• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام ملتهای اروپا 2008

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
به عنوان یکی از طرفداران آلمان از حذف ایتالیا خیلی خوشحال نشدم.ولی امیدوارم حالا ثابت شده باشه اگر "فردوسی پور" بخواد تو یک بازی رو اعصاب طرفدارهای یک تیم راه بره خوب این کار رو انجام میده.امشب شورش رو درآورد از بس از اسپانیا طرفداری کرد.هم تو گزارشش و هم تو حاشیه بازی.از اول هم در مورد آلمان این کار رو انجام میداد.خدا کنه بازی نیمه نهایی رو ندن به این گزارش کنه

من هم از حذف ايتاليا خوشحال نيستم. درباره آقايان شبه گزارشگر هم بايد بگم اينها نمي دونند كه تلويزيون ارثيه پدريشون نيست كه انقدر علائق مزخرفشون رو به رخ بينندگان تلويزيوني بكشند.
همين گزارشگرها انقدر ترسو هستند كه هنوز يكيشون نگفته قرمزن يا آبي ولي در مسابقات اروپايي وجهاني عين يك بلبل ترسو از تيم مورد علاقشون طرفداري و از تيم مقابلشون هر چقدر ميخوان بد ميگن.

راستي کاسياس چقدر خفن پنالتي مي‌گرفت!! آلمان تقريبا هيچ وقت تو پنالتي نمي‌بازه ولي اگر آلمان و اسپانيا در فينال به هم بخورند و بازي به پنالتي بکشه تضميني براي قهرماني آلمان نيست !

براي اينكه كاسياس بخواد پنالتي بگيره اول بايد يك بازيكن بي تمركز و بد به توپ ضربه بزنه . دوست عزيز هنگام پنالتي زدن در تيم آلمان چنين بازيكني را كه عدم تمركز و بدون اعتماد به نفس باشد به ندرت پيدا مي كنيد .
نتيجه : هر بازي كه به پنالتي بكشه تضميني براي برد آلمان است.

خداییش بهترین بازی این مرحله که به وقت اضافی هم نکشید که نیم ساعت بیشتر حرص بخوریم آلمان- پرتغال بود
روسیه - هلند هم خوب بود.ولی فقط روسیه خوب بازی میکرد.این بازی هم که قرص خواب بود.والیوم 200 میلی
اگر آلمان و اسپانیا بیان فینال بهترین کار این هست که اصلا" نذارن کار به پنالتی بکشه.چون هردو طرف نسبت که قدرت اون یکی تو پنالتی ها آگاه هستن.کاسیاس هر4تاشو رو درست پرید و این یعنی زنگ خطر برای تیمهای دیگه

همون توضيح بالايي . ولي به نظرم دوستان روسيه رو هم فراموش نكنيد . اين تيم توانايي شكست اسپانياي پرستاره را دارد.

به نظر من شانس المان زیادتر شد....

المان میتونه از پس اسپانیا بر بیاد

تاييد ميشه . ازپس اسپانيا بر مياد ولي روسيه رو نميدونم

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
هی روزگار
Onion19.gif

اشکال نداره بازم من اسپانیا و ترکیه رو حمایت می کنم زین بعد چون از اون 2 تا تیم دیگه خوشم نمی یاد زیاد

amingalavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اسپانيا بايد تو 90 دقيقه و يا حداكثر تو وقتهاي اضافه بازي رو مي‌برد.
اما تو ضربات پنالتي اگه ايتاليا برنده مي‌شد خيلي باحالتر بود!!!

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
خیلی جالبه برای بازی روز چهارشنبه ترکیه مقابل آلمان ... تیم ترکیه فقط 13 نفر رو در اختیار داره که یکی از این 13 نفر هم دروازه‌بان سوم تیم ترکیه هستش. توی این تورنمنت اونقدر بازیکنای ترکیه مصدوم و محروم شدن که الان فقط برای یک بازی 13 نفرشون باقی مونده. یه چیزی مثل 13 شوالیه که باید در مقابل آلمانها خودنمایی کنن.

اگه ترکیه بازی رو ببره آلمان باید کلا فدراسیون فوتبالش رو جمع کنه! :D

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
اسپانیا البته باید در نود دقیقه بازی رو تموم کرد. این ایتالیا با این خط هافبک و خط حمله‌اش به هیچ جا نمی‌رسید. همونطور که شروع جام هم گفتم خط حمله ایتالیا اصلا در حد این تیم نیست. خط حمله ایتالیا یک گل هم نتونست توی این جام بزنه
چرا لوکا تونی یک گل زد :p کاری ندارم روی کاغذ گل محسوب اش نکردن، ولی از نظر فنی کاملا گل سالمی بود! نمیتونی بگی مهاجم ایتالیا اصلا گل نزده! البته قبول دارم حرفت رو که نمایش خط حمله ایتالیا اصلا در سطح این تیم نبود، ولی صادقانه فکر میکنم دونادونی درست از مهاجم هاش بازی نگرفت... یعنی پتانسیل بالاتری داشت.

خیلی جالبه برای بازی روز چهارشنبه ترکیه مقابل آلمان ... تیم ترکیه فقط 13 نفر رو در اختیار داره که یکی از این 13 نفر هم دروازه‌بان سوم تیم ترکیه هستش. توی این تورنمنت اونقدر بازیکنای ترکیه مصدوم و محروم شدن که الان فقط برای یک بازی 13 نفرشون باقی مونده. یه چیزی مثل 13 شوالیه که باید در مقابل آلمانها خودنمایی کنن.

اگه ترکیه بازی رو ببره آلمان باید کلا فدراسیون فوتبالش رو جمع کنه! :D
با این شرایطی که گفتی جدی جدی شکست خوردن آلمان از ترکیه میتونه بزرگ ترین افتضاح تاریخ فوتبال این کشور باشه :D هر چند احتمال اش از صفر هم کمتره...!

amingalavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به عنوان یکی از طرفداران آلمان از حذف ایتالیا خیلی خوشحال نشدم.ولی امیدوارم حالا ثابت شده باشه اگر "فردوسی پور" بخواد تو یک بازی رو اعصاب طرفدارهای یک تیم راه بره خوب این کار رو انجام میده.امشب شورش رو درآورد از بس از اسپانیا طرفداری کرد.هم تو گزارشش و هم تو حاشیه بازی.از اول هم در مورد آلمان این کار رو انجام میداد.خدا کنه بازی نیمه نهایی رو ندن به این گزارش کنه

اگه فردوسي پور بازي رو گزارش نكنه كي مي‌خواد اينكارو انجام بده؟
درسته عيبهايي داره ولي به هر حال فعلاً بهترين گزارشگر ايران هست و هيچكس هم به پاش نمي‌رسه.

amingalavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم از حذف ايتاليا خوشحال نيستم. درباره آقايان شبه گزارشگر هم بايد بگم اينها نمي دونند كه تلويزيون ارثيه پدريشون نيست كه انقدر علائق مزخرفشون رو به رخ بينندگان تلويزيوني بكشند.
همين گزارشگرها انقدر ترسو هستند كه هنوز يكيشون نگفته قرمزن يا آبي ولي در مسابقات اروپايي وجهاني عين يك بلبل ترسو از تيم مورد علاقشون طرفداري و از تيم مقابلشون هر چقدر ميخوان بد ميگن.

در هر صورت فردوسي‌پور از بقيه شون صريح تر هست و حرفش رو به همه (حتي رئيس سازمان تربيت بدني!!!) مي‌زنه!!!
ولي بقيه چه كار مي‌كنن؟؟؟؟
حداكثرش اينه كه فردوسي پور بين بد و بدتر، گزينه‌ي بدي هست ولي خوب بقيه افتضاح هستن!!!!

Last edited:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
براي اينكه كاسياس بخواد پنالتي بگيره اول بايد يك بازيكن بي تمركز و بد به توپ ضربه بزنه . دوست عزيز هنگام پنالتي زدن در تيم آلمان چنين بازيكني را كه عدم تمركز و بدون اعتماد به نفس باشد به ندرت پيدا مي كنيد .
نتيجه : هر بازي كه به پنالتي بكشه تضميني براي برد آلمان است.

جدا این نظرت راجب کاسیاس باعث شد من نظرم راجب بهت عوض بشه ....

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
من که منکر قدرت کاسیاس در پنالتی گیری نیستم، ولی فکر میکنم حرف این دوست مون درست هست. همیشه یک پنالتی زن قهار مقابل یک پنالتی گیر قهار بهتر عمل میکنه. چون نقاطی در چارچوب دروازه هست که حتی بهترین دروازه بان ها هم نمیتونن موقع پنالتی بهش برسن. مهم اینه کسی که میخواد بزنه اولا روحیه و تمرکز داشته باشه دوما قدرت هدف گیری اش خوب باشه. مثل کامورانزی دیشب که واقعا از پنالتی ای که زد خوشم اومد. کاملا میدونست داره ضربه اش رو به کجا میزنه. چهره اش هم کاملا نشون میداد استرس نداره. کاسیاس هم طبق معمول سه پنالتی دیگه به سمت توپ شیرجه رفت ولی طبیعتا نمیتونست ضربه ای که با اون قدرت و دقت به اون زاویه زده شده بود رو بگیره.

نهایتا اینکه همیشه کار پنالتی زن از کار پنالتی گیر سخت تر بوده. غیر قابل انکاره این. هیچوقت ندیدم دروازه بانی رو به خاطر اینکه نتونسته پنالتی مهار کنه سرزنش کنن ولی کافیه یک بازیکن پنالتی از دست بده. تا سال ها راجع بهش صحبت میشه (مثل روبرتو باجیو در فینال 94). برای همینه اگه بوفون در پنالتی گیری به خوبی کاسیاس نیست چیزی از ارزش هاش به عنوان کاندید جدی بهترین دروازه بان دنیا کم نمیشه. یا اینکه برعکس چون ریکاردوی پرتغال یکی از بهترین پنالتی گیر های دنیاست دلیل نمیشه دروازه بان خوبی باشه و ... .

منتظر نظرت هستم.

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
بله بنده به عنوان کسی که سابقه دروازه بانی داره تایید می کنم معمولا شانس کسی که ضربه می زنه خیلی بیشتره ولی باور کنید دروازبانی که پنالتی نمی گیره خودش خودش رو سرزنش می کنه و ممکنه با نگرفتن پنالتیش تیمش ببازه که اینم کمتر از حرف و حدیث مردم در مورد کسی که پنالتی رو خراب کرد نیست هر چند اون یکی کمی بیشتره بدیش

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123

دوست عزيز . به هر حال هر كسي نظري داره . اين هم نظر من بود . اما در جاي ديگه اي هم گفته بودم من 26 ساله طرفدار تيم ملي آلمان هستم .از جام جهاني 82 بازيهايي كه آلمان در پنالتي به موفقيت رسيدند خاطرمه .
بازي آلمان فرانسه 1982 (تنها باري كه يادمه يك آلماني در ضيافت پنالتي ها پنالتي از دست داد همين بازي بود اولي اشتليكه در مقابل ژان لوك اتوري گلر آنزمان فرانسه . ولي شوماخر 2 پنالتي فرانسويها رو گرفت تا آلمان به فينال برسه .)
در سال 1986 در مقابل ميزبان مسابقات يعني مكزيك و در جلوي نزديك به 100 هزار هوادار و در هواي گرم نيمروز مكزيكو سيتي اين تيم در ضربات پنالتي در مرحله يكچهارم نهايي موفق به شكست اين تيم شد و به نيمه نهايي رفت .
در سال 1990 در مقابل بهترين تيم تاريخ انگليس در سالهاي اخير به زعم من : در نيمه نهايي با تيمي نزديك به تيم دوم آلمان در ضربات پنالتي پيروز و به مصاف آرژانتين رفت . حتما پنالتي فينال را كه در حساسترين زمان آندرياس بره مه به كنج دروازه گوي گوچه آ دروازه بان پنالتي گير آرژانتين زد به ياد داريد.
در سال 2006 در مقابل آرژانتين در پيكار يك چهارم نهايي باز هم آلمان در ضربات پنالتي پيروز شد .
آيا همه موارد بالا براي اثبات ادعاي پست قبلي من كافي نيست؟
پ.ن: راستي اين هم جمله اي جالب از گري لينه كر فوروارد معروف تيم ملي انگلستان با اين مضمون يا نزديك به اين : فوتبال بازي است كه دو تيم 90 دقيقه در آن مي دوند و در نهايت آلمان در ضربات پنالتي پيروز مي شود.

موفق باشيد

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
در هر صورت فردوسي‌پور از بقيه شون صريح تر هست و حرفش رو به همه (حتي رئيس سازمان تربيت بدني!!!) مي‌زنه!!!
ولي بقيه چه كار مي‌كنن؟؟؟؟
حداكثرش اينه كه فردوسي پور بين بد و بدتر، گزينه‌ي بدي هست ولي خوب بقيه افتضاح هستن!!!!

بله من هم خودم تنها بازيهايي رو از تلويزيون ايران ديدم كه گزارشش از عادل يا مزدك بود . ولي خوب بودن يك گزارش و گزارشگر دليلي بر اين نيست كه علائق فردي به تيمهاي مورد علاقشون رو به فرق ساير هواداران تيمهاي مقابل بكوبند. شاد باشيد

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
EURO 2008: ROSETTI TO REF FINAL

6/23/2008

MILAN - Italian referee Roberto Rosetti will referee the final of Euro 2008. Rosetti will be assisted by Italian linesmen Alessandro Griselli and Paolo Calcagno, while the fourth man will be the Swede Peter Froejdfeldt. The Swiss Massimo Busacca will ref the Germany-Turkey semifinal, while the Belgian Frank De Bleeckere will guide Spain-Russia.

link

star_nick

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
0
راستش خواهر من طرفدار سرسخت کاسياسه طوری که به بانو کاسياس معروفه!کاسياس قبل از اين بازيها تو نظرسنجی يوفا بهترين دروازبان شد وبعدش بوفون و ديشب هم اين مساله ثابت شد درسته که بازيکنای ايتاليا شوت کردن بلد نبودن ولی کاسياسم عالی کار کرد و همه توپا رو تشخيص داد و قبلاً هم ثابت کرده که پنالتی گير خوبيه!

به نظر من تو ايران بهترين گزارشگر فردوسی پوره ديشب هم آنچنان اشاره نکرد که طرفدار اسپانياست ولی خيابانی کلّی چرت و پرت ميگه و ضمناً با کاسياسم مشکل داره!مزدک هم خوبه ولی تموم عالم ميدونن که طرفدار اسپانياست
منو بگو که تو فينال{انشالّله}هم طرفدار اسپانيام هم آلمان،مخصوصاً کاپيتاناشون!!!!

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
طالبلوی اسپانیاست دیگه:دی

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
چرا لوکا تونی یک گل زد :p کاری ندارم روی کاغذ گل محسوب اش نکردن، ولی از نظر فنی کاملا گل سالمی بود! نمیتونی بگی مهاجم ایتالیا اصلا گل نزده! البته قبول دارم حرفت رو که نمایش خط حمله ایتالیا اصلا در سطح این تیم نبود، ولی صادقانه فکر میکنم دونادونی درست از مهاجم هاش بازی نگرفت... یعنی پتانسیل بالاتری داشت.
خوب اگه اونطوری باشه که کل نتایج تاریخ فوتبال رو باید زیرورو کنیم و همه گلهای آفساید رو حساب کنیم :rolleyes: فکر کنم اشتباه داوری هم یک قسمت از فوتباله. ضمنا تونی یک گل سالم زد که آفساید گرفتن ولی در عوض بیشتر از 7 - 8 موقعیت خیلی خوب گل رو به هدر داد که می‌تونست گل کنه.
حالا اگه تونی رو به خاطر بازیهای باشگاهیش از جمع مهاجمان ایتالیا کنار بزاریم بقیه بازیکنهای خط حمله ایتالیا در حد این تیم نیستن و اگه ایتالیا برای جام جهانی هم بخواد روی همین ها حساب باز کنه فکر نکنم به جایی برسه. دیناتاله، کاسانو و دلپیرو دیگه به درد ایتالیا نمی‌خورن گزینه‌های بهتری باید براش پیدا بشه مثلا همین ماریو بلوتللی اینتر که 18 سال بیشتر نداره ;)

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
EURO 2008: ROSETTI TO REF FINAL

6/23/2008

MILAN - Italian referee Roberto Rosetti will referee the final of Euro 2008. Rosetti will be assisted by Italian linesmen Alessandro Griselli and Paolo Calcagno, while the fourth man will be the Swede Peter Froejdfeldt. The Swiss Massimo Busacca will ref the Germany-Turkey semifinal, while the Belgian Frank De Bleeckere will guide Spain-Russia.

link

20080623161936stars-croatia.jpg

دونادونی هم به سرنوشت دومنک دچار شد ...

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
20080623161936stars-croatia.jpg

دونادونی هم به سرنوشت دومنک دچار شد ...

اين عكسي كه شما گذاشتيد منو به ياد بازي آخر ميلان در اين فصل انداخت ( اگر اشتباه نكنم) در اون بازي هم بعد از اينكه ميلان كلي تلاش كرد تا به عنوان تيم چهارم ايتاليا به جام قهرمانان سال بعد راه پيدا كنه و بواسطه پيروزي فيورنتينا در بازي همزمان موفق نشد روزتي بازيكنان ميلان رو در آغوش گرفت و بهشون دلداري داد . من شاخ در آورده بودم گفتم اگر اينكار رو يك داور ايراني انجام بده بايد از كشور فرار كنه . واقعا آدم لذت ميبره از شعور بازيكنان و دست اندركاران حرفه اي فوتبال جهان

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
گفت‌وگوي "يوفا" با آرشاوين: كار خارق‌العاده‌اي نمي‌كنم !

00018b1a10dr.jpg

"آندري آرشاوين" كه اين روزها به موضوع اول محافل فوتبال در جهان تبديل شده است و در جام ملت‌هاي اروپا خوش مي‌درخشد، از پتانسيل بالاي خود در يورو 2008 سخن گفت.

آرشاوين مهاجم 27 ساله تيم ملي فوتبال روسيه كه پيش از آغاز يورو باشگاه‌هايي همچون اورتون و نيوكاسل يونايتد به دنبال وي بودند، حالا بايد به پيشنهادهاي تيم‌هايي همچون آرسنال، ميلان، چلسي و حتي بارسلونا بيانديشد. البته خود او در اظهارنظر اخيرش از علاقه‌اش به حضور در بارسلونا سخن گفته است.

آرشاوين در گفت‌وگو با Uefa.com گفت: «بازي‌هايي به مراتب بهتر انجام داده‌ام اما مهمترين چيز تنها پيروزي تيم است.»

وي ادامه داد: «هيچ كار خارق‌العاده اي نمي‌كنم، برخي مواقع گل مي‌زنم و برخي اوقات هم پاس گل مي‌دهم. وقتي در رقابت‌هايي همچون جام ملت‌هاي اروپا و يا جام جهاني مقابل ديدگان هزاران نفر بازي مي‌كنيد، عكس العمل‌هاي بزرگتري وجود دارد.»

آرشاوين به همراه تيم ملي فوتبال روسيه بايد پنج‌شنبه شب در مرحله نيمه پاياني يورو 2008 برابر اسپانيا به ميدان برود.

به نقل از ایسنا

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
اسپانيا در برابر روسيه زرد مي‌پوشد
مرگ "موليره" و خرافات زردپوشي اسپانيايي‌ها!

علي‌رغم اينكه رنگ زرد در اسپانيا رنگ بدشانسي محسوب مي‌شود، اما تيم ملي اين كشور در بازي پنج‌شنبه شب برابر روسيه در مرحله نيمه پاياني جام ملت‌هاي اروپا (يورو 2008) از لباس دوم خود كه به رنگ زرد است، استفاده خواهند كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم ملي اسپانيا در بازي برابر روسيه رسما به عنوان تيم مهمان حساب مي‌شود، چون لباس اول دو تيم به رنگ قرمز است و تيم ملي اسپانيا بايد از لباس دوم خود استفاده كند.

در كشور اسپانيا كه خرافه‌پرستي موج مي‌زند، رنگ زرد، رنگ خوش‌يمني نيست.

ماركوس سنا، هافبك تيم ملي فوتبال اسپانيا و باشگاه ويارئال كه در باشگاه خود همواره پيراهن زرد رنگ را به تن داشته است در اين باره گفت: «تا آنجايي‌كه من مي‌دانم زرد، رنگ خوبي است من در باشگاه خود همواره زردپوش بوده‌ام.»

ژاوي ديگر هافبك تيم ملي اسپانيا هم درباره اين تغيير رنگ، گفت: «اگر به درستي به خاطر داشته باشم، وقتي در ديدار دوستانه ماه فوريه برابر فرانسه پيروز شديم، زردپوش بوديم. بنابراين اميدوارم اين بار هم بخت به ما رو كند.»

لوئيس آراگونس وسواس خاصي نسبت به رنگ زرد دارد. وي زماني كه سرمربي اتلتيكومادريد بود، نمي‌توانست لباس دوم اين تيم را كه زرد رنگ بود، ‌تحمل كند و حتي زماني هم كه در جام جهاني 2006 آلمان تيم ملي اسپانيا در شهر دورتموند اين كشور با استقبال گل‌هاي زردرنگ مواجه شد، از دريافت اين گل‌ها امتناع ورزيد.

اين عقيده خرافه‌گرا نسبت به رنگ زرد در كشور اسپانيا از سال 1673 شكل گرفت، گفته مي‌شود در آن زمان موليره نمايشنامه نويس مشهور فرانسوي پيش از دچار شدن به سردرد شديد در هنگام اجراي يكي از نمايش‌هاي خود لباس زردرنگ به تن داشته است. وي پس از اجراي نمايش در منزل خود درگذشت.

بالا