موافقم....بازيکن روسيه کارت زرد گرفته اون پايين نوشته از بازی بعد محرومه بعد داره چرتو پرت میگه اون وسط..اصلاً حواسش به بازی نيست..این خیابانی هم که مثل همیشه رو اعصاب بود !!!!!!!!!!!!! 120 دقیقه چرت و پرت خالص گفت .........
این خیابانی هم که مثل همیشه رو اعصاب بود !!!!!!!!!!!!! 120 دقیقه چرت و پرت خالص گفت ..........
با سلام خدمت دوستان
واقعا بايد به تيم ملي روسيه آفرين گفت . فوق العاده بودند . يادمه بعد از حذف انگلستان در مقدماتي يورو فكر كنم بحثي با مونارك عزيز داشتم و به شدت از بالا آمدن روسيه ناراحت بودم . ولي امروز چنين حسي ندارم و خوشحالم تيمي با اين طراوت و شيو ه بازي رو مي بينم . به هر حال حتي اگر روسيه در بازي بعديش ببازه باز هم چيزي از شايستگيهاي اين تيم خصوصا مربي بزرگش كم نخواهد شد.
پ.ن: خيلي دوست دارم فينال آلمان روسيه بشه
همه چيز داره واسهي قهرماني آلمان مهيا ميشه!!!
پ.ن: خيلي دوست دارم فينال آلمان روسيه بشه
به قول یه بابایی: هلند، قهرمان مراحل گروهیبه نظره من دیشب هیچ شگفتی رخ نداد!. هلند همیشه خوب بوده، بعد به مرحله مهمی که میرسه حذف میشه. روسیه هم دیشب خوب بازی کرد انصافا.
هیچکس منکر استعداد عجیب گاس هیدینک در متحول کردن تیم های درجه دو به پایین نیست، ولی انصافا روسیه خصوصا در خط حمله بازیکن هایی خوبی داره. همین آرشاوین رو باهات شرط میبندم فصل جدید دریک تیم مطرح تر بازی خواهد کرد!الته این نکته رو فراموش نکنید که این گاس هیدینک بود که هلند و حذف کرد نه روسیه ...
البته كسي قدرت گاس رو انكار نميكنه ولي به نظر من ديشب روسيه بر انديشه هاي گاس هم چربيد .الته این نکته رو فراموش نکنید که این گاس هیدینک بود که هلند و حذف کرد نه روسیه ...
منم فکر می کنم اسپانیا و آلمان میان فینال ... ( البته قبلش هم اینو می گفتم ) و اونجا اسپانیا به تجربه حرفه ای آلمان می بازه
موافقم !
اگر بشه که جالب هست ! ولی تا همین جاش هم زیادی اومده بالا !