• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
100% گل سالم بود ، حالا چون عادل گفت مشكوكه حتما آفسايد است؟ كاملا مساوي بود با دفاع
صددرصد تایید میشه آفسایدی نبود و فردوسی پور (محترم !!) ضد آرژانتین بود اصلاً این صداوسیما زورگو هست ندیدید پیروانیم بهش گفتن بگه آرژانتین تیم خوبی نیست !!!!
از حالا میخوان بیننده رو ناراحت کنن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شما که اینو میگی خوب این قسمتش هم بگو که عادل گفت به هر حال ارژانتین اون بازی رو میبرد

--------------------------------
اگه میخواست مغرضانه حرف بزنه خب راحت میگفت که اره اگه اون گل زده نمیشد شاید الان نتیجه چیز دیگه ای بود

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما که اینو میگی خوب این قسمتش هم بگو که عادل گفت به هر حال ارژانتین اون بازی رو میبرد

--------------------------------
اگه میخواست مغرضانه حرف بزنه خب راحت میگفت که اره اگه اون گل زده نمیشد شاید الان نتیجه چیز دیگه ای بود
یه کسی مثل فردوسی پور بیاد جک بگه ؟
دیگه اینقدا هم تماشاچی لازم نیست سرش داد بزنی تا بفهمه همین بازیو انگلیسیا میکردن خودشو میکشت عادل آدم ...
ولش کن نمیگم حق بهت میدم ناراحت بشی ...

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
100% گل سالم بود ، حالا چون عادل گفت مشكوكه حتما آفسايد است؟ كاملا مساوي بود با دفاع

چکار به فردوسی پور دارم! قبل از اینکه دوزاری اش بیفته خودم فهمیدم آفسایده. اون تصویر فریز شده ای که تلویزیون آفریقای جنوبی نشون داد مشخص بود که موقع زدن ضربه ی دوم مسی، ایگوآین تو آفساید بود.

حالا اینگه چه اصراری دارید که بگید آفساید نبود، من متوجه نمیشم. یک تصویر از لحظه ی شوت مسی اگه بود مشخص میشد.

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چکار به فردوسی پور دارم! قبل از اینکه دوزاری اش بیفته خودم فهمیدم آفسایده. اون تصویر فریز شده ای که تلویزیون آفریقای جنوبی نشون داد مشخص بود که موقع زدن ضربه ی دوم مسی، ایگوآین تو آفساید بود.

حالا اینگه چه اصراری دارید که بگید آفساید نبود، من متوجه نمیشم. یک تصویر از لحظه ی شوت مسی اگه بود مشخص میشد.
منم دقیقاً دیدم گل رو یه فاصله میلیمتریشو نباید آفساید حساب کرد تقریباً مساوی بودن دیگه به هرحال صبر کنید کارشناسای داوری امشب تو سیما! ببینیم چی میگن الان زوده حکم صادر کنید
ولی قبول دارم میلیمتری بود

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه کسی مثل فردوسی پور بیاد جک بگه ؟
دیگه اینقدا هم تماشاچی لازم نیست سرش داد بزنی تا بفهمه همین بازیو انگلیسیا میکردن خودشو میکشت عادل آدم ...
ولش کن نمیگم حق بهت میدم ناراحت بشی ...

چرا ناراحت بشم ؟ از اینکه ارژانتین برده ؟ خب بهتر بازی کرد حقش برد بود و به حقش رسید.

اینکه ناراحتی نداره.:cool:

dvdirani

Registered User
لایک‌ها
5
دوستانی که تونستن بازی ببینن میشه بگن وضعیت بازی مسی چطور بود گل که نزده بود
ایا تو بازی موثر بود یا نه

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
بازی خیلی قشنگ بود
متاسفانه سلطان مسی توپاش گل نمیشه و من دارم دپرس میشم:(
کره خیلی خوب بود نیمه دوم
واقعا دوست دارم این تیم بره بالا

پ.ن:دیگو کبیر چقدر عزیزه:blush:

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همه کاره زمین خودش بود روی همه گلا تاثیر مستقیم داشت دمش گرم !

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
ايگواين بهترين بازيكن ميدان شد

فارس: ايگواين بهترين بازيكن ديدار تيم‌هاي آرژانتين و كره جنوبي شد.

گونسالو ايگواين مهاجم تيم ملي آرژانتين با به ثمر رساندن 3 گل در ديدار مقابل كره جنوبي عنوان بهترين بازيكن اين ديدار را از آن خود كرد.

اين بازيكن در دقايق 33، 77 و 80 سه گل براي آرژانتين به ثمر رساند و در دقيقه 84 با يك نفر ديگر تعويض شد.

آرژانتين 4 بر يك كره جنوبي را شكست داد.

====================================

كارناوال شادي آرژانتيني‌ها در اطراف ورزشگاه ساكرسيتي

فارس: هواداران تيم ملي آرژانتين پس از پيروزي تيم‌شان مقابل كره جنوبي كارناوال شادي به راه انداختند.

هواداران تيم فوتبال آرژانتين پس از پيروزي پرگل 4 بر يك مقابل كره جنوبي در اطراف ورزشگاه ساكرسيتي كارناوال شادي به راه انداخته و اين كارناوال تا اواسط شهر ادامه دارد.

* با توجه به اعتراض‌هاي ديه‌گو مارادونا قبل از شروع مسابقه مبني بر مزاحمت ووووزلا براي تمركز بازيكنان اين بار تعداد اين بوق‌ها بيشتر از قبل شد و اعتراض‌هاي انتقاد‌كنندگان از اين وسيله مورد علاقه مردم در آفريقاي جنوبي فايده‌اي نداشت.

* با توجه به ترافيك زياد در اطراف ورزشگاه ساكرسيتي ماموران امنيتي آفريقاي جنوبي در كنار بزرگراه‌ها پاركينگ‌هايي را آماده كردند تا به اين ترتيب ماشين‌ها قبل از نزديك شدن به استاديوم استقرار پيدا كرده و از ترافيك شهري كاسته شود.

* نيروهاي جديد امنيت آفريقاي جنوبي برخلاف چند روز گذشته كه با پوشش‌هاي سبز خودنمايي مي‌كردند با تغيير لباس به رنگ آبي و زرد نگاه مردم را به سوي خود جلب كردند.

amir_82111

Registered User
لایک‌ها
0
آرژانتین که آلمان بی تجربه رو قورت میده.البته معلوم نیست در برابر برزیل و اسپانیا چه کار کنه.
من طرفدار آرژانتین و برزیل و اسپانیا هستم که حتما یکیشون قهرمان میشن.البته مارادونا یه چیز دیگست.

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
امکان نداره مسی همون مسی بارسا بشه.
دیگه دپرس شدن نداره مرجان.
ولی بازی باحالی بود :)

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا ناراحت بشم ؟ از اینکه ارژانتین برده ؟ خب بهتر بازی کرد حقش برد بود و به حقش رسید.

اینکه ناراحتی نداره.:cool:

خیلی ازت خوشم میاد دوست عزیز :blush:
منظورم اون نقطه چین بود عزیزم ;)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته الان یونان و نیجریه 1 1 هستند. ولی باید دید اندیشه های مارادونا و کادر فنی میتونه اتوریهاگل کار کشته رو هم مغلوب بکنه یا نه.

بخصوص که یونان استاد ضد فوتبال هست

الان مطمئن هستم ارژانتین صعود میکنه. دوست دارم بزنه یونان رو تیکه پاره کنه. چون اون فینال پرتقال خیلی ضد حال زد به من چون مربی پرتقال اسکولاری بزرگ بود.

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته الان یونان و نیجریه 1 1 هستند. ولی باید دید اندیشه های مارادونا و کادر فنی میتونه اتوریهاگل کار کشته رو هم مغلوب بکنه یا نه.

بخصوص که یونان استاد ضد فوتبال هست

الان مطمئن هستم ارژانتین صعود میکنه. دوست دارم بزنه یونان رو تیکه پاره کنه. چون اون فینال پرتقال خیلی ضد حال زد به من چون مربی پرتقال اسکولاری بزرگ بود.
نه اگر یونان ببره حتی ممکنه آرژانتین حذف بشه تازه مرحله گروهی جام جهانی بدیش همینه که دو بازیم راحت ببری میشه حذف شد !
این نیجریه هم که هیچی بارشون نیست ای بابا دارن میبازن به یونان چقد ضعیف بازی میکنن ! :eek:
اینطوری بازی آخر آرژانتینم حساس میشه حتی ممکنه صعودمونم در خطر باشه واقعاً حساس میشه اگر یونان ببره
یونانو میبریم شک نکن

leylandblue

Registered User
لایک‌ها
98

متاسفانه مارادونا مسی رو خیلی عقب گذاشته اگر بخوام دقیق بگم ماسکرانو کجا بازی می کنه مسی یه خط عقب ترشه!

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نیجریه باخت !
عجب آدمایین ! اونقد برای ما قلدری کردن رفتن به این یونانیا باختن فقط به ضرر ما کار کردن خودشونم حذف شدن من طرفدار آفرقاییا هم بودم خیلی کند و بی تعصب بودن همشون .. حیف

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته من مطمئن نیستم. تفاضل گل حساب میشه یا بازی رو در رو

الان آرژانتین 6 امتیازه

یونان و کره 3 امتیاز

نیجریه هم 0

به فرض اگه ارژانتین یونان رو با گلهای زیاد ببره و از این طرف هم نیجریه کره رو با گلهای زیاد ببره رنکینگ گروه چطوری میشه ؟؟!

ارژانتین میشه 9 امتیاز و 3 تیم 3 امتیازی

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته من مطمئن نیستم. تفاضل گل حساب میشه یا بازی رو در رو

الان آرژانتین 6 امتیازه

یونان و کره 3 امتیاز

نیجریه هم 0

به فرض اگه ارژانتین یونان رو با گلهای زیاد ببره و از این طرف هم نیجریه کره رو با گلهای زیاد ببره رنکینگ گروه چطوری میشه ؟؟!

ارژانتین میشه 9 امتیاز و 3 تیم 3 امتیازی
آره اینطوری انگار نیجریه هم شانس داره !! خیلی پیچیده شد ولی این سوال منم هس تفاضل حساب میشه یا بازی رودررو ؟؟؟

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
دوستان لينك دانلود گل ها را كدوم سايت مي زاره ؟

بالا