• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام ملتهای اروپا 2008

dina_b

Registered User
لایک‌ها
7
اضافه کنم که در هر صورت ایتالیا همیشه قهرمانه

آخ که درست گفتی ، در هر موقعیت ایتالیا رو عشقه :happy:;)

راستی واقعا این رفت و آمد تصاویر خیلی روی اعصاب راه رفت ، برای طرفداران آلمان شب سختی بود خصوصا با این قطع های بسیار ، خدا قسمت هیچ طرفداری نکنه :f34r:

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
البته با اینکه مشکل از فرستنده بود ، تلویزیون ترکیه مثل ایران بازی رو قطع نکرد و تصویر دوربین های فرعی رو پخش میکرد

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
آخه خداییش این آلمان قشنگ بازی کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ببخشيد اگر قرار به بازي زيبا بود تركيه نبايد از گروهش بالا ميومد .
اگر يك طرفدار هلند اين حرفو ميزد من حق بهش مي دادم ولي خواهشا شما كه حداقل الان از تركيه طرفداري مي كنيد اين سوالو نپرسيد .
اما خارج از يك طرفدار بايد بگم آلمان امشب اصلا خوب نبود و دليلش هم به نظر من بازي انتحاري تركيه بود . تركيه به نوعي به نظر من روسيه مقابل هلند رو الگوي خودش داشت ولي غافل از اين بود تيم مقابل يك تيم كاملا با برنامه و فرصت طلب هست . به هر حال آلمان از خصوصياتش همينه كه در روز بدش هم ميتونه بازي رو ببره.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
این لمن امشب داشت روی اون "ریکاردو" رو سفید میکرد

کرد آقا کرد !
490.gif

توپ نزدیک 18 قدم میرسید من قلبم توی دهنم بود !!
490.gif
2 گل رو هم به بچه گانه ترین شکل ممکن خورد !
490.gif
آلمانی که همیشه بهترین دروازبان ها رو داشته ... !
490.gif
کان کجایی ببینی این لمن چه طور " تر " میزنه
3572.gif

BiKhial

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آلمان اصلا صلاحیت یک تیم فینالیست رو نداشت تاکید میکنم اصلا :hmm:

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
آخه خداییش این آلمان قشنگ بازی کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست من.ما خودمون هم گفتیم ترکیه عالی بازی کرد.ولی آیا اگر ایتالیا بجای آلمان بود همین حرف رو میزدی؟
خداییش میخوام راستش رو بگی.الان شما پست همه طرفدارهای آلمان از جمله خود من رو ببین.هیچ کدوم از بازی راضی نیستیم.اینقدر منطقی هستیم که نخواهیم تعصب بیخودی به خرج بدیم.ضمنا" شما انگار یادت رفت خود ترکیه چطوری رسید به این مرحله.حالا همونجوری حذف شد که بالا اومده بود.جلوی چک اون اشتباه پیر چک و جلوی کرواسی توپهایی که از دو قدمی گل نشد یادت رفته.حالا همون بلا سر خودش اومد تا ثابت بشه همیشه نمیشه اتفاقات فوتبال به نفع فقط یک تیم باشه.بازم میگم آلمان خوب نبود و ترکیه بالاتر از حد انتظار.ولی فوتبال مال تیمهای بزرگه.آلمانم تیم بزرگیه.مثل ایتالیا و فرانسه و برزیل و ... حالا چه خوب باشه و چه بد.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
ببخشيد اگر قرار به بازي زيبا بود تركيه نبايد از گروهش بالا ميومد .
اگر يك طرفدار هلند اين حرفو ميزد من حق بهش مي دادم ولي خواهشا شما كه حداقل الان از تركيه طرفداري مي كنيد اين سوالو نپرسيد .
اما خارج از يك طرفدار بايد بگم آلمان امشب اصلا خوب نبود و دليلش هم به نظر من بازي انتحاري تركيه بود . تركيه به نوعي به نظر من روسيه مقابل هلند رو الگوي خودش داشت ولي غافل از اين بود تيم مقابل يك تيم كاملا با برنامه و فرصت طلب هست . به هر حال آلمان از خصوصياتش همينه كه در روز بدش هم ميتونه بازي رو ببره.

شانس آلمان توی خوردن به تیم نصفه و نیمه ی ترکیه رو نمیشه انکار کرد . ضمن اینکه اصلا در حد نام خودش نبود
به هر حال از حذف تیم شایسته ی این جام خیلی ناراحت شدم و برای خودمون متاسف شدم که شگفتی ساز شدن
فقط و فقط سهم بقیه ی کشور هاست ( سنگال , یونان , ترکیه , استرالیا و ... )

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
تبريك ميگم به طرفداران آلمان .
تيمي لياقت فيناليست شدن رو داره كه بتونه در هر موقعيتي نتيجه بگيره . درست مثل آلمان . پس طرفداران آلمان خوش باشيد و منتظر روسيه و اسپانيا هستيم در فينال .
بقيه هم كه واقعيات رو نميتونند بپذيرند خوشحال باشند كه تيمشون با شايستگي و اقتدار در فينال حضور نداره . :lol:

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
آلمان اصلا صلاحیت یک تیم فینالیست رو نداشت تاکید میکنم اصلا

ببخشید قربان نظرت راجب اشتباهات داوری چیه ؟!
نظرت راجبه این که داور کلا جلوی پای بازیکنای آلمان لول میخورد چیه ؟!!!

//

آفساید بود گل اول دیگه ؟ منظورم اینه که اوت هم آفسیاد داره ؟ اگر داره که طرف 4 -5 متر توی آفساید بود !!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
شانس آلمان توی خوردن به تیم نصفه و نیمه ی ترکیه رو نمیشه انکار کرد . ضمن اینکه اصلا در حد نام خودش نبود
به هر حال از حذف تیم شایسته ی این جام خیلی ناراحت شدم و برای خودمون متاسف شدم که شگفتی ساز شدن

Last monarch عزيز كاملا حق باشماست . امشب آلمان خوب نبود . اما هيچ تضميني نيست اگر تيم ديگه اي جز آلمان مقابل همين تركيه به قول شما نصف و نيمه قرار مي گرفت برنده از بازي بيرون مي آمد.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
ببخشید قربان نظرت راجب اشتباهات داوری چیه ؟!
نظرت راجبه این که داور کلا جلوی پای بازیکنای آلمان لول میخورد چیه ؟!!!

//

آفساید بود گل اول دیگه ؟ منظورم اینه که اوت هم آفسیاد داره ؟ اگر داره که طرف 4 -5 متر توی آفساید بود !!

تا جايي كه مي دونم دوست خوبم اوت آفسايد نداره .
پ.ن : اين دوستمون به شدت از بالا اومدن آلمان ناراحت هستند . شايد فردا منطقي تر به قضيه نگاه كنند

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374

ترکیه نصف و نیمه از ترکیه اصلی خیلی خیلی بهتر بازی کرد
مثلآ بازی با پرتغالش رو مقایسه کنید با این بازی

در مورد بخش دوم کاملآ موافقم!
به جز فوتبال خیلی چیزهای دیگه الان ترکیه داره که وقتی میبینیم متاسف میشیم!

نکته جالب حضور گل و مرکل بالاترین مقامات رسمی کشورهای ترکیه و آلمان در محل برگزاری مسابقه بود

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
تبريك ميگم به طرفداران آلمان .
تيمي لياقت فيناليست شدن رو داره كه بتونه در هر موقعيتي نتيجه بگيره . درست مثل آلمان . پس طرفداران آلمان خوش باشيد و منتظر روسيه و اسپانيا هستيم در فينال .
بقيه هم كه واقعيات رو نميتونند بپذيرند خوشحال باشند كه تيمشون با شايستگي و اقتدار در فينال حضور نداره . :lol:
والسلام.چه خوب و چه بد - چه بعضیها بخوان و چه نخوان آلمان الان فینالیست هست.ممکنه خوب بازی کنه و قهرمان هم نشه و ممکنه بد بازی کنه ولی قهرمان بشه.این همیشه بخشی از فوتبال بوده
تا کور شود هرآنکه نتواند دید آلمان رفته فینال

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
Last monarch عزيز كاملا حق باشماست . امشب آلمان خوب نبود . اما هيچ تضميني نيست اگر تيم ديگه اي جز آلمان مقابل همين تركيه به قول شما نصف و نيمه قرار مي گرفت برنده از بازي بيرون مي آمد.

درسته . به هر حال من مطمئن بودم آلمان می بره . بعید هم میدونم توی فینال به راحتی از قهرمانی بگذره
تبریک به طرفداران آلمان . من حضور آلمان توی مرحله ی نیمه نهایی رو از مدت ها پیش توی همین تاپیک
پیش بینی کرده بودم .

تبریک

نه اوت آفساید نداره ولی داور به روایت تصویر خیلی اشتباه کرد . خطا رو ی کاظیم و لام رو هم که نگرفت که میتونست سرنوشت ساز باشه

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
بهرحال المان برد و حرفی تو بردشون نیست

جام رو هم همین الان بدید المانیا که دیگه هیشکی جلوشونو نمیگیره
yes2.gif

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
راستی من بازی رو از ZDF دیدم !
چند بار که برگشتم روی شبکه 3 ، چرا این تحلیل گرشون اینجوری بود ؟!! اینا رو از کجای پیدا میکنن ؟! انگار داشت ماست میخورد !!
بازی رو هم که کلن چند دقیقه آخر رو نشون ندادن در صورتی که ZDF داشت نشون میداد !!

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
بهرحال المان برد و حرفی تو بردشون نیست

جام رو هم همین الان بدید المانیا که دیگه هیشکی جلوشونو نمیگیره
yes2.gif
عمرا"
81.gif

تا وقتی تیمی مثل اسپانیا هست ، آلمان قهرمان بشه؟
78.gif

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ZDF هم قطع شد. اول گزارشگر رادیو اومد بعد هم از شبکه اس اف سویس نشون دادن

المان خوب نبود اما خب ترکیه 2 3 بازی رو اینطوری اومد بالا یه بازی رو هم اینطوری باخت

==========
ولی المان بخواد در فینال این شکلی باشه جلو روسیه یا اسپانیا کم میاره

بالا