اواسط اذر و ابان هست
البته دوره قبل به خاطر مشکلات هنوز اعلام نشده
درسته... حدود 27-28 روز ديگه اعلام ميشه :happy:
ای جونممممممآواتارو از کجا آوردی ؟ :دی
آقا جون اینقدر ادما الکی ثبت نام میکنند و نمیدونند هدفشون چی هست از این کار فقط با این کار حق کسانی که واقعا احتیاج دارن رو از بین میبرن .مثا طرف اصلا شرایطش رو نداره چه مدرک و.. چه مالی و اسپانسر و... میره الکی ثبت نام میکنه
این چیزها هر چی کم تر اطلاع رسانی بشن بهتره
یعنی چی جواب ندادن
من سال قبل ثبت نام کردم
الان چند روز بعد اعلام می کنن
اخه من یه بار رفتم فک کنم نوشته بود قبول نیستی
یا من اشتباه فهمیده بودم ؟
در هر حال خواهشا جواب بدید ببینیم کی هستش این جواب لاتاری
یعنی چی جواب ندادن
من سال قبل ثبت نام کردم
الان چند روز بعد اعلام می کنن
اخه من یه بار رفتم فک کنم نوشته بود قبول نیستی
یا من اشتباه فهمیده بودم ؟
در هر حال خواهشا جواب بدید ببینیم کی هستش این جواب لاتاری
اقا دستت درد نکنهسلام با آرزوی موفقیت برای تمامی دوستان.. طبق اعلان سایت لاتاری ویزا..وزارت خارجه آمریکا مجبور شد به دلیل اشتباه پیش آمده در برنامه کامپیوتریِ انتخاب برندگان لاتاری گرین کارت، نتایجی که قبلا و به طور رسمی اعلام کرده بود را باطل اعلام کند. ظاهرا بیش از 20 هزار نفری که قبلا نامشان به عنوان برنده لاتاری اعلام شده بود، به دلیل اشتباه برنامه کامپیوتری تنها از میان کسانی انتخاب شدهاند که در دو روز اول مهلت سی روزه ثبت نام کرده بودند.
وزارت خارجه آمریکا ضمن عذرخواهی از برندگان، اعلام کرده است که این افراد میتوانند همراه با 15 میلیون نفر دیگری که ثبت نام کرده اند یک بار دیگر شانس خود را در روز 15 جولای امتحان کنند..
بنظر میرسه این کار امریکا مصداق بارز honesty is the best policy هست چون میتونست همین برنده هایی که اعلام شده بود رو ویزا بده و کلی زحمتم به خودش نده که دوباره قرعه کشی کنه...
از دوستان كسي قبول شده؟
یعنی هیچ کس ار پی تی قبول نشده ؟ چرا ؟
آقا تاریخ دوره بعدی کی هست ؟