• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام جهانی - شرط بندی

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
به نقل از h53067 :
نه اشتباهی نشده باختی منم باختم 90 دقیقه حساب میشه! قبلا هم یه بار من اینطوری باختم بیخیال!;)
ّ
آقا راستی یادم رفت بگم که بجای شرط بندی با روش 1x2 می تونید از روش qualification استفاده کنید اینطوری وقت های اضافه و ضربات پنالتی هم محسوب میشند
در سایت fonbet و در قسمت bet online میتونید این گزینه رو در نوع شرط بندی ها انتخاب کنید
البته سود کمتری داره
مثلا برای بازی انگلیس و اکواذور
شرط روی برد انگلیس 38 درصده و روی صعود انگلیس 15 درصد

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
به نقل از Roby :
ّ
آقا راستی یادم رفت بگم که بجای شرط بندی با روش 1x2 می تونید از روش qualification استفاده کنید اینطوری وقت های اضافه و ضربات پنالتی هم محسوب میشند
در سایت fonbet و در قسمت bet online میتونید این گزینه رو در نوع شرط بندی ها انتخاب کنید
البته سود کمتری داره
مثلا برای بازی انگلیس و اکواذور
شرط روی برد انگلیس 38 درصده و روی صعود انگلیس 15 درصد
تا حالا چقد پول بردی؟

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
به نقل از benyaminj :
تا حالا چقد پول بردی؟
از جی ؟ از جام جهانی ؟
هیچی . چون من اصلا روی بازیهای جام حهانی شرط بندی نکردم

ali hyiper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که با سایت فونبت کار کرده اند نظرشان درباره این سایت چیست؟ آیا سایت قابل اعتمادی هست؟ در این سایت فونبت مورد بررسی قرار گرفته و بهش نمره 77 از 100 داده شده .

http://bettingadvice.com/showBReviews.php?id=32

حالا دوستان هم اگر ممکنه نظر بدهند.در ضمن من هنوز معنی واژه Handicap رو نفهمیدم.اگر دراین باره هم توضیحی بدهید بسیار ممنون می شوم.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
به نقل از navdl :
میگم به چه چیزایی فکر میکنین ها :D !
مهم اینه که پرداخت داشته باشه .
از همين سؤال من میشد پی ببری که سايت در آينده کلاه برداری میکنه يا نه
اگه سايت به عنوان داور باشه به نظر من سايت احتمالش کم هست که کلاه برداری کنه
ولی اگه خودش شرط ببنده خوب احتمال میره کلاه برداری کنه

h53067

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از ali hyiper :
دوستانی که با سایت فونبت کار کرده اند نظرشان درباره این سایت چیست؟ آیا سایت قابل اعتمادی هست؟ در این سایت فونبت مورد بررسی قرار گرفته و بهش نمره 77 از 100 داده شده .

http://bettingadvice.com/showBReviews.php?id=32

حالا دوستان هم اگر ممکنه نظر بدهند.در ضمن من هنوز معنی واژه Handicap رو نفهمیدم.اگر دراین باره هم توضیحی بدهید بسیار ممنون می شوم.
من خودم با این سایت کار کردم قابل اعتماده!;)

sbobetsbobet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
برای علاقه مندان به شرط بندی!SBOBET اسپانسر وستهام یونایتد انگلیس و لیدر شرط بندی آسیاست!
برای اولین بار خدماتی در این سطح در بازار شرط بندی برای ایرانیان عزیز فراهم شده!
شما میتوانید صاحب یک اکانت در SBO باشید و بی واسطه لذت شرط بندی تا آخرین لحظه هر بازی را تجربه کنید.
من سال هاست در بازار شرط بندی ایران کار کردم.بعد از این همه مدت کار به این نتیجه رسیدم که به جای اینکه مثل هر ایرانی خودم شروع کنم و از اول یه سایت راه بندازم و با خدمات ضعیف و قیمت های بالا جذب مشتری کنم!

ولی حالا به این نتیجه رسیدم که اگر هدف کسب درآمده(که مطمئنا اینطوره) این راه بهتریه!
حدقل مبلغ 50 دلار برای هر اکانته!شما پول رو واریز می کنید به حساب سیبای ما user , pass میگیرید شرط میبندید و لذت می برید هفته ای 2 روز تصفیه داریم دوشنبه و پنجشنبه!
قبل از 12 ظهر پول میره به حسابتون!
بابت این خدمات 2 درصد از گردش مالی حساب شما رو به عنوان پرسنت از شما دریافت می کنیم و اگر بردید 2 درصد از برد رو کم میکنیم !
نماینده از استان های مختلف پذیرفته می شود!برای شرایط نمایندگی تماس بگیرید!

بالا