تیمهای برزیل و آرژانتین و آلمان و ایتالیا شخصیت قهرمانی دارن و قهرمان باید از بین اینها باشه
تیمهای اسپانیا و انگلیس و هلند و ... هم ول معطلن فقط اسم دارن ولی اصلا شخصیت قهرمانی ندارن و بهتره زودتر حذف بشن
اتفاقاً من فکر میکنم بعد از آرژانتین اسپانیا یا انگلیس شانس مسلم قهرمانین دوست عزیز برزیل اصلاً در اندازه صعود از گروهشم نیست و فکر میکنم یا دوم میشه یا به زحمت زیاد و شانس میتونه اول بشه تو گروهش تازه دور بعدی به هلند یا تیم دوم اون گروه قطعاً میبازه
معتقدم دفاعي كه فرانسه درست كرده ايتاليا رو شرمنده كرده:دي
به نظرم اين تيم با اين تاكتيك هاي دفاعيش تا نيمه نهايي مي تونه بياد البته از گروهش با گل زده در خانه ي حريف صعود مي كنه ولي دوراي بعدبا نتايج مشابه 0-0 صعود مي كنه.
بعيد مي دونم ايتاليا از 1/4 بالاتر بياد.ديسيپلين 4 سال قبلو نداره و توتي و دل پيرو هم كه عناصر با تجربه و كليدي بودن هم نيستن.
در مورد انگليس هم توئ بازي اول كاپلو گند زد!تا باز هم نسبت به موفقيت انگلستان شك كنيم.بايد دور دوم رو ببينيم كه چه كار مي كنه.
برزيل هم مثل هميشه مدعي قهرمانيه حتي بدون رونالدينيو و پاتو!
اسپانيا هم به همين صورت.البته دل بوسكه هم بازي اول گند زد.با دو هافبك دفاعي اومده جلوي تيمي كه براي تساوي اومده بود.عمو اوتمارو عشقه:دي
منتظر شگفتي از سوي ساحل عاج و شيطان بزرگ هم هستيم:دي
البته ي همه ي اينا حرفه:دي