bagbagoo
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 25
- لایکها
- 0
متاسفانه اطلاعات شما در این مورد درست نیست و امکان ارزیابی اموال داخل ایران هست.
شما می تونی مال و اموال داخل ایران رو به کمک یک کارشناس رسمی دادگستری در امور مستغلات قیمت گذاری کنی و نامه کارشناسی رو بعد از ترجمه و تایید وزارت دادگستری و امور خارجه به هرکجای دنیا (حتی آمریکا) ارائه کنی و از آن برای ساپورت مالی بهره ببری.
با سلام خدمت شما دوست عزیز و با تشکر از جوابتون:
این مطلبی که عرض کردم در رابطه با اموال داخل ایران در واقع پاسخ سفارت به ایمیلی بود که یکی از دوستان من فرستاده بود.درضمن شما فکر کردی من گفتم سند خونه یا ماشین یا کارخونه یا ... ورداری ببری به کنسول نشون بدی بعد هم کنسول بهتون بگه چون ما نمیدونیم این کارخونه شما چقدر میارزه نمیتونیم قبول کنیم؟نه اینطور نیست بلکه به این دلیله که در واقع اونا به دادگستری ایران هم اطمینان ندارن.فرض کن شما یه اشنا توی دادگستری داشته باشی.اونوقت یه خونه 100 میلیونیتو میتونه برات بزنه 1 میلیارد.یه مهر کشکی هم میزنه پاش و شما میشی میلیاردر.به همین دلیله که میگن اصلا قبول نیست.حتی اونا برگه عدم سو پیشینه ما رو هم که پلیس ایران صادر میکنه قبول ندارن چون به دلایلی که در مورد سند هم گفتم یه قاتل بالفطره هم میتونه یه برگه سو پیشینه داشته باشه که عاری از هرگونه سابقه باشه.
بله در این مملکت گل و بلبل همه چیز امکان پذیره دوست من.پس یارو خیال خودشو راحت میکنه میگه مال و اموال ایرانی جماعت که داخل ایرانه مورد قبول ما نیست.به همین راحتی.
حالا اگه شما بری اموالتو بفروشی و با یک دهم اموالتم بری مثلا تو همین امارات و دبی یه خونه بخری ازت قبول میکنن.امیدوارم مطلبو رسونده باشم.