• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام ملتهای اروپا 2008

star_nick

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
0
من برام فرقی نميکنه که اسپانيا ببره يا آلمان،چون همونطور که گفتم کاسياس دامادمونه و بالاکم بابامه!!!!!!!جفتشونو خيلی دوست دارم از خوشحالی برنده اين بازی خوشحال ميشم و از ناراحتی بازنده ناراحت!مطمئنم اشک يکی از اين کاپيتانا درمياد امّا به نظر من هردوتيم خوب بالا امدند،اسپانيا اصلاً شکست نخورد تو اين سری مسابقات.فقط يه برتری که آلمانها دارند اينه که مربيشون لجباز نيست و خيلی هم سرووضعش باحاله ولی آراگونس پيرو لجبازه که الکی به رائول اجازه بازی نداد{البته کاسياسم کاپيتانش کرد که اين کارشو تاييد ميکنيم!}

فقط اميدوارم فينالو خيابانی گزارش نکنه معلومه که از اسپانيا خوشش نمياد وحتی به زور اسم کاسياسو ميگه و نميدونم چرا تمام بازيهاشونم اين بايد گزارش کنه!حداقل فردوسی پور گزارششو درست انجام ميده{جدا از بحث طرفداری}مزدک ميرزايی هم بد نيست فقط خيابانی نباشه!

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
امیدوارم که اسپانیا بازی فینال رو ببره تا آلمانها با این بازی ماشینی شون به هیچ جا نرسن.

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9

فقط اميدوارم فينالو خيابانی گزارش نکنه معلومه که از اسپانيا خوشش نمياد وحتی به زور اسم کاسياسو ميگه و نميدونم چرا تمام بازيهاشونم اين بايد گزارش کنه!حداقل فردوسی پور گزارششو درست انجام ميده{جدا از بحث طرفداری}مزدک ميرزايی هم بد نيست فقط خيابانی نباشه!

تنها گزینهء بیطرف"مزدک"هست.چون همونقدر که خیابانی با اسپانیا مشکل داره فردوسی پور هم با آلمان مشکل داشت که هیچ این دوره زیادی دور و بر اسپانیا می پلکه.تو بازی با ایتالیا شورش رو درآورد از بس طرفداری از اسپانیا کرد.حداقل مزدک الان با هردو مشکل داره.با آلمان که از اول داشت و با اسپانیا هم بخاطر حذف ایتالیا.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
من بعید میدونم اسپانیا بتونه جلوی روحیه ی جنگندگی و برتری طلبی آلمان ها دووم بیاره. یعنی تصورش سخته آلمان بره تا فینال جامی ولی قهرمان نشه! خصوصا خیلی دوست دارم بلاخره بالاک به یه افتخاری برسه، افتخاری که زودتر از این ها لیاقت اش رو داشت ولی واقعا بدشانس بوده. از اون فینال 2002 که از دست داد گرفته تا همین لیگ قهرمانان که چلسی در عین شایستگی شکست خورد. اسپانیا رو هم فقط به خاطر کاسیاس و فابرگاس دوست دارم قهرمان بشه، خصوصا کاسیاس. صد البته نه به خاطر آراگونس نژاد پرست.

در مورد فابرگاس فقط میتونم بگم هر بازی که میگذره بیشتر متقاعد میشم بزرگترین هافبک اروپایی از زمان زیدان ئه. واقعا خارق العاده ست. کاش مسئولین مادرید کمی به جای اینکه دنبال رونالدوی hype شده برن میرفتن دنبال این جادوگر کوچیک!

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
اسپانیا هم تیم خوبیه و هم بازیکنهای خوبی داره.از همه مهمتر تو این بازیها حاشیه نداشت.بازیکن و مربی فکرشون فقط تیمشون هست.نه مثل پرتقال که وسط جام مربی و به اصطلاح ستاره تیم بازارگرمی برای خودشون راه انداختن اگر هم قهرمان بشه سزاوارنه قهرمان شده.تنها مشکل اسپانیا حرفه ای بودن آلمان هست.در واقع بازی فینال بین حرفه ای ترین تیم جام و بهترین تیم جام(تا اینجا)هست.وگرنه از نظر فوتبالی اسپانیا چیزی از آلمان کم نداره الا همون حرفه ای بودن

elector girl

Registered User
لایک‌ها
19
اسپانیا هم تیم خوبیه و هم بازیکنهای خوبی داره.از همه مهمتر تو این بازیها حاشیه نداشت.بازیکن و مربی فکرشون فقط تیمشون هست.نه مثل پرتقال که وسط جام مربی و به اصطلاح ستاره تیم بازارگرمی برای خودشون راه انداختن اگر هم قهرمان بشه سزاوارنه قهرمان شده.تنها مشکل اسپانیا حرفه ای بودن آلمان هست.در واقع بازی فینال بین حرفه ای ترین تیم جام و بهترین تیم جام(تا اینجا)هست.وگرنه از نظر فوتبالی اسپانیا چیزی از آلمان کم نداره الا همون حرفه ای بودن

حاضرم شرط ببندم كه اسپانيا مي بره!;)

elector girl

Registered User
لایک‌ها
19
در مورد فابرگاس فقط میتونم بگم هر بازی که میگذره بیشتر متقاعد میشم بزرگترین هافبک اروپایی از زمان زیدان ئه. واقعا خارق العاده ست. کاش مسئولین مادرید کمی به جای اینکه دنبال رونالدوی hype شده برن میرفتن دنبال این جادوگر کوچیک![/QUOTE]

كي گفته رونالدو hype شده؟!!!!!!:hmm:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
كي گفته رونالدو hype شده؟!!!!!!:hmm:
خب نظر شخصی ام رو گفتم. به نظرم ارزش بازیکنی مثل فابرگاس خیلی بیشتر از کریس رونالدوست [این ارزش با گذر زمان معلوم میشه]. تفاوت دو بازیکن هم خیلی واضح در اینه که فابرگاس تحت تاثیر شرایط بازی های بزرگ خودش رو گم نمیکنه ولی رونالدو تا حالا چند بار نشون داده ظرفیت لحظات حساس رو نداره و فوتبال اش افت میکنه.
باز هم بگم این ها نظر شخصی منه. اصراری ندارم کسی قبول شون کنه!

star_nick

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
0
خب نظر شخصی ام رو گفتم. به نظرم ارزش بازیکنی مثل فابرگاس خیلی بیشتر از کریس رونالدوست [این ارزش با گذر زمان معلوم میشه]. تفاوت دو بازیکن هم خیلی واضح در اینه که فابرگاس تحت تاثیر شرایط بازی های بزرگ خودش رو گم نمیکنه ولی رونالدو تا حالا چند بار نشون داده ظرفیت لحظات حساس رو نداره و فوتبال اش افت میکنه.

من يکی با نظر شخصی شما کاملاً موافقم
خيلی پسر بی نمک و بی تربيتيه که از لحاظ اخلاقی هم خيلی مشکل داره فوق العاده لوسه هرچی دروصف بديش بگم کم گفتم!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968

آخ جون ....
بالاخره یکی حرف دل منو زد ....

من فابرگاس می خوام :(

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
آخ جون ....
بالاخره یکی حرف دل منو زد ....

به نظر من اعتماد به نفس اول از هر چیزی از یک نفر یک بازیکن بزرگ میسازه نه قابلیت های تکنیکی. نه اینکه فابرگاس تکنیک نداشته باشه، ولی از چیزی که مهمتره، یعنی روحیه ی قوی، بیشتر از رونالدو داره.

مادرید تیم دوم منه... پس من هم فابرگاس میخوام! میتونه حداقل تا 10 سال زیدان جدید برنابئو باشه :(

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20

k1prime

Guest
لایک‌ها
1
خيلی پسر بی نمک و بی تربيتيه که از لحاظ اخلاقی هم خيلی مشکل داره فوق العاده لوسه هرچی دروصف بديش بگم کم گفتم!

روزنامه گاردين هفته پيش بعد از شکست پرتغال مقابل آلمان يک سري مطالبي رو راجع به رونالدو چاپ کرد که نظر شما رو تاييد مي‌کنه. من خودم هميشه فکر مي‌کردم مردم بي خود نسبت به رونالدو حساسيت دارند ولي بعد از خوندن اون مطالب (البته اگر واقعا درست باشه) بايد قبول کرد که شخصيت کريستيانو رونالدو شخصيت يک پسر بچه تخسه که يک دفعه مورد توجه قرار گرفته.

يکي از اين مطالب اين بود که در سالگرد حادثه مونيخ که تمام بزرگان يونايتد جمع بودند تا خاطره اون تراژدي رو بيان کنند، رونالدو با رفتار بچگانه و گستاخانه خودش تمام مراسم رو تحت تاثير قرار داد و بدون احترام به هيچ کسي و بدون بها دادن به واقعه‌اي که همه بخاطرش جمع شده بودند سعي مي‌کرد شوخي کنه و آخرشم دعوا کرد و از مراسم رفت بيرون!!

پ.ن: آلمان به راحتي مي‌بره و قهرمان مي‌شه!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
امیدوارم که اسپانیا بازی فینال رو ببره تا آلمانها با این بازی ماشینی شون به هیچ جا نرسن.

حق با شماست فرهاد جان ;) راستي جاي تيم مورد علاقه شما در فينال خاليست . شايد آلمان هم مي توانست 4 تا گل قشنگ به تيمتون بزنه و شايد هم يكي ميخورد :p
به هر حال اين جام باعث شد تا شاهد حضور تيمهاي با كيفيتي مثل فرانسه :blink: با 6 گل خورده و تنها يك گل زده در فينال نباشيم . انشاءا... اسپانيا برايتان جبران بكنه تا حداقل كمي راضي بشويد.
پ.ن: توني شوماخر گلر تيم ملي آلمان در فاصله زماني 1980تا 1987 (دارنده يك مقام اولي در ملتهاي اروپاي 1980 و دو نايب قهرماني در سالهاي 1982 و 1986 در جام جهاني) در كتاب خاطراتش نوشته است وقتي در بازيهاي ملي وارد استاديومي مي شوم كه هواداران تيم مقابل به شدت مشغول شلوغ كردن و روحيه دادن به تيم رقيب هستند به شدت احساس قدرت مي كنم و اگر مرا هو كنند بيشتر قوي مي شوم و اراده ام براي پيروزي مقابل رقيب افزايش مي يابد . --- حالا حكايت ما به عنوان طرفداران تيم ملي آلمان است . هر چه بيشتر آرزوي شكست براي آلمان بكنيد ما احساس قويتر بودن در ساختار تيم مورد علاقه مان خواهيم داشت. به اميد پيروزي آلمان
پ.ن2: ايكاش دوستان به جاي اينگونه پستها كمي بيشتر از بعد فني فينال را واكاوي مي كردند. چون ظاهرا اينجا تاپيك آرزوهاي قهرماني نيست.

k1prime

Guest
لایک‌ها
1
حق با شماست فرهاد جان ;) راستي جاي تيم مورد علاقه شما در فينال خاليست . شايد آلمان هم مي توانست 4 تا گل قشنگ به تيمتون بزنه و شايد هم يكي ميخورد :p
به هر حال اين جام باعث شد تا شاهد حضور تيمهاي با كيفيتي مثل فرانسه :blink: با 6 گل خورده و تنها يك گل زده در فينال نباشيم . انشاءا... اسپانيا برايتان جبران بكنه تا حداقل كمي راضي بشويد.
پ.ن: توني شوماخر گلر تيم ملي آلمان در فاصله زماني 1980تا 1987 (دارنده يك مقام اولي در ملتهاي اروپاي 1980 و دو نايب قهرماني در سالهاي 1982 و 1986 در جام جهاني) در كتاب خاطراتش نوشته است وقتي در بازيهاي ملي وارد استاديومي مي شوم كه هواداران تيم مقابل به شدت مشغول شلوغ كردن و روحيه دادن به تيم رقيب هستند به شدت احساس قدرت مي كنم و اگر مرا هو كنند بيشتر قوي مي شوم و اراده ام براي پيروزي مقابل رقيب افزايش مي يابد . --- حالا حكايت ما به عنوان طرفداران تيم ملي آلمان است . هر چه بيشتر آرزوي شكست براي آلمان بكنيد ما احساس قويتر بودن در ساختار تيم مورد علاقه مان خواهيم داشت. به اميد پيروزي آلمان
پ.ن2: ايكاش دوستان به جاي اينگونه پستها كمي بيشتر از بعد فني فينال را واكاوي مي كردند. چون ظاهرا اينجا تاپيك آرزوهاي قهرماني نيست.

معمولا طرفداران آلمان هم شخصيتي متفاوت با طرفداران بقيه تيمها دارند. من وقتي نظر کساني که از آلمان متنفرند رو مي‌خونم لبخند مي‌زنم!

پ.ن: آدم ممکنه از تيمي خوشش نياد ولي اگر اون تيم شايسته احترام باشه بهش احترام بذاره حداقل.

پ.ن 2: من بعد از آلمان طرفدار فرانسه هستم و فکر مي‌کنم فرانسه مي‌تونست بهتر از اين نتايجه بگيره!

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
پس کاپیتان بالاک چی؟....اونم گناه داره...باز پویول یه بار به فینال لیگ قهرمانان رفت و فاتح اون جام هم شد...
:f34r:

نه دیگه . بحث ملی با باشگاهایی جداست . پویول اسطوره ی یه دوره از کودکی من و همسالان من بود . خیلی دوس داشتم اون کاپیتان باشه تا جام رو بالای سر ببره

wassat.gif

این نسل جدید فرانسه شاید به جام جهانی بعدی نرسه! اما جام ملتهایی بعدی حتمآ تیم خیلی خوبی دارند
البته اگر یک مربی خوب گیرشون بیاد (شخصآ خیلی دوست دارم که دشام بشه مربی تیم ملی)
2mo5pow.gif

منم خیلی دوس دارم این اتفاق بیفته هر چند لوگوئن و هولیه هم گزینه های خوبی هستن . فرانسه احتیاج به یه مربی جسور داره که به جوون ها میدون بده که با توجه به شرایط به نظر می رسه که همینطور باشه

بی خود اقا :D
فابرگاس جاش توی آرسنال خوبه و خودش هم اعلام کرده قصد موندن داره

---------------------------------------------------------------------------------------

آخرین خبرها حکایت از اون داره که به احتمال زیاد ویا به بازی فردا شب نمیرسه و فابرگاس به جاش بازی میکنه

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
آخرین خبرها حکایت از اون داره که به احتمال زیاد ویا به بازی فردا شب نمیرسه و فابرگاس به جاش بازی میکنه

فکر میکنم کلآ اینجوری خیلی بیشتر به نفع اسپانیا هست ...

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
فکر میکنم کلآ اینجوری خیلی بیشتر به نفع اسپانیا هست ...

نام زیزوی دوم برای بازیکنی که در یه نیمه حضور دو تا پاس گل میده کاملا شایسته ست . بعدش اینکه حضور بازیکنی
مثل ویا به ضرر تیم اسپانیا هست . دقت کرده باشی ( من دقت کردم ) پشت محوطه جریمه ها رو فقط خودش میزنه .
بازیکنی که میخواد اقای گل بشه خیلی سخته که در همه ی لحظات منافع تیم رو به منافع خودش ترجیح بده .

elector girl

Registered User
لایک‌ها
19

اصلا اينجوري نيست!:hmm:

بالا