• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام ملتهای اروپا 2008

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
ترکیه نصف و نیمه از ترکیه اصلی خیلی خیلی بهتر بازی کرد
مثلآ بازی با پرتغالش رو مقایسه کنید با این بازی

در مورد بخش دوم کاملآ موافقم!
به جز فوتبال خیلی چیزهای دیگه الان ترکیه داره که وقتی میبینیم متاسف میشیم!

نکته جالب حضور گل و مرکل بالاترین مقامات رسمی کشورهای ترکیه و آلمان در محل برگزاری مسابقه بود

من موافق نیستم . ترکیه ی این بازی خیلی خوب نبود . حد اقل مثل بازی های گذشته نبود . ضمن اینکه مطمئنم
توی بازی فینال آلمان , آلمان بازی امشب نخواهد بود .

وقتی سرود ملی ترکیه پخش می شد و گل هم داشت میخوند خیلی لذت بردم . خواستم سرود خودمون
رو یه دوره ای بکنم به سرعت سرخورده شدم . سرود ما سرود ملی نیست سرود سیاسی - مذهبیه ( مهر خاوران ,
شهیدان , امام , بهمن , پاینده مانی و جاودان جمهوری ا ا )

k1prime

Guest
لایک‌ها
1
عمرا"
81.gif

تا وقتی تیمی مثل اسپانیا هست ، آلمان قهرمان بشه؟
78.gif

نه دوست عزيز آلمان که هميشه انقدر افتضاح بازي نمي‌کنه! اگر اسپانيا به فينال برسه بايد منتظر آلمان بازي با پرتغال باشيد!!

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
نه اوت آفساید نداره ولی داور به روایت تصویر خیلی اشتباه کرد . خطا رو ی کاظیم و لام رو هم که نگرفت که میتونست سرنوشت ساز باشه

آره کاملا درسته !
تشکر !:happy:

عمرا"
81.gif

تا وقتی تیمی مثل اسپانیا هست ، آلمان قهرمان بشه؟
78.gif

پویا این چند تاس ؟!!
24.gif

ZDF هم قطع شد. اول گزارشگر رادیو اومد بعد هم از شبکه اس اف سویس نشون دادن

نه ، آخر بازی رو ایران پخش نکرد کلا ! فردوسی پور گفت بازی 3 -2 تموم شده !! ولی ZDF داشت پخش میکرد !!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تایید میشه

تایید نمیشه . قطع نشد .

ZDF اخر بازی رو پخش کرد. از شبکه خودش

اما در نیمه دوم مشکل داشت. 5 دقیقه ای هم به صورت رادیو ای گزارش کرد. چند بار قطع شد.

بعد هم از اس اف سویس کمک گرفت. نمیدونم شما شاید از ZDF بازی دیشب رو ندیدی.

اما قطع شد. تصویر خاکستری میشد. بعد هم یه لوگو میومد در مورد فوتبال و .....

منتها اینا هر موقع میتونستند (المانیها رو میگم) بازی رو پخش میکردن حتی با کمک شبکه اس اف سویس) ولی ایرانیها دیگه بی خیال شدن و حرف میزدند.

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
آخ دلم می خواد این اسپانیا امشب بیاد بالا
20f27c58_2.gif

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
والسلام.چه خوب و چه بد - چه بعضیها بخوان و چه نخوان آلمان الان فینالیست هست.ممکنه خوب بازی کنه و قهرمان هم نشه و ممکنه بد بازی کنه ولی قهرمان بشه.این همیشه بخشی از فوتبال بوده
تا کور شود هرآنکه نتواند دید آلمان رفته فینال

اين هم كلام آخر :lol:

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
تایید میشه

تایید نمیشه . قطع نشد .
من یه بار zdf رو امتحان کردم ........... اونم دفعه اولی که قطع شده بود ......که zdf هم قطع شده بود ..........شاید دفعه های بعدی که صدا وسیما قطع شد اونا قطع نشده باشن ...... ولی حداقل یه دفه شدن !!!!

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
ZDF اخر بازی رو پخش کرد. از شبکه خودش

اما در نیمه دوم مشکل داشت. 5 دقیقه ای هم به صورت رادیو ای گزارش کرد. چند بار قطع شد.

بعد هم از اس اف سویس کمک گرفت. نمیدونم شما شاید از ZDF بازی دیشب رو ندیدی.

اما قطع شد. تصویر خاکستری میشد. بعد هم یه لوگو میومد در مورد فوتبال و .....

منتها اینا هر موقع میتونستند (المانیها رو میگم) بازی رو پخش میکردن حتی با کمک شبکه اس اف سویس) ولی ایرانیها دیگه بی خیال شدن و حرف میزدند.

من یه بار zdf رو امتحان کردم ........... اونم دفعه اولی که قطع شده بود ......که zdf هم قطع شده بود ..........شاید دفعه های بعدی که صدا وسیما قطع شد اونا قطع نشده باشن ...... ولی حداقل یه دفه شدن !!!!

والا من خیلی با ماهواره حال نمی کنم ولی از سه دفعه ای که قطع شد من دو دفعه که زدم ZDF
بازی داشت پخش می شد شاید من به آرم شبکه یا شبکه هایی که خود ZDF داشت ازشون می گرفت
دقت نکردم .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دقیقا به اون قسمت نمایش نتیجه دقت میکردید
مال zdf سفید بود در سمت چپ

مال اس اف سویس ابی بود در سمت راست

ایران هم از همون جا گرفته بود.

sina86

Registered User
لایک‌ها
35

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
آقا یا خانم چخه

وعده ما یکشنبه بعد بازی :)

آره می بینیم ولی شما بهتره biKhial شی ;)

بهتره حالا که تیمتون حذف شده با واقعیت کنار بیای و به سلطان فوتبال اروپا احترام بذاری زیادم به اسپانیا یا روسیه دل نبند می تونی بازیها رو دیگه نگاه نکنی وقتی تیمت حذف شده قبول کن که حذف شده .بد خواهی تیمهای دیگه دردیو دوا نمیکنه .تیم آلمان اینقدر افتخارات داره که اونقدر مناعت طبع داشته باشن طرفداراش که از حذف تیمای دیگه خوشحال نشن اما متاسفانه کم ظرفیت ترین طرفدارها رو طرفدارای ایتالیا دیدم امیدوارم دیگه اینجوری نباشی یا اگه نمی تونی حداقل هیسسسسسسسسسسس!!!

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
انقدر کل کل نکنید ......اسپانیا قهرمانه !!!!!!!!
دوست من.منم به عنوان طرفدار آلمان دوست دارم اسپانیا بیاد فینال.چون روسیه خطرناک تره.ولی کل کل روهمیشه یک عده تنگ نظر شروع می کنن(اونم به شکل جدی و توهین آمیز و نه به شکل شوخی و دلخوشی).اگر حالت دوم بود که حرفی نبود.ما اینجا برای دور هم بودنیم و نه برای دور از هم بودن.ولی یک عده نمیذارن(البته مشخص هست کی ها هستن)ما همیشه برای رقیب هامون احترام قائل بودیم.ولی برای یک عده از هوادارهای بعضی تیمها احترام به تیم رقیب بی معنی هست.من برای اون عده متاسفم.خوشبختانه شما از اونها نیستین

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
دوست من.منم به عنوان طرفدار آلمان دوست دارم اسپانیا بیاد فینال.چون روسیه خطرناک تره.ولی کل کل روهمیشه یک عده تنگ نظر شروع می کنن(اونم به شکل جدی و توهین آمیز و نه به شکل شوخی و دلخوشی).اگر حالت دوم بود که حرفی نبود.ما اینجا برای دور هم بودنیم و نه برای دور از هم بودن.ولی یک عده نمیذارن(البته مشخص هست کی ها هستن)ما همیشه برای رقیب هامون احترام قائل بودیم.ولی برای یک عده از هوادارهای بعضی تیمها احترام به تیم رقیب بی معنی هست.من برای اون عده متاسفم.خوشبختانه شما از اونها نیستین
سلام
من اون پست رو که زدم 2 تا قصد داشتم
اول اینکه نظرم (پیش بینی ) رو بگم
دوم اینکه خودمم با گفتن اسم اسپانیا یه جورایی داشتم کل کل میکردم
52qanv9.gif
........ و قصدمم کاملا شوخی بود
155fs505059.gif
....بعضی زود کل کل رو جدی میگیرن و به دعوا تبدیلش میکنن !!!!!!
42kmoig.gif
..... منتها اون موقع حوصله اسمایل گذاشتن نداشتم ممکنه بعضی ها جدی گرفته باشن

در کل به نظرم کل کل همیشه حال میده به شرطی که توهین نداشته باشه و دوطرف هم صحبت هارو جدی نگیرن و برای خنده و تفریح کل کل کنن
pillowfight.gif
pillowfight.gif

راستی منظورم از جمله کل کل نکنید این بود که قهرمانی اسپاینا مشخصه و جای بحث نداره
eghfal.gif

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلام به همه دوستان خصوصا دوستان طرفدار ايتاليا
فدراسيون فوتبال ايتاليا روبرتو دونادوني را از سمت مربيگري تيم ملي ايتاليا خلع و ليپي كهنه كارو بار ديگه به تيم ملي برگردوندند. اميدوارم ليپي دوباره بتونه ايتاليا رو به جايگاهش در فوتبال اروپا برسونه.
به نقل از خبر ورزشي شبكه خبر ساعت 21:30

پ.ن: فكر مي كنم حالا ديگه بعضي دوستان ايتاليايي بتونن امشبو راحت بخوابن و انقدر التماس دعا از تيمهاي اسپانيا و روسيه براي جلوگيري از قهرماني آلمان نداشته باشند . راستي اگر تيمي آلمان رو در فينال بزنه فكر نمي كنم جامو به ايتاليا بدهند :p;) مگر اينكه قوانين مسابقات عوض شده باشد .. :lol:

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
خوشم اومد...اسپانیا حسابی این روسها رو درب و داغون کرد.تا این تیمها باشن شگفتی ساز نشن.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
امشب زور روسیه به اسپانیا نرسید. اصلا نیمه دوم کاسیاس رو ندیدیم. خداییش حق اسپانیا هم بود. امیدوارم قهرمان بشه​

بالا