• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جامعه مجازی

iranipic

Registered User
لایک‌ها
75
شما میتونید لایسنس رو خریداری کنید و فارسی ساز رو هم نصب کنید ربطی نداره عزیز
نسخه نال شده باگ های زیادی داره که فکر کنم همه ازش باخبرند
دوست عزیز فقط فارسی سازی نیست !
پس شمسی سازی و راستچین چی میشه ؟ نسخه نال شده هم هیچ مشکلی نداره بنده بیشتر از دو سال هست که دارم نسخه نال شده استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم ندیدم !
نسخه لایسنس دار صد البته چون از طرف سایت اصلی پی اچ پی فاکس حمایت میشه مطمئن تره ، اما اگر نال شده رو هم از یه آدم مطمئن و معتبر که امتحانش رو هم پس داده بگیری به نظر من خوبه و موردی نداره !
کسی که به پی اچ پی فاکس وارد باشه و بتونه در مواقع مشکل ساز شدن بتونه مشکلتون رو حل کنه بالاخره سیستم حتی لایسنس هم داشته باشه گاهی اوقات مشکل پیش میاد و این وظیفه پشتیبانی هستش که مشکل رو حل کنه !
اما فک نکنم در ایران عملا ما بتونیم از پشتیبانی پی اچ پی فاکس استفاده کنیم ، منظورم پشتیبانی سایت اصلی و نسخه لایسنس دار هستش !

hameche

Registered User
لایک‌ها
339
دوست عزیز فقط فارسی سازی نیست !
پس شمسی سازی و راستچین چی میشه ؟ نسخه نال شده هم هیچ مشکلی نداره بنده بیشتر از دو سال هست که دارم نسخه نال شده استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم ندیدم !
نسخه لایسنس دار صد البته چون از طرف سایت اصلی پی اچ پی فاکس حمایت میشه مطمئن تره ، اما اگر نال شده رو هم از یه آدم مطمئن و معتبر که امتحانش رو هم پس داده بگیری به نظر من خوبه و موردی نداره !
کسی که به پی اچ پی فاکس وارد باشه و بتونه در مواقع مشکل ساز شدن بتونه مشکلتون رو حل کنه بالاخره سیستم حتی لایسنس هم داشته باشه گاهی اوقات مشکل پیش میاد و این وظیفه پشتیبانی هستش که مشکل رو حل کنه !
اما فک نکنم در ایران عملا ما بتونیم از پشتیبانی پی اچ پی فاکس استفاده کنیم ، منظورم پشتیبانی سایت اصلی و نسخه لایسنس دار هستش !
فعلا ما بصورت محدود داریم همراه لایسنس اصلی فارسی ساز و شمسی سازی تاریخ و ی سری کار های دیگه انجام میدیم
البته که پشتیبانی ایران خیلی سخته
من الان چند وقته با خود توسعه دهندگان همکاری میکنیم و کم و بیش مشکلاتی بوده و در کل خدا رو شکر خوبه

iranipic

Registered User
لایک‌ها
75
فعلا ما بصورت محدود داریم همراه لایسنس اصلی فارسی ساز و شمسی سازی تاریخ و ی سری کار های دیگه انجام میدیم
البته که پشتیبانی ایران خیلی سخته
من الان چند وقته با خود توسعه دهندگان همکاری میکنیم و کم و بیش مشکلاتی بوده و در کل خدا رو شکر خوبه
امیدوارم تو این راه موفق باشید و به هدفتون برسید به هر حال اگر کمکی خواستید بنده در خدمتم با پی اچ پی فاکس زیاد کار کردیم سایتهای زیادی رو هم بالا آوردم که میتونید مشاهده کنید !

hameche

Registered User
لایک‌ها
339
امیدوارم تو این راه موفق باشید و به هدفتون برسید به هر حال اگر کمکی خواستید بنده در خدمتم با پی اچ پی فاکس زیاد کار کردیم سایتهای زیادی رو هم بالا آوردم که میتونید مشاهده کنید !
ممنون لطف دارید

iranipic

Registered User
لایک‌ها
75
نمونه کارها بنده :
paeizeh.com جامعه مجازی کافه پائیزه
khatereface.ir جامعه مجازی خاطره فیس
20face.ir جامعه مجازی بیست فیس
sedebook.ir جامعه مجازی ***** شهری ها
goftegou.com جامعه مجازی گفتگو
و ...

dr.alii

Registered User
لایک‌ها
199
نمونه کارها بنده :
paeizeh.com جامعه مجازی کافه پائیزه
khatereface.ir جامعه مجازی خاطره فیس
20face.ir جامعه مجازی بیست فیس
sedebook.ir جامعه مجازی ***** شهری ها
goftegou.com جامعه مجازی گفتگو
و ...
توی چندتاشون امروز عضو شدم.
واقعا عالی هستن. فقط ای کاش واسه بخش مدیریت هم دمو میذاشتین...

Sent from my ST26i using Tapatalk

iranipic

Registered User
لایک‌ها
75
توی چندتاشون امروز عضو شدم.
واقعا عالی هستن. فقط ای کاش واسه بخش مدیریت هم دمو میذاشتین...

مدیریتش فارسی راستچین و بسیار راحت هستش تصویرش رو میتونید از زیر ببینید :

tv6zlss16we19s5lz7ka.png

در کنار همه اینها اگر شما پلاگینی هم داشته باشید که فارسی نباشه بنده براتون فارسی سازیش رو انجام میدم و سیستم رو کامل و بدون مشکل تحویلتون میدم ، مدیریت سیستم بسیار حرفه ای هستش و خیالتون راحت از پسش بر میاین !
امکان مسدود سازی کاربر خاطی و مسدود سازی آی پی کاربر خاطی که دیگه به سایت دسترسی نداشته باشه هم هستش !
کلا شما هر چیزی نیاز داشته باشید در یک جامعه مجازی شیک پی اچ پی فاکس دارا میباشد !
بازم سوالی بود در خدمتم !

dr.alii

Registered User
لایک‌ها
199
بسیار عالی
نظارت اسون و سریع خیلی مدنظر بنده هست.
امکانش هست تصویری از صفحه ای که فرمودین همه ارتباطات در اون قابل مشاهده هست بذارین? به سادگی میشه هرچیو بخوام پاک کنم?

iranipic

Registered User
لایک‌ها
75
بسیار عالی
نظارت اسون و سریع خیلی مدنظر بنده هست.
امکانش هست تصویری از صفحه ای که فرمودین همه ارتباطات در اون قابل مشاهده هست بذارین? به سادگی میشه هرچیو بخوام پاک کنم?

واسه پاک کردن اصلا نیازی به ادمین پنل نیست مدیر دسترسی به همه چیز داره گوشه سمت چپ مطالب یه X میاد اگه بری روش بزنی پست رو حذف میکنه !
کار باهاش واقعا راحت و سادس نمیدونم دیگه شما چی میخواین به phpfox شک نکنید اگه بد بود اینهمه سایت ازش استفاده نمیکردن !
سیستم قوی هستش شبیه ترین سیستم به فیسبوک هستش و حتی کاربران فیسبوک هم میتونن بهش وارد بشن در صورتی که بتونید از فیسبوک کلید اتصال رو بگیرید سیستم آماده هماهنگ سازیه !
البته فیسبوک دیگه کلید API نمیده که بشه متصل شد در کل یه جامعه مجازی خوب میتونید داشته باشید !

iranipic

Registered User
لایک‌ها
75
صفحه پیام خصوصی بصورت آجاکس هست که اونم برات قرار میدم بزودی دوست عزیز

dr.alii

Registered User
لایک‌ها
199
واسه پاک کردن اصلا نیازی به ادمین پنل نیست مدیر دسترسی به همه چیز داره گوشه سمت چپ مطالب یه X میاد اگه بری روش بزنی پست رو حذف میکنه !
کار باهاش واقعا راحت و سادس نمیدونم دیگه شما چی میخواین به phpfox شک نکنید اگه بد بود اینهمه سایت ازش استفاده نمیکردن !
سیستم قوی هستش شبیه ترین سیستم به فیسبوک هستش و حتی کاربران فیسبوک هم میتونن بهش وارد بشن در صورتی که بتونید از فیسبوک کلید اتصال رو بگیرید سیستم آماده هماهنگ سازیه !
البته فیسبوک دیگه کلید API نمیده که بشه متصل شد در کل یه جامعه مجازی خوب میتونید داشته باشید !
مسلما بد نیس , خیلی هم عالیه :)
فقط من نیازمند یه چیزی هستم که نظارتم خیلی دقیق باشه , مثلا هرچی استاتیوس و پیام و ... که ثبت میشه تو یه صفحه باشه که به راحتی با اختصاص زمان کم همه رو بخونم :)
تو این چند روز نمونه کا زیاد دارم , جامعه مجازی شما یکی از عالی تریناس و به همه هم توصیه میکنم.

iranipic

Registered User
لایک‌ها
75
مسلما بد نیس , خیلی هم عالیه :)
فقط من نیازمند یه چیزی هستم که نظارتم خیلی دقیق باشه , مثلا هرچی استاتیوس و پیام و ... که ثبت میشه تو یه صفحه باشه که به راحتی با اختصاص زمان کم همه رو بخونم :)
تو این چند روز نمونه کا زیاد دارم , جامعه مجازی شما یکی از عالی تریناس و به همه هم توصیه میکنم.

نظر لطفته دوست عزیز ، سیستم پی اچ پی فاکس دقیقا همین طوره هر کس که هر پستی میزاره میاد رو صفحه اصلی و مدیر براحتی میتونه همه رو چک بکنه و از این بابت هم مشکلی نیست !
تنظیماتی هم داره که پست ها فقط برای دوستان نمایش داده بشه ، اما پیشفرض تمامی پست ها رو هر کس بزاره میاد رو صفحه اصلی و مدیر براحتی میتونه به همه چیز نظارت داشته باشه !
میتونید برای راحتی کار خودتون چند تا پلیس برای سایت انتخاب کنید که بهشون دسترسی ادمین در سایت رو بدین اما دسترسی به ادمین پنل رو ببندید که فقط بتونن پست ها رو چک کنن و در صورت مشکل حذف کنن !

dr.alii

Registered User
لایک‌ها
199
نظر لطفته دوست عزیز ، سیستم پی اچ پی فاکس دقیقا همین طوره هر کس که هر پستی میزاره میاد رو صفحه اصلی و مدیر براحتی میتونه همه رو چک بکنه و از این بابت هم مشکلی نیست !
تنظیماتی هم داره که پست ها فقط برای دوستان نمایش داده بشه ، اما پیشفرض تمامی پست ها رو هر کس بزاره میاد رو صفحه اصلی و مدیر براحتی میتونه به همه چیز نظارت داشته باشه !
میتونید برای راحتی کار خودتون چند تا پلیس برای سایت انتخاب کنید که بهشون دسترسی ادمین در سایت رو بدین اما دسترسی به ادمین پنل رو ببندید که فقط بتونن پست ها رو چک کنن و در صورت مشکل حذف کنن !
خب پس دیگه مشکلی نیس , ایشالله از هفته آتی با کمک شما راه اندازیش میکنم. مچکرم

iranipic

Registered User
لایک‌ها
75
اینم تصویر قسمت چک کردن پیام خصوصی از مدیریت :
35278476343038531917.jpg

در تصویر زیر چون در لوکال هست پیام خصوصی رد و بدل نشده که نمایش بده به همین خاطر نوشته چیزی برای نمایش نیست !
در همین قسمت میتونید پیام خصوصی ها رو حتی حذف کنید و براحتی به مدیریتش بپردازید !

iranipic

Registered User
لایک‌ها
75
جامعه مجازی " اخراجی فیس " نیز توسط بنده طراحی و راه اندازی گردید ، آدرس : http://ekhrajiface.ir
هر کسی خواست جامعه در خدمتم :)

dr.alii

Registered User
لایک‌ها
199
Slm, chan ruze sitetun bala nmiad !

iranipic

Registered User
لایک‌ها
75
سلام سایت خودم به خاطر تمدید دامین مشکل داره ، دارم انتقالش میدم به خاطر همین فعلا قطعه تا 3 - 4 روز آینده که دامین با موفقیت انتقال پیدا کنه فعال میشه !
شما اگه میخواین جامعه تون رو راه اندازی کنم با من تماس بگیرید : 09395229099 من در خدمتتون هستم :)

dashahmad

Registered User
لایک‌ها
27
سلام و درود
توی جامعه مجازی امروز کسی موفق هست که تک باشه یعنی سیستمی که راه اندازی می کنه مزیت های متفاوت تری رو نسبت به بقیه سرویس ها داشته باشه ...
در صورتی که شما تمایل به راه اندازی جامعه مجازی در قبال پرداخت هزینه اشتراک رو دارید بنده می تونیم با استفاده از هر سرویس پرداخت آنلاینی که شما داشته باشید (از جمله پارس پال، پای لاین و ...) سرویستون رو براتون کد نویسی کنم، لازم به ذکر هست که کدنویسی 100% اختصاصی بوده و نهایتاً مالکیت اون به شما تعلق خواهد گرفت.
استفاده از ماژول های پرداخت آنلاین، سرویس ارسال پیام کوتاه و شارژ آنلاین آن و ... در پروژه شما در صورت تمایل لحاظ خواهد شد.

لازم به ذکر است که اسکریپت های آماده و بخصوص نال شده بعضاً دارای مشکلات امنیتی و یا مشکلات بخصوصی هستند که عموماً پاسخ های آن ها در دسترس کاربران نیست و یا به سختی و با اخذ وجه های هنگفت در اختیار کاربر قرار خواهد گرفت.
ما در پروژه شما تا یک سال به صورت رایگان پشتیبانی شما را انجام خواهیم داد و تمامی نیازهای شما را به صورت 24 ساعته و 7 روز هفته جوابگو خواهیم بود.

ارتباط با بنده:
احمدرضا سخایی
تلفن همراه (تنها جهت ارسال پیام کوتاه) : 09174854266
ایمیل : [email protected]
یاهو : [email protected]

بالا