سلام دوستان تایپ لاتاری باید با حروف بزرگ باشه یا کوچیک؟ ممنون میشم پاسخ بدید
عزیزان مشکلی نداره در عکس خانوم برای لاتاری گوش دیده نشه؟
شما دیپلم **** قدیم هستید ؟من آخر نفهمیدم یکی مثل من که حسابداری خونده و پیش دانشگاهی نداشتیم دانشجو انصرافی هستم و فوق دیپلم ندارم میتونه قبول بشه یا نه ؟!
حدود 15 20 واحد پاس کردم بیخیالش شدم...
اینا میگن دیپلم کامل...خوب ما پیش نداشتیم...
همیشه یه سواله بی جوابه
سلام
نه **** جدید هستم
نمیدونم باید چکار کرد
شما ثبت نام کن و یک سابقه کار جور کن
به این سایت برو و از منوی کرکره ای Find Occupations گزینه Job Zone را انتخاب کن. در صفحه بعد گزینه All Zones را انتخاب کن و رو Go کلیک کن.
در صفحه بعد شغل مورد نظرت رو پیدا کن (توجه داشته باش که حتما جزو Job Zone چهار یا پنج باشه.) و روی اون شغل مورد نظرت کلیک کن تا تمام شرح وظایف و مشخصات اون شغل رو بتونی ببینی. فقط تو قسمت Job Zone به عدد مقابل SVP Range توجه کن که رتبه ۷ به بالا مورد قبول KCC هست. اگه عدد SVP Range زیر ۷ بود به دنبال یک شغل دیگه تو لیست بگرد.
بعدش شما باید یک سابقه کار با توجه به همین اطلاعاتی که در رابطه با این شغل دیدی برای خودت درست کن و عنوان شغلت رو تو فرم ثبت نام هم باید قید کنی.
به همین راحتی اگر دیپلم شما رو قبول نکنند شما واجد شرایط اخذ ویزا خواهید بود.
موفق باشید
آقا یک سوال دارم اگر مدرک رو الان نداشته باشیم ولی موقع قبولی و ارائه به سفارت به فرض ارائه بدیم مشکلی ندارد؟ مثلا یکی داره فوق میخونه هنوز تموم نکرده مشکلی نداره اون مدرک رو بزنه؟شما ثبت نام کن و یک سابقه کار جور کن
به این سایت برو و از منوی کرکره ای Find Occupations گزینه Job Zone را انتخاب کن. در صفحه بعد گزینه All Zones را انتخاب کن و رو Go کلیک کن.
در صفحه بعد شغل مورد نظرت رو پیدا کن (توجه داشته باش که حتما جزو Job Zone چهار یا پنج باشه.) و روی اون شغل مورد نظرت کلیک کن تا تمام شرح وظایف و مشخصات اون شغل رو بتونی ببینی. فقط تو قسمت Job Zone به عدد مقابل SVP Range توجه کن که رتبه ۷ به بالا مورد قبول KCC هست. اگه عدد SVP Range زیر ۷ بود به دنبال یک شغل دیگه تو لیست بگرد.
بعدش شما باید یک سابقه کار با توجه به همین اطلاعاتی که در رابطه با این شغل دیدی برای خودت درست کن و عنوان شغلت رو تو فرم ثبت نام هم باید قید کنی.
به همین راحتی اگر دیپلم شما رو قبول نکنند شما واجد شرایط اخذ ویزا خواهید بود.
موفق باشید
آقا من الان خوندم باید آخرین مدرک تحصیلی فعلی رو زد بعد اگر قبول شدیم برای سفارت باز تغییر میدن...پس اینطوری باشه مثلا کسی پیش رو نخونده میتونه بزنه که نخونده ولی بعد بخونه تا اون موقغ سفارت که مدرکش رو گرفته...
آقا یک سوال دارم اگر مدرک رو الان نداشته باشیم ولی موقع قبولی و ارائه به سفارت به فرض ارائه بدیم مشکلی ندارد؟ مثلا یکی داره فوق میخونه هنوز تموم نکرده مشکلی نداره اون مدرک رو بزنه؟
اقا اون ادرسی که باید باید بزنیم برای چی هست؟ اگه خونمون رو عوض کنیم بعدا چی؟؟؟ مهمه؟