• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
نیجریه باخت !
عجب آدمایین ! اونقد برای ما قلدری کردن رفتن به این یونانیا باختن فقط به ضرر ما کار کردن خودشونم حذف شدن من طرفدار آفرقاییا هم بودم خیلی کند و بی تعصب بودن همشون .. حیف
اره متاسفانه...
به خاطر خريت يه بازيكن و سخت گيري داور يه تيم به همين راحتي از بزرگترين تورنومنت جهان كنار ميره.اون بازيكن رو بايد بگيري...
خاك تو سرا چه جوري اون موقعيت 3 به 1 رو خراب كردن!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
اشكال نداره ايشاا... 4 سال ديگه با قدرت:دي

sesa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تیمهای برزیل و آرژانتین و آلمان و ایتالیا شخصیت قهرمانی دارن و قهرمان باید از بین اینها باشه
تیمهای اسپانیا و انگلیس و هلند و ... هم ول معطلن فقط اسم دارن ولی اصلا شخصیت قهرمانی ندارن و بهتره زودتر حذف بشن

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اره متاسفانه...
به خاطر خريت يه بازيكن و سخت گيري داور يه تيم به همين راحتي از بزرگترين تورنومنت جهان كنار ميره.اون بازيكن رو بايد بگيري...
خاك تو سرا چه جوري اون موقعيت 3 به 1 رو خراب كردن!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
اشكال نداره ايشاا... 4 سال ديگه با قدرت:دي
واقعاً همینطوره
آفریقاییا قدر شرایط میزبانیشونو ندونستن تا حالا
بدترین بازی آفریقاییا که همشون تبدیل به لاک پشت شده بودن کامرونو ژاپون بود آخه ژاپونم تیم بود بهش باختین بی عرضه ها ! اوج کندی یادمه دقیقه نود تو زمین خودشون پاسکاری میکردن عقلشونم کمه انگار !!
برن که جام بعدی از این شانسا خبری نیست بیچاره ماندلا با شکست به استقبال مرگ میره حیف ...!

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تیمهای برزیل و آرژانتین و آلمان و ایتالیا شخصیت قهرمانی دارن و قهرمان باید از بین اینها باشه
تیمهای اسپانیا و انگلیس و هلند و ... هم ول معطلن فقط اسم دارن ولی اصلا شخصیت قهرمانی ندارن و بهتره زودتر حذف بشن
اتفاقاً من فکر میکنم بعد از آرژانتین اسپانیا یا انگلیس شانس مسلم قهرمانین دوست عزیز برزیل اصلاً در اندازه صعود از گروهشم نیست و فکر میکنم یا دوم میشه یا به زحمت زیاد و شانس میتونه اول بشه تو گروهش تازه دور بعدی به اسپانیا یا تیم دوم اون گروه قطعاً میبازه

Last edited:

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
برزيل اگه اول بشه با دومِ گروه اسپانيا اينا بازي ميكنه، و اگه دوم بشه با اول همون گروه.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
:lol::lol::lol:
ترشی نخوری یه چیزی میشی! ایتالیا با اون بازی مسخره اش شخصیت قهرمانی داره؟؟

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برزيل اگه اول بشه با دومِ گروه اسپانيا اينا بازي ميكنه، و اگه دوم بشه با اول همون گروه.
راس میگیا
برنامه رو سریع دیدم حواسم نبود بازی برزیل اسپانیا خیلی جالب میشه اگه همون اول به هم بخورن :happy:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
واقعاً همینطوره
آفریقاییا قدر شرایط میزبانیشونو ندونستن تا حالا
بدترین بازی آفریقاییا که همشون تبدیل به لاک پشت شده بودن کامرونو ژاپون بود آخه ژاپونم تیم بود بهش باختین بی عرضه ها ! اوج کندی یادمه دقیقه نود تو زمین خودشون پاسکاری میکردن عقلشونم کمه انگار !!
برن که جام بعدی از این شانسا خبری نیست بیچاره ماندلا با شکست به استقبال مرگ میره حیف ...!
خيلي برام ناراحت كننده است كه مي بينم تيم هاي افريقايي كه باشگاه هاي اروپايي زيادي بهشون چشم دوختن و خيلي راحتتر از بازيكنان اسيايي ترانسفر ميشن اينطور ضعيف بازي مي كنن و مقابل ژاپن اونجوري ابروريزي مي كنن.نصف بازيكناشون (حداقلشو گفتم)تو فرانسه بازي مي كنن و بايد گفت كه حرفه اي هستن پس اين چه وضعشه؟!چيزي كه خيلي منو نگران كرد اين بود كه ايا فوتبال در افريقا رو به نزول هست؟
بازم دمش گرم ساحل عاج ابروداري كرد.پرتغالو كرده بود تو قوطي به قول يكي از نويسندگان مجله ي وزين پي تي چهار سال پيش فقط تجربه نداشتن كه حالا اون هم بدست اوردن!(با اختلاص)به اين تيم اميدوارم.كل بزيل هم بخوابونه حال كنم:دي

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خيلي برام ناراحت كننده است كه مي بينم تيم هاي افريقايي كه باشگاه هاي اروپايي زيادي بهشون چشم دوختن و خيلي راحتتر از بازيكنان اسيايي ترانسفر ميشن اينطور ضعيف بازي مي كنن و مقابل ژاپن اونجوري ابروريزي مي كنن.نصف بازيكناشون (حداقلشو گفتم)تو فرانسه بازي مي كنن و بايد گفت كه حرفه اي هستن پس اين چه وضعشه؟!چيزي كه خيلي منو نگران كرد اين بود كه ايا فوتبال در افريقا رو به نزول هست؟
بازم دمش گرم ساحل عاج ابروداري كرد.پرتغالو كرده بود تو قوطي به قول يكي از نويسندگان مجله ي وزين پي تي چهار سال پيش فقط تجربه نداشتن كه حالا اون هم بدست اوردن!(با اختلاص)به اين تيم اميدوارم.كل بزيل هم بخوابونه حال كنم:دي
منم امیدم به ساحل عاجه بقیشونم ... البته غنا هم برد شیرینی جلوی صربستان قدرتمند آورد ولی خب ...
فکر میکنم اونا مشکلشون مثل ماست البته خیلی فراتر از ماهستن
شاید مشکلشون فقر فدراسیونشونه دستمزد کافی بهشون تو تیم ملی نمیدن یا چیزایی از این دست خلاصه سطح ملیشون با باشگاههایی که همه جوره بازیکنو تیمو حمایت میکنن بهترین مربی ها و برنامه های حساب شده رو دارن قابل مقایسه نیست

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اتفاقاً من فکر میکنم بعد از آرژانتین اسپانیا یا انگلیس شانس مسلم قهرمانین دوست عزیز برزیل اصلاً در اندازه صعود از گروهشم نیست و فکر میکنم یا دوم میشه یا به زحمت زیاد و شانس میتونه اول بشه تو گروهش تازه دور بعدی به هلند یا تیم دوم اون گروه قطعاً میبازه
معتقدم دفاعي كه فرانسه درست كرده ايتاليا رو شرمنده كرده:دي
به نظرم اين تيم با اين تاكتيك هاي دفاعيش تا نيمه نهايي مي تونه بياد البته از گروهش با گل زده در خانه ي حريف صعود مي كنه ولي دوراي بعدبا نتايج مشابه 0-0 صعود مي كنه.
بعيد مي دونم ايتاليا از 1/4 بالاتر بياد.ديسيپلين 4 سال قبلو نداره و توتي و دل پيرو هم كه عناصر با تجربه و كليدي بودن هم نيستن.
در مورد انگليس هم توئ بازي اول كاپلو گند زد!تا باز هم نسبت به موفقيت انگلستان شك كنيم.بايد دور دوم رو ببينيم كه چه كار مي كنه.
برزيل هم مثل هميشه مدعي قهرمانيه حتي بدون رونالدينيو و پاتو!
اسپانيا هم به همين صورت.البته دل بوسكه هم بازي اول گند زد.با دو هافبك دفاعي اومده جلوي تيمي كه براي تساوي اومده بود.عمو اوتمارو عشقه:دي
منتظر شگفتي از سوي ساحل عاج و شيطان بزرگ هم هستيم:دي
البته ي همه ي اينا حرفه:دي

yaran 2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
به نظرم اين تيم با اين تاكتيك هاي دفاعيش تا نيمه نهايي مي تونه بياد البته از گروهش با گل زده در خانه ي حريف صعود مي كنه ولي دوراي بعدبا نتايج مشابه 0-0 صعود مي كنه.
بعيد مي دونم ايتاليا از 1/4 بالاتر بياد.ديسيپلين 4 سال قبلو نداره و توتي و دل پيرو هم كه عناصر با تجربه و كليدي بودن هم نيستن.
در مورد انگليس هم توئ بازي اول كاپلو گند زد!تا باز هم نسبت به موفقيت انگلستان شك كنيم.بايد دور دوم رو ببينيم كه چه كار مي كنه.
اسپانيا هم به همين صورت.البته دل بوسكه هم بازي اول گند زد.با دو هافبك دفاعي اومده جلوي تيمي كه براي تساوي اومده بود.عمو اوتمارو عشقه:دي
گل زده در خانه حریف !!!!:wacko::blink:
مگه اینا دارن توی لیگ بازی می کنند ؟!!

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8

اینجا اول تفاضل مطرح هست نه بازی طرفین!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اگه تفاضل باشه پس هنوز نیجریه امید داره

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069

june

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو نیمه نهایی آلمان با آرژانتین باهم روبرو میشن

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
این رضا جاودانی دنباله فامیلش "عزیز" است؟

خفه شدم از بس عبارت "رضا جاودانی عزیز" رو شنیدم!
1041.gif

ghanari_ghermez

Registered User
لایک‌ها
6
این رضا جاودانی دنباله فامیلش "عزیز" است؟

خفه شدم از بس عبارت "رضا جاودانی عزیز" رو شنیدم!
1041.gif

:lol: :lol: :lol: :lol:

گير نده سوتي زياد ميده ، الان مي گفت تو اين گروه احتمال داره هر 4 تيم حذف شوند :blink: يعني هيچ تيمي بالا نره :D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ببینم کامرانی فر اشتباه کرد یا گل افساید نبود !!!!!!!!!!!!!!

امیدوارم درست تصمیم گرفته باشه وگرنه ابروریزی میشه

بالا