خوب متاسفانه دیشب نفت قدر گلش رو ندونست و بازی رو تو خونه مساوری کرد
دو هفته باز بازی ها گذشته و فولاد 4 امتیاز داره و نفت 2 امتیاز
به امید موفقیت هر چه بیشتر این دو تیم محبوب:blush:
چطوری میشه هم طرفدار نفت آبادان باشی هم فولاد؟؟؟؟؟آبادانی ها چشم دیدن تیم های اهوازی رو ندارن
میدونید که کی پشت تیم جدید استقلال گروه ملی صنعتی خوزستان هست که با خرید امتیاز از تهران به دسته اول اومده کی هست؟ یکی از مخالفهای خرید و انتقال امتیاز تیمها به شهرستان در برنامه نود!
پرسپولیسی هست تو لیگ برتر تیم هم داره!کی؟شریف حسینی؟
پرسپولیسی هست تو لیگ برتر تیم هم داره!
حسن (امیر) عابدینی
خوب خوب
مجید خان جلالی تیمش داره خوب نتیجه می گیره
بازی 1_0 باخته رو با برد 2_1 عوض کرد
این باز ی رو هم فولاد برد
با گل های نوروزی و رحمانی
و حالا7 امتیازی:blush:
ایول ایول
گل دقیقه 90 هم زد کلی شادمون کرد:blush:
و متاسفانه نفت تو اصفهان 2_1 باخت
فولاد باید قدر این جلالی رو بدونه.
نفت که درست بشو نیست ... !اولش فکر نمی کردم تو جو فوتبال خوزستان جلالی دوام بیاره
ولی تا الان دوام اورده، و نتیجه این دوام هم شده پیشرفت پایه های فولاد و خود تیم
ولی چشمم به ابادان خوش نیست،وقتی کاسمیرو نتونست دوام بیاره با اون نتایج خوب،غلام پیروانی هم نمی تونه
نفت که درست بشو نیست ... !
و واقعاً برای مسئولینش متأسفم چون نمیدونم چندبار باید یه عده با خون دل این تیمو بیارن لیگ برتر و بعد یه عده دیگه با از بین بردن همه روزنه ها اینطور خرابش کنن و دوباره بفرستنش همون جای اول !
فولاد تا حالا امیدوارمون کرده نمیدونم میشه برای قهرمانیش هم شانس قائل شد یا نه ولی منم جلالی رو خیلی دوست دارم نمیدونم چرا فکر میکنم اصالتش به خوزستان برمیگرده تو چهرش تعصب خاصی به این خطه میبینم نمیدونم نظر بقیه چیه
پ.ن:اهواز خیلی ورزشگاه خالیه!!!
مردم خوزستان خیلی وقته با فوتبال قهر کردن...متاسفم
واقعا؟
کاملا بی خبرم
میشه بیشتر توضیح بدید؟ممنون میشم
مردم خوزستان خیلی وقته با همه چی قهر کردن نه فقط با استادیوم
توضیح بیشتر نداره کسی به عابدینی پول میده سرمایه گذاری خوبی تو خوزستان کرده و اینم پنجمین تیمشون هست فقط چون اسمش استقلال هست و با خرید امتیازو انتقال متولد شده نمیخواد اسم داماش و عابدینی وسط بیاد