Jimmy Jump
کاربر تازه وارد
آبرومونو بردن هم نفت هم فولاد
نفت سه سال يه بار مياد يه سر به لگ برتر ميزنه و برميگرده همون جاي قبل من قبلاً خيلي روش تعصب داشتم ولي واقعاً طرفداري از يه تيم بي هدف و معلوم الحال که چندتا بي غيرت پست مديرتيشو ول نميکنن آب در هون کوبيدنه فقط غصه ميخورم براي شهري که مسعود شجاعي بين بقيه استعداداش يه فوتباليست متوسط بود و خيلي بهترشو اونجا الان حتي تو تمرينا صنعت نفتم راه!! نميدن دلم ميسوزه ...فولاد که زیاد نگران کننده نیست و می دونم امسال خوب نتیجه می گیره
اما نفت...
امسال سالی ست که برای بقا باید بجنگه!
البته با این وضعیت
و حتما شاغلام به زودی فرار می کنه از ابادان!!
blink:
لجم گرفت از اون بيغيرتا که هنوز تيماي تهرانيو به شهرشون ترجيح ميدن ديگه سرچشمه هم اينقدر تو شهرش غريب نيست اينا کي ميخوان بفهمن ؟!! :hmm:
اولاً شما واژه بهترشو بگو !دوست عزیز لطف لحن صحبت کردنتون رو درست کنید...
اون دو تیم رو که شما عرض میکنید دیگه قدمت و اعتبار و مشهوریتشون در ح یک شهر نیست. که شما میگید تیم تهرانی !
مردم هم یا طرفدار این دو تیم هستند یا طرفدار تیم شهر خودشون ...
پس اول فکر کنید بعد از کلمات توهین آمیز استفاده کنید.
اولاً شما واژه بهترشو بگو !
دوماً وهن هم تو لحنم نبود
سوماً با شما هم نبودم
مردم خوزستان خیلی وقته با همه چی قهر کردن نه فقط با استادیوم
نه من با تو نبودم شما تهرانی هستید ایشالا به زودی به دیار خودتونم میرید و تو استادیوم آزادی با رفقا ...!واژه خوب و بد نداره دوست عزیز ...
شاید ...
خب وقتی شما بگید بی غیرت ها ، یعنی شامل حال من که هوادار تیم استقلال تهران هستم هم میشه ...
[h=1]استقلال خوزستان قطعا ليگ برتري ميشود[/h] [h=2]سرمربي تيم استقلال خوزستان گفت: با توجه به پتانسيل تيم استقلال خوزستان، اين تيم صددرصد به ليگ برتر صعود خواهد کرد.[/h] |
|
مجيد باقرينيا پيش از ديدار تيمش مقابل راهيان کرمانشاه در هفته بيست و سوم مسابقات گروه «ب» ليگ دسته اول اظهار داشت: بازيکنان تيم به لحاظ روحي، رواني و جسمي در شرايط خوبي قرار دارند و از هر لحاظ آماده بازي کردن هستند؛ هرچند که به خوبي ميدانيم بازي دشواري پيشرو داريم. وي ادامه داد: ما براي کسب پيروزي وارد ميدان ميشويم، چراکه به دنبال آن هستيم که صدرنشيني خود را ادامه دهيم و تيم دست و پا بستهاي نخواهيم بود. سرمربي تيم فولاد خوزستان در گفتگو با فارس خاطرنشان کرد: شناخت خوبي نسبت به حريف داريم و سعي کرديم در تمرينات گذشته بر روي نقاط ضعف و قوت آنها کار کنيم؛ اگر بخواهيم پيروز ميدان شويم، بايد از تکتک موقعيتهاي خود به نحو خوبي استفاده کنيم. باقرينيا تصريح کرد: با توجه به اينکه در خانه حريف بازي ميکنيم، قطعاً فشار بسياري بر ما وارد خواهد شد، اما در بازي مقابل پاس توانستيم حريف را در زمين خودش شکست دهيم. وي عنوان کرد: با توجه به نتايجي که تاکنون کسب کردهايم، خواسته مردم از ما بالا رفته و همه اميدوار به صعود ما به ليگ برتر هستند، بنابراين بار ديگر ميگويم که صددرصد به ليگ برتر صعود خواهيم کرد. ديدار دو تيم راهيان کرمانشاه و استقلال خوزستان ساعت 15 و 15 دقيقه دوشنبه 21 اسفندماه در کرمانشاه برگزار خواهد شد. |
هفته بيست و نهم ليگ برتر فوتبال [h=1]پيروزي فولادونفت،تساوي آلومينيوم وذوب آهن[/h] [h=2] فولاد خوزستان با ارائه يک بازي برتر موفق شد تيم گهردورود را شکست دهد.[/h] |
|
هفته بيست و نهم ليگ برتر فوتبال از ساعت 16با انجام 3 مسابقه به صورت همزمان آغاز شد. نتايج اين مسابقات به شرح زير است: فولاد خوزستان 4 - گهر دورود يک گلها:مجيد باجلان 3 گهر، ايوب کلانتري 7 و لوسيانو پريرا 39، بختيار رحماني 58 و 69 فولاد نفت تهران 2 - فجرسپاسي يک گل: امين منوچهري 44 و رضا نوروزي 67 نفت و حميد جوکار 81 فجر آلومينيوم هرمزگان صفر - ذوب آهن صفر فولاد خوزستان با اين پيروزي به صدر نشينان نزديک تر شد تا به عنوان تيم چهارم جدول همچنان مدعي کسب عنوان قهرماني باشد. تبریک برد بسیار خوبی بود به امید گرفتن سهمیه آسیا |
:دی
باز یه تیم شهرستانی با استقلال بازی حساسش افتاد تاپیکش توسط پرسپولیسی ها به روز شد! :دی
یاد باد آن روزگاران یاد باد
یاد باد زمانی که 3 تیم در لیگ اول کشور داشتیم
یاد باد که زمانی جز بهترین ها بودیم
یاد باد زمانی که خوزستان کابوس همه تیم ها بود...
.
.
.
.
من مخاطبم پست آخر بود
شما خودت رو جدی گرفتی که فکر کردین مخاطب من شمایید!
آخرین شخصی که در تاپیک پست بزنه اون شخص تاپیک رو آپ کرده
اگه مخاطب من پست های بالاتر باشه کوت میکنم.