اصلا خوب بازی نمیکنن.
یعنی من کم کم دارم به این نتیجه میرسم که اون نیمه رویایی جلو اسپانیا یه جورایی شانسی بوده.
وگرنه نباید از پاناما 3 گل بخوریم و 4 گل به زور بزنیم. تیم اصلا برنامه درست حسابی ای برای حمله ندره. اما از همون فرصتهای ایجاد شده هم اصلا درست استفاده نمیکنند.
بازی رو ندیدم اما نتیجه گویای ضعف تیم ملی هست علی رغم برد!
با یان تیم به جایی نخواهیم رسید!
و همینطور که آقا مهرداد گفتن:
یعنی من کم کم دارم به این نتیجه میرسم که اون نیمه رویایی جلو اسپانیا یه جورایی شانسی بوده.
تیم رویایی جلوی اسپانیا اصلا هم شانسی نبود دوست من
نیمه دوم اسپانیا پرس شده بود و کم مونده بود که این تیمو ببریم
لطفا ازینجور حرفا نزنید.....
موفق باشید
به نظر من وقتی اسپانیا گل دوم رو زد بازی رو برده تصور کرد ، و در نیمه ی اول واقعا سوار بازی بود و ایران حرفی برای گفتن نداشت !! حالا نیمه ی دوم نمیدونم چی شد که ایران از این رو به اون رو شد ، یا بهتر بگم اسپانیا نتونست مثل نیمه ی اول جلوی ایران بازی کنه و 2 گل خورد ( اینا همش درست ) اما 2 بازی ایران در مقابل مراکش و پاناما ثابت کرد که اون مساوی شانسی بوده ، این در حالی هست که اسپانیا 2 بازی بعدش رو با قدرت تیم های مقابل رو شکست داد و به راحتی هم گل نخورد....
جزاير سليمان 4 - 3 گواتمالا !
كلمبيا 0 - 2 روسيه
خب کلمبیا حریف ایران شد ...
داشتم جدول رو نگاه میکردم دیدم ایران اگر این بازی با کلمبیا رو ببره به اوکراین یا ژاپن میخوره و در صورت پیروزی و راهیابی به دوره بعد به برزیل خواهد خورد ...
حالا دوستان ببین اگر اشتباه هست بگن![]()
علیرضا جون کاملا درسته اما یه نگرانی که هست اینه اگه مثل بازی مراکش و پاناما بازی کنیم فکر نکنم حریف زاپن یا به احتمال زیاد اکراین بشیم
والله تجربه ثابت کرده ایران تو بازی های سخت خیلی بهتر باری میکنه !
البته این قضیه رو مصطفی نظری که 100% صدق میکنه
گل اول بازی با پاناما رو خیلی خیلی مبتدی خورد ...
والله تجربه ثابت کرده ایران تو بازی های سخت خیلی بهتر باری میکنه !
البته این قضیه رو مصطفی نظری که 100% صدق میکنه
گل اول بازی با پاناما رو خیلی خیلی مبتدی خورد ...