• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

- جام جهانی فوتسال 2012 تایلند

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
سلام
من هم تبریک میگم. ما آخر مسابقه دو تا شانس 100% داشتیم که هدر دادیم .ولی اونها هم میتونستن دو ثانیه به پایان بازی گل سوم بزنن که گلرمون مانع شد. دمش گرم. من نیمه دوم که دیدم حقمون برد بود. حیف شد.
درباره شمسایی هم فک کنم داشت میشد یه چیزی عین اخرای دایی تو تیم ملی.
به نظرم دیگه موقعش بود خودش بره ولی بی خیال نمیشد . اجبارا کنارش گذاشتن.امیدوارم بان و باندبازیهای شدید فوتسالل باعث لطمه به تیممون نشه.
این تیم خیلی خوبه حیفه مقام نیاره

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اجازه بدهید بنده هم تبریک بگویم بابت این بازی خوب.

نتیجه ارزشمندی بود و اگر کمی خوش شانس یودیم این اسپانیای پر مدعا را برده بودیم.

در ضمن در مورد وحید شمسایی هم به عقیده من حضورش می توانست بار روحی تیم را افزایش بدهد، هر چند که تیم نباید وابستگی به یک یا دو مهره پیدا کند. یکی از شاخصه های بازی وحید شمسایی شوت های برق آسا و سهمگینی است که دفعتا و با تیزهوشی روانه دروازه حریف می کند و هنوز این کیفیت از شوتزنی را در بازیکن های تازه وارد ندیده ام.

به امید موفقیت تیم در بازی های آینده.

با رفتن شمس مخالف بودم ولی دیگه وقتش رسیده بود وحید رو بزارن کنار شاید میتونست بعضی جاها به دردمون بخوره ولی باید بازیکن جوون جایگزینش میشد با اینه شمسایی خودم یکی از طرفدارای پروپاقرض وحیدم

نوید شما برگرد به 4 سال پیش و وحید شمسایی که اون موقع هم پا به سن پذاشته بود اما چطور با شخصیت و پرستیژش تیم رو برد بالا! گل هیا حساسی زد و بدون شک یه وزنه نه تنها روحی که از نظر تکنیکی هم در بالاترین سطح بود! من معتقدم هنوز هم می تونه برای تیم ملی حرفایی بریا گفتن داشته باشه! چرا که می بینم هنوز تو لیگ داره گلزنی می کنه!
ضمنا فوتسال مثل فوتبال نیست که بازیکنا 90 دقیقه بازی کنن! تعویض ها آزاد هست و مدام تیم ها در حال تعویض هستن! وحید می تونست برای بازیکنای جوون ما یه الگو باشه و توی این تورنومنت بزرگ ما نیاز به ستاره ها و اسم های بزرگ داریم نه جوونای جویای نام!

به هر حال ایران هست دیگه! از این مسخره بازی ها و باند بازی و لابی ها و... تا دلت بخواد دیدیم!

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
سلام دوستان

برابر اسپانیا قهرمان اروپا و تیم اول فوتسال جهان واقعا عالی کار کردیم (البته به جز نیمه اول) و خداییش حقمون برد بود. تو آخرای نیمه دوم فرصتای صد در صد گل رو از دست دادیم. ان شا الله که بچه ها تو غرور این بازی گیر نکنن و با اقتدار بازی های بعدی رو با موفقیت انجام بدن.:)

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
دیدید گفتم تیم ملی امسال هم قویه
خداییش میتونستیم بازی را 4بر 2 ببریم
مصطفی نظری هم عالی بازی کرد

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
بازی خیلی زیبایی بود مخصوصا نیمه دوم ...طوری بازی کردیم که میتونستیم نیمه دوم حتی پیروز از زمین بیرون بیایم و اگر بچه بی دقتی نمیکردن یا شاید هم هنوز به اون باور نرسیده بودن ، میتونستیم اسپانیا رو ش، حیف که وحید شمسایی نیست شاید اگر بود اون دقایق آخر اون 2تا توپ رو گل میکرد ... در هر صورت ما داریم از بیرون میبینیم ، فشار روحی و روانی خیلی زیاد هست
دست همشون درد نکنه ، خسته نباشن
و ای کاش این شبکه 3 اون حرکت احمقانه رو انجام نمیداد و وسط بازی نمیرفت اخبار ورزشی اونم واسه فقط 1 خبر !!!!!! :blink: همه هیجان بازی به اینه که گل رو توی لحظه اش ببینی که این حس خوب رو از ما گرفتن
gaah.gif

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
مطمئنم اگه شمسایی رو داشتیم برنده بودیم ...

اون گل نکردن دروازه خالی و زدن توپ به تیرک اعصابمو خرد کرد ...

Saeedtex3

Registered User
لایک‌ها
773
اینقدر شمسایی رو نکوبید توسر تیم اتفاقن کار حرفه ای کردن نمونش تودنیا زیاد هست به شما بود الان دیوید بکام برای انگلیس تیری انری برای فرانسه بارک جی سون برای کره دروگبا برای چلسی دلبیرو برای یووه ووووووووو باید بازی میکردن یادتون نره حتی شمس هم شمسایی رو برای جام ملت های اسیا دعوت نکردو قهرمان شدن دو دوره قبل البته شمس برای موندنش باید باج میداد که نداد

Saeedtex3

Registered User
لایک‌ها
773
گند بازی فوتسال به کنار حالا میگن احتمال اینکه بازی ایران ازبکستان بخنش نشه زیاده رو که رونیست رو که رونیست رو که رونیست :hmm:یعنی میخوام زمینو گاز بگیرم از عصانیت:eek:ای کاش ای کاش میشد فش داد اینجا:mad::evil:

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
من نیمه اول رو دیدم به رفیقم اس ام اس دادم گفتم این بد ترین تیم فوتسال تاریخ ایرانه امسال

نتیجه رو اینجا دیدم دیشب شاخ دراوردم

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
... در هر صورت ما داریم از بیرون میبینیم ، فشار روحی و روانی خیلی زیاد هست

آفرین، به تکته خیلی مهمی اشاره کردید، چیزی که اغلب از اون غافلیم ...!

اینقدر شمسایی رو نکوبید توسر تیم ...

این سلیقه‌ی سرمربی فعلی تیم ملی فوتسال هست که شمسایی رو دعوت نکرده و لابد به این نتیجه رسیده که بازیکن هایی که دعوت کرده نیازهای او را برآورده خواهند کرد. امیدواریم عملا همینطور باشد.

اما نظر کلی من مشابه نظر دوست خوبم RuDiger هست؛ حضور شمسایی ولو برای دقایقی از بازی می توانست ثمرات خوبی داشته باشه، به هر حال صانعی وحید رو دعوت نکرده و ضمن احترام به تصمیمش آرزو می کنیم کیفیت فنی بازی های تیم ما مثل بازی اول خوب باشه و اگر هم جزء 4 تیم اول نشدیم دست کم بازی های غیرتمندانه و زیبایی رو به نمایش بگذاریم.

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
فوتسال ایران نسبت به دوره قبل که با اسپانیا بازی کرد و شمسایی آماده هم در ترکیب بود و سه به سه شد نسبتا بهتر بود به ویژه در نیمه دوم که تیم خودش رو شناخت انشالله با همین سبک و بالا رفتن اعتماد به نفس بازیکنای جوان تیم جزو چهار تیم خواهیم بود

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
کسی میدونه اگه ایران از گروهش بیاد بالا دور بعدی با چه گروهی باید بازی کنه

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
فوتسال ایران نسبت به دوره قبل که با اسپانیا بازی کرد و شمسایی آماده هم در ترکیب بود و سه به سه شد نسبتا بهتر بود به ویژه در نیمه دوم که تیم خودش رو شناخت انشالله با همین سبک و بالا رفتن اعتماد به نفس بازیکنای جوان تیم جزو چهار تیم خواهیم بود

دعوت نشدن شمسایی به تیم ملی یه نکته مثبت داشت....

Saeedtex3

Registered User
لایک‌ها
773
تيم ملي فوتسال ايران در زمان ورود به بانکوک براي تمرين و آمادگي حضور در جام جهاني با مشکل روبرو شد و از زمين تمرين خود رضايت نداشت و به همين دليل به نشانه اعتراض تمرين نکرد. اسپانيا نيز که از اين زمين رضايت نداشت و تصميم گرفت تمرينات خود را در اين سالن برگزار نکند.
به گزارش فارس، پس از شکايت مسئولان ايراني نسبت به سالن تمرين مسئولان برگزار کننده رقابت‌ها سالن ديگري را در اختيار تيم ملي فوتسال ايران قرار دادند تا تمرينات خود را دنبال کنند. اين زمين همان سالني است که تيم ملي بازي دوستانه خود را برابر استراليا پيش از آغاز جام جهاني انجام داد.

همچنين مسئولان کميته فوتسال با رستوران ايراني در تايلند قرارداد بسته‌اند و برخي روزها از آنجا غذا مي‌گيرند. قرار است امروز بازيکنان تيم ملي از اين رستوران غذا بخورند.

تيم ملي فوتسال ايران در دومين ديدار خود در جام جهاني عصر فردا از ساعت 15:30 به مصاف مراکش مي‌رود.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
امروز 2 تیم آسیایی بازی دارند که به نظر من هر 2 از پیش بازنده هستند ، مگر اینکه اتفاقات خاصی رخ بده یا تایلند هم مثل کره جنوبی از میزبان بودنش استفاده کنه و بتونه بازی رو ببره که من بعید میدونم !!

ژاپن هم با تیم پرتغال بازی داره ، البته ژاپن هم زاپن ِ 5-6 سال پیش نیست و واقعا پیشرفت کرده طوری که دیگه ایران به طور 100% نمیتونه حرف اول رو توی آسیا و بازی های آسیایی بزنه...

بالا