• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام ملتهای اروپا 2008

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
نکته ی جالب که نمیدون بهش اشاره شد یا نه، تمام تیم هایی که در گروه شون اول شدن در این مرحله اوت شدن! کرواسی. پرتغال. هلند. ببینیم اسپانیا چکار میکنه...

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
بابا گاس هیدینگ
ohmy.gif
بابا مربی
ohmy.gif

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
روسيه سزاوارنه رفت به مرحله بعد....خاک بر سره فانباستن که از روبن استفاده نکرد....
حالم از اين مربيهايی که چسی ميان و میخوان بگن من بدون بازيکنای خوب تيمو میتونم ببرم بالا بهم میخوره....بيشعور مثل جام جهانی 2006 که بازی با پرتغال از نيستروی استفاده نکرد و ضربه خورد اينجام از يه بازيکن اماده مثل روبن باز هم استفاده نکرد.
بولهروز وقتی امد بيرون سمته راست دفاع هلند فلج شد.

این خیابانی هم که مثل همیشه رو اعصاب بود !!!!!!!!!!!!! 120 دقیقه چرت و پرت خالص گفت .........
موافقم....بازيکن روسيه کارت زرد گرفته اون پايين نوشته از بازی بعد محرومه بعد داره چرتو پرت میگه اون وسط..اصلاً حواسش به بازی نيست..

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
چی شد پس ؟!
همه معادلات که به هم ریخت ! :292:
مگه قرار نبود هلند قهرمان بشه ؟! انصافا بازی های خیلی خوبی هم کرد ! این بازیش واقعا فاجعه بود! هر چی میزد به در بسته میخورد ! یه مقدار هم بد شناسی .. دوست داشتم هلند بازی رو میبرد چون هم از روسیه بیشتر دوستش داشتم (!) هم در ادامه بازی ها حساس تر میشد !

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
چه می کنه این گاس هیدینگ !!
4fvfcja.gif

amingalavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همه چيز داره واسه‌ي قهرماني آلمان مهيا ميشه!!!

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
باخت هلند خیلی حال گیری بود:(
روسیه خیلی عالی بازی کرد برد واقعا برد حقش بود...

amingalavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این خیابانی هم که مثل همیشه رو اعصاب بود !!!!!!!!!!!!! 120 دقیقه چرت و پرت خالص گفت ..........

كاملاً موافقم...
يعني تو كل ايران با اين همه استعداد، هوش و ذكاوت (!) دو سه تا گزارشگر و مجري مثل فردوسي‌پور پيدا نميشه كه ديگه گزارشهاي خياباني، يوسفي و عليفرد رو فقط واسه تيم ملي بذارند! كه از نون شب نيفتند.............
كلاً از جاوداني بهتر هم نيست و اصلاً به دنيا نيومده! كه اين اعجوبه رو به عنوان مجري ميذارند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

satlamerd

Registered User
لایک‌ها
0
نوستر اداموس

--------------------------------------------------------------------------------

نوستر اداموس گفته بوده که اسپانیا در جام جهانی 2006 قهرمان میشه....به این مضمونئ که سربازانی از سرزمین پیرنه به مرکز اروپا می روند و المان را شکست می دهند. به احتمال زیاد بر طبق این گفته اسپانیا قهرمان میشه و ایطالی رو میزنه که این یه حادثه شوم برای همه ماها تیفوسی های ایطالیاییست

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
به نظره من دیشب هیچ شگفتی رخ نداد!. هلند همیشه خوب بوده، بعد به مرحله مهمی که میرسه حذف میشه. روسیه هم دیشب خوب بازی کرد انصافا.​

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلام خدمت دوستان
واقعا بايد به تيم ملي روسيه آفرين گفت . فوق العاده بودند . يادمه بعد از حذف انگلستان در مقدماتي يورو فكر كنم بحثي با مونارك عزيز داشتم و به شدت از بالا آمدن روسيه ناراحت بودم . ولي امروز چنين حسي ندارم و خوشحالم تيمي با اين طراوت و شيو ه بازي رو مي بينم . به هر حال حتي اگر روسيه در بازي بعديش ببازه باز هم چيزي از شايستگيهاي اين تيم خصوصا مربي بزرگش كم نخواهد شد.
پ.ن: خيلي دوست دارم فينال آلمان روسيه بشه :p

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
منم فکر می کنم اسپانیا و آلمان میان فینال ... ( البته قبلش هم اینو می گفتم :D ) و اونجا اسپانیا به تجربه حرفه ای آلمان می بازه

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
با سلام خدمت دوستان
واقعا بايد به تيم ملي روسيه آفرين گفت . فوق العاده بودند . يادمه بعد از حذف انگلستان در مقدماتي يورو فكر كنم بحثي با مونارك عزيز داشتم و به شدت از بالا آمدن روسيه ناراحت بودم . ولي امروز چنين حسي ندارم و خوشحالم تيمي با اين طراوت و شيو ه بازي رو مي بينم . به هر حال حتي اگر روسيه در بازي بعديش ببازه باز هم چيزي از شايستگيهاي اين تيم خصوصا مربي بزرگش كم نخواهد شد.
پ.ن: خيلي دوست دارم فينال آلمان روسيه بشه :p

الته این نکته رو فراموش نکنید که این گاس هیدینک بود که هلند و حذف کرد نه روسیه ...

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
به نظره من دیشب هیچ شگفتی رخ نداد!. هلند همیشه خوب بوده، بعد به مرحله مهمی که میرسه حذف میشه. روسیه هم دیشب خوب بازی کرد انصافا.​
به قول یه بابایی: هلند، قهرمان مراحل گروهی
sleep.gif

الته این نکته رو فراموش نکنید که این گاس هیدینک بود که هلند و حذف کرد نه روسیه ...
هیچکس منکر استعداد عجیب گاس هیدینک در متحول کردن تیم های درجه دو به پایین نیست، ولی انصافا روسیه خصوصا در خط حمله بازیکن هایی خوبی داره. همین آرشاوین رو باهات شرط میبندم فصل جدید دریک تیم مطرح تر بازی خواهد کرد!

به هر حال:

+اسپانیا سه بار قبلا در روز 22 ژوئن در مرحله ی یک چهارم نهایی جام ملت های اروپا حذف شده. بازی امروز هم 22 ژوئن هست / مرحله یک چهارم نهایی!!
+ 88 سال هم هست که ایتالیا رو در بازی های رسمی شکست نداده!
+ تا حالا سه تیم صدرنشین مراحل گروهی از دور رقابت ها حذف شدن! اسپانیا هم صدر نشین بود.

... :f34r:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
البته كسي قدرت گاس رو انكار نميكنه ولي به نظر من ديشب روسيه بر انديشه هاي گاس هم چربيد .

منم فکر می کنم اسپانیا و آلمان میان فینال ... ( البته قبلش هم اینو می گفتم :D ) و اونجا اسپانیا به تجربه حرفه ای آلمان می بازه

بعيد ميدونم اسپانيا يك پاي فينال باشه

موافقم !
63izs7n.gif

اگر بشه که جالب هست ! ولی تا همین جاش هم زیادی اومده بالا ! :p

هنوز هم جا داره بياد بالا . كسي دانمارك 1992 رو يادش هست ؟

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
همونطور که قبلا هم گفته بودم که این هلند به هیچ جا نمی‌رسه و نمي‌تونه قهرمان بشه دیروز این مسئله ثابت شد. دلیلش هم به نظر من کاملا مشخصه اون بلایی رو که هلند سر ایتالیا و فرانسه آورد اینجا روسیه و البته گاس هیدینگ نذاشت که تکرار کنه. کلا هلند چیزی جدیدی برای رو کردن توی این بازی نداشت و همه تاکتیک ها و حرفهاش رو بازیهای قبلی گفته بود برای همین هم گاس هیدینگ دست هلندیها رو خیلی زود خوند و جوری بازی کرد که حتی اگه بازی 200 دقیقه بود بازی هلند کاری نمی‌تونست بکنه.

بازم می‌گم اون بلایی که سر ایتالیا و فرانسه در بازیهای اول اومد از خوش شانسی هلند بود نه بازی خیلی خوبشون!!!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
^^

خب به نظرم هلند در هر 3 بازی مرحله گروهی شایسته ی برد بود ولی نه با اون نتایج اغراق آمیز! من فکر میکنم 2 چیز عامل سقوط هلند شد: غرور کاذب / استراحت دادن به بازیکن های اصلی در بازی با رومانی. در واقع با این دومی momentum شون رو از دست دادن.

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
خب تا حالا که تیم هایی که رو کاغذ بخت کمتری داشتن برنده شدن امیدوارم برای ایتالیا هم همین اتفاق بیفته

star_nick

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
0
فکر کنين ترکيه جام ملتهای اروپا رو ببره!!!!!!!!!!!!نهايت شگفتی اين جامه!
البته من بعيد نميدونم که ايتاليا جامو ببره اگه اشتباه نکنم اونا جام جهانی 2006 رو هم خوب شروع نکردن ولی قهرمان شدند تنها تيمی که به نظر من لياقت بردن جامو داره يا اسپانياست يا آلمان که من بيشتر به برد آلمان تمايل دارم

بالا