من برام فرقی نميکنه که اسپانيا ببره يا آلمان،چون همونطور که گفتم کاسياس دامادمونه و بالاکم بابامه!!!!!!!جفتشونو خيلی دوست دارم از خوشحالی برنده اين بازی خوشحال ميشم و از ناراحتی بازنده ناراحت!مطمئنم اشک يکی از اين کاپيتانا درمياد امّا به نظر من هردوتيم خوب بالا امدند،اسپانيا اصلاً شکست نخورد تو اين سری مسابقات.فقط يه برتری که آلمانها دارند اينه که مربيشون لجباز نيست و خيلی هم سرووضعش باحاله ولی آراگونس پيرو لجبازه که الکی به رائول اجازه بازی نداد{البته کاسياسم کاپيتانش کرد که اين کارشو تاييد ميکنيم!}
فقط اميدوارم فينالو خيابانی گزارش نکنه معلومه که از اسپانيا خوشش نمياد وحتی به زور اسم کاسياسو ميگه و نميدونم چرا تمام بازيهاشونم اين بايد گزارش کنه!حداقل فردوسی پور گزارششو درست انجام ميده{جدا از بحث طرفداری}مزدک ميرزايی هم بد نيست فقط خيابانی نباشه!
فقط اميدوارم فينالو خيابانی گزارش نکنه معلومه که از اسپانيا خوشش نمياد وحتی به زور اسم کاسياسو ميگه و نميدونم چرا تمام بازيهاشونم اين بايد گزارش کنه!حداقل فردوسی پور گزارششو درست انجام ميده{جدا از بحث طرفداری}مزدک ميرزايی هم بد نيست فقط خيابانی نباشه!