• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام ملتهای اروپا 2008

dina_b

Registered User
لایک‌ها
7
این ZDF لعنتی بازی رو پخش نکرد

مجبور شدم از ایران ببینم. اینم که گند زو تو پخش کل بازی. به هر حال اسپانیا لایق قهرمانی بود.

خب از ARD می دیدید ! تا آخر به صورت کامل پخش کرد :) البته همه ی بازی ها رو تا اونجا که چک کردم نشون نداد ولی بازی های آلمان رو نشون می داد و خب فینال هم که آلمان بود و مستقیم پخش کردن :happy:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
واکنش‌ها به قهرمانی اسپانیا در یورو ۲۰۰۸:

احمدی نژاد: پیروزی اسپانیا مدیون عنایات ویژه حضرت ولی عصر و حضرت رقیه است. این پیروزی یکی از دستاوردهای دولت نهم است و مدیریت جهانی توسط ما.

مقام معظم *****: اگر قرار باشد بین آلمان و اسپانیا یکی برنده شود آنکه کمتر دشمن است باید برنده شود.

خاتمی: اگر مربی تیم آلمان با اسپانیایی‌ها «گفتگو » میکرد و از آنها خواهش میکرد که به آنها گل نزنند شاید الان تیم آلمان بازنده نشده بود.

کروبی: آقاجان این چه وضعیه؟ ما نود دقیقه خوابیدیم. وقتی که بلند شدیم دیدیم اسپانیا برده!
روزنامه کیهان: اسناد جاسوسی بازیکن شماره ۹ تیم اسپانیا (فرناندو تورس ) که با محافل صهیونیسم بین الملل رابطه نامشروع دارد و در جریان مسابقه فینال آن گل وقیحانه را به آلمان زد را بزودی افشا خواهیم کرد ولی تا آن زمان ما نباید از حق خود در برابر انرژی هسته‌ای کوتاه بیاییم.
یک وبلاگ نویس مقیم لندن: اینها همش جنگ روانی است. آلمان بزودی برنده میشود و جمهوری اسلامی قهرمان میشود. حالا می‌بینیم!
بعضی از افراد نان به نرخ روز خورکه تا یکساعت پیش طرفدار تیم آلمان بودند: دیدید حرف من درست بود؟ من از اول میدونستم که اسپانیا برنده میشه. اصلا از شکل و قیافه اسپانیایی ها معلوم بود که برنده میشن. ------ ،------- آلمان ها رو ببرند.
بعضی از هموطنان خوش خیال: تحقیات اخیر کارشناسان ثابت کرده که اسپانیایی‌ها همه‌شان از دم ایرانی الاصل‌اند . ویوا اسپانیا!

اینم برای اینکه یکم بخندید روحیه تون باز بشه :)
http://mollah.blogspot.com/2008/06/blog-post_29.html

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
ما آلمانیها همیشه منطقی بودیم.بله اسپانیا بهتر بود و حقش هم قهرمانی بود.اگرچه طبیعتا" دوست داشتیم آلمان قهرمان بشه ولی از قهرمانی اسپانیا هم ناراحت نیستیم.چون تیمی بود که شایسته قهرمانی بود.امیدوارم بتونه خودش رو حداقل تا 2010 نگه داره.اونجا هم اگر اینطوری بازی کنه حرفهای زیادی برای گفتن داره.به خصوص که الان یک خط دفاع و دروازه بان آماده داره.میشه گفت "کاسیاس" بهترین بازیکن جام بود.هم تیمش رو خوب داخل زمین هدایت میکرد و هم خیلی کم اشتباه بود.امیدوارم بهترین بازیکن جام بشه

با سلام خدمت دوستان عزيز
تبريك به طرفداران اسپانيا . كليه صحبتهاي SMAM عزيز تاييد ميشه

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
اسپانیا واقعا شایسته قهرمانی این جام بود همه حریفاش رو هم با اقتدار مغلوب کرده بود

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
تبریک به ماتادور ها. چی میشه گفت؟ 100% به حق بود. آلمان شبیه یه تیم درجه 2 شده بود. من همیشه در طول جام فکر میکردم این دودستگی های همیشگی ای که بین اسپانیایی ها وجود داشته بلاخره کار دستشون میده. ولی در اشتباه بودم. آراگونس هم نشون داد میدونست داره چکار میکنه وقتی رائول رو دعوت نکرد. کلا هر چند به عنوان یک انسان ازش خوشم نمیاد (قضایای نژادپرستانه)، ولی به عنوان یک مربی واقعا کارش رو بلده. خوبه که داره میره و بعید نیست مربی بعدی اسپانیا نتونه اینطور تیم رو جمع و جور کنه!

قبل از شروع بازی ها:
میگم اسپانیا میتونه بلاخره بعد از ده ها سال یه جام معتبر ببره. به نظرم یعنی یکی از چهار شانس اصلی هستن.
بعد از باخت ایتالیا:
البته در اینکه اسپانیا در حد قهرمانی نیست شکی ندارم. چند روز زمان این موضوع رو روشن میکنه.

خودم هم نفهمیدم چی گفتم! :wacko: البته اون دومی رو وقتی گفتم که حسابی از باخت ایتالیا کلافه بودم. چون کار خارق العاده ای هم جلوی ایتالیا نکردن اسپانیایی ها. میشه یکبار دیگه به ایتالیا خصوصا دفاع اش افتخار کرد. بین آلمان و روسیه و سوئد و ایتالیا، بهترین بازی رو همین ایتالیا جلوی اسپانیا انجام داد!

به هر حال... همیشه فکر کردم که یورو ها دستگرمی ای هستن برای کشور ها تا مربی و تیم شون رو به خوبی برای جام های جهانی بسنجن. خصوصا باید از تیم های ناکام این جام در اون جام ترسید. فرانسه یکی شون. آلمان یکی دیگه شون (برای آلمان رسیدن به فینال و قهرمان نشدن خودش کلی ناکامیه). ایتالیا هم همیشه تشنه موفقیت بوده... این وسط فقط دلم برای بالاک سوخت. چقدر یه آدم میتونه بازنده باشه؟

k1prime

Guest
لایک‌ها
1
باخت آلمان تقصير من شد :blush: ديشب از اين پک هاي نقاشي صورت پرچم آلمان داشتم و صورتمو نقاشي کردم! بدشانسي آورد :D

بالاک ديشب خيلي ضعيف بازي کرد ولي خط دفاع اونقدرها هم بد نبود. کلا اسپانيا از دقيقه 15 به بعد خيلي بهتر بازي کرد ولي روي گلي که زد خيلي بدشانس بوديم!! آخه فيليپ لام اونجا بايد اشتباه کنه؟! تورس 100 سال ديگه هم نمي‌تونست اون توپو گل کنه!!

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
f6eb47d3.gif
baa60776_2.gif

وای خدا با اینکه اسپانیا ایتالیا رو حذف کرد ولی در کل یکی از 3 تیمم به جام رسید تبریک
d33561e9_2.gif

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سپ بلاتر در نامه‌اي از خدمات رييس فقيد فدراسيون فوتبال تركيه قدرداني كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين نامه كه در پايگاه اينترنتي فدراسيون جهاني فوتبال آمده، نوشته شده است: «با حضور حسن دوغان در راس فدراسيون فوتبال تركيه در چند ماه نه تنها فدراسيون فوتبال تركيه كه حتي تيم ملي اين كشور باز هم در عرصه جهاني پيشرفت عمده‌اي داشت. دوغان كه در فوريه اين سمت را برعهده گرفت، به عنوان شخصيتي **** و برجسته همواره در ياد خواهد ماند. دوغان با نگاهي انساني اثري ماندگار در فوتبال برجاي گذاشت هم او نه در فوتبال تركيه كه در تمام دنيا است.»

دوغان در سن 52 سالگي به هنگام گفت‌وگو با "فاتح تريم" سرمربي تيم ملي تركيه و يكي از اعضاي فدراسيون فوتبال اين كشور دچار حمله‌ي قلبي شد و اندكي بعد در بيمارستان جان باخت. پرچم‌ها در مقر فيفا در زوريخ سوئيس به ياد او به حال نيمه افراشته درآمدند

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
EURO 2008 Football Music Collection

rqyoao.jpg

The 2008 UEFA European Football Championship, commonly referred to as Euro 2008, will take place in Austria and Switzerland from 7 June to 29 June 2008. It is the second successful joint bid in the competition's history, following the UEFA Euro 2000 hosted by Belgium and the Netherlands. The 2012 competition in Poland and Ukraine is scheduled to become the third jointly-hosted tournament.

A total of 16 teams will participate in the tournament. Austria and Switzerland automatically qualified as hosts; the remaining 14 teams have been determined through qualifying matches which started in August 2006. Austria and Poland will be making their first appearance in the tournament. The winner of Euro 2008 will represent UEFA at the 2009 FIFA Confederations Cup in South Africa, unless Italy wins the tournament, in which case the runner-up will be entered, as Italy are already entered as winners of the 2006 FIFA World Cup

List of Songs:

1) Enrique Iglesias - Can You Hear Me - Euro Official 2008 Anthem
2) Shaggy - Feel The Rush - Euro 2008 Anthem
3) Enrique Iglesias - Can You Hear Me (CTprod Dance Remix)
4) Romania Euro 2008 Anthem
5) FIFA Official Anthem
6) Donna Summer - Stamp Your Feet (Soccer Anthem 2008)
7) Celebrate The Day - Fifa 2006 Official Anthem
7) The Great Escape - England Football anthem
9) Football Anthem - Ole Ole

کد:
http://rapidshare.com/files/120087583/EURO_2008_Football_Music_Collection_By_Mentoly.rar

بالا