آقا من پارسال ثبت نام کردم اما اون پیج که اطلاعاتم رو زده رو پاک کردم گویا بگید چجوری میتونم نتیجش رو ببینم؟ همه راه هاشو بگید.ممنون
مهر و آبان
وقتی میبری یه تایمی مشخص میکنن که باید تا اونموقع بری دنبال کارا و سفارتو اینا که ویزا بگیری
بعد که ویزا گرفتی میتونی بری اونجا ۳۰ روز گرین کارتت میاد میتونی بگیری و بیای تا ۲سال بیرون آمریکا باشی بعده اون ۲ سال هر سری بیشتر از ۶ ماه نمیتونی خارج از آمریکا باشی
هزینه موندن یک ماه تو آمریکا چقدره? کسی میدونه? آخه از دوستام دوتا برنده شدن نمیتونن هزینه موندن تو آمریکا رو بدن...میخوام ببینم ببرم میتونم از پس هزینه هاش بر بیام یا نه
آخه من دو تا ایمیل دارم دو تاشم تست کردم مشکل بعدی توی اسم و فامیلمه.یادم نمیاد چجوری اسپل کردم و نوشتم به انگلیسی و هرچی هم انواع اسپل ها رو میزنم نمیاد.راه دیگه ای نداره داداش؟دوست من میتونی از این قسمت اگه کد رو فراموش کردی با ایمیل و مشخصات ببینی نتیجتو
https://www.dvlottery.state.gov/(S(1eovj1fmfyouwpyvc5bxjiis))/Secure/RetrieveConfirmation.aspx
آخه من دو تا ایمیل دارم دو تاشم تست کردم مشکل بعدی توی اسم و فامیلمه.یادم نمیاد چجوری اسپل کردم و نوشتم به انگلیسی و هرچی هم انواع اسپل ها رو میزنم نمیاد.راه دیگه ای نداره داداش؟
آخه من دو تا ایمیل دارم دو تاشم تست کردم مشکل بعدی توی اسم و فامیلمه.یادم نمیاد چجوری اسپل کردم و نوشتم به انگلیسی و هرچی هم انواع اسپل ها رو میزنم نمیاد.راه دیگه ای نداره داداش؟
مگه شما اسمتون رو مطابق پاسپورتتون وارد نکردید ؟
چرا اما فامیلیم رو نمیدونم.دیگه اخرین راهش همین رفیق
از اون گذشته اگه اسمتون دقیقا مطابق اسم پاسپورت نباشه قبول نمیکنن
Sent from my iPhone using Tapatalk
چرا اما فامیلیم رو نمیدونم.
فامیلیم چند تا تلفظ صحیح داره
Rohani
Rowhani
Rouhani
از هر سه تای اینا استفاده میشه باز یادم نمیاد اسم مستعار رو نوشتم یا نه کلا گیج شدم هرچی هم تست میکنم نمیاد
سلام ....... خدمتتون عرض کنم من دانشجوی زبانم ....... سربازی نکردم ....در نتیجه پاسپورتم ندارم..... میتونم ثبت نام کنم ؟؟؟؟ اگه انتخاب بشه سربازیم چی میشه؟؟؟؟؟ و این که اونطرف بهم کار میدن یا چی؟؟؟ ممنونم
سلام
میتونید ثبت نام کنید منتها اگر انتخاب بشید نمیتونید برید شانس بقیه دوستانی که شرایط خوبی دارند هم میگیرید ازبین میبرید
دوست عزیز مگه شما میخوای پناهنده بشی که میگی کار میدن خونه میدن برنده شدن فقط دادن یه شانس زندگی تو اونجا هست شما بعد اینکه تمام مدارک کامل بود اونا تایید کردنتون از همه لحاظ البته منظورمه پزشکی و...و در انتها گرین دادن میرید و با همت خودتون کاروزندگی از اول استارت میزنید وحداقل هم برای زندگی واستارت چند ماه اول نیاز به 10000 دلار دارید این کمترین مقداری که بتونید تا چند ماه اول خودتون اونجا نگه دارید تاکار پیدا کنید وگرنه باید برگردید
دولت امریکا هیچ کمکی نمیکنه چون بعضی از دوستان فکر میکنند که شرایطش مثل پناهندگی که کار وخونه وحقوق و... میدن نه این خبرا نیست
همه حرفاشون صحیح هست
اما چرا نمیتونن برن اگه برنده بشن؟!
اولن اگر به فرض با گذاشتن وثیقه از ایران خارج بشن که این خودش یه دلیل درست و حسابی میخواد چون سختگیری زیاد شده در این رابطه الان بیشتر به کشورهای زیارتی مثل عربستان و ... اجازه خروج میدن اونم با وثیقه
حالا فرض میکنیم به یه طریقی خارج شدن رفیق تو مرحله بعد یعنی مرحله ازمایشات و تکمیل مدارک و.... از شما مدرک خدمت میخوان یا باید معاف باشید یا رفته باشید چون این جزیی از مدارک اصلی شما محسوب میشه که هم باید ترجمه رسمی شده باشه میخوان اگر نداشته باشند مدارک ناقص خواهد بود
مطمئنید که سفارت آمریکا مدرکی مبنی بر سربازی از ما میخواد؟!
بعید میدونم اصلا کار داشته باشن ما سربازی رفته باشیم یا نه
به نظرم اونا فقط پاسپورت میخوان از ما
کسی از این سایت تا حالا تونسته گرین کارتشو بگیره؟ یکم راهنمایی کنین تا ما هم بریم دنبالش.