• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
من فکر میکردم سویس گل بزنه و کم گل بخوره اما فکر نمیکردم ببازه!

june

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پیروزی از عسل شیرین تر برای سوییس
مثل اینکه این جام جهانی . جام جهانی تیم هایی متوسط و ضعیف هستش

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
لیپی یه حرفی زد که الان داره تو گوشم زنگ میزنه!

گفت اینکه یه تیم قبل از جام چطور کار میکرده مهم نیست. تیم ها با شروع جام متولد میشن...
واقعا مصداق بارز این حرف رو در اسپانیای امروز به چشم دیدم!

-

ضمنا کسائیکه مدام شعار فوتبال زیبا رو میدن و نتیجه گرایی رو محکوم میکنن، باید حسابی از این بازی اسپانیا راضی و حوشحال باشن. اسپانیا زیبا بازی کرد. نتیجه هم که مهم نیست دیگه :دی

هر چند میدونم الان خون هر هوادار اسپانیا جوش هست. برای همین هست که همیشه میگم کسی که هی شعار فوتبال زیبا میده، داره به خودش دروغ میگه.

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تسلیت به اسپانیایی های عزیز :D
ایشالا بازی های بعدی جبران میکنید :lol:
من آرژانتینیم بابا آواتار به این گندگیو نمیبینی؟ :D
کلاً باید ناراحت باشیم اگر دنبال فوتبال زیبا هستیم قضیه شما که میخوای تیمت به قیمت ریخته شدن خون بقیه تیما با هر ضدفوتبالیو جون کندنو التماس و این حرفا بالا بیاد جداس ازین حرفا :lol:

june

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما که اصلا" بدون تعصب حرف میزنی ...
حالا بزار این آرژانتین به یک تیم درست حسابی مخصوصا" از منطقه خودش ( آمریکای جنوبی ) بخوره ببینیم بازم اینطوری شاخ و شونه میکشید یا نه ؟!

اسپانیا هم که گل خورد :D

تا اینجا بازی تنها تیمی که پسندیدم شیلی بوده ! ( با اینکه طرفدار ایتالیا هستم بدون تعصب دارم میگم ) اگه یک تموم کننده و گل زن درست حسابی داشت کم کمش 7 - 8 تا باید به هندوراس میزد ... :)

نه دیگه ببینین میدونین چند سال طول کشیده تا آرژانتین دوباره خودشو پیدا کنه
این تیمی که من ازشون دیدم ایول داره
مارادونا یار غیبی دوازدهم تیمش هست

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
خب همه تیم ها یک بازی انجام دادن. فکر کنم بهترین بازی رو تا الان شیلی ارائه داده باشه. من که از دیدنش لذت بردم.
بعد از شیلی از بازی مکزیک خوشم اومد. مخصوصا یه بازیکنی داشتن به نام دوسانتوس. یه چیزی تو مایه های سانچز شیلی بود. بعد از این دو تا بازی پراگوئه رو خوشم اومد. خیلی جسورانه بازی می کردن.

leylandblue

Registered User
لایک‌ها
98
نتیجه واقعا بدی برای اسپانیا رقم خورد حالا اگر تیم دوم بیان بالا کلن مسیرشون در راه رسیدن به جام 180 درجه تغییر می کنه و می افتند سمت انگلیس و برزیل. فینال زودرس برزیل اسپانیا رو در مرحله بعد شاهد باشید

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
لیپی یه حرفی زد که الان داره تو گوشم زنگ میزنه!

گفت اینکه یه تیم قبل از جام چطور کار میکرده مهم نیست. تیم ها با شروع جام متولد میشن...
واقعا مصداق بارز این حرف رو در اسپانیای امروز به چشم دیدم!

-

ضمنا کسائیکه مدام شعار فوتبال زیبا رو میدن و نتیجه گرایی رو محکوم میکنن، باید حسابی از این بازی اسپانیا راضی و حوشحال باشن. اسپانیا زیبا بازی کرد. نتیجه هم که مهم نیست دیگه :دی

هر چند میدونم الان خون هر هوادار اسپانیا جوش هست. برای همین هست که همیشه میگم کسی که هی شعار فوتبال زیبا میده، داره به خودش دروغ میگه.
200 درصد تایید میکنم :D

adi1358

Registered User
لایک‌ها
4
تو دور اول میشه گفت آلمان از دیگر مدعی ها بهتر بود
البته تا حالا

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43

دقیقا همینطوره که گفتی!

منکه راضی بودم از بازی،
اگر بد شانسی ها و عدم آمادگی تورس رو بذاریم کنار بازی عالی بود. اما با وجود اون دو مورد بازی فقط خوب و لذت بخش بود.
در واقع اولین بازی این جام بود که واقعا ازش لذت بردم، همین هم به نظر من کافیه. نتیجه هم مهمه، اما مهمتر از نتیجه برای من که بیننده ام، زیبایی و لذت بردن از بازیست.

خیلی هم خوب شد که اولین بازی اینطور شد. اینطوری لااقل دلبسکه فهمید جلوی تیم های ضعیف و متوسطی که نتیجه گرا هستند، عقلانی نیست که دو تا هافبک دفاعی بذاره، بلکه باید بر روی نقطه ی قوت اصلی تیمش تمرکز کنه.

Last edited:

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
بازيه اسپانيا واقعا زيبا بود
فقط متوجه نشدم چرا با 1 مهاجم بازي كرديم اونم مقابل اين سويس
پ.ن:يه چيزي جديدا خيلي مد شده،تيم هايي كه مهره ندان با 11 نفر دفاع ميكنن و به انتظار و اقبال ميشينن كه خدا از اسمون 1 گل براشون بفرسته
و از اونجا كه خدا خيلي بخشندس 1 گل بشون تقديم ميكنه ،
پ.ن:بازيه زيبا موهبتيست الهي كه نصيب هر تيمي نميشه :دي
من به اينده ي اين تيم اميدوارم شديدا

Last edited:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
به نظر من اسپانیا خوب بازی کرد اما بیرون از محوطه جریمه زمین سوئیس
اسپانیا تو محوطه جریمه زمین سوئیس که میرسید هیچ کاری نمی تونست صورت بده
حمله هاش هم حمله های زهر داری نبود !
چند تا موقعیت خوب هم داشتن که مهاجمهاشون بسیار مبتدیانه از دست دادند

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
امشب اولین شبیه که ساعت 11 یه تیم بزرگ بازی نداره

june

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا شما که پی ام دادین
طبق قانون فوروم بخاطر کم بودن پست ها نمیتونم به شما پی ام بزنم یا جواب بدم

ببخشید

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
آقا یکی تاپیک هواداران سویس رو استارت کنه با یاد اتمار هیتسفلد کبیر

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
دقیقا همینطوره که گفتی!

منکه راضی بودم از بازی،
اگر بد شانسی ها و عدم آمادگی تورس رو بذاریم کنار بازی عالی بود. اما با وجود اون دو مورد بازی فقط خوب و لذت بخش بود.
در واقع اولین بازی این جام بود که واقعا ازش لذت بردم، همین هم به نظر من کافیه. نتیجه هم مهمه، اما مهمتر از نتیجه برای من که بیننده ام، زیبایی و لذت بردن از بازیست.

خیلی هم خوب شد که اولین بازی اینطور شد. اینطوری لااقل دلبسکه فهمید جلوی تیم های ضعیف و متوسطی که نتیجه گرا هستند، عقلانی نیست که دو تا هافبک دفاعی بذاره، بلکه باید بر روی نقطه ی قوت اصلی تیمش تمرکز کنه.
خب خدا رو شکر :D

در مورد دل بوسکه، به نظرم کاملا بازی رو به هیتزفلد باخت! یعنی واقعا در تمرینات آماده نبودن تورس رو ندیده بود؟ چطور تونست این بازیکن رو بفرسته زمین؟ افتضاح بود وضع آمادگی تورس. از اونور فابرگاس به خاطر دو هافبک تدافعی میشینه رو نیمکت. عجیب بود کارش.

ناواس هم بازیکن واقعا جالبیه. به نظر من که باید فیکس باشه. جلوتر از سیلوا (که بد نبود ولی عالی هم نبود).

پ.ن:بازيه زيبا موهبتيست الهي كه نصيب هر تيمي نميشه :دي
من به اينده ي اين تيم اميدوارم شديدا
به جاش از اونور شخصیت موفقیت در جام جهانی هم موهبتی هست که خدا به اسپانیا نداده! حداقل تا این دوره.

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
خب خدا رو شکر :D

در مورد دل بوسکه، به نظرم کاملا بازی رو به هیتزفلد باخت! یعنی واقعا در تمرینات آماده نبودن تورس رو ندیده بود؟ چطور تونست این بازیکن رو بفرسته زمین؟ افتضاح بود وضع آمادگی تورس. از اونور فابرگاس به خاطر دو هافبک تدافعی میشینه رو نیمکت. عجیب بود کارش.

ناواس هم بازیکن واقعا جالبیه. به نظر من که باید فیکس باشه. جلوتر از سیلوا (که بد نبود ولی عالی هم نبود).

به جاش از اونور شخصیت موفقیت در جام جهانی هم موهبتی هست که خدا به اسپانیا نداده! حداقل تا این دوره.
مطمئن باش ميده
همونطوركه شخصيت قهرمانيه اروپا رو داد (كه سطح جام ملت هاي اروپا بسيار بيشتر از اين جام جهاني اي هست كه تا حالا ديدم)

بالا