيانو پريرا 39،
بختيار رحماني 58 و 69 فولاد

نفت تهران 2 - فجرسپاسي يک

گل: امين منوچهري 44 و رضا نوروزي 67 نفت و حميد جوکار 81 فجر

آلومينيوم هرمزگان صفر - ذوب آهن صفر

فولاد خوزستان با اين پيروزي به صدر نشينان نزديک تر شد تا به عنوان تيم چهارم جدول همچنان مدعي کسب عنوان قهرماني باشد.

تبریک برد بسیار خوبی بود به امید گرفتن سهمیه آسیا

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
یاد باد آن روزگاران یاد باد

یاد باد زمانی که 3 تیم در لیگ اول کشور داشتیم
یاد باد که زمانی جز بهترین ها بودیم
یاد باد زمانی که خوزستان کابوس همه تیم ها بود...

.
.
.
.

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
امیدوارم فولاد در مقابل استقلال با تمام وجود بازی کنه بازی هم در خوزستان هست پس دیگه باید یا ببره و حداقل مساوی کنه ...

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
:دی

باز یه تیم شهرستانی با استقلال بازی حساسش افتاد تاپیکش توسط پرسپولیسی ها به روز شد! :دی

پ.ن فقط :برای اینکه تاپیک منحرف نشه پست های بعدی رو پاک کردم!

Last edited:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
:دی

باز یه تیم شهرستانی با استقلال بازی حساسش افتاد تاپیکش توسط پرسپولیسی ها به روز شد! :دی

اقای محترم
میتونی پست رو بخونی بعد متوجه بشی چرا این تاپیک آپ شده!
یاد باد آن روزگاران یاد باد

یاد باد زمانی که 3 تیم در لیگ اول کشور داشتیم
یاد باد که زمانی جز بهترین ها بودیم
یاد باد زمانی که خوزستان کابوس همه تیم ها بود...

.
.
.
.

شما زیادی خودتو جدی میگیری!!!

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
من مخاطبم پست آخر بود

شما خودت رو جدی گرفتی که فکر کردین مخاطب من شمایید!

شما فرمودین تاپیک به روز شد!
کسی که تاپیک رو به روز کرد بنده بودم!!!
پس دفعه دیگه اول به تاریخ ها خوب نگاه بندازین بعد در افشانی کنید

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
بالا