• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جامعه مجازی

iranipic

Registered User
لایک‌ها
75
سلام و درود
توی جامعه مجازی امروز کسی موفق هست که تک باشه یعنی سیستمی که راه اندازی می کنه مزیت های متفاوت تری رو نسبت به بقیه سرویس ها داشته باشه ...
در صورتی که شما تمایل به راه اندازی جامعه مجازی در قبال پرداخت هزینه اشتراک رو دارید بنده می تونیم با استفاده از هر سرویس پرداخت آنلاینی که شما داشته باشید (از جمله پارس پال، پای لاین و ...) سرویستون رو براتون کد نویسی کنم، لازم به ذکر هست که کدنویسی 100% اختصاصی بوده و نهایتاً مالکیت اون به شما تعلق خواهد گرفت.
استفاده از ماژول های پرداخت آنلاین، سرویس ارسال پیام کوتاه و شارژ آنلاین آن و ... در پروژه شما در صورت تمایل لحاظ خواهد شد.

لازم به ذکر است که اسکریپت های آماده و بخصوص نال شده بعضاً دارای مشکلات امنیتی و یا مشکلات بخصوصی هستند که عموماً پاسخ های آن ها در دسترس کاربران نیست و یا به سختی و با اخذ وجه های هنگفت در اختیار کاربر قرار خواهد گرفت.
ما در پروژه شما تا یک سال به صورت رایگان پشتیبانی شما را انجام خواهیم داد و تمامی نیازهای شما را به صورت 24 ساعته و 7 روز هفته جوابگو خواهیم بود.

ارتباط با بنده:
احمدرضا سخایی
تلفن همراه (تنها جهت ارسال پیام کوتاه) : 09174854266
ایمیل : [email protected]
یاهو : [email protected]
سیستم نال شده ای که جوابشو پس داده باشه به نظر من مشکلی نداره البته حرف شما هم درسته تک بودن مزیت خوبیه !
به هر حال هزینه هم خیلی تاثیر داره شما هم میگفتی چقدر میگیری واسه اینکار ؟
نظر شخصی بنده اینکه نیازی به اینهمه خرج اضافه برای کد نویسی و این حرفا نیستش ، با یه اسکریپت نال هم میشه معروف شد !
شما بجای اینکه برای کدنویسی هزینه هنگفتی بپردازی بهتره یه طراح قالب پیدا کنی تا برای سایتت یه قالب شیک بسازه اونوقت میتونی تک باشی !
میتونی به هزینه کم بهترین استفاده رو ببری !

dashahmad

Registered User
لایک‌ها
27
بله شما هم درست می فرمایید، اما یه قالب شیک کجا و یک سیستم اختصاصی با یک قالب شیک کجا ...
همیشه متفاوت ترین ها بهترین ها هستند، این مورد توی خود سیستم اولویت بیشتری داری بعد از اون توی قالب اثر بخش هست.
به هر حال هر کسی سلیقه ای داره، یکی جیبش رو نیگاه می کنه و به قالب اکتفا می کنه، یکی دیگه آینده سایتش رو نیگاه می کنه و یه سایت رو از بیس خوب بالا میاره.
سیستم های نال هم بد نیستند اما ارتقاء اونها هم به مرور شامل هزینه های هنگفتی می شه ..

iranipic

Registered User
لایک‌ها
75
بله شما هم درست می فرمایید، اما یه قالب شیک کجا و یک سیستم اختصاصی با یک قالب شیک کجا ...
همیشه متفاوت ترین ها بهترین ها هستند، این مورد توی خود سیستم اولویت بیشتری داری بعد از اون توی قالب اثر بخش هست.
به هر حال هر کسی سلیقه ای داره، یکی جیبش رو نیگاه می کنه و به قالب اکتفا می کنه، یکی دیگه آینده سایتش رو نیگاه می کنه و یه سایت رو از بیس خوب بالا میاره.
سیستم های نال هم بد نیستند اما ارتقاء اونها هم به مرور شامل هزینه های هنگفتی می شه ..
موافقم ، البته بستگی داره سیستم نالتون چی باشه !

miladdn2

Registered User
لایک‌ها
802
داداش اگه قالب حرفه ای phpfox خواستی . حرفه ای + پیشتیبانی . فقط 35تومن

Sent from my ST27i

iranipic

Registered User
لایک‌ها
75
داداش اگه قالب حرفه ای phpfox خواستی . حرفه ای + پیشتیبانی . فقط 35تومن

Sent from my ST27i
سیستم ما قالب هاش رایگان هست قالب های شیک و حرفه ای بله گفتم در جریان باشید !

miladdn2

Registered User
لایک‌ها
802
الان هیچ سیستمی به اندازه ی فاکسیران قوی نیست که مرجع رسمی phpfox هستش

سیستمش هم در ازای عضویت در فن فاکس هستش .

خیلی حرفه ای هستش

Foxiran.com

Sent from my ST27i

iranipic

Registered User
لایک‌ها
75
الان هیچ سیستمی به اندازه ی فاکسیران قوی نیست که مرجع رسمی phpfox هستش

سیستمش هم در ازای عضویت در فن فاکس هستش .

خیلی حرفه ای هستش

Foxiran.com

Sent from my ST27i
فاکسیران یه زمانی خوب بود نه الان خودشو خراب کرد اونا هم رایگان کار نمیکنن من پی اچ پی کمپ رو قبول دارم اونا کارشون بهتره !
در ضمن فاکسیران مرجع رسمی نیست ، کلا پی اچ پی فاکس در ایران مرجع رسمی نداره الکی بعضی سایتها رو بزرگ نکنید خواهشا !
فاکسیران زمانی خوب بود که با شهاب کار میکرد سازنده اصلی نسخه گلد فاکس ، الان آدمی در اومد حد نداره که بخواد کاری ارائه بده !
کمپ رو برای این تائید میکنم که زیر نظر خوده شهاب اداره میشه شهاب یکی از بهترین هاست و توی پی اچ پی فاکس به نظره من نابغه !
اولین سیستم شمسی رو شهاب ارائه داد اولین راستچین اصولی و درست رو شهاب ارائه داد و خیلی کارهای دیگه که مطمئنن کسانی که با پی اچ پی فاکس سر و کار داشتن میدونن و میشناسنش !
----
موضوع تایپیک هم به بیراهه داره کشیده میشه ، ما اینجا نیومدیم معرفی کنیم کسی رو اومدیم به این فرد کمک کنیم تا جامعه مجازیش رو بر پا کنه خواهش بحث رو عوض نکنید تا ایشون سر در گم بشه !
----
دوست عزیز @dr.alii همه موارد رو بررسی کن بعد اقدام به راه اندازی سایتت کن خواستی بهت مشاوره رایگان میدم !

miladdn2

Registered User
لایک‌ها
802
شهاب زیر دست اکبر و محمد اومد بالا ( 3 4 سال پیش )
شهاب توی فاکسیران شد شهاب :)

الان هم همه ی دزدی ها از طرف phpcamp هستش . هرچی ایده ی جدیده ماله فاکسیرانه

dashahmad

Registered User
لایک‌ها
27
موافقم ، البته بستگی داره سیستم نالتون چی باشه !
لازم به ذکر هست که بنده برنامه نویس هستم، و به هیچ وجه سیستم های نال رو ترجیح نمی دم.
بنده به تکمیل حرف دوستان موارد رو ذکر کردم، در کل نظر شخصیم اختصاصی بودن سیستم هست.

iranipic

Registered User
لایک‌ها
75
شهاب زیر دست اکبر و محمد اومد بالا ( 3 4 سال پیش )
شهاب توی فاکسیران شد شهاب :)

الان هم همه ی دزدی ها از طرف phpcamp هستش . هرچی ایده ی جدیده ماله فاکسیرانه
اولا اینکه اینجا جای این بحث نیست ، دوما اکبر و محمد ؟ به کسی بگو که با فاکسیران آشنا نباشه من از پایه با فاکسیران بودم و از زمان افتتاحش ازش خبر دارم !
فاکسیران توسط اکبر یانج افتتاح شد به تنهائی و نه کس دیگری !
3 - 4 سال رو از کجات در آوردی ؟ فاکسیران ساله 91 بالا اومد به عنوان مرجع رایگان که بعد گفتن نه ما هم پولی کار میکنیم :D !
کلا 1 سال و چند ماهه که فعال هستن دقیقا فک کنم دی ماه 91 بود که سیستمشون فعال شد !
بنده اینجا حرف دزدی رو نزدم نگفتم کی دزده ، به نظر من کسی دزد نیست هر کدوم کار خودشون رو میکنن اما من کمپ رو تائید میکنم با توجه به اینکه خودم با هر دو سایت کاملا آشنا هستم و با هر دوشون کار کردم خدائیش سیستم کمپ خیلی بالاتر از فاکسیرانه و قابل مقایسه نیست !
---
بحث شهاب که میگی از فاکسیران شد شهاب : دوست عزیز شهاب اگه قرار بود با فاکسیران بالا بیاد سایت گلد فاکس رو نمیزد ، بعدش هم گفتم فاکسیران یه زمانی خوب بود الان دیگه نه !
---
بنده قصد توهین به کسی رو نداشته و ندارم فقط نظر شخصیم رو راجبه هر دو سایت گفتم و نظر شما دوست گرامی miladdn2 هم برام قابل احترامه !

امیدوارم دیگه از بحث متفرقه دست بر دارید و اگه قرار ادامه بدیم یه تایپیک دیگه بزنید تا بحث کنیم ممنون.

iranipic

Registered User
لایک‌ها
75
لازم به ذکر هست که بنده برنامه نویس هستم، و به هیچ وجه سیستم های نال رو ترجیح نمی دم.
بنده به تکمیل حرف دوستان موارد رو ذکر کردم، در کل نظر شخصیم اختصاصی بودن سیستم هست.
بنده با شما کاملا موافقم شما درست میفرمائید اما خوب میگن : "هر چقدر پول بدی همونقدر آش میخوری" دیگه باید به جیب طرف هم نگاه کرد !
آدم اگه داشته باشه به نظر من هم یه سیستم اختصاصی که از پایه نوشته شده باشه و اختصاصی باشه خیلی بهتره تا از اسکریپت های عمومی استفاده بشه اما کسی که بخواد برنامه نویسی کنه باید مثل سایت کلوب برای سایتش خرج کنه میدونید هزینه سالیانه سرورهای سایت کلوب دات کام چقدر سنگین هست ؟
صد البته سایت خرج خودش رو در میاره اما اولش باید از جیب مایه بزاری تا به اونجا برسی دیگه !
آدم باید داشته باشه خرج کنه دیگه درسته ؟ پس مطمئن باشید برنامه نویسی مناسب سایت ایشون نیست اونقدر نیاز به سیستم ندارن که اختصاصی باشه یه قالب شیک براشون کفایت میکنه به نظره من حتی قالب هم خرج اضافیه !
چون که نیازی نیست به یه مقدار تغییر قالب پیشفرض میشه اونو اختصاصیش کرد !

iranipic

Registered User
لایک‌ها
75
در ضمن قالب این سایت رو هم نگاه کنید : http://takface.com
به نظرتون این سیستم کافی نیست برای سایت ایشون ؟
این سایت خودمه قالب رو امروز گذاشتم !

dashahmad

Registered User
لایک‌ها
27
در ضمن قالب این سایت رو هم نگاه کنید : http://takface.com
به نظرتون این سیستم کافی نیست برای سایت ایشون ؟
این سایت خودمه قالب رو امروز گذاشتم !
ببینید بنده بیش از 7-8 ساله دارم توی نت فعالیت حرفه ای می کنم و کلاً کارم برنامه نویسی هست ...
خوب مثلماً سیستم های رایگان و مدیریت محتواها رو به خوبی می شناسم.
الان هم طوری شده که تا قیافه یک سایت رو می بینم تا تهشو می خونم، الان سایت شما از ظاهرش پیداست که داره از چه سیستمی استفاده می کنه، هر چقدر هم که اختصاصیش کنید باز هم به سادگی و در کمتر از 30 ثانیه می شه فهمید سیستمی که دارید استفاده می کنید چیه ...

حالا یک شخصی همچون من که صبح تا شب کد نمی زنم، خوب منم نیاز به گردشو ... توی نت دارم، مطمئناً سایتی رو برای اشتراکات خودم انتخاب می کنم که مدیرش برای سایتش ارزش قائل باشه و به نوعی روش کار یا هزینه کرده باشه ...
نمونه بارزش همون سایت کلوپی که شما فرمودید، خوب بنده مطمئن هستم جناب شکوری که این سایت رو راه اندازی کردن به همین سادگی ها حاضر نیستند از دستش بدن، پس تمام تلاششون رو برای بهتر کردن و بهینه تر کردنش می کنند.
اما به دفعات مشاهده کردم اشخاص بسیاری اقدام به ایجاد شبکه اجتماعی با اسکریپت فعلی شما کردند اما بعد از مدتی به دلیل حجیم شدن حجم دیتابیس و قادر نبودن در پرداخت هزینه های سرور سایت رو به سادگی بستند ...
در کل اگه می خواید فقط اسم سایت رو دنبال خودتون بکشید پیشنهاد می کنم اصلاً سایت راه نندازید، در غیر این صورت لطفاً یک سایت خوب پیاده کنید.
زیاد شدن تعداد سرویس های مختلف از جمله شبکه های اجتماعی و یا بلاگدهی ها، باعث شده که کاربر ها به هیچ سایتی اعتماد نکنند و عموماً سراغ مشهورترین ها و به نوعی اولین و اختصاصی ترین ها برن ...
این اسکریپت های رایگان و نال شده اعتماد رو از کاربرای نت می گیره.

iranipic

Registered User
لایک‌ها
75
ببینید بنده بیش از 7-8 ساله دارم توی نت فعالیت حرفه ای می کنم و کلاً کارم برنامه نویسی هست ...
خوب مثلماً سیستم های رایگان و مدیریت محتواها رو به خوبی می شناسم.
الان هم طوری شده که تا قیافه یک سایت رو می بینم تا تهشو می خونم، الان سایت شما از ظاهرش پیداست که داره از چه سیستمی استفاده می کنه، هر چقدر هم که اختصاصیش کنید باز هم به سادگی و در کمتر از 30 ثانیه می شه فهمید سیستمی که دارید استفاده می کنید چیه ...

حالا یک شخصی همچون من که صبح تا شب کد نمی زنم، خوب منم نیاز به گردشو ... توی نت دارم، مطمئناً سایتی رو برای اشتراکات خودم انتخاب می کنم که مدیرش برای سایتش ارزش قائل باشه و به نوعی روش کار یا هزینه کرده باشه ...
نمونه بارزش همون سایت کلوپی که شما فرمودید، خوب بنده مطمئن هستم جناب شکوری که این سایت رو راه اندازی کردن به همین سادگی ها حاضر نیستند از دستش بدن، پس تمام تلاششون رو برای بهتر کردن و بهینه تر کردنش می کنند.
اما به دفعات مشاهده کردم اشخاص بسیاری اقدام به ایجاد شبکه اجتماعی با اسکریپت فعلی شما کردند اما بعد از مدتی به دلیل حجیم شدن حجم دیتابیس و قادر نبودن در پرداخت هزینه های سرور سایت رو به سادگی بستند ...
در کل اگه می خواید فقط اسم سایت رو دنبال خودتون بکشید پیشنهاد می کنم اصلاً سایت راه نندازید، در غیر این صورت لطفاً یک سایت خوب پیاده کنید.
زیاد شدن تعداد سرویس های مختلف از جمله شبکه های اجتماعی و یا بلاگدهی ها، باعث شده که کاربر ها به هیچ سایتی اعتماد نکنند و عموماً سراغ مشهورترین ها و به نوعی اولین و اختصاصی ترین ها برن ...
این اسکریپت های رایگان و نال شده اعتماد رو از کاربرای نت می گیره.
با حرفات کاملا موافقم غیر از اینجاش : این اسکریپت های رایگان و نال شده اعتماد رو از کاربرای نت می گیره. !
هر کاربری مثل شما حرفه ای نیست که تشخیص بده سیستم چیه و بخواد ازش ایراد بگیره ، حرفه شما کاملا درسته اما خوب پی اچ پی فاکس برای شروع به نظر من خوبه خیلی از سایتها هم بودن که با این اسکریپت پیشرفت کردن مثل سایت خودم یا سایت راز عشق یا کلی سایت دیگه که با یه سرچ جامعه مجازی تو گوگل میتونی بهشون برسی این راجبه همه صدق نمیکنه طرف اگه پشتکار نداشته باشه با اسکریپت اختصاصی هم کم میاره و ادامه نمیده !

dashahmad

Registered User
لایک‌ها
27
100% حرفتون صحیح هست، اما این جستجویی که شما می فرمایید حال فیلتر شدن کلی شبکه اجتماعی هست ...
شما سایت هایی که راه افتادن و بسته شدن چی؟ اونها رو هم به این تعداد اضافه کنید مطمئن باشید قابل مقایسه نیستند، اما در کل با سعی و تلاش مطمئناً انسان به نتیجه می رسه ...
بنده مدت ها توی تولید سرویس های کاربر محور چند منظوره با قابلیت های متفاوت بودم، سرویس های وبلاگدهی زیادی روزانه ایجاد می شن و نهایتاً تا یک سال دووم میارن و بعضاً کمتر از 6 ماه اونها با اطلاعات و دیتاهای کاربرانشون بازی می کنند و باعث می شن که داده های کاربرا و زمانی که پای اون سایت صرف کردند از بین بره و این یعنی بی اعتمادی به سیستم های نوپا توسط کاربرهای حرفه ای و تازه کار ...
حرف شما به صورت کلی صحیح هست اما بنده داره جزئی تر بررسی می کنم و هدفم از این صحبت ها اینه:
"اگه سرمایه به اندازه کافی ندارید و دید واضحی از آینده سایتتون ندارید، لطفاً لطفاً لطفاً سایت راه نندازید، چشم بسته سایت راه نندازید."

iranipic

Registered User
لایک‌ها
75
100% حرفتون صحیح هست، اما این جستجویی که شما می فرمایید حال فیلتر شدن کلی شبکه اجتماعی هست ...
شما سایت هایی که راه افتادن و بسته شدن چی؟ اونها رو هم به این تعداد اضافه کنید مطمئن باشید قابل مقایسه نیستند، اما در کل با سعی و تلاش مطمئناً انسان به نتیجه می رسه ...
بنده مدت ها توی تولید سرویس های کاربر محور چند منظوره با قابلیت های متفاوت بودم، سرویس های وبلاگدهی زیادی روزانه ایجاد می شن و نهایتاً تا یک سال دووم میارن و بعضاً کمتر از 6 ماه اونها با اطلاعات و دیتاهای کاربرانشون بازی می کنند و باعث می شن که داده های کاربرا و زمانی که پای اون سایت صرف کردند از بین بره و این یعنی بی اعتمادی به سیستم های نوپا توسط کاربرهای حرفه ای و تازه کار ...
حرف شما به صورت کلی صحیح هست اما بنده داره جزئی تر بررسی می کنم و هدفم از این صحبت ها اینه:
"اگه سرمایه به اندازه کافی ندارید و دید واضحی از آینده سایتتون ندارید، لطفاً لطفاً لطفاً سایت راه نندازید، چشم بسته سایت راه نندازید."
حرفتون کاملا صحیح هست اما خوب به نظر من برای شروع میشه با یه اسکریپت نال خوب شروع کرد و برای ادامه اگه خواستن بیشتر ادامه بدن اسکریپت برنامه نویسی شده اختصاصی استفاده کنن !
فقط لطفا شما هم چند نمونه کار از خودتون بزارید بنده هم مشتاق شدم کاراتون رو ببینم شاید خودم مشتریتون شدم !

homayo0on

Registered User
لایک‌ها
620
من با صحبت های @dashahmad صددرصد موافق هستم،
باز کردن شبکه اجتماعی با اسکریپت نال اینده جالبی نداره،
اختصاصی بودن اسکریپت در حداقلی ترین حال اینه که یک پشتیبانی نرم افزاری برای اون وجود داره و توسعه اون آسون تره...
نمونه های شبکه های اجتماعی اختصاصی ایرانی موفق:
www.cloob.com
www.dornian.com
www.iran20.com
www.hammihan.com
www.afsaran.ir
www.iteg.ir
net.tebyan.net

در بدترین حالت در مقایسه با بهترین سایت های ساخته شده با سوشیل نتورک، پی اچ پی فاکس یا شیرترانیکس اصن حرفی ندارن برای گفتن از نظر کیفیت...

پ . ن: دوستان لطفاً دعواهای پی اچ پی فاکسیتونو به اینجا نکشونید جان هرکی دوست دارید :دی

Last edited:

homayo0on

Registered User
لایک‌ها
620
حرفتون کاملا صحیح هست اما خوب به نظر من برای شروع میشه با یه اسکریپت نال خوب شروع کرد و برای ادامه اگه خواستن بیشتر ادامه بدن اسکریپت برنامه نویسی شده اختصاصی استفاده کنن !
فقط لطفا شما هم چند نمونه کار از خودتون بزارید بنده هم مشتاق شدم کاراتون رو ببینم شاید خودم مشتریتون شدم !
دوست من حرفت صحیحه که برای شروع میشه با یه اسکریپت نال شروع کرد
اما تاحالا مجبور بودی برای نوشتن یه اسکریپت اختصاصی برپایه اسکریپت نال با یه دیتابیس چند صد مگی و یه دایرکتوری چند ده گیگی از انواع فایل ها سرکله بزنی؟ کار آسونی نیست !!! شک نکن، ده ساله برنامه نویسی وب میکنم حتی یک درصدم حاضر نیستم وقتمو برای چنین کاری هدر بدم ! چون باید چیزی بیشتر از دوبرابر زمانی که یک اسکریپت رو از پایه بنویسم وقت بزارم...

iranipic

Registered User
لایک‌ها
75
دوست من حرفت صحیحه که برای شروع میشه با یه اسکریپت نال شروع کرد
اما تاحالا مجبور بودی برای نوشتن یه اسکریپت اختصاصی برپایه اسکریپت نال با یه دیتابیس چند صد مگی و یه دایرکتوری چند ده گیگی از انواع فایل ها سرکله بزنی؟ کار آسونی نیست !!! شک نکن، ده ساله برنامه نویسی وب میکنم حتی یک درصدم حاضر نیستم وقتمو برای چنین کاری هدر بدم ! چون باید چیزی بیشتر از دوبرابر زمانی که یک اسکریپت رو از پایه بنویسم وقت بزارم...
ببینید منظور من اینه که شروع کنید با اسکریپت نال و ارزون تا بتونید توانائی های خودتون رو بسنجید و بازار دستتون بیاد که بفهمید میتونید یک سایت رو اونم جامعه مجازی بخوبی اداره کنید یا نه !
بعد برید سمت اسکریپت اختصاصی ، اونوقت میتونید به کاربرانتون بگید که توی سایت جدید مجددا عضو بشن ، شما نیاز نیست چند صد مگابایت دیتابیس درست کنید تا بفهمید بازار چجوریه و اصلا میشه کار کرد یا نه !
برای کسی که تا حالا جامعه مجازی نداشته به نظره بنده پی اچ پی فاکس یکی از بهترین هاست هم برای یادگیری هم برای اینکه طرف بدونه مدیریت جامعه چقدر سخته !
اونائی که جامعه دارن میدونن من چی میگم ، ببینید تو شرایط الان که جامعه های مجازی ایرانی از هیچ گونه پشتیبانی مالی برخوردار نیستن جامعه جدید زدن و خرج کردن براش اشتباهه !
مگر اینکه اونقدر سرمایه داشته باشی که بتونی معروفش کنی و زیاد تبلیغش رو انجام بدی مثل کاری که مدیران فیس نما انجام دادن !
از اسکریپت شیرترانیکس استفاده کردن و الان هم تونستن کاربران زیادی رو با همون اسکریپت پشتیبانی کنن و خوب الان داره سرمایشون برگشت داده میشه !
مهم اینکه بدونی چقدر داری و هزینه کنی ، من خیلی خوشحال میشم هزینه برنامه نویسی اختصاصی شما رو هم بدونم چون واقعا مشتاقم منم اسکریپت سایتم رو اختصاصی کنم اما متاسفانه شما نه حرفی از قیمت میزنید و نه اینکه نمونه کاری تا الان نشون دادید که بدونیم دانش تون در چه حد هستن قصد جسارت ندارم اما شما همش حرف زدین لطفا ثابت کنید !
در ضمن قیمتتون رو هم همین جا اعلام کنید تا دوستانی که مثل من نمیدونن چقدر باید هزینه کنن هم مطلع بشن ممنون !

iranipic

Registered User
لایک‌ها
75
من با صحبت های @dashahmad صددرصد موافق هستم،
باز کردن شبکه اجتماعی با اسکریپت نال اینده جالبی نداره،
اختصاصی بودن اسکریپت در حداقلی ترین حال اینه که یک پشتیبانی نرم افزاری برای اون وجود داره و توسعه اون آسون تره...
نمونه های شبکه های اجتماعی اختصاصی ایرانی موفق:
www.cloob.com
www.dornian.com
www.iran20.com
www.hammihan.com
www.afsaran.ir
www.iteg.ir
net.tebyan.net

در بدترین حالت در مقایسه با بهترین سایت های ساخته شده با سوشیل نتورک، پی اچ پی فاکس یا شیرترانیکس اصن حرفی ندارن برای گفتن از نظر کیفیت...

پ . ن: دوستان لطفاً دعواهای پی اچ پی فاکسیتونو به اینجا نکشونید جان هرکی دوست دارید :دی
دوست عزیز سایت ایران 20 از اسکریپت سوشیال انجین و سایت هم میهن هم از شیرترانیکس استفاده میکنه اینا هیچکدوم اختصاصی نیست فقط براشون قالب اختصاصی طراحی شده همون حرفی که بنده زدم !
بقیه سایتها هم به غیز از کلوب هیچکدوم اسکریپت اختصاصی ندارن بنده همشون رو چک کردم یا سوشیال انجین بودن یا شیرترانیکس !
شما که ادعا میکنی برنامه نویسی بلدی اینجوری میخوای برنامه بنویسی ؟ از اسکریپت های دیگه استفاده کنی ؟ اینجوری که هر کی میتونه ادعا کنه برنامه نویسه !
لطفا ادعا نکنید عمل کنید شعار الکی ندید ، شما که سر در نمیاری مجبور نیستی ادای آدمای کار بلد رو در بیاری ببخشدا قصد جسارت ندارم ولی ملت رو خر فرض نکنید خواهشا !

بالا