• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام ملتهای اروپا 2008

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
عجب بازی بشه فینال. امیدوارم اسپانیا ببره

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
البته ما طرفدارهای آلمان معلوم هست میخوایم کدوم تیم قهرمان بشه.ولی قبلا"هم گفته بودم دوست دارم اسپانیا بیاد فینال.چون هم واقعا" تیم خوبی هست و هم به تیمهایی مثل روسیه و ترکیه که ناگهانی به اوج میرسن و مثل موج دریا میان و رد میشن و میرن و بعدا"دیگه ازشون مدتی طولانی خبری نمیشه حتی با وجود خوب بودنشون نمیشه اطمینان کرد.مثل یونان که بدترین تیم جام بود

Last edited:

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
خب خیلی از دوستان قبلا گفته بودن که این روسیه ، یونان 4 سال پیش نمیشه !! واقعا هم در حد یه فینالیست نبود مجموعا .
/
کار آلمان حسابی سخت شده ! ولی امیدوارم برنده ی میدان باشه .

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب طوفان سرخ هم فروکش کرد

دوست دارم آلمان ببره فینال رو! و اگر و فقط اگر یک دفاع مرکزی خوب داشت میبرد!

اما احتمال برد اسپانیا بیشتر هست

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
بازی قشنگی بود

بازم فابرگاس خودشو نشون داد

اصلا نمیدونم بازی نداد فابرگاس به صورت فیکس برای چیه؟

امیدوارم در بازی فینال فیکس باشه

هر چند در بازی فینال من طرف المانم

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
دوست دارم آلمان ببره فینال رو

این یکی اگه اتفاق بیفته کابوس فصل کامل میشه . آلمان باید حالا حالا پشت خط قهرمانی باقی بمونه تا فاصلش با فرانسه از این بیشتر نشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من اسپانیا اگه جلو المان همینطوری بازی کنه پیروز خواهد بود.

خط میانیشون خیلی قوی هست. هر کار میخواستن میکردن. هافبک دفاعیشون مارکوس سنا خیلی قدرمتند هست

هافیک های تهاجمی و مرکزی شون هم که دیگه جای تعریف ندارند فابرگاس ژاوی اینیستا گارسیا

خط حملشون هم خوبه. مهمتر از همه دروازه بان اماده ای در چارچوب دارند بر خلاف دروازه بان المان

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
به نظر شما چه چیزی میتونه لذت دیدن یه بازی پر هیجان رو کاملا" از بین ببره؟؟

بله ......درست گفتید ، گزارش سید جواد خیابانی

تو نیمه اول بازیکن اسپانیا تو زمین روسیه داره میدوه دنبال توپ حتی به توپ هم میرسه و به توپ ضربه میزنه ولیچون سرعت توپ زیاده و فاصله بازیکن از توپ زیاده توپ به بیرون میره و آقای خیابانی میفرمایند:

بازیکن اسپانیا با زحمت خودش رو به توپ میرسونه تا توپ رو به بیرون بزنه!!! انگار مثلا" هدف بازیکن اسپانیا این بوده که توپ رو به بیرون بزنه!!

کلا" به هیجان گل دوم هم گند زد رفت ، طرف داره گل میزنه ، خیابانی داد میزنه آفساید!!!!! بعد که گل میشه با ملاحت میفرمایند: نه آفساید نبود!! گند زد به هیجان :|

کلا" ایشون علاوه بر گزارش بازی ، به کارشناسی فوتبال و کارشناسی داوری هم میپردازه !! جالب اینکه هیچکدوم رو بلد نیست درست امجام بده.

مدام طی بازی هم اسم روسیه و اسپانیا رو قاطی میکرد !!! اسپانیا داره حمله میکنه ، خیابانی میگه : یاران اسپانیا میرن تا روسیه رو 4 گله کنن!

128fs801620.gif

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
حماقت فرنسوی ها

دیوانگی اینالیایی ها

بی اشتیاقی فلان تیم

الان میبینیم که اسپاینا همه اینا رو نداره بلکه برعکس

بله باور کنید این اسپانیا همون تیم رو.ایی هستش

منبع : سخنان دلنشین جواد خیابانی

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
این یکی اگه اتفاق بیفته کابوس فصل کامل میشه . آلمان باید حالا حالا پشت خط قهرمانی باقی بمونه تا فاصلش با فرانسه از این بیشتر نشه
نه دیگه.آخه باید از اونطرف هم قضیه رو دید.اگه اسپانیا قهرمان بشه فرانسه باید هم نگران رسیدن به آلمان باشه هم نگران جلو نزدن اسپانیا از خودش(که در صورت قهرمانی مثل فرانسه دو جامی میشه).و البته برای آلمان حالا حالا ها پشت خط موندن وجود نداره.همونطور که درجامهای جهانی وقتی ایتالیا و برزیل3جام داشتن خودش رو رسوند(البته اون آلمان غربی بود)که 3جامی بشه.حالا هم که باز عقب مونده خواهد رسید.وقتی هم شروع کنه به فینال رسیدن دیگه براش عادت میشه(3بار پیاپی جام ملتهای 72 و 76 و 80 - جام جهانی 82 و 86 و 90)

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
به نظر شما چه چیزی میتونه لذت دیدن یه بازی پر هیجان رو کاملا" از بین ببره؟؟

بله ......درست گفتید ، گزارش سید جواد خیابانی

تو نیمه اول بازیکن اسپانیا تو زمین روسیه داره میدوه دنبال توپ حتی به توپ هم میرسه و به توپ ضربه میزنه ولیچون سرعت توپ زیاده و فاصله بازیکن از توپ زیاده توپ به بیرون میره و آقای خیابانی میفرمایند:

بازیکن اسپانیا با زحمت خودش رو به توپ میرسونه تا توپ رو به بیرون بزنه!!! انگار مثلا" هدف بازیکن اسپانیا این بوده که توپ رو به بیرون بزنه!!

کلا" به هیجان گل دوم هم گند زد رفت ، طرف داره گل میزنه ، خیابانی داد میزنه آفساید!!!!! بعد که گل میشه با ملاحت میفرمایند: نه آفساید نبود!! گند زد به هیجان :|

کلا" ایشون علاوه بر گزارش بازی ، به کارشناسی فوتبال و کارشناسی داوری هم میپردازه !! جالب اینکه هیچکدوم رو بلد نیست درست امجام بده.

مدام طی بازی هم اسم روسیه و اسپانیا رو قاطی میکرد !!! اسپانیا داره حمله میکنه ، خیابانی میگه : یاران اسپانیا میرن تا روسیه رو 4 گله کنن!

128fs801620.gif

کلا" یک بیماری هست بنام "خود گزارشگر فوتبال بینی" که در همه گزارشگرها و مجری های برنامه های ورزشی تلویزیون با شدت و ضعف و درجه متفاوت وجود داره.متاسفانه همشون هم این بیماری رو به نوعی دارن.حتی با وجود پیشرفتهای علمی و پزشکی دارو یا روش مداوایی براش پیدا نشده

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
کلا" یک بیماری هست بنام "خود گزارشگر فوتبال بینی" که در همه گزارشگرها و مجری های برنامه های ورزشی تلویزیون با شدت و ضعف و درجه متفاوت وجود داره.متاسفانه همشون هم این بیماری رو به نوعی دارن.حتی با وجود پیشرفتهای علمی و پزشکی دارو یا روش مداوایی براش پیدا نشده
آخه وقتی تو کانال های خارجی مثلا" همین ترکیه فوتبال پخش میکنن ، یه گزارشگر هست که فقط فوتبال رو گزارش میده ، یه کارشناس فوتبال هم هست که در مورد تاکتیک تیم ها و Formation و بعضا" داوری نظر میده ...
(البته میدونم اینجا ایران است و ...)

بعد اینجا خیابانی رو میذارن گزارش کنه ، بعد همین احساسی که فرمودید بهش دست میده ، گزارششم نمیتونه درست حسابی انجام بده ....اصلا" حواسش به بازی نیست

یکی از دوستان تو یاهو یه آف جالبی گذاشته بود:

خياباني ميگفت اسپانيا تيميه که توي حمله حرکات موزونه خوبي رو انجام ميده! بعدش گفت حرکات منظم منظورم بود
161.gif

58.gif

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
یکی از دوستان تو یاهو یه آف جالبی گذاشته بود:

خياباني ميگفت اسپانيا تيميه که توي حمله حرکات موزونه خوبي رو انجام ميده! بعدش گفت حرکات منظم منظورم بود
161.gif

58.gif

25r30wi.gif
ای ول دمش گرم
25r30wi.gif

k1prime

Guest
لایک‌ها
1
اسپانيا و آلمان در فينال!

اين سيزدهمين فينال آلمان در جامهاي جهاني و يورو هست!! سيزده فينال! واقعا شاهکاره.

بازي با اسپانيا راحت‌تر از بازي با روسيه‌ است. البته آلمان بايد به خوبي به خطر فابرگاس آگاه باشه.

به نظر من آلمان 2-1 برنده مي‌شه و براي چهارمين بار قهرمان مي شه.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
نه دیگه.آخه باید از اونطرف هم قضیه رو دید.اگه اسپانیا قهرمان بشه فرانسه باید هم نگران رسیدن به آلمان باشه هم نگران جلو نزدن اسپانیا از خودش(که در صورت قهرمانی مثل فرانسه دو جامی میشه).و البته برای آلمان حالا حالا ها پشت خط موندن وجود نداره.همونطور که درجامهای جهانی وقتی ایتالیا و برزیل3جام داشتن خودش رو رسوند(البته اون آلمان غربی بود)که 3جامی بشه.حالا هم که باز عقب مونده خواهد رسید.وقتی هم شروع کنه به فینال رسیدن دیگه براش عادت میشه(3بار پیاپی جام ملتهای 72 و 76 و 80 - جام جهانی 82 و 86 و 90)

حالا اون که شوخی بود ولی کلا بین اسپانیا و آلمان اسپانیا رو انتخاب میکنم. شاید به خاطر پویول. دوس دارم به حقش در عرصه ی ملی و کلا فوتبال که قهرمانی جام ملت ها هست برسه

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلام خدمت همه دوستان
به طرفداران اسپانيا تبريك ميگم . واقعا حقشون برد بود و با شايستگي به فينال رسيد . اميدوارم يك بازي جذاب و ديدني رو در فينال شاهد باشيم.

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
حالا اون که شوخی بود ولی کلا بین اسپانیا و آلمان اسپانیا رو انتخاب میکنم. شاید به خاطر پویول. دوس دارم به حقش در عرصه ی ملی و کلا فوتبال که قهرمانی جام ملت ها هست برسه

پس کاپیتان بالاک چی؟....اونم گناه داره...باز پویول یه بار به فینال لیگ قهرمانان رفت و فاتح اون جام هم شد...ولی وقتی به کارنامه ورزشی بالاک نگاه می کنم غم و ماتم تمام وجودم رو فرا می گیره...

2 بار ناکامی در فینال لیگ قهرمانان اروپا با بد شانسی محض...یک بار علی رغم تمام شایستگی ها و با وجود برتری مطلق به خاطر سوپر گل فوق ستاره ای به نام زیدان مغلوب شد و بار دیگه در حالی که یگانه سرور میدان بود به خاطر پنالتی ای که تری از دست داد...:(

مسلما جام جهانی 2002 رو هیچ کس فراموش نخواهد کرد....تلخ ترین لحظه زندگی ورزشی میشائیل بالاک مربوط به بازی نیمه نهایی و کارت زردی است که مقابل کره گرفت و بازی در فینال مقابل برزیل رو از دست داد....

راستش رو بخوای اون قدر پر افتخار هستیم که دیگه برام قهرمانی یا نایب قهرمانی فرقی نداره....ولی کاپیتان دیگه دوست ندارم گریه کنی...:f34r:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374

wassat.gif

این نسل جدید فرانسه شاید به جام جهانی بعدی نرسه! اما جام ملتهایی بعدی حتمآ تیم خیلی خوبی دارند
البته اگر یک مربی خوب گیرشون بیاد (شخصآ خیلی دوست دارم که دشام بشه مربی تیم ملی)

اسپانیا این جام تیم خیلی خوبی داشت!
نه فقط به خاطر اینکه طرف مقابل آلمان هست! به خاطر مربی لجباز و خرافاتی و بی ادبش نمیخوام قهرمان بشه!

صحبتهایی که در مورد هانری - رائول - ریس و سایرین زده رو هیچوقت فراموش نمیکنم!
2mo5pow.gif

بالا