• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ثبت نام گرین کارت امریکا لاتاری

velas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کشور زیبای ترکیه با جاذبه های فراوان گردشگری خود، در سالهای اخیر تبدیل به یکی از اصلی ترین مقاصد گردشگران سراسر جهان و همچنین ایرانیان شده که هر ساله مسافران بسیاری را جذب تور ترکیه می کند. شرکتهای خدمات مسافرتی پارمیس و پارمیدا با مدیریت ایرانی و کادر کارآزموده خود پیشگام ارائه تور ترکیه و در حال حاضر یکی از مهمترین برگزار کنندگان تور آلانیا و تور آنتالیا هستند که هر هفته با در اختیار داشتن پنج پرواز مستقیم به آنتالیا و یک پرواز مستقیم به آلانیا، بهترین ارائه دهندهتور ترکیه و تور لحظه آخری ترکیه به مسافران می باشند. قابل ذکر است که پارمیس نماینده رسمی فروش برای هتل گرانادا، هتل گلدسیتی، هتل اتوپیا و هتل موکارناس میباشد. همچنین پارمیدا نمایندگی انحصاری هتل مردان پالاس را در اختیار دارد که بصورت مونوپل با این هتل در حال همکاری است.

TIGER Bss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
در صورت قبولی باید چقدر سرمایه داشته باشیم؟ روال اداریش چقدر طول میکشه؟

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674
این سایت گرین کارت چاپ نمی کنه برادر من :دی

برادر من مگه من گفتم چاپ میکنه؟؟ من گفتم تا حالا کسی از توی این سایت گرفته یا نه؟
vahidrk1.gif

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
برادر من مگه من گفتم چاپ میکنه؟؟ من گفتم تا حالا کسی از توی این سایت گرفته یا نه؟
vahidrk1.gif

بنده هم گفتم این سایت گرین کارت چاپ نمی کنه :دی

کار این سایت ثبت اسم شما تو قرعه کشی هست که اگر برنده شدید برای بررسی امکان گرفتن ویزای آمریکا شما رو به سفارت آمریکا تو یکی از کشورهای همسایه دعوت می کنن که اگر شرایط شما مسائد بود ویزای مهاجرت آمریکا دریافت می کنید .

هزینه های اولیه و فقط رفتن به آمریکا حدود 15.000.000 تومان هست ، بقیه کارها بماند .

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674

کار این سایت ثبت اسم شما تو قرعه کشی هست که اگر برنده شدید برای بررسی امکان گرفتن ویزای آمریکا شما رو به سفارت آمریکا تو یکی از کشورهای همسایه دعوت می کنن که اگر شرایط شما مسائد بود ویزای مهاجرت آمریکا دریافت می کنید .

هزینه های اولیه و فقط رفتن به آمریکا حدود 15.000.000 تومان هست ، بقیه کارها بماند .

دم شوما گرم.. اینم تقدیم به شوما :دی
congratualtions.gif

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808

حرف شما کاملن تایید میشه
متاسفانه یه سری از دوستان فکر میکنند ثبت نام کنند کار تمومه سریع به گرین کارت میرسند درحالی که تازه اول راه هست
اگر به فرض به فرض شما جز اون 2000 3000 نفر برنده که از ایران اسمشون درمیاد باشید یه شماره میگیرید براساس این شماره تاریخ مصاحبه شما معلوم میشه تو این قسمت شانس بیارید سریع یه وقت مصاحبه میگیرید وبه بقیه کارا میرسید اگر هم نگیرید ممکنه اصلن وقت به شما نرسه ویزاها پربشه یا اینکه برید مصاحبه اگر به فرض تمام مراحل پزشکی و مدارک و...اوکی باشه کلیرنس بخورید که به ایرانی ها 80 90 درصد میخوره مگر اینکه دانشجو باشید کار نکرده باشید جایی نرفته باشید.... خلاصه مطلب اگر بخوره ممکنه مثل امسال یه دفعه بیان اعلام کنند ویزا تموم شده و کسایی که اومدن توکلیرنس هستند یا نیومدن دیگه نیان
این خلاصه ای از دردسرهای اولیه بود تازه بماند که ممکنه شما تو همون مرحله مصاحبه ردبشید
یا اصلن بگیرید ویزا ایا شما پول 1 سال زندگی تو امریکا دارید؟؟مثل بعضی از دوستان فکر میکنید دولت امریکا شمارو حمایت میکنه؟؟مثل پناهندگی هست؟؟؟خونه ماشین میده؟؟؟نه این خبرها نیست پس دقیق وبا چشم باز جلو برید

ILOOP

Registered User
لایک‌ها
140

Shayan_Shomal

Registered User
لایک‌ها
371
مهلت ثبت نام لاتاری 2015 از سه شنبه شب نهم مهر ماه 92 تا 11 آبان 92 برابر با 2 نوامبر 2013 می باشد.

DV 2015 Program: Online registration for the DV 2015 Program will begin on Tuesday, October 1, 2013 at 12:00 noon, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4), and conclude on Saturday, November 2, 2013 at 12:00 noon, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4)

look

Registered User
لایک‌ها
6
سایت برای من باز نمی شه ؟
دوستان مشکلی ندارند ؟ سایت ثبت نام باز می شه ؟

مشکل وجود certificate error بود
رفع شد .

Last edited:

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
من و خانوادم پارسال عکس انداختیم...میتونیم همونارو بفرستیم ؟
چون یادمه نوشته بود عکس باید برای 6ماه قبل باشه...

ahmadrezab23

Registered User
لایک‌ها
69
من و خانوادم پارسال عکس انداختیم...میتونیم همونارو بفرستیم ؟
چون یادمه نوشته بود عکس باید برای 6ماه قبل باشه...

زمانی که نوشته باید برای 6ماه اخیر باشه سوال نداره دیگه باید مال 6ماه اخیر باشه. بهانه نباید به دست اینا داد اسمتون در میاد برای یه عکس ساده ایراد میگیرن که ارزش نداره

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
غزیزان یک سوال دارم برای خانم ها عکس باید بی حجاب باشه؟ یا مهم نیست اگر با روسری گرفته بشه؟

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
آقا تا 2 نوامبر فرصت هست دیگه تو سایتم نوشته نمیدونم چرا این فامیل ما گفت شنبه!!

Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 4 Beta

بالا