• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
معرفی لوگوی جام‌جهانی 2014

ایسنا: لوگوي مربوط به مسابقات جام‌جهاني 2014 برزيل به طور رسمي معرفي شد.

برزيل در سال 2014 ميزبان بيستمين دوره رقابت‌هاي جام‌جهاني فوتبال خواهد بود. اين كشور روز گذشته در مراسمي لوگوي رسمي اين رقابت‌ها را معرفي كرد.

لوگوي جام‌جهاني 2014 در خود سه دست رنگي را دارد كه بر سر يك توپ هستند. در زير اين لوگو به رنگ قرمز عدد 2014 يعني سال برگزاري جام‌جهاني حك شده است.

سپ بلاتر رييس فدراسيون جهاني فوتبال در مراسم معرفي اين لوگو كه در شهر ژوهانسبورگ آفريقاي جنوبي برگزار شد، گفت: برزيل بزرگ‌ترين كشور فوتبالي دنياست. در برزيل فوتبال يك آيين است. زمان آن فرارسيده است كه ما به آمريكاي جنوبي بازگرديم.

آخرين‌بار آرژانتين در سال 1978 از منطقه آمريكاي جنوبي ميزبان جام‌جهاني بود. آخرين ميزباني برزيل هم به سال 1950 بازمي‌گردد.

در مراسم معارفه‌ي لوگوي جام‌جهاني 2014 لوئيز ايناسيو لولا داسيلوا رييس‌جمهور برزيل همراه با چندين بازيكن از تيم‌هاي ملي فوتبال برزيل در سال‌هاي گذشته همانند كافو به‌به‌تو و روماريو حضور داشتند.

چند هفته‌ي پيش جزييات مربوط به اين لوگو اعلام شده بودند اما اكنون ميزبان جام‌جهاني 2014 به طور رسمي اين اجازه را مي‌يابد تا در آگهي‌هاي تبليغاتي مربوط به جام‌جهاني بيستم فوتبال از اين لوگو استفاده كند.

ريكاردو تكسيرا رييس فدراسيون فوتبال برزيل نيز در اين مراسم گفت: جام‌جهاني 2014 فراموش‌ ناشدني خواهد بود.

142280_527.jpg

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
Golden Ball nominees :

Diego Forlan (Uruguay)

Asamoah Gyan (Ghana)

Andres Iniesta (Spain)

Lionel Messi (Argentina)

Mesut Oezil (Germany)

Arjen Robben (Netherlands)

Bastian Schweinsteiger (Germany)

Wesley Sneijder (Netherlands)

David Villa (Spain)

Xavi (Spain)

i
مسی هم هست؟! توز از مسی بهتر بود که! اگه اسپانیا قهرمان بشه ژاوی توپ طلا رو میبره ، اگه هلند قهرمان بشه اشنایدر.

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
Golden Ball nominees :

Diego Forlan (Uruguay)

Asamoah Gyan (Ghana)

Andres Iniesta (Spain)

Lionel Messi (Argentina)

Mesut Oezil (Germany)

Arjen Robben (Netherlands)

Bastian Schweinsteiger (Germany)

Wesley Sneijder (Netherlands)

David Villa (Spain)

Xavi (Spain)

i
مسی هم هست؟! توز از مسی بهتر بود که! اگه اسپانیا قهرمان بشه ژاوی توپ طلا رو میبره ، اگه هلند قهرمان بشه اشنایدر.

به نظر من حقه ژاويه و بايد بش بدن

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
به نظر من حقه ژاويه و بايد بش بدن
به نظرم همون که امید گفت میشه.

ژاوی هر چند قلب تپنده ی هر تیمی هست که توش بازی میکنه، ولی به نظر من بار سنگین تری رو دوش اسنایدر بوده تو این جام. خط هافبک اسپانیا از هلند بهتره. ژاوی بازیکن های بهتری اطراف خودش داره که هم تیمی های باشگاهی اش هم هستن. اسنایدر نه هم تیمی هاش دورش هستن نه سطح بازی شون به پای همتاهای اسپانیایی شون میرسه!

هر دو عالی بودن ولی اگه دست من بود، میدادم اسنایدر. گلزنی هم کرده و این برای یک هافبک تو جام جهانی کم
چیزی نیست.

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
به شخصه دوست دارم آلمان ببازه.
هلند هم قهرمان بشه.

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807
ضربه ی دقیقه 90 اروگوئه به تیر خورد:D یاد تیم غنا افتادم که پنالتیه دقیقه 90 شون به تیم اروگوئه به تیر دروازه خورد و حذف شدن...

فرشید

Registered User
لایک‌ها
122
باخت اورگوثه ناراحت کننده بود، با بد شانسی باختن، مخصوصا اون کاشته آخر فورلان که به تیر خورد و گل نشد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی دراماتیکی بود

المان و اروگوئه هر دو زیبا بازی کردند. المان برد و سوم شد.

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
بازيه فوق العاده اي بود و هر دو تيم خيلي خوب بودن،گل فورلان فوق العاده بود

SilentStar

Registered User
لایک‌ها
230
تایید میشه ... دلم واسه یه گل چکشیه این مدلی تنگ شده بود!
joytears.gif

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
بازی خوب و جذابی از اروگوئه و آلمان دیدیم
هر چند که من خیلی دوست داشتم اروگوئه ببره ولی حیف شد :wacko:
فورلان هم حداقل باید جزء 3 بازیکن برتر جام بشه واقعا هم از نظر ضربات ایستگاهی و هم از نظر شمع گل زنی نمونه است

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
شکیرا: امیدوارم هشت پا اشتباه نکرده باشد
سایت گل- پس از کنسرت شکیرا دردیدار افتتاحیه رقابتهای جام جهانی ، اکنون همگان بی صبرانه درانتظار آن هستند تا این خواننده کلمبیایی در مراسم اختتامیه نیز به هنرنمایی بپردازد و ترانه واکاواکا یا " نوبت آفریقاست" که مبدل به سرود ملی رقابتهای جام جهانی شده است را بار دیگر اجرا کند.این مراسم پیش از آغاز دیدار فینال برگزار خواهد شد.

این خواننده کلمبیایی که در جام جهانی 2006 آلمان نیز هنرنمایی کرده بود، در صحبتهایی اعلام کرده که او طرفدار اسپانیاست و به ریشه های اسپانیایی اش اشاره کرده. شکیرا در ادامه اعلام کرده که شیفته فوتبال و سرزمین آفریقای جنوبی شده است.متن گفتگوی فیفا با شکیرا را می خوانیم:
* چه نکته ای بیش از سایرین، تو را جذب آفریقای جنوبی کرده است؟
- فکر می کنم در جریان این ماه که در آفریقای جنوبی بوده ام، به شدت شیفته این کشور شده ام.این یکی از شادترین ماه های زندگی من در طول سالهای اخیر بود. بسیار هیجان انگیز بود که هر روز صبح به هیجان تماشای بازیها از خواب برمی خاستم و هیجان داشتم تا روزنامه راباز کنم و بخش ورزشی را مطالعه کنم،چرا که واقعا هوادار پروپا قرص فوتبال شده ام.مردم آفریقای جنوبی هم به شدت تحت تاثیر جام جهانی هستند.آنها فوق العاده اند و واقعا دوست داشتنی...بسیار احساساتی و با محبت.. حس می کنم که از همان اولین روزی که رسیده ام به شدت تحت تاثیر قرار گرفته ام و علاقه ام به اینجا روز به روز بیشتر می شود. برای اولین بار در زندگی ام دیدم که حتی افسرهای پلیس هم می رقصند و آهنگ واکاواکا را می خوانند

* آیا دیداری را از نزدیک تماشا کرده ای؟
- سه بازی را...روز اول و بلافاصله پس از برگزاری مراسم افتتاحیه بازی مکزیک- آفریقای جنوبی را تماشا کردم. بعد از آن بازیهای آرژانتین- نیجریه و اسپانیا – پاراگوئه را از نزدیک دنبال کردم و امشب هم بازی اسپانیا- هلند را تماشا خواهم کرد

* طرفدار چه تیمهایی بودی؟
- قطعا تیمهای لاتین.فکر می کنم که آنها در جام جهانی نمایش خیره کننده ای داشتند. آرژانتین، اروگوئه، پاراگوئه و برزیل.. ولی فکر می کنم که تیم اسپانیا هم فوق العاده بود و من مدتهاست که از آنها حمایت می کنم..این وظیفه اخلاقی من است..من ریشه ای اسپانیایی دارم و می بایست به حمایت از این تیم بپردازم.

* پیش بینی ات از نتیجه دیدار فینال چیست؟
- من واقعا نمی توانم بازی را پیش بینی کنم و شهامت آن را ندارم ولی فکر می کنم باید به هشت پا اعتماد کرد.پس هر چه پل بگوید، با او موافقم.

* خاطره ای که از این تورنمنت داری را برای ما بگو
- یکی از به یاد ماندنی ترین خاطراتی که در ذهنم نقش بسته، زمانی بود که برای تماشای دیدار آرژانتین- نیجریه در ترافیک مانده بودم..مردم را در خیابانها می دیدم که از اتومبیلهایشان پیاده می شوند، آواز می خوانند و می رقصند و مرا مورد لطف و محبت خود قرار می دهند. هیچ وقت در طول یک ماه، تا این حد مورد لطف مردم قرار نگرفته بودم..همه خیلی مهربان و دوست داشتنی هستند..همیشه لبخند را برروی چهره همه می بینی و این واقعا دلنشین است.این قطعا این جام جهانی را شکل داده است. مردمان میزبان واقعا با هواداران مهربان بودند و هیچ کسی ناراضی نیست.روحیه اتحاد، احترام و تحمل در زمین مسابقه ودر استادیومها کاملا حس می شود. به خوبی می بینی که بازیکنان تیمها در پایان هر دیدار چطور یکدیگر را در آغوش می کشند و چطور هواداران با هم هماهنگند و چطور با هواداران تیم حریف رفتار می کنند.فکر می کنم که این اتفاقی به این دلیل رخ داد که این جام جهانی اینجا و در آفریقای جنوبی برگزار شده است

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
زنده باد هلند؟ :دی

اکنون همگان بی صبرانه درانتظار آن هستند تا این خواننده کلمبیایی در مراسم اختتامیه نیز به هنرنمایی بپردازد و ترانه واکاواکا یا " نوبت آفریقاست" که مبدل به سرود ملی رقابتهای جام جهانی شده است را بار دیگر اجرا کند.

آره خیــــــــــلی :لول:

با اون صداش ×_×

Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خیلی زود تموم شد.

SilentStar

Registered User
لایک‌ها
230
از بچگی تیم هلند رو دوست داشتم هر چند این سالهای اخیر علاقم کمتر شده بود ... از طرف دیگه تیم اول باشگاهیم بارسلون بوده و هست و اسپانیای الان رو شایسته عنوان قهرمانی میدونم چون واقعا ناز بازی میکنن...:wacko: بنابراین ترجیح میدم در بازی امشب هر دو تیم رو دوست داشته باشم! و ..... و .... از یه بازیه پرهیجان لذت ببرم! :happy:

بله واقعا زود تموم شد ...
goodsigh2.gif

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807
قضاوت داور در نیمه ی اول واقعا مسخره بود! این داور اصلا در حد فینال نیست...

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
نیمه اول به نظرم خوب بود
من دارم از جی اس سی اسپورت می بینم نمی دونم ایران نشون داد یا نه وقتی کاناوارو کاپ رو اورد ورزشگاه بعد یه تماشاگر اسپانیایی دوید که بزنه به جام تو هوا پلیسا زدنش:happy:خیلی صحنه جالبی بود در نوع خودش

نکته نیمه اول:
از حرکت جوانمردانه دو تیم خوشم اومد !!!!شاید خیلی های دیگه وقتی اون توپ رو کاسیاس زد به کرنر بازی خودشون رو می کردن ولی باز توپ رو دادن به تیم حریف:blush:

پ.ن:
خدااااا هلند من

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
attachment.php

لوگوی امشب گوگل برای بازی فینال

فایل های ضمیمه

• final.JPG
    final.JPG
    31.2 KB · نمایش ها: 48