بازی خیلی جذابی بود المانیا واقعا حقشون بود برد
این بالاکم که دیگه خیلی جذابتر بود
خیلی قشنگ بود من که لذت بردم
این بالاکم که دیگه خیلی جذابتر بود
خیلی قشنگ بود من که لذت بردم
من خودمم قبول دارم گل بالاک خطا بود.ولی از یک طرف هم سرانجام سقوط اسکولاری پررو رو هم دیدم.کسی که برای بدست آوردن نتیجه دست به هر کاری میزد.بعد از اون حرکت فردریش روی رونالدو که داور ندید بازم پرتقالها به تلافی مثل بازی با هلند 2006 کمی شروع به بازی کثیف کردن.دیگه استوکها بود که روی پای آلمانیها تکل میرفت.
آخرها هم پوستیگا یک بار روی لمن با استوک رفت(همونجا که لمن مصدوم شد)و بعد از اون همون ثانیه های آخر یک بار روی پای دفاع آلمان که توپ رو شونصد متر دور کرده بود.
عکسی از قاتل پرتقال(با یک گل و2پاس گل)
چقدر این بازیکن جلفه . ضمن اینکه کاپیتان دوم بودنش هم خیلی عجیب بود
بازیکنی که خودش اهل حاشیه ست چه جوری میتونه یه تیم رو ***** بکنه محل سواله .
آلمان ، امسال برای بار چهارم این جام رو مال خودش میکنه ! شک نکنید !
هم مورد اول تایید میشه هم دوم !!!
چون خود مربی کلا توی حاشیه لول میخوره !!
البته منظور ما هواداران آلمان این بود که بقیه فکر نکنن چون بردیم حالا بی جنبه و بی ظرفیت شدیم(مثل بعضی ها)و منطقی هستم.تو پست قبلی هم نوشتم که پرتقال داشت به همون بازی کثیف جلوی هلند درجام 2006 رو می آورد که خوشبختانه اینبار توسط داور تاحدودی کنترل شد.راجع به بازیکنهای تیمهای دیگه هم چیزی نگفتم چون میخواستم چند دقیقه ای فقط فکر برد خودمون باشیم.این کریس رونالدوی "بچه قرتی" خیلی ایرادها داره.تو جام جهانی بازی جلوی انگلیس که اون چشمک معروف رو به اسکولاری پس از اخراج "وین رونی"زد نشون میده که چه شخصیتی داره. الانم داره سر انتقالش به رئال دودوزه بازی درمیاره.یک روزی میاد که همین"بچه قرتی"شاید منچستر و شاید هم رئال رو اگر کنترلش نکنن با مخ بکوبه زمین.حتما" باید یک پنالتی تو فینال لیگ قهرمانان خراب میکرد و یا از یونان می باخت که حالش جا بیاد اینقدر خودنمایی نکنهبا اجازه!
به نظر من گل بالاک هيچم خطا نبود يه هل مختصر که خطا محسوب نميشه!تازه اين همه پرتغالی ها رو ما خطا کردن داور هيچکدومو نديد حالا ميشی يه نيمچه خطای کوچولو کرده هيچ عيبی نداره چون بدون اون خطا هم ما ميبرديم!!!!
درمورد کريس رونالدو هم کاملاً باهاتون موافقم{خوشحالم که بالاخره يکی پيدا شد راجع به اين جوجه تيغی با من هم عقيده باشه!}من هميشه از اين حرف مورينيو که کريس رونالدو تربيت خونوادگی نداره حمايت ميکنم!تمام حرکاتش به خاطر جلب توجهه وسط بازی همش به دوربين نگاه ميکنه....به هرحال بازيکنيه که جای ديويد بکام رو تو منچستر گرفت کسی که مثل خود بکام به حاشيه خيلی اهميت ميده فقط فرقشون اينه که بکام تا وقتی با ويکتوريا ازدواج نکرده بود مثبت بود ولی رونالدو ذاتاً مشکل داره
به هرحال خيلی خوشحال شدم که بالاکی انتقام چلسی رو هم گرفت
بازی خوبی بود!
من که مردم تا آلمان برد!
پرتغال خوب بازی کرد
اما سیستم دفاعی آلمان خیلی جالب بود!
با توجه به بلندی قد و کندی دفاع های وسط آلمان ، پرتغال رو مجبور میکردن برن از گوشه ها سانتر کنند! یا شوت از راه دور کنند
که در هر دو صورت به نفع آلمانها بود
همونطور که پیشبینی میشد اولین مدعی وقتی به خط حمله قوی خورد باخت
این اتفاق در انتظار هلند و اسپانیا هم هست
هر دوتا گلی هم که آلمان خورد اشتباه مرتساکر بود!
اولی رو سه بار اگر یه چند سانت پاش رو دراز میکرد میتونست توپ رو قطع کن! و به گل نمیکشید!
گل دوم هم به جای اینکه بلند شه رو هوا توپ رو بزنه! سرش رو دزدید!
به هر حال آلمان در نیمه نهایی -> شب پر استرس و خوبی بود
آخه وقتی داره شوت میزنه یه چشمش به اسکوربرده یه چشش به دروازه . بابا بازیکن در این سطح از این
کارها بکنه من تا حالا ندیده بودم . توی زمین هم که به انحای مختلف خودشو نشون میده . یه بار خودشو
میندازه یه بار درگیری ایجاد میکنه . یه باز تکنیک بی جا نشون میده . به هر حال بازیکن کم جنبه ایه !
منم بسی لذت بردم این پرتغال حذف شد چون اصلا از رونالدو خوشم نمی یاد.اه اه اه
من اعتقاد شدیدی رو برزیل دارم و مطمئن ام که برزیل قهرمان میشد ! البته اگه شرکت کرده بود