• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ثبت نام گرین کارت امریکا لاتاری

shiroyh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان تایپ لاتاری باید با حروف بزرگ باشه یا کوچیک؟ ممنون میشم پاسخ بدید

roshane

Registered User
لایک‌ها
41
کسی هست بتونه شرایط عکس رو کامل توضیح بده

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
من آخر نفهمیدم یکی مثل من که حسابداری خونده و پیش دانشگاهی نداشتیم دانشجو انصرافی هستم و فوق دیپلم ندارم میتونه قبول بشه یا نه ؟!

حدود 15 20 واحد پاس کردم بیخیالش شدم...

اینا میگن دیپلم کامل...خوب ما پیش نداشتیم...

همیشه یه سواله بی جوابه

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
عزیزان مشکلی نداره در عکس خانوم برای لاتاری گوش دیده نشه؟

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
من آخر نفهمیدم یکی مثل من که حسابداری خونده و پیش دانشگاهی نداشتیم دانشجو انصرافی هستم و فوق دیپلم ندارم میتونه قبول بشه یا نه ؟!

حدود 15 20 واحد پاس کردم بیخیالش شدم...

اینا میگن دیپلم کامل...خوب ما پیش نداشتیم...

همیشه یه سواله بی جوابه
شما دیپلم **** قدیم هستید ؟
کسانی که دیپلم دبیرستانی ندارند به شرطی قبول می شوند که تو ۵ سال اخیر بتوانند ۲ سال سابقه کار مرتبط در Job Zone 4 - 5 با رتبه ۷ به بالا نشان دهند.

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
سلام
نه **** جدید هستم
نمیدونم باید چکار کرد

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
سلام
نه **** جدید هستم
نمیدونم باید چکار کرد

شما ثبت نام کن و یک سابقه کار جور کن
به این سایت برو و از منوی کرکره ای Find Occupations گزینه Job Zone را انتخاب کن. در صفحه بعد گزینه All Zones را انتخاب کن و رو Go کلیک کن.
در صفحه بعد شغل مورد نظرت رو پیدا کن (توجه داشته باش که حتما جزو Job Zone چهار یا پنج باشه.) و روی اون شغل مورد نظرت کلیک کن تا تمام شرح وظایف و مشخصات اون شغل رو بتونی ببینی. فقط تو قسمت Job Zone به عدد مقابل SVP Range توجه کن که رتبه ۷ به بالا مورد قبول KCC هست. اگه عدد SVP Range زیر ۷ بود به دنبال یک شغل دیگه تو لیست بگرد.
بعدش شما باید یک سابقه کار با توجه به همین اطلاعاتی که در رابطه با این شغل دیدی برای خودت درست کن و عنوان شغلت رو تو فرم ثبت نام هم باید قید کنی.
به همین راحتی اگر دیپلم شما رو قبول نکنند شما واجد شرایط اخذ ویزا خواهید بود.

موفق باشید

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
به این سایت برو و از منوی کرکره ای Find Occupations گزینه Job Zone را انتخاب کن. در صفحه بعد گزینه All Zones را انتخاب کن و رو Go کلیک کن.
در صفحه بعد شغل مورد نظرت رو پیدا کن (توجه داشته باش که حتما جزو Job Zone چهار یا پنج باشه.) و روی اون شغل مورد نظرت کلیک کن تا تمام شرح وظایف و مشخصات اون شغل رو بتونی ببینی. فقط تو قسمت Job Zone به عدد مقابل SVP Range توجه کن که رتبه ۷ به بالا مورد قبول KCC هست. اگه عدد SVP Range زیر ۷ بود به دنبال یک شغل دیگه تو لیست بگرد.
بعدش شما باید یک سابقه کار با توجه به همین اطلاعاتی که در رابطه با این شغل دیدی برای خودت درست کن و عنوان شغلت رو تو فرم ثبت نام هم باید قید کنی.

موفق باشید

آقا خیلی ممنون از شما

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092

موفق باشید
آقا یک سوال دارم اگر مدرک رو الان نداشته باشیم ولی موقع قبولی و ارائه به سفارت به فرض ارائه بدیم مشکلی ندارد؟ مثلا یکی داره فوق میخونه هنوز تموم نکرده مشکلی نداره اون مدرک رو بزنه؟

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
آقا من الان خوندم باید آخرین مدرک تحصیلی فعلی رو زد بعد اگر قبول شدیم برای سفارت باز تغییر میدن...پس اینطوری باشه مثلا کسی پیش رو نخونده میتونه بزنه که نخونده ولی بعد بخونه تا اون موقغ سفارت که مدرکش رو گرفته...

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
آقا من الان خوندم باید آخرین مدرک تحصیلی فعلی رو زد بعد اگر قبول شدیم برای سفارت باز تغییر میدن...پس اینطوری باشه مثلا کسی پیش رو نخونده میتونه بزنه که نخونده ولی بعد بخونه تا اون موقغ سفارت که مدرکش رو گرفته...

مهم زمان مصاحبه و پر کردن فرم هاست

Sent from my Awesome LG P713

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
آقا یک سوال دارم اگر مدرک رو الان نداشته باشیم ولی موقع قبولی و ارائه به سفارت به فرض ارائه بدیم مشکلی ندارد؟ مثلا یکی داره فوق میخونه هنوز تموم نکرده مشکلی نداره اون مدرک رو بزنه؟

داشتن مدرك بالاتر تو لاتاري هيچ مزيتي براي شما بحساب نمي ايد ، شما اگرهم حداقل ها رو توي فرمها و موقع مصاحبه ارائه بدهيد باز هم پذيرفته خواهيد شد و هـيچ مزيتي بين مدرك فوق ديپلم و ليسانس و فوق نيست .
-------------------------------------------------------
بعد از قبولي شما فقط بايد دو تا فرم براي برنده اصلي و يك فرم به ازاي هر عضو خانواده براي KCC بفرستيد . بعد از ارسال فرم ها از KCC براي شما وقت مصاحبه در شهري كه انتخاب كرديد مي گذارند و شما به سايت CSC مي رويد و در انجا يك اكانت جديد به نام برنده اصلي باز مي كنيد و وقت مصاحبه در شهري كه در فرم عنوان كرديد مي گيريد.
بعد هم منتظر مصاحبه مي مانيد و تمام اصل مدارك به همراه ترجمه اصليشون رو به همراه ٣٣٠ دلار امريكا به ازاي هر نفر و تست كامل پزشكي يا medical با خودتان در روز مصاحبه ارائه مي دهيد.
به احتمال زياد بعد از مصاحبه پرونده شما وارد پروسه زمان بر و كشنده ADNINISTRATIVE PROCESS يا بقول ما ايرانيان CLEARANCE مي شويد و مدت زمان اتمام اين پروسه رو هيچ كس حتي خود سفارت هم نمي دونه.
بعد از اتمام اين پروسه اگر approve شده باشيد و زمان ٦ ماهه اعتبار مديكالتان تمام نشده باشه از شما پاسپورت(ها) مي خواهند براي زدن مهر ويزاي امريكا.
اگر اعتبار ٦ ماهه مديكالتون هم تمام شده باشه از شما مديكال مجدد مي خواهند و تاريخ اعتبار ويزاتون هم معمولا ٦ ماه از تاريخ انجام اخرين مديكالتون مي باشد.

da8ka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این سایت ها تمامی تقلبی هستند. تنها سایتی که دوستمون در اولین لینک گذاشت DvLottery http://www.dvlottery.state.gov/ درست است و دقیقا تا دو روز دیگر وقت ثبت نام اینترنتی را دارید. در ضمن جواب رو هم باید خودتون از طریق ایمیل و کدی که بهتون داده می شود، چک کنید.

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
اقا اون ادرسی که باید باید بزنیم برای چی هست؟ اگه خونمون رو عوض کنیم بعدا چی؟؟؟ مهمه؟

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
اقا اون ادرسی که باید باید بزنیم برای چی هست؟ اگه خونمون رو عوض کنیم بعدا چی؟؟؟ مهمه؟

انها با اون ادرس زیاد کار ندارند و تمام تماس ها با شما بوسیله ایمیل هست.
اگر برنده شدید شما می توانید تغییر ادرس رو تو فرم های اصلی به KCC اطلاع دهید.

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
ثبت نام لاتاری ۲۰۱۵ هم بلاخره به پایان رسید.

بالا