بد بودیم
اما باز خوبه بازی رو بردیم
امیدوارم بازیهای بعد همراه با بازی خوب و نتیجه باشه
تبریک . با این برد تقریبا صعود قطعیه.
من هم فک می کنم تیم از قصدی گلهای بیشتری نزد. ظاهرا جدول برای تیم اول گروه خیلی سختتره.
ایران به عنوان تیم اول صعود کنه باید با سوم گروه a,c , d روبرو بشه که به احتمال یک تیم از بین ژاپن و تایلنده. البته این اتفاق بعیده رخ بده. به هر حال بعد از برد در این مرحله باید به احتمال زیاد با روسیه روبرو می شه و برنده این دیدار در نیمه نهایی با ایتالیا روبرو می شه.
ایران اگه به عنوان تیم دوم صعود کنه باید با گوآتمالا بازی کنه. اگه گوآتمالا رو ببره به احتمال خیلی زیاد با اکراین روبرو می شه و در نیمه نهایی باید منتظر برزیل باشه.
اگه ایران بازی بعد خودش رو ببازه به عنوان تیم سوم گروه اون موقع تو حذفی باید با یکی از تیم های ایتالیا یا برزیل روبرو بشه.
...
این همه احتمالاتی هست که ممکنه فوتسال ایران باهاش روبرو بشه.
تفاوتی بین اول شدن و دوم شدن نیست. مسیر اول شاید سخت تر باشه ولی اگه به نیمه نهایی برسیم بازی آسون تری رو پیش رو داریم و حتی می تونیم به فینال هم برسیم.
خب اینجوری که معلومه مسیر اول خیلی بهتره پس چرا صانعی هی میگه ما بررسی کردیم اگه دوم بشیم مسیرمون خیلی بهتره
البته بازی فرداست ساعت 15:30مطمئنم که آقای صانعی اینقدر تجربه دارن که این نکاتی که من عنوان کردم رو به بچه ها بگن و انشاا.... بازی امروز رو که بازی آسونی هم نیست رو با نتیجه خوب ببریم و خودمون رو آماده کنیم برای مرحله بعد
زنده باد ایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــران![]()
![]()