• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ثبت نام گرین کارت امریکا لاتاری

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
بچه ها چطوری میشه رزولوشن رو 600در600 کرد؟

اگه به فتوشاپ آشنایی:
خیلی راحت با برنامه فتوشاپ از قسمت فایل گزینه new رو انتخاب کن و تو کادری که باز میشه width و hight رو 600 pixel انتخاب کن و resolution رو هم بزار 300.
حالا عکس خودت رو باز کن بندازش drag توی اون و تنظیمش کن تا درست بشه .

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
این اکتبر هم تموم شد و نوامبر هم رسیدش ولی الان باز هم که چک کردم تغییری تو وضعیت مرحله دوم نبود . بیخیال امسال قرار نشد قبول بشم .
نمیخواستم دیگه ثبت نام کنم چون بار سوم بود که شرکت کرده بودم ... ولی باز هم یکی از دوستان اصرار کرد و گفت این دفعه دوتایی قبول میشیم و با هم میریم ..... :lol:
شتر در خواب بیند پنبه دانه .......

beelzebub123

Registered User
لایک‌ها
26
The entry registration period for the 2014 Diversity Visa program (DV-2014) is now over and all submission processing at this Web site has stopped

خدا رو شكر زودتر به إتمام رسيد.

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
The entry registration period for the 2014 Diversity Visa program (DV-2014) is now over and all submission processing at this Web site has stopped

خدا رو شكر زودتر به إتمام رسيد.

همینطوره امسال فکر کنم تعداد بیشتری نسبت به پارسال ثبت نام کردن امار فلاکت تو ایران اینقدر بالا رفته شانس هم به مراتب کمتر میشه مگه سهمیه ایران بیشتر کنند

arash31

Registered User
لایک‌ها
55
5.08 سانتی متر در 5.08 سانتی متر با رزولوشن 300 ( 600*600 ) ... یادت نره سایر شرایط دیگه عکس رو هم رعایت کرده باشی ..

beelzebub123

Registered User
لایک‌ها
26
همینطوره امسال فکر کنم تعداد بیشتری نسبت به پارسال ثبت نام کردن امار فلاکت تو ایران اینقدر بالا رفته شانس هم به مراتب کمتر میشه مگه سهمیه ایران بیشتر کنند

دقیقا یعنی اینقدر از ایران قبول میشن نمیرن اقدام کنن چون پولشو ندارن که مجبور میشن یا دوباره از آسیا اعلام کنن یا مجددا قرعه کشی کنن یا هیچ کاری نکنن

یکی از دوستام میگفت یارو کارگر پیتزایی اومده ثبت نام کنه بهش گفتم تو که هیچی نداری چه جوری میخوای بری اخه برگشته گفته نه دیگه تو حالیت نیست:D اسمت دراد بهت پول و خونه و ماشین میدن رایگان:blink:

کسی که به خاطر فلاکت ایران بخواد بره کلی راه دیگه هست نه اینکه لاتاری که شانس قبولی هر فرد زیر 1 درصده

5.08 سانتی متر در 5.08 سانتی متر با رزولوشن 300 ( 600*600 ) ... یادت نره سایر شرایط دیگه عکس رو هم رعایت کرده باشی ..

البته تو پست های قبلی بود اما یه خورده دیر گفتی شما:D

beelzebub123

Registered User
لایک‌ها
26
ثبت نام که تموم شد چند نفر از دوستان ثبت نام کردند؟:D

Blue Moon

Registered User
لایک‌ها
50
سلام دوستان تا کی ثبت نام فرصت داره لینک میدید ؟

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116

این 5.08 چيه ديگه؟

من با paint winfows ادیت کردم

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
هر اینچ معادل ۲.۵۴ سانتیمتره
سایز عکس باید ۲ اینچ در ۲ اینچ باشه.
2 * 2.54 = 5.08 cm

من رزولوشن رو رو همون سايزي که مي خواستن گذاشتم ، سايز هم خود به خود درست ميشه؟

shabgard67

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
152
دوستان عزیز برای بنده یه ایمیل اومده مبنی بر قبولی یا برنده شدن

یه سری فرم باید پر کنم بفرستم برای دفتر بانگکوک تایلنده که کارهای خاورمیانه رو انجام میده

گفته تا 13 ژانویه مهلت دارم

من خودم شک دارم چون امسال ثبت نام کرده بودم

هرکی میتونه بهم کمک کنه پ خ بده تا ایمیل رو براش فوروارد کنم تا ببینه واقعی هست یا از این کلاهبرداریا

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
دوستان عزیز برای بنده یه ایمیل اومده مبنی بر قبولی یا برنده شدن

یه سری فرم باید پر کنم بفرستم برای دفتر بانگکوک تایلنده که کارهای خاورمیانه رو انجام میده

گفته تا 13 ژانویه مهلت دارم

من خودم شک دارم چون امسال ثبت نام کرده بودم

هرکی میتونه بهم کمک کنه پ خ بده تا ایمیل رو براش فوروارد کنم تا ببینه واقعی هست یا از این کلاهبرداریا

دوست عزیز هنگام ثبت نام در وب سایت اصلی ثبت نامی https://www.dvlottery.state.gov/ نوشته و تاکید شده که برای قبول شدگان هیچ ایمیلی مبنی بر برنده شدنشون ارسال نخواهد شد و فقط و فقط از طریق وب سایت ثبت نامی و لینک زیر میتونید وضعیت ثبت نامی خودتون رو چک کنید :
https://www.dvlottery.state.gov/ESC/
زمان اعلام نتایج قبول شدگان امسال هم اوایل تابستان 92 خواهد بود .

بالا