با مربیگری هروه رنارد عربستان جانانه مقابل آرزانتین بازی میکنه
مربی که میشد به جای ویلتموس بیاد
ولی امان از مدیریت فاجعه بار
مربی که میشد به جای ویلتموس بیاد
ولی امان از مدیریت فاجعه بار
اونا بازیکن ایران نیستن.چه بازی کرد عربستان دمشون گرم
دو تا بازی بعدی رو هم ببازن مهم نیست
حالا ببینیم بازیکن های پرادعای ما عرضه بردن ولز رو دارن
نصرتی در ادامه گفت: اینها که گفتم مربوط به قبل از بازی است، در جریان بازی هم بیرانوند مصدوم میشود و شما دروازهبان را تعویض میکنی و با دست میزنی توی سر خودت؟ پس هنر مربیگری شما کجاست؟ چه هنری داری که به این شکل اعتماد به نفس تیمت را نابود میکنی؟ حسین حسینی میخواهد برود درون زمین و به جای اینکه با او صحبت کنی و روحیه بدهی اینطور روحیهاش را خراب میکنی. خوب است خودت گلر بودی.
اونا بازیکن ایران نیستن.
من نمی خوام از کی روش طرفداری کنم چون واقعا سبک بازی کی روش را دوست ندارم . اسکوچیچ به نظر من با دو مهاجم نسبت به کی روش بهتر تیم رو می بست . ولی اینکه گفته میشه کی روش زده توی سرش هم اشتباه است . اولا من ندیدم خارجیا مثل ما ایرانیها توی سرشون بزنن و دوما اینکه کی روش همیشه اینکارو می کنه مخصوصا وقتی که موقعیتی چیزی از دست میره و دو دستش رو میگیره پشت سرش .انتقاد نصرتی از کیروش که دقیقا برای من هم جای تعجب داشت واقعا.
ولی اینکه گفته میشه کی روش زده توی سرش هم اشتباه است .
اولا من ندیدم خارجیا مثل ما ایرانیها توی سرشون بزنن
و دوما اینکه کی روش همیشه اینکارو می کنه مخصوصا وقتی که موقعیتی چیزی از دست میره و دو دستش رو میگیره پشت سرش .
حسینی دروازه بان بدی نیست ولی احساساتی هست توی استقلال هم همیشه همینطوری هست و بازیکن احساساتی خیلی توی موقعیت های حساس نمیتونه کاری بکنه البته گل هایی هم که خورد 70-80% مقصر نبود و هر کسی هم جای اون بود میخورد .
نمی خوام وفت شما و خودم رو بگیرم سر یک موضوع کم اهمیت ولی کی روش اول دو دستش رو به نشانه ی "ای بابا" برد بالا بعد برد پشت سرش و به هم گره زد .مشاهده پیوست 1311617
![]()
ببینید | لحظهای که کیروش شکست را پذیرفت!
ویدیویی از لحظه باورنکردنی که سرمربی تیمملی شکست در مقابل انگلیس را پذیرفت. منبع: خبرفوریwww.khabaronline.ir
مگه ایرانیا تو سرشون میزنن؟ :دی
واکنش به از دست رفتن موقعیت طبیعی هست ولی مصدومیت بازیکن اونم وقتی دروازه بان جدید داره وارد زمین میشه نه.
من از سال 1998 تا الان که م و بیش لیگ ایران رو میبینم فقط احمدرضا عابدزاده و رحمتی رو قبول دارم بقیه زیاد جالبناک نبودن.
همین که جر خوردن کافیه. پو فیوز هااز نظر من هستن
بالاخره نظرا مختلفه
نمی خوام وفت شما و خودم رو بگیرم سر یک موضوع کم اهمیت ولی کی روش اول دو دستش رو به نشانه ی "ای بابا" برد بالا بعد برد پشت سرش و به هم گره زد .
به سر زدن واقعی به سبک ایرانیان همینی هست که من عکسش رو پایین گذاشتم :
مشاهده پیوست 1311630