• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ثبت نام گرین کارت امریکا لاتاری

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
کیا اینجا ثبت نام کردن؟؟ ایشالا که هممنون قبول میشیم میریم آمریکا:lol:
آقا ما به اشتباه خرکی (خیلی ببخشید) کردیم اومدیم به جای Some graduate level courses, degree زدیم این University degree, نفهمیدم باید اول رو میزدم برای کسی که دانشجوی فوق هست حالا اگر کمتر از 1 درصد قبول بشیم چی کار کنیم گیر میدن یا قابل تصحیحه؟؟؟ آخه خیلی زور داره بخوان رد کنن بگن شما باید میگفتی داری فوق میخونی!!:p

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
سلامarashministar

مشکلی نیست بعد میتونی حقیقت را بهشون بگی و درستش کنی اصل موضوع اینکه اسم شما در بیاد من تا حالا چند سری امتحان کردم اسمم در نیومد همشه شانس هست
موفق باشید

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
سلامarashministar

مشکلی نیست بعد میتونی حقیقت را بهشون بگی و درستش کنی اصل موضوع اینکه اسم شما در بیاد من تا حالا چند سری امتحان کردم اسمم در نیومد همشه شانس هست
موفق باشید
آره دقیقا اول در بیاد بعد باید فکر اینا رو کرد :دی من الان سرچ کردم یکی کشور محل تولد خیلی مهمه درست وارد کنی یکی هم اینکه اطلاعات فرزند ها و همسر رو وارد کرده باشی کم باشه رد میشی 100 درصد !! بقیه ظاهرا قابل حل هستن....

ghoo

Registered User
لایک‌ها
157
ببخشید من همه پستها رو نخوندم فقط چند پست اول رو خوندم که دوستان گفتن فایده نداره.
من پسرخالم دوره قبل لاتری اسمش در اومد, بهش گفتن بیاد ترکیه واسه مصاحبه. 2تا موضوع رو میگفت باید حتما انجام میشد یکی اینکه یه مبلغی پول تو حسابش باشه چون حسابشو چک میکنن و باید توش پول باشه. و یکی دیگه اینکه متاهل باشه. الان رفته ترکیه و مصاحبه داده و همه چیزش اوکی شده و اول آذر عازم ایالات متحده آمریکا میشه.
اینو گفتم که همه کسایی که ثبت نام کردین امیدوار باشین.

دوست عزیز هر دو موضوع مورد اشاره پسر خاله شما نادرست است

نه دولت آمریکا هیچ نظارتی روی حساب بانکی شما در ایران دارد نه حتما باید متاهل باشید

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
اینکه آدم حتما باید متاهل باشه که درست نیست
واسه متاهل ها بد تره که واسه زن و بچه شون هم باید ویزا صادر کنن به ضررشون میشه:D

حساب بانکی هم درست نیست ولی خب کسی که میخواد بره عمریکا نمیتونه بدون پول بره

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
سلامarashministar

موفق باشید
موردی که فرمودید صحیح نیست، بشدت روی جزئیات سختگیری میکنند. چند نمونه که پیش آمده خدمتتون بگم، برای مصاحبه شخص رفته و پذیرش شده و فرمهای مربوطه پر کرده و امضاء کرده نوبت بعد برای آزمایش خون و .. رفته اونجا گفتند چرا امضاء تو با دفعه قبل فرق داره و ارجاعش دادن برای بررسی بیشتر در نهایت با کلی دردسر که من خودم هستم والا بلا حواسم نبود و ... قبول کردند. الان هم این دوستمون که میزان تحصیلات اشتباه زدند دردسر خواهند داشت نه اینکه در مصاحبه بلافاصله عذرشون بخواهند ولی باید ثابت کنند که اشتباهی این اتفاق افتاده و بقول معروف باید اینقدر معقول و با استراتژی حساب شده حرف بزنند که کارمند اونجا قانع بشه. درمجموع کارمندان اونجا علاوه بر اینکه رواشناسی بالایی دارند و شخصیت فرد موقع صحبت تحلیل میکنند صددرصد تابع قوانین هستند و کوچکترین تخطی از قانون چشم پوشی نمیکنند.
یک مثال دیگه بزنم، یکی از دوستان تنها برای خودش اقدام به ویزای توریستی آمریکا کرده بود و خانوم و بچه ها همراه نبودند ، کلی مدارک با خودش برده بود از حساب بانکی و دفتر خارج کشور و ... که ثابت کنه نمیره بمونه و فقط میخواد گردش کنه! درحین مصاحبه ازش پرسیده بودند برای کار میری گفته بوده نه اصلا فقط گردش، بعد در طول مصاحبه در زمینه کاریش جوری سوال کرده بودند که مثلا اگر فلان چیز ببینی خرید میکنی یا در موردش علاقه داری تحقیق کنی اونم گفته بوده خب بله. بلافاصله گفته بودند شما پس برای کار و بیزینس میخوای بری و درخواست رد کرده بودند هرچی التماس و خواهش که نه بابا اینجوری نیست ردش کردند. فقط کافیه یک خطا هنگام مصاحبه از فرد سر بزنه کافیه که رد بشه.
اونجا اصل بر خلافکار بودن ما هست و ما باید ثابت کنیم که سالم هستیم!

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
دوستان من پوزش میطلبم, الان تماس گرفتم در مورد متاهل بودن شایعه بوده که به گوش من رسیده, در مورد مبلغی که باید تو حساب باشه هم الان واقعا سرش شلوغ بوده و نمیتونسته حرف بزنه, تا ساعاتی دیگه میگم جریان اون پول چیه.
بازم بابت اون قضیه متاهل بودن عذرخواهی میکنم و پستتم پاک میکنم که کسی دچار اشتباه نشه.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
دوستان کل مطلب اینه:
ایشون وقتی ثبت نام کردن مجرد بودن, چند روز قبل از اینکه بره ترکیه ازدواج میکنه که این نه تنها کمکی نکرد ( که من اشتباها گفته بودم متاهل باید باشه ) بلکه بهش گیر هم دادن و مجبور شد اونجا عکسهایی از خودش و همسرش رو در شبکه اجتماعی نشون بده تا ثابت کنه که از قبل friendship بینشون بوده.
در مورد مبلغ گفته خودش از یکی شنیده بوده چنین موضوعی رو و برای همین 100 میلیون جهت محکم کاری به حسابش میریزه ولی شخصی که ازش مصاحبه کرده اصلا کاری به حسابش نداشته. ولی گفته مصاحبه کننده های دیگه بودن که از بعضی ها پرسیدن.
گفته فقط صداقت داشتم و هیچ دروغی نگفتم.

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
موردی که فرمودید صحیح نیست، بشدت روی جزئیات سختگیری میکنند. چند نمونه که پیش آمده خدمتتون بگم، برای مصاحبه شخص رفته و پذیرش شده و فرمهای مربوطه پر کرده و امضاء کرده نوبت بعد برای آزمایش خون و .. رفته اونجا گفتند چرا امضاء تو با دفعه قبل فرق داره و ارجاعش دادن برای بررسی بیشتر در نهایت با کلی دردسر که من خودم هستم والا بلا حواسم نبود و ... قبول کردند. الان هم این دوستمون که میزان تحصیلات اشتباه زدند دردسر خواهند داشت نه اینکه در مصاحبه بلافاصله عذرشون بخواهند ولی باید ثابت کنند که اشتباهی این اتفاق افتاده و بقول معروف باید اینقدر معقول و با استراتژی حساب شده حرف بزنند که کارمند اونجا قانع بشه. درمجموع کارمندان اونجا علاوه بر اینکه رواشناسی بالایی دارند و شخصیت فرد موقع صحبت تحلیل میکنند صددرصد تابع قوانین هستند و کوچکترین تخطی از قانون چشم پوشی نمیکنند.
یک مثال دیگه بزنم، یکی از دوستان تنها برای خودش اقدام به ویزای توریستی آمریکا کرده بود و خانوم و بچه ها همراه نبودند ، کلی مدارک با خودش برده بود از حساب بانکی و دفتر خارج کشور و ... که ثابت کنه نمیره بمونه و فقط میخواد گردش کنه! درحین مصاحبه ازش پرسیده بودند برای کار میری گفته بوده نه اصلا فقط گردش، بعد در طول مصاحبه در زمینه کاریش جوری سوال کرده بودند که مثلا اگر فلان چیز ببینی خرید میکنی یا در موردش علاقه داری تحقیق کنی اونم گفته بوده خب بله. بلافاصله گفته بودند شما پس برای کار و بیزینس میخوای بری و درخواست رد کرده بودند هرچی التماس و خواهش که نه بابا اینجوری نیست ردش کردند. فقط کافیه یک خطا هنگام مصاحبه از فرد سر بزنه کافیه که رد بشه.
اونجا اصل بر خلافکار بودن ما هست و ما باید ثابت کنیم که سالم هستیم!
همجین جیزی صحیح نیست برید تو سایت مهاجر سرا اونجا فقط میگن دو چیز سختگیری میشه : 1.همسر و بچه هارو مشخص نکنی که ردی 2.یه کشور دیگه رده باشی بقیه چیزا قابل حله خیلی ها اشتباه دارن تو فرم ها از قبیل اشتباه نوشتن فامیل تا تاریخ تولد و...

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
ضمنا قضیه توریست اینا فرق میکنه مثلا همین توریستی انگلیس خیلی سختگیری میکنه بخاطر اینکه ممکنه پناهنده بشی خیلی جاها همینطوره ولی لاتاری یه چیزیه که توش قبول میشی و حق اینو داری بری و بمونی

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
سلام helijoop
دی نشد اذیت کنی ها :D ببین داداش همیشه وقتی انسان بصورت غیر عمد اشتباه کنه و بعد حقیقت را بگد مطمئن باش کارش درست میشه مگر اینکه یک ریگی تو کفشش باشه:D

اینها تجربه 3 کشور مختلف تو دو قاره مختلف هست که بهت میگم دیکه وارد جزیات نشیم بهتره و شاید برای هر کسی متفاوت باشه باز همون شانس کوچلو مچلو میاد تو کار:D

worldforex

Registered User
لایک‌ها
68
سلام دوستان
من سری قبل (2013) ثبت نام کردم میخخوام بدونم جوابش کی میاد؟

ممنون

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
@ansar313
آقای انصار بیا به اینها که میخواهند بروند عامریکا یک چیزی بگو

ansar313

Registered User
لایک‌ها
291
@ansar313
آقای انصار بیا به اینها که میخواهند بروند عامریکا یک چیزی بگو
چه بگویم برادر!
اینها هنوز نفهمیده اند که در غرب خبری نیست و فریب رسانه های بیگانه را می خورند که میخواهند جهنم غرب را بهشت جلوه دهند.
بگذارید خودشان بروند سرشان به سنگ بخورد و از دست از پا دراز تر برگردند به آغوش وطن اسلامی

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
چه بگویم برادر!
اینها هنوز نفهمیده اند که در غرب خبری نیست و فریب رسانه های بیگانه را می خورند که میخواهند جهنم غرب را بهشت جلوه دهند.
بگذارید خودشان بروند سرشان به سنگ بخورد و از دست از پا دراز تر برگردند به آغوش وطن اسلامی
در غرب خبری نیست,هست! :general304:

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
چه بگویم برادر!
احسنت احسنت

هیچ چیز جز تجربه و گذر زمان نمی تواند به مردمانی که میخواهند خنکای نسیم تبریز، بزرگی اصفهان، طراوت شیراز، دریای زیبای مازندران، خلیج پهناور فارس و سایر عظمتهای ایران را رها کنند و به صحرای آریزونا و سرزمین کاکتوسهای بیابانی
Just_Cuz_06.gif
بروند حقایق تلخ غرب را نشان دهد

naran1

کاربر فعال هنر های ترسیمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,544
نتایج لاتاری 2015 هم همانند هر سال اول May اعلام میشه :)

orache

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام میشه یه لطفی در حقم بکنین و در مورد گرین کارت یه توضیح کوتاهی بدین تا جریانو بدونم چیه ؟؟
ممنون

بالا