من فکر میکردم سویس گل بزنه و کم گل بخوره اما فکر نمیکردم ببازه!
من بازیو ندیدم بیرون بودم.
خاک بر سر این اسپانیا 30 یورو روش شرط بسته بودم
من آرژانتینیم بابا آواتار به این گندگیو نمیبینی؟تسلیت به اسپانیایی های عزیز
ایشالا بازی های بعدی جبران میکنید :lol:
شما که اصلا" بدون تعصب حرف میزنی ...
حالا بزار این آرژانتین به یک تیم درست حسابی مخصوصا" از منطقه خودش ( آمریکای جنوبی ) بخوره ببینیم بازم اینطوری شاخ و شونه میکشید یا نه ؟!
اسپانیا هم که گل خورد
تا اینجا بازی تنها تیمی که پسندیدم شیلی بوده ! ( با اینکه طرفدار ایتالیا هستم بدون تعصب دارم میگم ) اگه یک تموم کننده و گل زن درست حسابی داشت کم کمش 7 - 8 تا باید به هندوراس میزد ...![]()
من فکر میکردم سویس گل بزنه و کم گل بخوره اما فکر نمیکردم ببازه!
200 درصد تایید میکنملیپی یه حرفی زد که الان داره تو گوشم زنگ میزنه!
گفت اینکه یه تیم قبل از جام چطور کار میکرده مهم نیست. تیم ها با شروع جام متولد میشن...
واقعا مصداق بارز این حرف رو در اسپانیای امروز به چشم دیدم!
-
ضمنا کسائیکه مدام شعار فوتبال زیبا رو میدن و نتیجه گرایی رو محکوم میکنن، باید حسابی از این بازی اسپانیا راضی و حوشحال باشن. اسپانیا زیبا بازی کرد. نتیجه هم که مهم نیست دیگه :دی
هر چند میدونم الان خون هر هوادار اسپانیا جوش هست. برای همین هست که همیشه میگم کسی که هی شعار فوتبال زیبا میده، داره به خودش دروغ میگه.
تو دور اول میشه گفت آلمان از دیگر مدعی ها بهتر بود
البته تا حالا
ضمنا کسائیکه مدام شعار فوتبال زیبا رو میدن و نتیجه گرایی رو محکوم میکنن، باید حسابی از این بازی اسپانیا راضی و حوشحال باشن. اسپانیا زیبا بازی کرد. نتیجه هم که مهم نیست دیگه :دی
خب خدا رو شکردقیقا همینطوره که گفتی!
منکه راضی بودم از بازی،
اگر بد شانسی ها و عدم آمادگی تورس رو بذاریم کنار بازی عالی بود. اما با وجود اون دو مورد بازی فقط خوب و لذت بخش بود.
در واقع اولین بازی این جام بود که واقعا ازش لذت بردم، همین هم به نظر من کافیه. نتیجه هم مهمه، اما مهمتر از نتیجه برای من که بیننده ام، زیبایی و لذت بردن از بازیست.
خیلی هم خوب شد که اولین بازی اینطور شد. اینطوری لااقل دلبسکه فهمید جلوی تیم های ضعیف و متوسطی که نتیجه گرا هستند، عقلانی نیست که دو تا هافبک دفاعی بذاره، بلکه باید بر روی نقطه ی قوت اصلی تیمش تمرکز کنه.
به جاش از اونور شخصیت موفقیت در جام جهانی هم موهبتی هست که خدا به اسپانیا نداده! حداقل تا این دوره.پ.ن:بازيه زيبا موهبتيست الهي كه نصيب هر تيمي نميشه :دي
من به اينده ي اين تيم اميدوارم شديدا
مطمئن باش ميدهخب خدا رو شکر
در مورد دل بوسکه، به نظرم کاملا بازی رو به هیتزفلد باخت! یعنی واقعا در تمرینات آماده نبودن تورس رو ندیده بود؟ چطور تونست این بازیکن رو بفرسته زمین؟ افتضاح بود وضع آمادگی تورس. از اونور فابرگاس به خاطر دو هافبک تدافعی میشینه رو نیمکت. عجیب بود کارش.
ناواس هم بازیکن واقعا جالبیه. به نظر من که باید فیکس باشه. جلوتر از سیلوا (که بد نبود ولی عالی هم نبود).
به جاش از اونور شخصیت موفقیت در جام جهانی هم موهبتی هست که خدا به اسپانیا نداده! حداقل تا این دوره.