ایتالیا همیشه محبوبه و اونقدر هم پتانسیل داره که از پس هر کاری بربیاد ...
ولی شخصا انتظار ندارم بتونه دو دوره ی پشت سر هم قهرمان بشه... بخش مهمی از نتیجه گیری, مهیا بودن از نظر فکری و حاکم بودن روح قهرمانی بر تیمه... چیزی که ایتالیا در دور قبل یا فرانسویها در 98 داشتن...
سابقه نشون داده بازیکنان احساسی ایتالیا معمولا در شرایط خاصی بهتر عمل میکنن... (معمولا وقتی مشکلات داخلی مثل رسوایی 4 سال پیش یا.... وجود داشته تونستن کاملا روی هدف متمرکز بشن(یکی بشن!) و ترکوندن...)
در مورد آلمان همونطور که قبلا گفتم برای دیدن بازیشون لحظه شماری میکردم ... انتظار چنین نمایشی رو ازشون داشتم ... فوتبال به این میگن! :happy: ... نمیدونم آلمان نتیجه میگیره یا نه ولی این نوع فوتبال زیبا رو دیدن کافیه برای من ...
هلند هم خوب بود. همیشه جزو تیمهای محبوبم بوده ... (چون اولین باری که از دیدن فوتبال لذت بردم بازی بخاطر بازی مثلث طلایی هلند بود) ... ولی تا قبل از دوره اخیر, همیشه بدشانس بودن...
در مورد ژاپنی ها هم باید بگم حدس میزدم نتیجه خوبی بگیرن ... از ژاپنیا بیشتر از بقیه شرق دوریا خوشم میاد ولی اینبار بیشتر از هر حس دیگه ای یاد خودمون افتادم و دلم به حال فوتبال خودمون سوخت... هر چند که فوتبال هم جزو کوچکی از کله و ما داریم کلهم اجمعین از دنیا اوت میشیم!

... بی خیال! داغ دلمون تازه نشه بهتره ... :دی