• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

- جام جهانی فوتسال 2012 تایلند

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
بد بودیم
اما باز خوبه بازی رو بردیم

امیدوارم بازیهای بعد همراه با بازی خوب و نتیجه باشه

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
بد بودیم
اما باز خوبه بازی رو بردیم

امیدوارم بازیهای بعد همراه با بازی خوب و نتیجه باشه

یکی از بچه های اینجا خوب حرفی زد ، گفت خوب شد اسپانیا رو نبردیم وگرنه انقدر مغرور میشدن که 3-4 تا از همین مراکش میخوردیم :)

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام به همگی
بد بودیم خوشم نیامد
خیلی دست کم گرفته بودن
لامصبا همش میخواستن شوت بزنن مثل بازی قبل
آخه همون اسپانیا مگه چندتا شوت از راه دور زد توی بازی قبل همش میامدن جلوی دروازه
یکی نیست به اینا بگه بابا شما تا حالا چارتا گل زدید به غیر از پنالتی همش جلوی دروازه بوده یا پاس بوده یا برگشتی
پس چرا انقدر برای این شوتهای بی فایده تلاش میکنید
یاد شمسایی به خیر که 90 درصد این شوتاش گل میشد اونم به خاطر این بود که یا شوت نمیکرد یا اگه مطمئن بود شوت میکرد
به هر حال خدا رو شکر که بردیم ایشالله بازی بعد رو هم میبریم ولی نه اینطوری با قدرت!
یا علی

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
به نظر میرسه که برابر تیمهای ضعیف استرس زیادی برای گل زدن داشته باشن امیدواریم بازیهای بعدی بهتر بشن

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
دست کم گرفتن بماند
من بازی رو ندیدم ولی تو نیمه دوم میگفتن که مراکش خیلی تو لاک دفاع بوده.....

Captive

لایک‌ها
16,665
بازی واقعا افتضاخ بود ، اصلا قابل مقایسه با بازی در مقابل اسپانیا نبود ، یک دریبل نمیتونستند بزنن !!!! فقط میزدن زیر توپ :)

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
بازی خوبی نبود! دقیقا نمی دونم چرا ولی به نظرم کمی باید به بازی سرعت می دادیم! البته چند تا موقعیت خوب گلزنی داشتیم که با بدشانسی گل نشد!
این شماره 13 هم بازیکن خوبی بود! نیمه دوم زیاد بازی کرد و تحرک زیادی داشت و خیلی ازش خوشم اومد! شدیدا هم شبیه میرکو ووچینیچ بود! :دی
باز خدا رو شکر بردیم! ایشاا... بازی بعدی با استرس کمتر و نمایش بهتر ظاهر میشیم! هر چند تیم چهار سال پیش شمس به واقع چیز دیگری بود!

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
البته قبل از بازی صانعی سرمربی فوتسال اعلام کرده بود که با بررسی هایی که انجام دادیم دوست داریم به عنوان تیم دوم به مرحله بعد صعود کنیم تا کار راحت تری روداشته باشیم شاید همین صحبت و کاهش انگیزه بازیکنان و علم به اینکه به مرحله بعد به راحتی صعود می کنن دلیلی باشه برای اینکه امروز خوب بازی نکردن

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
نتایج کامل بازی‌های امروز به ترتیب زیر است:
استرالیا 3 – مکزیک یک
آرژانتین 2 – ایتالیا 3
ایران 2 – مراکش یک
اسپانیا 8 – پاناما 3
-------------------------------------------------------------------------------------------------
بازیکن تیم ملی فوتسال کشورمان در گفتگو با سایت فیفا با اشاره به اینکه اگر فرصت‌های ایران در بازی با مراکش تبدیل به گل ‏می‌شد، نتیجه قابل توجهی بدست می‌آمد، گفت: هدف ایران قرار گرفتن در بین 3 تیم برتر جام جهانی است.‏

به گزارش خبرنگار مهر، اصغر حسن زاده بعد از پیروزی تیم ملی فوتسال ایران برابر مراکش در گفتگو با سایت فیفا ضمن بیان مطلب فوق گفت: بعد از تساوی 2 بر 2 برابر اسپانیا هم ما و هم دیگران انتظار داشتند بازی بهتری را مقابل مراکش از خود ارائه دهند.

وی اضافه کرد: البته از آنجایی که مراکشی ها در بازی گذشته 8 بر 3 مغلوب پاناما شده بودند، امروز با تمام وجود بازی کردند تا از آخرین شانس خود استفاده کنند.

بازیکن تیم ملی فوتسال کشورمان ادامه داد: ما می خواستیم در این بازی با تعداد گل های زیاد پیروز شویم، اما توپ هایمان گل نشد. اگر این توپ ها وارد دروازه مراکش می شد، نتیجه قابل توجهی رقم می‌خورد.

وی با اشاره به اینکه هنوز صعودمان به مرحله بعدی قطعی نشده، تاکید کرد: باید در بازی آینده پاناما را شکست دهیم تا انشاءالله به مرحله بعدی صعود کنیم.

خبرنگار سایت فیفا از حسن زاده این سوال را مطرح کرد که به عنوان بازیکن باتجربه چقدر در موفقیت تیم ایران نقش دارد، که وی اینگونه پاسخ داد: من بازیکنی هستم که در خدمت تیم بوده و دوست دارم تیم ایران به نحو احسن نتیجه بگیرد. من در قالب تیم وظایف خود را انجام می دهم.

فکر می کنید روزی برسد که تیم های دیگر قهرمانان آسیا شوند، بازیکن تیم فوتسال کشورمان در پاسخ به این سوال هم گفت: درست است دیگران تلاش می کنند، اما اگر ایران همیشه صددرصد باشد، هیچ تیمی نمی تواند در آسیا قهرمان شود. دو مرتبه ای هم که قهرمان نشدیم ایران صددرصد نبود و طوری عمل کرد که تیم های دیگر فرصت قهرمانی را بدست بیاورند.

وی ادامه داد: هدفمان در جام جهانی ابتدا صعود به مرحله حذفی است و بعد مرحله به مرحله پیش خواهیم رفت تا به هدف اصلی‌مان که قرار گرفتن بین سه تیم برتر جام جهانی است، دست یابیم.

این خبرنگار به بازی ایران و اسپانیا اشاره کرد که برای هر دو تیم مانند یک جنگ است و از بازیکن تیم ملی فوتسال ایران پرسید که آیا شما هم چنین دیدگاهی به این بازی دارید، که وی گفت: به هیچ عنوان اینگونه نبوده زیرا اخلاق ما ایرانی ها اینگونه نیست که برای جنگیدن مقابل حریفان به میدان برویم.

حسن زاده در پایان گفت: ما خصومتی با هیچ تیمی نداریم، اما با توجه به اینکه ایران و اسپانیا جزو تیم های برتر جهان هستند، همیشه دیدارشان جذاب و دیدنی نیست.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کیایی تست دوپینگ داد/ تماشای یک نیمه از بازی اسپانیا و تبریک به ترابیان
دیدار تیم‌های ملی فوتسال ایران و مراکش در حالی امروز با برتری شاگردان علی صانعی به پایان رسید که در پایان این بازی علی کیایی تست دوپینگ داد.
به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، دیدار تیم ملی فوتسال ایران امروز در دومین دیدارش از مرحله گروهی مسابقات فوتسال جام جهانی 2012 تایلند برابر مراکش به پیروزی دست یافت که حاشیه‌های این بازی را در زیر می‌خوانید:

* به دلیل زمان اندکی که به دیدار پاناما و اسپانیا باقی مانده بود، بازیکنان تیم ایران در رختکن سرد کردند.

* بعد از پایان مسابقه تماشاگران ایرانی، تیم ملی ایران را تشویق کردند.

* بازیکنان و کادر فنی تیم ملی در سالن ماندند و یک نیمه از دیدار پاناما و اسپانیا را تماشا می کنند.

* علی کیایی-بازیکن تیم ملی فوتسال پس از پایان مسابقه آزمایش دوپینگ داد.

* رئیس فدراسیون فوتبال مراکش به جمع ملی پوشان ایران پیوست و به ترابیان تبریک گفت و برای تیم ملی ایران آروزی موفقیت کرد.

* تیم مراکش به همراه تیم ملی ایران دیدار پاناما و اسپانیا را می بینند.

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
تبریک . با این برد تقریبا صعود قطعیه.
من هم فک می کنم تیم از قصدی گلهای بیشتری نزد. ظاهرا جدول برای تیم اول گروه خیلی سختتره.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
درسته خیلی خوب نبودیم

اما یه چیزی رو در نظر داشته باشیم که مراکش خیلی دفاعی بازی میکرد ، تاکتیک ها توی فوتسال نسبت به فوتبال خیلی محدود تره
وقتی یه تیم با تمام بازیکنانش دفاع میکنه گل زدن بهش واقعا سخت میشه
توی بازی امروز هم ما چند تا تیر زدیم ، دروازه بانشون هم خیلی خوب کار کرد و چند تا موقعیت خوب رو گرفت

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
تبریک . با این برد تقریبا صعود قطعیه.
من هم فک می کنم تیم از قصدی گلهای بیشتری نزد. ظاهرا جدول برای تیم اول گروه خیلی سختتره.

تایید میشه
اگه دوم بشیم یه مقدار بهتره چون احتمالا به اوکراین میخوریم و بازی در مقابل اوکراین راحت تره تا بازی با تایلند میزبان....
گرچه تایلند رو میتونیم بزنیم ولی میزبان هستش و کار رو یکم سخت میکنه
و این که تو بازی مراکش همش تو دفاع بودن زمین فوتسال کوچیک هستش
و تیمی که همشون تو لاک دفاعی باشن گل زدن بهشون سخت میشه ولی چند تا موقعیت هم از دست دادن

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
ایران به عنوان تیم اول صعود کنه باید با سوم گروه a,c , d روبرو بشه که به احتمال یک تیم از بین ژاپن و تایلنده. البته این اتفاق بعیده رخ بده. به هر حال بعد از برد در این مرحله باید به احتمال زیاد با روسیه روبرو می شه و برنده این دیدار در نیمه نهایی با ایتالیا روبرو می شه.
ایران اگه به عنوان تیم دوم صعود کنه باید با گوآتمالا بازی کنه. اگه گوآتمالا رو ببره به احتمال خیلی زیاد با اکراین روبرو می شه و در نیمه نهایی باید منتظر برزیل باشه.
اگه ایران بازی بعد خودش رو ببازه به عنوان تیم سوم گروه اون موقع تو حذفی باید با یکی از تیم های ایتالیا یا برزیل روبرو بشه.
...
این همه احتمالاتی هست که ممکنه فوتسال ایران باهاش روبرو بشه.
تفاوتی بین اول شدن و دوم شدن نیست. مسیر اول شاید سخت تر باشه ولی اگه به نیمه نهایی برسیم بازی آسون تری رو پیش رو داریم و حتی می تونیم به فینال هم برسیم.

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
ایران به عنوان تیم اول صعود کنه باید با سوم گروه a,c , d روبرو بشه که به احتمال یک تیم از بین ژاپن و تایلنده. البته این اتفاق بعیده رخ بده. به هر حال بعد از برد در این مرحله باید به احتمال زیاد با روسیه روبرو می شه و برنده این دیدار در نیمه نهایی با ایتالیا روبرو می شه.
ایران اگه به عنوان تیم دوم صعود کنه باید با گوآتمالا بازی کنه. اگه گوآتمالا رو ببره به احتمال خیلی زیاد با اکراین روبرو می شه و در نیمه نهایی باید منتظر برزیل باشه.
اگه ایران بازی بعد خودش رو ببازه به عنوان تیم سوم گروه اون موقع تو حذفی باید با یکی از تیم های ایتالیا یا برزیل روبرو بشه.
...
این همه احتمالاتی هست که ممکنه فوتسال ایران باهاش روبرو بشه.
تفاوتی بین اول شدن و دوم شدن نیست. مسیر اول شاید سخت تر باشه ولی اگه به نیمه نهایی برسیم بازی آسون تری رو پیش رو داریم و حتی می تونیم به فینال هم برسیم.

خب اینجوری که معلومه مسیر اول خیلی بهتره پس چرا صانعی هی میگه ما بررسی کردیم اگه دوم بشیم مسیرمون خیلی بهتره

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
خب اینجوری که معلومه مسیر اول خیلی بهتره پس چرا صانعی هی میگه ما بررسی کردیم اگه دوم بشیم مسیرمون خیلی بهتره

ژاپن و روسیه رو کاغذ سخت تر از گوآتمالا و روسیه هستند. حتی اگه اوضاع پیچیده بشه ممکنه تو تفاضل گل ژاپن دوم بشه و پرتغال سوم که اون موقع باید با پرتغال بازی کنیم. تایلند هم اگه در برابر گوآتمالا قرار بدیم به دلیل شرایط میزبانی و باخت سال قبل باز هم مشکل سازه. البته شاید شگفتی رخ بده و هیچ کدام از این اتفاق ها رخ نده ولی به احتمال زیاد باید با این تیم ها روبرو بشیم.
اگه قرار بود بلندپروازانه فکر کنیم مسیر اول با این که سخت تره ولی می تونه شرایط مون رو برای حضور در فینال فراهم کنه. ولی بعید می دونم اسپانیا بزاره این اتفاق رخ بده. اتفاقا اسپانیا از نظر من علاقه داره اول بشه تا فینال احتمالی رو با برزیل بزنه.

Captive

لایک‌ها
16,665
برزیل و پرتغال - و ژاپن و لیبی 1-1 هستند تا به اینجای کار.

Captive

لایک‌ها
16,665
برزیل 3 بر 1 به پیروزی رسید ( بازی قشنگی هم بود ) و ژاپن هم فعلا 4-1 جلو هست.

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
با اجازه از دوستان عزیز میخواستم یه مطلبی رو بگم در مورد تیم ملی ..... به نظر من تیم ایران اینقدر با تجریه هست و میدان های سخت دیده که به خودش مغرور نشه .... درست هست که روی کاغذ ممکن یک تیم از تیم دیگه سر تر باشه اما یادمون نره که این میدان جهانی هست و مثل بازی های آسیایی نیست که بین تیم ها 3 4 تا هم حریف تمرینی باشه ... من به عنوان کسی که خودم بالغ بر 10 سال هست که بصورت حرفه ای فوتسال بازی میکنم باید بگم که بازی کردن در مقابل یک چنین تیم هایی کار بسیار سختی هست .... این تیم ها ( مراکش ) سیستمشون اینجوری هست که بازیکن رو میگیرن و همونطور هم که دیدن اواسط نیمه دوم تعداد تعویض ها رفت بالا چون از نظر بدنی کم آمورده بودن ، دفاع روز دنیا الان به این صورت هست که بازیکن ها با توپ حرکت میکنن و ارجحیت با توپ هست و بعضا فضاهای گوشه و خط رو خالی میزارن اما همونطور که دیدن تیم مراکش با بازیکن حرکت میکرد برای همین در نیمه 2 بیشتر از 5 6 بار بازیکن پی وت ایران اون وست توپ گرفت و متاسفانه بخاطر شاید عدم تمرکز بجای اینکه بچرخه و توپ رو به سمت دروازه بزنه توپ رو به عقب پاس داد .... نکته بعد هم که در مورد این تیم ها هست به قول فوتبالی ها اینا گربه سیاهن کل بازی یه دیوار گوشتی توی دروازه هستن و به یا ضد حمله .... بووووووم گل و باز دفاع و البته این دفاع در صورتی که گلر رو گرم نکنی و در 10 دقیقه اول بتونی گلی بهشون بزنی شکننده میشه که متاسفانه خیلی طول کشید که گل زدیم و بلافاصله هم گل خوردیم
مطمئنم که آقای صانعی اینقدر تجربه دارن که این نکاتی که من عنوان کردم رو به بچه ها بگن و انشاا.... بازی امروز رو که بازی آسونی هم نیست رو با نتیجه خوب ببریم و خودمون رو آماده کنیم برای مرحله بعد
زنده باد ایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــران
Bananeyessss.gif
Banane21.gif

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
مطمئنم که آقای صانعی اینقدر تجربه دارن که این نکاتی که من عنوان کردم رو به بچه ها بگن و انشاا.... بازی امروز رو که بازی آسونی هم نیست رو با نتیجه خوب ببریم و خودمون رو آماده کنیم برای مرحله بعد
زنده باد ایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــران
Bananeyessss.gif
Banane21.gif
البته بازی فرداست ساعت 15:30

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
من فكر كردم امروز ٥/٣٠ هست بازي

Sent from my iPod touch using Tapatalk

بالا