• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام ملتهای اروپا 2008

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
اگه هلند همین طوری بازی می‌کرد و می‌برد همتون می‌اومدید و تحسین می‌کردید که چه تیمی داره این هلند ولی حالا که ترکیه با اون روحیه خیلی خوبش تونست بازی رو ببره می‌آید می‌گید که شانس آورده... یکم منطقی باشید تورو خدا... توی کل دنیا چندتا تیم وجود داره که دقیقه 118 گل بخوره و بازم ناامید نشه و با روحیه بازی کنه.

با این ترکیه‌ای که من دیدم بعید نیست آلمان هم جلوش کم بیاره. به این می‌گم غیرت ترک ;-)

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
روحیه ی جنگندگی ترکیه واقعا قابل تقدیره. چه مقابل سوئیس، چه مقابل چک و چه مقابل کرواسی تا لحظه ی آخر تسلیم نشدن. ولی منصفانه ست اگه بگیم شانس کمی بیش از اندازه با ترک ها یار بوده و با رقیب ترک ها دشمن! نهایتا تنها توضیح منطقی ای که میشه داد اینه که luck favors the brave !! و ترک ها واقعا شجاع نشون دادن. هر چند این شجاعت و تمام بخت و اقبال دنیا براشون جلوی آلمان کافی نخواهد بود.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
buffoncasillas460.jpg

ایتالیا - اسپانیا همونقدر جذابه که بوفون - کاسیاس!

شخصا بوفون رو مثل اکثر فوتبال دوست ها دروازه بان بزرگتری میدونم. نه به خاطر اینکه ایتالیایی ئه. دلیل اش ساده ست: هر دروازه بانی بلاخره اشتباه میکنه. ولی فرق بوفون و کاسیاس اینه که بوفون ممکنه در یک بازی یک بار اشتباه کنه، ولی قبل و بعد از اون اشتباه بازی خوبی به نمایش میذاره، یعنی روحیه اش رو هیچوقت از دست نمیده، ولی کاسیاس یا اشتباه نمیکنه یا وقتی اشتباه میکنه، بیشتر از یک بار در طول یک بازی اینکار رو میکنه. در سال های اخیر چندین بار دیدم کاسیاس روحیه اش رو در یک بازی از دست بده و پیاپی اشتباه کنه.

تفاوت دو دروازه بان به نظرم فقط از بعد روحی قابل بررسی ئه وگرنه از لحاظ فنی هر دو بی نقص هستن... فقط به نظرم کاسیاس پنالتی گیر بهتری ئه.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
اگه هلند همین طوری بازی می‌کرد و می‌برد همتون می‌اومدید و تحسین می‌کردید که چه تیمی داره این هلند ولی حالا که ترکیه با اون روحیه خیلی خوبش تونست بازی رو ببره می‌آید می‌گید که شانس آورده... یکم منطقی باشید تورو خدا... توی کل دنیا چندتا تیم وجود داره که دقیقه 118 گل بخوره و بازم ناامید نشه و با روحیه بازی کنه.

با این ترکیه‌ای که من دیدم بعید نیست آلمان هم جلوش کم بیاره. به این می‌گم غیرت ترک ;-)

افراط و تفریط درست نیست!

ضمن اینکه نمیشه به هیچ وجه منکر روحیه جنگندگی ترکها شد!
نمیشه به هیچ وجه منکر خوش شانسی اونها هم شد!

اشاره به توپی که از دست بهترین دروازبان دنیا لیز خورد و افتاد زمین و ....

هلند هم اگر اینجوری ببره همین رو میگم!

اما سوال اینه: آیا هلند اینجوری برده؟! یا کلآ تو این جام چه تیمی اینجوری برده؟!

شانس در کنار اراده قوی تیمی ترکیه رو یکی از 4 تیم کرده! اما همیشه همین فاکتور ها کافی نیست!

شاید عاقبت این جام خلافش رو به من ثابت کنه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
الان حتی ترکیه هم شانس داره

بازی ها حذفی هستند یک اشتباه یعنی حذف مثل اشتباهی که کرواسی جلو ترکیه انجام داد

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
واقعا روسیه داره شاهکار میکنه در این جام. باورم نمیشه اینجوری هلند رو داغون کردن. انقدر برتری شون آشکار بود که نمیشه حتی کمی از هلند دفاع کرد و گفت این حق هلند بود بره بالا. واقعا روسیه بهتر بود. بدون شک. به شدت برای هلند و بازیکن هاش سوخت دلم. ولی اتفاق عجیبی نیافتاده. هلند متاسفانه بعد از اسپانیا، معروفه به این خصوصیت که در جام های بزرگ اینطور میشه.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
این هلند چرا اینجوری بود ؟! از نیمه دوم کم آورده بود . تاریخ رو چند باره تکرار کرد . چقدر اشنایدر بد بود
چرا نیستلروی فقط داشت راه می رفت توی زمین ؟! خط دفاعیش چرا اینقدر منفعل بود ؟! وندرسار چرا
اینقدر ضعیف کار کرد ؟!

اینجاست که پای شخصیت تیمی میاد وسط . هلند با ستاره های درجه دو نتونست کاری بکنه . روسیه حقش بود

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب من معتقدم که روسیه میتونه برای هلند دردسر درست کنه!

روسیه عالی بازی کرد!

وجدآ میتونست با اختلاف بسیار زیاد ببره!

همونطور که من از اول جام گفتم! هلند دفاع قوی نداشت! و به خاطر اینکه به خط حمله قوی نخورده بود تونست بود تیمها رو خوب ببره!

و امروز بلاخره باخت

حالا همه تیمها محک جدی خوردن! به جز اسپانیا!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
روسیه عالی بازی کرد!

وجدآ میتونست با اختلاف بسیار زیاد ببره!

همونطور که من از اول جام گفتم! هلند دفاع قوی نداشت! و به خاطر اینکه به خط حمله قوی نخورده بود تونست بود تیمها رو خوب ببره!

و امروز بلاخره باخت

حالا همه تیمها محک جدی خوردن! به جز اسپانیا!
امیدوارم اسپانیا هم طبق سنتی که داره (خفگی در جام های بزرگ!) فردا به ایتالیا ببازه. البته بین هلند و روسیه من روسیه رو به عنوان حریف ایتالیا ترجیح میدم. اسپانیا واقعا باید از روسیه بترسه! انتقام سختی در راهه اگه برن بالا...

آنچلوتی امروز شخصا این بازی رو از نزدیک دید. گفته میشه برای دیدن آرشاوین رفته بوده!

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
هر چقدر روسیه قشنگ بازی کرد این هلند گند زد ........... راه میرفتن ........... اصلا انگیزه ای برای بازی نداشتن ....

این فانباستن هم گند زد با این تعویضاش !!!!!!!!! کل تاکتیک هلند تو نیمه دوم شده بود شوتای مزخرف اشنایدر !!!!!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
چرا روبن رو بازی نداد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :hmm:

ون پرسی هم تعطیل بود! و اون بچه هه ! ( آفالاین ) به درد این بازی مهم میخورد ؟؟؟؟!

خلاصه روسیه 3 تا زد 4 تا هم نزد !! یک پنالتیش هم سوخت ! :blink:

این برد حقش بود ... نوش جونش :)

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
این خیابانی هم که مثل همیشه رو اعصاب بود !!!!!!!!!!!!! 120 دقیقه چرت و پرت خالص گفت ..........

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
آنچلوتی امروز شخصا این بازی رو از نزدیک دید. گفته میشه برای دیدن آرشاوین رفته بوده!

اگر به خاطر این رفته بوده! احتمالآ یک دل نه صد دل عاشقش شده!!!
11633.gif

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
چرا روبن رو بازی نداد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :hmm:

ون پرسی هم تعطیل بود! و اون بچه هه ! ( آفالاین ) به درد این بازی مهم میخورد ؟؟؟؟!

روبن واقعا بد شناسه یکی از بهترین گوشهای فوتباله ولی همیشه نسبت بهش بی مهری شده
توی رئال یه جور توی هلند و چلسی هم یه جور .
اون پسره من فکر کردم 10 - 12 سالشه . الان به احتمال زیاد ونگر داره واسش نقشه میکشه ولی مهم اینه که
هلند حقش نیود یکی میگفت اینا مریض هستن .

این گاس هیدینک واقعا یه جادوگره . هر جا رفته متحول کرده

k1prime

Guest
لایک‌ها
1
اين روسيه لعنتي اينطوريه ديگه... فکر مي‌کردم اين بلا سر هلند بياد. تو جام يوفا هم تو نيمه‌نهايي تيم سن پترزبورگ همينطوري بايرن مونيخ رو برد و بيشتر بازيکنان روسيه از همون تيم ميان. از اين فوروارد لعنتيشون (آرشاوين) خيلي بدم مياد. حالا جالبه اگه هفته ديگه هلند و روسيه بازي کنند هلند راحت 3-0 مي‌بره ها...!‌ ولي دفعه اولي که باهاشون بازي مي‌کني اينطوري مي‌شه. اگر آلمان به جاي هلند با روسيه بازي مي کرد احتمالا راحت مي‌برد چون بدنه بايرن مونيخي تيم ملي آلمان ياد گرفته چطوري بايد با اونها بازي کنه.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
این خیابانی هم که مثل همیشه رو اعصاب بود !!!!!!!!!!!!! 120 دقیقه چرت و پرت خالص گفت ..........

امشب یه سوتی هم داد :

بله . همونطور که می دونیدزمین های فوتبال اتریش - سوئیس بسیار مجهز و مدرن و زیبا هستن درست مثل زمین های فوتبال در ایتالیا !!!!!!!!!!!!!!!!! و انگلیس .

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374

dash2.gif

وقتی بازی رو گزارش میکنه به دلایل امنیتی من جدا از خانواده بازی رو نگاه میکنم!
swear1.gif

این گاس هیدینک واقعا یه جادوگره . هر جا رفته متحول کرده

واقعآ کارش عالی هست

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
آره مخصوصا" وقتی میخواد لفظ قلم صحبت کنه چرت و پرت میگه :| با اون تشبیه های مضخرفش!

ماشین گل زنی و .... واقعا" داشت چرت و پرت میگفت:| حیف که دسترسی به شبکه ماهواره نداشتم واسه دیدن این بازی

dina_b

Registered User
لایک‌ها
7
این جام واقعا که تا به اینجا شده جام شگفتی ها ، اصلا نمیشه حدس زد کی قراره تو فینال باشه ،

راستی فکر می کنید کار داور بازی چطور بود ؟ چه در زمان پس گرفتن کارت زرد و چه پنالتی که آیا واقعا پنالتی بود یا نه ؟ و همین طور توپی که بازیکن روسیه با دست کنترل کرد و داور راحت از کنارش گذشت ،
به طور کلی از داوریهای امسال خیلی خوشم نیومده ، البته این یک نظر کاملا شخصیه

راستی می خواستم برای طرفداران هلند ابراز تاسف کنم ، امیدوارم تمامی تیم ها در جام جهانی 2010 جبران کنن و بهتر بازی کنن ، این جام که منو کلا کلافه کرده :wacko::blink:در مورد ایتالیا هم کاملا نگرانم :(
در هر حال جذابیت فوتبال به همین لحظات عجیب و غریبشه :f34r:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی رو ZDF پخش کرد. بازی زیبایی بود. روسیه واقعا منطقی بازی کرد.

اینجا بود که فرق بین مربی باتجربه و بی تجربه مشخص میشه. معلوم شد که اون نتایج گاس هیدینک با کره و استرالیا هم شانسی نبوده.

واقعا این تیم رو متحول کرده. اون طرف هم ادوکات تیم زنیت رو قهرمان کرد. این روسیه ای که من دیدم بعید نیست تا فینال هم بره.

========================================
الان من شانس المان رو برای قهرمانی بیشتر از بقیه تیمها میدونم.

بالا