• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ثبت نام گرین کارت امریکا لاتاری

sina_oonline

Registered User
لایک‌ها
71
منبعی دارید برای این حرفتون؟
ببینید از این که داخل سفارت چه اتفاقی میفته و چه معیار هایی بررسی میشه کسی اطلاع نداره ما به سفارث مثل یه جعبه نگاه می کنیم که یه سری ورودی داره و یه سری خروجی این که منطق توش چی هست رو داریم از همین ورودی هروجیا صرفا حدس میزنیم...
بله! بعضی از افراد که ریجکت شده اند حدس میزنن که علت ریجکتشون این باشه چون که این مورد توسط آفیسر پرسیده شده
در مجموع برای کسی که می خواد ویزای تحصیلی بگیره لاتاری به ریسکش نمی ارزه به نظر من(شاید هم اصلا اهمیتی نداشته باشه این موضوع و طرف با لاتاری هم بتونه ویزای دانشجویی بگیره)
در این مورد می تونید در اینترنت جست و جو کنید و مطلب فراوان است

lordsuperboys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام دوستان کسی میدونه ثبت نام کی شروع می شه؟

naran1

کاربر فعال هنر های ترسیمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,544
زمان اعلام نتایج لاتاری 2014 :

چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392 ساعت 20:30

2014 Entrant Status Check

DV-2014 entrants may enter their confirmation information through the link below starting at noon (EDT) on May 1, 2013. The DV-2014 registration period was from October 2, 2012, until November 3, 2012. DV-2014 entrants should keep their confirmation number until at least June 30, 2014. Additional entries may be selected in October 2013

برای چک کردن وضعیت : https://www.dvlottery.state.gov/ESC/

با اینترنت اکسپلورر باز کنید

:rolleyes:

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
یادمه میگفتند تا 3 نشه بازی نشه .... واسه ما که 4 رو هم رو کردیم و بازی شروع نشد :lol:

maamadss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
فایده نداره آدم می تونه بگه شانسش هیچه

black-black

Registered User
لایک‌ها
227
گرین کارت ثبت نام کنیم همسر هم روش بهمون میدن درصورت برنده شدن؟

mmiladd

Registered User
لایک‌ها
510
خوب الان از بین چند نفر چند نفر شانس دارن ؟

leeee

Registered User
لایک‌ها
9
کسی اینجا تا حالا برنده شده

Jacob7

Registered User
لایک‌ها
228
بکس کی شروع میشه میخوام صد در صد ثبت نام کنم پیلیز کمکم کنید

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
ببینید از این که داخل سفارت چه اتفاقی میفته و چه معیار هایی بررسی میشه کسی اطلاع نداره ما به سفارث مثل یه جعبه نگاه می کنیم که یه سری ورودی داره و یه سری خروجی این که منطق توش چی هست رو داریم از همین ورودی هروجیا صرفا حدس میزنیم...
بله! بعضی از افراد که ریجکت شده اند حدس میزنن که علت ریجکتشون این باشه چون که این مورد توسط آفیسر پرسیده شده
در مجموع برای کسی که می خواد ویزای تحصیلی بگیره لاتاری به ریسکش نمی ارزه به نظر من(شاید هم اصلا اهمیتی نداشته باشه این موضوع و طرف با لاتاری هم بتونه ویزای دانشجویی بگیره)
در این مورد می تونید در اینترنت جست و جو کنید و مطلب فراوان است

دوست من اصلا تاثیری نداره روی ویزا! خیلیارو میشناسم سالها لاتری شرکت کردن و بعد با ویزای‌ تحصیلی‌ رفتن

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
کی شروع میشه?
راستی اگه ببری بعد نتونی تا دو سال لندینگ داشته باشی از بین میره?

مهر و آبان

وقتی‌ میبری یه تایمی مشخص می‌کنن که باید تا اونموقع بری دنبال کارا و سفارتو اینا که ویزا بگیری

بعد که ویزا گرفتی‌ می‌تونی بری اونجا ۳۰ روز گرین کارتت میاد می‌تونی بگیری و بیای تا ۲سال بیرون آمریکا باشی‌ بعده اون ۲ سال هر سری بیشتر از ۶ ماه نمیتونی خارج از آمریکا باشی‌

بالا