• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام جهانی - شرط بندی

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
میشه يکم بيشتر در رابطه با بهترين سايت شرط بندی توضيح بديد؟
باور کنيد اگه من از اول جام جهانی شرکت میکردم الان يه 10 20 مليونی به جيب میزدم
يه سؤال اونوقت
هر بازی که درست پيش بينی کنی پول میگيری؟
بعد مثلاً وقتی برزيل با ژپن بازی داره مگه طرف خره بياد رو ژاپن ببنده
خوب اين تابلو که برزيل میبره
فکر کنم سايت فقط ديدارهايی که به نفعش باشرو شرط میبنده

navdl

Registered User
لایک‌ها
3
شرط بندی pinacclesport اینطوریه که مثلا 135 میزاری اگه بردی 95 میگیری + 135 اگرم باختی که 135 میپره!!
برا ی سوال دومتم سایت خول نیست از ما زرنگ تره مثلا میگه اگه برزیل با تفاضل دو گل بازیو ببره برنده ای در غیر اینصورت بازنده ای!!

h53067

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از navdl :
شرط بندی pinacclesport اینطوریه که مثلا 135 میزاری اگه بردی 95 میگیری + 135 اگرم باختی که 135 میپره!!
برا ی سوال دومتم سایت خول نیست از ما زرنگ تره مثلا میگه اگه برزیل با تفاضل دو گل بازیو ببره برنده ای در غیر اینصورت بازنده ای!!
تو سایت fonbet.com همه حالتها برای شرطبندی هست بدون در نظر گرفتن تفا ضل گل هم میتونید رو برد یا باخت طرف و یا مساوی پول بذارید
برای مثال برای باز ی برزیل -ژاپن
1-برد برزیل 1.23 (23 درصد سود اگه 100 دلار بذارید میشه 123) البته این درصد ثابت نیست
2-برد ژاپن 11 (100 بذارید میشه 1100 )
3 -مساوی 5.5
البته حالتهای دیگه ای هم داره که میتونید شرط بندی کنید

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
:blink: من رفتم تو این سایتها که شما دادین هیچی نفهمیدم چقدر شلوغ پلوغ بود
یکم اموزش بدین مثلا این سایت www.fonbet.com خیلی منظم تره نسبت به بقیه می شه مثلا بگین این منوهاش چین چجوری بازی رو انتخاب می کنیم چجوری نتیجه بازی می فهمیم اصلا یکم قسمتاشو اگه می شه با تصویر اموزش بدین:eek:
مثلا این قسمتش https://www.fonbet.com/scripts/fon.dll?V=1 بیاین لطفا ... در اینجا از کجا بفهمیم کدوم مسابقه جدید کدوم انجام شده اصلا این 1ضرب در 2 یعنی چی اینا چین
Please, select bet types:

1 X 2 Handicap Total buy
Team totals Correct score Halftime/Fulltime Qualification
:( :( :( یکی اگه حوصله داره اموزش کامل بده
ممنون

stefan

Registered User
لایک‌ها
177
با يوزرنيم و پسوورد guest برو تو يه چيزايي مي فهمي. :)

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از stefan :
با يوزرنيم و پسوورد guest برو تو يه چيزايي مي فهمي. :)
این جوابی نبود که من می خواستم شما اگه می خواستی لطف کنی لطف می کردی اصلا جواب نمی دادی :D چون با این پاسخ کمی که دادی دیگه کسی جوابی نمی ده!!!
شاید اگه شما الان این پستو نمی دادی یک نفر با پاسخ که 100 درصد کامل تر شماست :D می یومد جواب می داد این که می گی با پوزر و پسورد گاست بردم خوب به نظر خودت این جوابی بود که من می خواستم؟ عمه منم بلد تو این سایت ثبت نام کنه اگه مشکله من مشکل ثبت نام بود و یا نداشتن یوزر نیم و پسورد :happy:

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
به نقل از fifty_okay :
این جوابی نبود که من می خواستم شما اگه می خواستی لطف کنی لطف می کردی اصلا جواب نمی دادی :D چون با این پاسخ کمی که دادی دیگه کسی جوابی نمی ده!!!
شاید اگه شما الان این پستو نمی دادی یک نفر با پاسخ که 100 درصد کامل تر شماست :D می یومد جواب می داد این که می گی با پوزر و پسورد گاست بردم خوب به نظر خودت این جوابی بود که من می خواستم؟ عمه منم بلد تو این سایت ثبت نام کنه اگه مشکله من مشکل ثبت نام بود و یا نداشتن یوزر نیم و پسورد :happy:
حالا چرا قاطی میکنی؟
من شرط می بندم ایران قهرمان میشه

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
ممنونم از جوابت , کردیت کارت ندارم .

stefan

Registered User
لایک‌ها
177
به نقل از fifty_okay :

خوب بقيه مشكلاتت رو هم از ... بپرس شايد بلد باشه. :D

ft_2005

Registered User
لایک‌ها
33
به نقل از Roby :
نوید جان من مدتی هست که تو سایت fonbet کار می کنم تا به حال خوب بوده یه سایت دیگه هم هست به نام 5dimes که اونهم سایت معتبری هست ولی متاسفانه شرط بندی از نوع 1x2 نداره
اما این سایتی رو که شما معرفی کردی نتونستم ببینم متاسفانه باز نمی شه

راجع به بحث در مورد شرط بندی ها هم فکر نکنم اینجا امکان پذیر باشه چون احتمال فیلتر شدن وجود داره فکر کنم بهتره بصورت خصوصی اینکار رو انجام بدیم مثلا یک گروه خصوصی باز کنیم تو یاهو و کسانی که به این کار علاقه دارند توش عضو بشند و البته باید افراد مطمئنی هم باشند

و نکته اخر اینکه شرط بندی فقط منحصر به جام جهانی نیست و از آخر تابستون میتونیم توی تمام لیگهای دنیا فعالیت کنیم
اقا روبی گفتم بیام یک تشکر بابت معرفی سایت خوب fonbet.com از شما بکنم با 200 تا ریسک روی چند تا بازی کردم که عالی بود جالبه که کمتر از 2 ساعت پرداخت کرد دوباره دیپوزیت کردم هر چی داشتم روی برد ارژانتین گذاشتم.
ممنون و تشکر.::lol:

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
به نقل از ft_2005 :
اقا روبی گفتم بیام یک تشکر بابت معرفی سایت خوب fonbet.com از شما بکنم با 200 تا ریسک روی چند تا بازی کردم که عالی بود جالبه که کمتر از 2 ساعت پرداخت کرد دوباره دیپوزیت کردم هر چی داشتم روی برد ارژانتین گذاشتم.
ممنون و تشکر.::lol:

خواهش میکنم امیدوارم تجربه موفقی داشته باشید
fonbet یک سایت روسی هست که تا بحال من مشکلی باهاش نداشتم فقط یکی دو تا کمبود نسبت به سایتهایی نطیر گیم بوکرز داره
تعداد لیگهایی که ارائه میده کمتر از سایت گیم بوکرز و یورو بت هست و دیگه اینکه دیرتر از بقیه لاین هاش رو باز میکنه مثلا بغضی از لیگ ها مثل سری بی ایتالیا صبح همون روز باز میشند در صورتیکه سایتهای دیگه بعضی وقت ها از دو روز پیش امکان شرط بندی رو فراهم می کنند

بجز اینا مشکل دیگه ای نداشته تا حالا

و اما یک نکته مهم که حتما باید در نطر بگیرید اینه که هیچوفت پول زیادی روی یک بازی نزارید بهرحال فوتبال هست و نتایج عحیب و غریبش

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
راستی اون سایت fonbet.info هست نه fonbet.com

ft_2005

Registered User
لایک‌ها
33
روبی جان بیچاره شدم وارد سایت که شدم دیدم من رو بازنده اعلام کرده در حالی که ارژانتین برده نتیجه رو زده 1-1 مساوی مثل اینکه این سایت در پایان 90 دقیقه حساب میکند در حالی که ارژانتین در وقت اضافه برده نمیدونم من اشتباه کردم یا انها برای ادمین سایت نامه فرستادم ولی فکر نکنم درست بشه .250 تای خودم از بین رفت 170 تایی که روی برد المان هم برده بودم از بین رفت مجموعا 400 دلار پرید حساب ایگولدم صفر شد نمیدونم چکار کنم ......

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
متاسفانه طبق قوانین سایت نتایح فوتبال رو فقط برای 90 دقیقه حساب میکنه
این دقیقا جمله ای هست که توی قسمت Rules نوشته
All soccer bets are accepted on the 90 minutes of regulation play; extra time does not count. Injury time does count. Injury time of the 1st time consider as 45 min, Injury time of the 2nd time is considered to be 90 min.
من گفتم که نباید پول زیادی روی یک بازی بزارید چه برسه به تمام پولتون رو
متاسفانه الان دیگه نوشدارو پس از مرگ سهرابه
تازه شما چطور مکزیک رو اینقدر دست کم گرفتید

ft_2005

Registered User
لایک‌ها
33
روبی جان مقصر صد در صدخودم هستم نه سایت. به خاطر اینکه قوانین سایت رو دقیق مطالعه نکردم و عجله کردم برای خودم متاسفم حقم بود. به هر حال ببخشید شما رو هم ناراحت کردم.

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
من الان قوانین سایت گیم بوکرز رو هم بررسی کردم اونها هم بازیهای فوتبال رو فقط در وقت قانونی حساب میکنند و ضربات پنالتی و وقتهای اضافی محسوب نمیشه اینم اصل جمله
5.4. Unless announced otherwise, for Ice Hockey, Soccer and Handball events odds are based on the result after regular time which includes time added by match officials for stoppages, but not scheduled extra time or penalty shoot-outs etc. The same counts for Rugby events where the draw option is offered. For Basketball and American Football, odds are based on the result after regular time and any period of overtime played.

متاسفم

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
دوست عزیز کلا برای موفقیت در هر زمنیه ای لازمه تا قبل از ریسک کردن تا میتونید با مطالعه و تحقیق اطلاعاتتون رو افزایش بدید من الان تقریبا 6 ماه میشه که در مورد شرط بندی ورزشی مطالعه میکنم کار آسونی نیست

الان هم ففط روی لیگ ها شرط بندی میکنم و اصلا روی تورنمنتها یی مثل جام جهانی - جام ملتها - و لیگ قهرمانان اروپا شرط بندی نمی کنم چون درصد خطاشون خیلی بالاتره

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
به نقل از Roby :
دوست عزیز کلا برای موفقیت در هر زمنیه ای لازمه تا قبل از ریسک کردن تا میتونید با مطالعه و تحقیق اطلاعاتتون رو افزایش بدید من الان تقریبا 6 ماه میشه که در مورد شرط بندی ورزشی مطالعه میکنم کار آسونی نیست

الان هم ففط روی لیگ ها شرط بندی میکنم و اصلا روی تورنمنتها یی مثل جام جهانی - جام ملتها - و لیگ قهرمانان اروپا شرط بندی نمی کنم چون درصد خطاشون خیلی بالاتره

دوست عزیز و دیگر دوستان وارد در مبحث شرط بندی , من این تاپیک رو خوندم و خیلی علاقه مند شدم به این مبحث .

ممکنه بفرمایید یک کاربر آماتور در این زمینه چهطور میشه وارد بشه و اصول و موارد اولیه و وسایل لازم ( من egold , Credit Card ندارم ) از کجا به طور کاملا ساختاری و اصولی یاد بگیره و تهیه کنه .

ممنون اگر توضیحات کاملی بدین .

h53067

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از ft_2005 :
روبی جان بیچاره شدم وارد سایت که شدم دیدم من رو بازنده اعلام کرده در حالی که ارژانتین برده نتیجه رو زده 1-1 مساوی مثل اینکه این سایت در پایان 90 دقیقه حساب میکند در حالی که ارژانتین در وقت اضافه برده نمیدونم من اشتباه کردم یا انها برای ادمین سایت نامه فرستادم ولی فکر نکنم درست بشه .250 تای خودم از بین رفت 170 تایی که روی برد المان هم برده بودم از بین رفت مجموعا 400 دلار پرید حساب ایگولدم صفر شد نمیدونم چکار کنم ......
نه اشتباهی نشده باختی منم باختم 90 دقیقه حساب میشه! قبلا هم یه بار من اینطوری باختم بیخیال!;)

بالا