• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ثبت نام گرین کارت امریکا لاتاری

orache

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از چند نفر چند نفر رو بر میدارن ؟؟ یعنی چقدر شانس برنده شدن هست ؟؟ پول باید زیاد داشته باشیم ؟؟ بعدش باید پناهنده شد ؟؟؟ برای کسی مثل من که نه پول خونه داره نه هیچی باید چیکار کرد ؟؟ حقوق بیکاری میدن ؟؟
و مهم تر از همه تا قبول شدی باید بری یا نه مثلا میشه 2 سال بعد بری ؟؟

Last edited:

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
از چند نفر چند نفر رو بر میدارن ؟؟ یعنی چقدر شانس برنده شدن هست ؟؟ پول باید زیاد داشته باشیم ؟؟ بعدش باید پناهنده شد ؟؟؟ برای کسی مثل من که نه پول خونه داره نه هیچی باید چیکار کرد ؟؟ حقوق بیکاری میدن ؟؟
Google it
Google it
Google it
Google it
.
.
.
.

Sent from my F**king life

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
تعداد شرکت کننده معلوم نیست ولی هر سال تقریبا ۵۵۰۰۰ نفر برنده اعلام می کنند.
شانس قبولی چیزی کمتر از ۱ درصد برای کشورهای آسیایی است. سال ۲۰۱۳ شانس قبولی آسیا 0.93% بود.
پول هم حداقل باید به قدر اپلای کردن (حدود ۳۳۰ دلار) و هزینه های تست پزشکی و واکسیناسون و بلیط هواپیما و هزینه رفت و آمد و اقامت برای مصاحبه به ترکیه یا ارمنستان و یا امارات رو داشته باشی. باید ساپورت مالی به مقدار حداقل ۲۰.۰۰۰ دلار رو هم بتوانی نشان بدهی.
بعد از قبولی احتیاجی به پناهنده شدن نیست . شما کارت اقامت دائمی (گرین کارت) با اعتبار ۱۰ ساله دریافت می کنی.
آمریکا بعد از قبولی هیچ کمک قابل توچهی رو بهتون نمی ده ( چون شما در هنگام مصاحبه برگه ساپورت مالی باید به افیسر ارائه بدهی).
اگه از پس هزینه هاش بر نمی آیید بهتر اقدام نکنید و شانس قبولی اشخاصی رو که واجد شرایط هستند رو پایین نیاورید.

Last edited:

orache

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون این اشخاص واجد شرایط مارو مجبور به این کار ها میکنن (پول دار ها ) خیر من اقدام نمیکنم چون پول ندارم
راستی همه به فکر این هستن که برن وقتی رفتن هزینه ی خونه و مسکن رو چیکار میکنن ؟؟ تازه کارو حقوقو اینا چی ؟؟

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
ممنون این اشخاص واجد شرایط مارو مجبور به این کار ها میکنن (پول دار ها ) خیر من اقدام نمیکنم چون پول ندارم
راستی همه به فکر این هستن که برن وقتی رفتن هزینه ی خونه و مسکن رو چیکار میکنن ؟؟ تازه کارو حقوقو اینا چی ؟؟

باید پیشنهاد کار داشته باشی یا یکی از اقوام اونجا پرداخت هزینه زندگیت رو تقبل کنه.:general208:
آدمهای بیکار و بی پول رو راه نمیدن. :general510:

orache

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ادمهای باکار و بی پول عزیز ادم های با سوال و بیپول رو راه نمیدن که خوب اشتباهشونه. گرین کارت میگن میخاد برداشته بشه یا کمتر شه میدونی برای چی ؟؟ از بس که ادم های پول دار و بیسواد رو راه دادن

bigarasg

Registered User
لایک‌ها
92
حدوداً سه ساعت و چهل دقیقه دیگه نتایج قرعه کشی امسال اعلام میشه! برام دعا کنید!

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
دقیقا موافقم.منم یک زمانی میخواستم اقدام کنم بعد دیدم خب به فرض محال هم برنده شدم پول تقامتشو که ندارم...دیگه بیخیال شدم.

مدیر وب سایت easytrading.ir

shahrokh4u

Registered User
لایک‌ها
408
جواب نتایج رسید طبق معمول انتخاب نشدم:( این هفتمین باری هست که ثبت نام می کنم و انتخاب نمی شم. یک نفر از دوستان نزدیک خودم که برای او ثبت نام کردم انتخاب شد ولی من هنوز اندر خم یک کوچه! ما محکوم شدیم در این مملکت بسوزیم و بسازیم. :general208:

Last edited:

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
منم با خونواده نشدم:confused:

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
چرا میخواهید به این کشور استکبار سفر کنید؟
داداش منظورت کشور مستکبر بود؟!
میخوایم بریم فروپاشی **** سرمایه داری از نزدیک ببینیم و سیاست های اقتصادی خودمون در امریکا پیاده کنیم تا از این فلاکت دربیان.
البته با کمک عاقامون.

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
داداش منظورت کشور مستکبر بود؟!
میخوایم بریم فروپاشی **** سرمایه داری از نزدیک ببینیم و سیاست های اقتصادی خودمون در امریکا پیاده کنیم تا از این فلاکت دربیان.
البته با کمک عاقامون.
احسنت

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
مگ مگ عمریکا
آخه چرا من برنده نمیشم،ها؟؟؟

only_flight

Registered User
لایک‌ها
595
هی ها من ظلت...

بازم قسمت نشد

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
سال گذشته از بین دوستان من سه نفر برنده شدن! کلا از بین ۱۵۰ نفر دانشجو فکر کنم ۲۰نفر بیشتر اسم نداده بودن و از این بیست نفر ۳ نفرشون برنده شدن!! فکر نکنم فقط به شانس بستگی داشته باشه. یک سری معیار های دیگه هم وجود داره

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
از این سایت کسی برنده شده ؟ احتمالا

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
سال گذشته از بین دوستان من سه نفر برنده شدن! کلا از بین ۱۵۰ نفر دانشجو فکر کنم ۲۰نفر بیشتر اسم نداده بودن و از این بیست نفر ۳ نفرشون برنده شدن!! فکر نکنم فقط به شانس بستگی داشته باشه. یک سری معیار های دیگه هم وجود داره

کاملا شانسی هست
چون یه گزینه مقدار مدرک تحصیلی هیچ اطلاعات دیگه ای ندارن!

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
امسال هم برنده نشدیم
ایا مرحله دوم هم برای اعلام نتایج دارن ؟

Last edited:

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
کاملا شانسی هست
چون یه گزینه مقدار مدرک تحصیلی هیچ اطلاعات دیگه ای ندارن!

من باورم نمیشه کشوری مثل امریکا اجازه اقامتش رو شانسی کرده باشه. حتی همون مرحله اولش رو.... ثبت نام شما جنبه تشریفاتی داره. اگر اسم وارد کرده باشی از روی اسم و تحصیلات و سال تولدت همه چی را در میارن ...

من تا حالا ثبت نام نکردم ، اما هرکی رو دیدم که برنده شده و رفته ، کسانی بودن که همینجوری هم اگر اقدام میکردن میتونستن برن. از نظر وضع تحصیلی و مالی و شغلی و اینا...

بالا