• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام ملتهای اروپا 2008

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
دومنک باز با نمک شده:

Domenech: I like Italy

Tuesday 17 June, 2008

France boss Raymond Domenech has eased the tension ahead of today’s mammoth clash against Italy, but will be without Patrick Vieira.

Old rivals Italy and France cross swords in a repeat of the 2006 World Cup Final, but both sides know that even a win won’t be enough if Romania beat Holland.

Domenech has become notorious for his Italian baiting, but he insists that there is no animosity.

“Tomorrow we could both end up crying – it would be the first time we have done something together,” :)lol::lol:) the outspoken tactician joked.

“I’ve always said that Italians are nice people and I like their football and their food. But you journalists can always make things seem different.”

Although Domenech won’t be listening in to Holland-Romania, he is expecting to hear if there are developments.

“We have to think about one thing at a time. We have a match to play and we don’t have a great chance of making it.

“We have to win our game, otherwise it is pointless to know about other events, but I will find out from the stands because the fans will react.

“Will this be my last match? I can’t say whether this is my final Press conference as a Coach, but this is the last question I’m answering,” Domenech concluded.

It has been confirmed that Inter midfielder Vieira will miss out and is still awaiting his first kick at Euro 2008 due to a thigh injury.

“I have managed to train,” he revealed. “But the pain is stopping me from accelerating or kicking a ball. I don’t know when I will be able to play again.”

link

ماريو گومز خيلي بازيکن بزرگيه. نصف تيمهاي بزرگ اروپا همين الان مي‌خوانش. ديشب خوندم اشتوتگارت نمي‌خواد بفروشدش مگر اينکه تيمي حاضر باشه 35 ميليون يورو بپردازه! حتي امکان اين هست که بايرن پودولسکي رو به آرسنال بفروشه تا با پولش گومز رو بخره! واقعا نمي‌دونم چرا در تيم ملي آلمان انقدر بد بازي مي‌کنه. بر عکس اون پودولسکي که در بايرن بيشتر نيمکت‌نشين بود ستاره تيم شده!

کريم بنزما هم که تو ليون عالي کار کرده بود رو فعلا تو يورو نديديم. اين دو تا بازيکنهايي بودند که همه منتظر درخشش فوق العاده‌شون بودند.
به نظرم بازیکن بزرگ بازیکنی ئه که در هر تیمی و لیگی بره خوب کار کنه و کیفیت بازی اش محدود به تیم و سیستم خاصی نباشه، و یا اینکه از لحاظ روحی کم نیاره. مثل رونالدو که همه جا بهترین بود: لیگ برزیل، هلند، ایتالیا، اسپانیا و تیم ملی برزیل. یا نیستلروی... قضاوت کردن در مورد اینکه گومز بازیکن بزرگیه کمی زوده به نظرم. واضحا نتونسته اونجور که در اشتوتگارت بازی میکنه (و تعریف اش رو شنیدم) در تیم ملی آلمان بازی کنه. یا روش بازی آلمان با روش بازی گومز جور نیست (که عیب از گومز میشه) یا اینکه از لحاظ روحی آمادگی پوشیدن شماره 9 تیمی در حد آلمان رو نداره (که باز هم عیب از خودش میشه). به هر حال...

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
به نظرم بازیکن بزرگ بازیکنی ئه که در هر تیمی و لیگی بره خوب کار کنه و کیفیت بازی اش محدود به تیم و سیستم خاصی نباشه، و یا اینکه از لحاظ روحی کم نیاره. مثل رونالدو که همه جا بهترین بود: لیگ برزیل، هلند، ایتالیا، اسپانیا و تیم ملی برزیل. یا نیستلروی... قضاوت کردن در مورد اینکه گومز بازیکن بزرگیه کمی زوده به نظرم. واضحا نتونسته اونجور که در اشتوتگارت بازی میکنه (و تعریف اش رو شنیدم) در تیم ملی آلمان بازی کنه. یا روش بازی آلمان با روش بازی گومز جور نیست (که عیب از گومز میشه) یا اینکه از لحاظ روحی آمادگی پوشیدن شماره 9 تیمی در حد آلمان رو نداره (که باز هم عیب از خودش میشه). به هر حال...

من خیلی قبول ندارم!

یعنی برای اینکه گومز بازیکن بزرگی نیست و در حد شماره 9 تیم ملی آلمان نیست (همون پیرهنی که فولر به تن میکرده)

تمام بازیکن ها بالا و پایین! دارند اما عملکردشون در یک سال مورد ارزیابی قرار میگیره!
مثلآ هانری بازیکن خیلی بزرگی هست! اما تو تیم ملی فرانسه هیچ وقت خیلی بزرگ نبوده!
تورمنت های اینجوری که در بهترین شرایط 6 تا بازی میکنی نمیتونه معیار عملکرد ضعیف یک بازیکن باشه!

باز هم مثلآ پیتر چک که یه تنه باعث حذف تیم چک رو کسی نمیتونه بگه ضعیف هست

این گومز الان در بدترین شرایط هست! و از شانس بد خورده به این بازی ها!
و از شانس بدتر اینکه تعداد بازی ها کم هست! و فرصتی برای جبران به اون شکل نیست!

یک احتمال دیگه هم هست که شانسی این یکی ، دو سال عالی بوده!
که خب نمیشه رد کرد اما نسبت به این یکی احتمال ضعیف تری هست! ;)

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
مثلآ هانری بازیکن خیلی بزرگی هست! اما تو تیم ملی فرانسه هیچ وقت خیلی بزرگ نبوده!

آقا تو رو خدا یه خورده انصاف داشته باشین . هانری بزرگترین مهاجم تمام تاریخ فرانسه ست .
بهترین گلزن تمام تاریخ فوتبال این کشوره . تا جایی که به تیم ملی مربوط بوده همیشه از اون
انتظار گل داشتیم و داریم . این اشتباهش در انتخاب بارسا بود که یه خورده وجهه ش رو از بین برده

=============

من بازی دیشب رو ندیدم . فقط گل استثنایی بالاک رو دیدم . در مورد آلمان هم تنها یه چیز رو میدونم
از 98 که من یادم میاد هیچ وقت یه بازیکن خیلی خیلی استثنایی توی یه جام نداشته . بیشتر تیم بزرگی بوده تا
بخواد بازیکن بزرگی داشته باشه . همیشه یه دست بوده و به همین خاطر هم هست که همیشه یه مدعی بوده

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
آقا تو رو خدا یه خورده انصاف داشته باشین . هانری بزرگترین مهاجم تمام تاریخ فرانسه ست .
بهترین گلزن تمام تاریخ فوتبال این کشوره . تا جایی که به تیم ملی مربوط بوده همیشه از اون
انتظار گل داشتیم و داریم . این اشتباهش در انتخاب بارسا بود که یه خورده وجهه ش رو از بین برده

من اصلآ نمیگم که ضعیف بوده! اما هیچ وقت اون بازی هایی که تو آرسنال میکرد رو برای تیم ملی نمیکرد!

اتفاقآ منظورم این بود هانری بازیکن بزرگی هست! حتی اگر ظاهرآ تو یه تیم ضعیف تر باشه تو یه تیم قوی تر!

چون نمایش چند سالش این رو میگه! ضمن اینکه مثلآ جام جهانی 2002 تیم ملی فرانسه! بهترین مهاجم ها رو داشت
ترزگه - هانری - سیسه! اما هیچکدوم خوب بازی نکردن!
میخوام بگم بد بازی کردن اونها تو اون مسابقات نشونه ضعف کلیشون نیست!

(تو جام جهانی 2002 همشون بودن دیگه!؟ یا من اشتباه یادم هست؟!)

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
من اصلآ نمیگم که ضعیف بوده! اما هیچ وقت اون بازی هایی که تو آرسنال میکرد رو برای تیم ملی نمیکرد!

اتفاقآ منظورم این بود هانری بازیکن بزرگی هست! حتی اگر ظاهرآ تو یه تیم ضعیف تر باشه تو یه تیم قوی تر!

چون نمایش چند سالش این رو میگه! ضمن اینکه مثلآ جام جهانی 2002 تیم ملی فرانسه! بهترین مهاجم ها رو داشت
ترزگه - هانری - سیسه! اما هیچکدوم خوب بازی نکردن!
میخوام بگم بد بازی کردن اونها تو اون مسابقات نشونه ضعف کلیشون نیست!

(تو جام جهانی 2002 همشون بودن دیگه!؟ یا من اشتباه یادم هست؟!)

آره + دوگاری و ویلتورد .

این شاید به دلیل همون کم بودن بازی های ملی باشه که تو پست های قبل گفتی ولی خیلی هم درست نیست
چون ما از مهاجم گل میخوایم که هانری به بهترین نحو این کار رو انجام داده

جالبه در مقابلش بالاک قرار داره که به نظر من از زمان حضور توی چلسی درست برعکس هانری ( اگه قبول کنیم که توی باشگاه بهتر از تیم ملی بازی میکنه ) توی تیم ملی بهتر از باشگاه بازی میکنه

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب الان حرفهای ما ناقض هم نیست!
حداقل اگر ظاهرش این رو میگه در باطن من هم حرف تو و هم حرف ردیو هد رو تایید میکنم!

مثلآ آساموئآ بازیکنی بود که اصلآ لیاقت پیرهن تیم ملی آلمان رو نداشت و صرفآ به خاطر مسائل سیاسی و اثبات اینکه نژادپرستی مرده و این برنامه ها تو تیم ملی بود!

من امیدوارم این مورد برای گومز صدق نکنه!
چون جوون هست! امیدوارم دلیل بد بازی کردنش همون افت های معمولی باشه و بتونیم تو بازی های بعد روی یک مهاجم بسیار خوب حساب کنیم برای آلمان!

فینال ایده آل به نظر میتونه بازی هلند - آلمان باشه! احتمال اینکه خیلی پر گل باشه هست! اما بقیه تیمها احتمالآ فینال پر گلی رو رقم نمیزنن

اخراج لو هم به استاد همیشگی حاشیه سازی (اسکولاری) یک موقعیت عالی میده که هر کاری میخواد بکنه!
مخصوصآ اگر پرتغال در اواسط نیمه دوم نتیجه نگیره! باز هم احتمالآ شاهد بازی کثیف اسکولاری خواهیم بود! (دقت کنید نمیگم پرتغال کثیف بازی میکنه! اما مربیشون آدمی هست که در مواقع خطر دست به هر کاری برای پیروزی میزنه! مثل بازی هلند و پرتغال تو جام جهانی)

بازی هلند و پرتغال هم به خاطر خاطره همون بازی میتونه جذاب باشه!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
من خیلی قبول ندارم!

یعنی برای اینکه گومز بازیکن بزرگی نیست و در حد شماره 9 تیم ملی آلمان نیست (همون پیرهنی که فولر به تن میکرده)

تمام بازیکن ها بالا و پایین! دارند اما عملکردشون در یک سال مورد ارزیابی قرار میگیره!
تورمنت های اینجوری که در بهترین شرایط 6 تا بازی میکنی نمیتونه معیار عملکرد ضعیف یک بازیکن باشه!

باز هم مثلآ پیتر چک که یه تنه باعث حذف تیم چک رو کسی نمیتونه بگه ضعیف هست

این گومز الان در بدترین شرایط هست! و از شانس بد خورده به این بازی ها!
و از شانس بدتر اینکه تعداد بازی ها کم هست! و فرصتی برای جبران به اون شکل نیست!

یک احتمال دیگه هم هست که شانسی این یکی ، دو سال عالی بوده!
که خب نمیشه رد کرد اما نسبت به این یکی احتمال ضعیف تری هست! ;)
من نمیگم بازیکن خوب ای نیست که. میگم بازیکن بزرگ ای نشده هنوز. ;) گلزنی در لیگ آلمان و تیم اشتوتگارت هم خیلی معیار خوبی برای سنجش یک مهاجم world class نیست. من تو ذهنم از یک مهاجم بزرگ، تصویری از رونالدو، نیستلروی، باجو و ... سراغ دارم. منظور کلی ام این بود که گومز در اون سطح نیست هنوز.

اتفاقا به نظر من یکی از بهترین معیار ها برای سجنش بزرگی یک بازیکن، عملکرد در تورنمنت های بزرگ و همین تعداد بازی محدود هست. اینجاست که تفاوت فوق ستاره با ستاره معلوم میشه.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
اخراج لو هم به استاد همیشگی حاشیه سازی (اسکولاری) یک موقعیت عالی میده که هر کاری میخواد بکنه!
مخصوصآ اگر پرتغال در اواسط نیمه دوم نتیجه نگیره! باز هم احتمالآ شاهد بازی کثیف اسکولاری خواهیم بود! (دقت کنید نمیگم پرتغال کثیف بازی میکنه! اما مربیشون آدمی هست که در مواقع خطر دست به هر کاری برای پیروزی میزنه! مثل بازی هلند و پرتغال تو جام جهانی)

بازی هلند و پرتغال هم به خاطر خاطره همون بازی میتونه جذاب باشه!
عجب حالی میده امسال هلند و پرتغال دوباره بخورن به هم. من هم فکر میکنم در جام جهانی پرتغال بازی رو به کثافت کشید! اون تکلی که بولهروز (؟) روی پای کریس رونالدو رفت و اشک بچه رو در آورد. از اونجا دیگه دیوونه بازی ها شروع شده! هر چند واقعا بازی جذابی بود! امیدوارم امسال دوباره بخورن به هم و هلند اون شکست تلخ رو تلافی کنه.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلام خدمت دوستان عزيز
درباره آلمان با اجازه به عنوان يك طرفدار قديمي نظرم رو بدم.
مشكل اصلي آلمان در دفاع تيم هست و بازي ضعيف يانسن و مرته ساكر در دفاع . به نظر من فردريش بسيار مفيدتر براي آلمان بازي ميكنه و اگر اونرو به جاي يانسن بگذاره (همونطور كه در بازي با اتريش مجبور شد ) حداقل يك طرف دفاع وزن پيدا ميكنه .
درباره گومز هم فكر مي كنم الان براش زوده فيكس شدن در تركيب تيم ملي و بهترين تركيب در خط حمله زوج پودولسكي و كلوزه هست . روشنه كه از زماني كه كلوزه در كنار گومز بازي ميكنه ضعيفتر بازي ميكنه (مي دونم كه در نيم فصل دوم بوندس ليگا هم چندان آماده نبود) و از موقعيت سازيهاي زوج قديمي آلمان چندان خبري نيست . ضمن اينكه عقب آمدن پودولسكي باعث نيمكت نشيني هاي شوان اشتايگر هم شده .
در كل نكته اي كه به نظر من در وضع فعلي ( ضعف ) آلمان دخيله چينش بد يواخيم لو هست و همچنين نبود شور و نشاطي كه كلينزي به سربازان جوان آلمان تزريق مي كرد.
البته آلمان هميشه در بازيهاي سخت خودش و سيستمش رو نشون ميده و روحيه كار تيمي در زمين و توصيه هاي بيرون از زمين كه توسط مشاوران استخوان خورد كرده به لو خواهد شد ميتونه زمينه ساز موفقيت اين تيم باشه .

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خوشحالیم. ایتالیا، فرانسه رو برد تا به مرحله بعد صعود کنه. انصافا از فرانسه بهتر بازی کرد و 2گل هم زد و چندتا رو هم نزد. در کل امیدوارم دوستان فرانسویمون این باخت رو قبول کنند و آون رو به مافیا و داور نسبت ندند.​

k1prime

Guest
لایک‌ها
1
ريبري بيچاره چه بلايي سرش اومد؟ مي‌ترسم زانوش مشکل جدي پيدا کرده باشه...

ايتاليا برد، حرفي نيست ولي فرانسه از اول بازي بد شانسي آورد. ريبري، اخراج آبيدال (که تقصير خودش و کاملا درست بود) اون ضربه که به پاي هانري خورد و گل شد... بيچاره هانري ديگه آخرهاي بازي قاطي کرده بود. به هر حال ايتاليا برد و صعود کرد. با اينکه از ايتاليا خوشم نمياد اميدوارم تا جايي که استحقاقشو داره بالا بره و حداقل اين لوکا توني پاش به گلزني باز بشه.

در مورد آلمان فکر مي‌کنم لو مجددا به گومز اطمينان کنه و اين دفعه ديگه جواب بگيره. بالاک در مورد بازي پرتغال گفته حالا که اسکولاري مربي چلسي شده مي‌خوام يه لطفي هم به چلسي بکنم و اسکولاري رو زودتر بفرستم سر تمرين تيم :D

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
با اینکه از ایتالیا متنفرم اما بهشون تبریک می گم ... مخصوصا به رادیو هد عزیزم ...

اما در کل فرانسه به ایتالیا نباخت ....

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
ريبري بيچاره چه بلايي سرش اومد؟ مي‌ترسم زانوش مشکل جدي پيدا کرده باشه...

ايتاليا برد، حرفي نيست ولي فرانسه از اول بازي بد شانسي آورد. ريبري، اخراج آبيدال (که تقصير خودش و کاملا درست بود) اون ضربه که به پاي هانري خورد و گل شد... بيچاره هانري ديگه آخرهاي بازي قاطي کرده بود. به هر حال ايتاليا برد و صعود کرد. با اينکه از ايتاليا خوشم نمياد اميدوارم تا جايي که استحقاقشو داره بالا بره و حداقل اين لوکا توني پاش به گلزني باز بشه.

در مورد آلمان فکر مي‌کنم لو مجددا به گومز اطمينان کنه و اين دفعه ديگه جواب بگيره. بالاک در مورد بازي پرتغال گفته حالا که اسکولاري مربي چلسي شده مي‌خوام يه لطفي هم به چلسي بکنم و اسکولاري رو زودتر بفرستم سر تمرين تيم :D

ایتالیا مثل همیشه بد شروع کرد! اما از گروه خودش اومد بالا!

فرانسه هم بسیار بد شانسی آورد!
مصدوم شدن بهترین بازیکن فرانسه! و اخراج و پنالتی! که البته بد شانسی نبود تقصیر خودشون بود
بد شانسی ما ایرانی ها هم گزارش جواد خیابانی بود که مثل همیشه!
dash2.gif

البته بد شانسی های فرانسه بیشتر مربوط به همین بازی بود! وگرنه به نظر من دمونک میتونست تو بازی های قبلی کار فرانسه رو تموم کنه!
اما ....

امیدوارم به زودی یه اتفاقی بیفته و تمام مربی های لجباز از فوتبال برن :happy:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
درسته توی این مسابقات ایتالیا زیاد خوب نبوده اما فرانسه به نظر من خیلی بد بود و ایتالیا استحقاق بیشتری به فرانسه داشت که صعود کنه
تو خود مسابقه هم ایتالیا چند موقعیت خوب دیگه هم داشت که لوکاتونی خرابش کرد وگرنه نتیجه بدتر از این میشد
دومنک کلا اشتباه کرد سانیول گذاشته بود بیرون ودر هافبک هم بازیکنی مثل پیرلو را نداشتن و دفاع بسیار ضعیف

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
بد شانسی ما ایرانی ها هم گزارش جواد خیابانی بود که مثل همیشه!
dash2.gif
بزرگترین فاجعه خیابانی: گروسو مدافعی که حالا در حد مالدینی بازی میکنه (یا یه چیزی تو همین مایه ها!)

واقعا چقدر یه آدم میتونه احمق باشه؟
251.gif

خب، واضحا فرانسه بد شانسی آورد. انکار نمیشه کرد. و شانس کم و بیش روی خوشش رو به ایتالیا نشون داد "بلاخره"، هر چند به لوکا تونی نه! واقعا ایتالیا میتونست 4 گل بزنه ولی تونی حسابی خراب کرد امشب... البته حماقت آبیدال رو نمیشه به حساب بد شانسی گذاشت. فقط مصدومیت ریبری که واقعا ناراحت کننده بود.

واقعا هلند تیم شایسته ای هست! حتی اگه فرانسه جای ما میرفت بالا باز هم این رو میگفتم. من که شدیدا بهشون علاقه مند شدم. اقتدار و فوتبال جوانمردانه یعنی این!

تبریک به لاجوردی دوستان :D

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
بزرگترین فاجعه خیابانی: گروسو مدافعی که حالا در حد مالدینی بازی میکنه (یا یه چیزی تو همین مایه ها!)

واقعا چقدر یه آدم میتونه احمق باشه؟
251.gif

خب، واضحا فرانسه بد شانسی آورد. انکار نمیشه کرد. و شانس کم و بیش روی خوشش رو به ایتالیا نشون داد "بلاخره"، هر چند به لوکا تونی نه! واقعا ایتالیا میتونست 4 گل بزنه ولی تونی حسابی خراب کرد امشب... البته حماقت آبیدال رو نمیشه به حساب بد شانسی گذاشت. فقط مصدومیت ریبری که واقعا ناراحت کننده بود.

واقعا هلند تیم شایسته ای هست! حتی اگه فرانسه جای ما میرفت بالا باز هم این رو میگفتم. من که شدیدا بهشون علاقه مند شدم. اقتدار و فوتبال جوانمردانه یعنی این!

تبریک به لاجوردی دوستان :D
امیدوارم 6 تا از اسپانیا بخورید :D:D

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
امیدوارم 6 تا از اسپانیا بخورید :D:D
معمولا وقتی تیم محبوب یک نفر توسط تیم محبوب فرد دیگه ای حذف میشه اون نفر دوم میگه امیدوارم تا فینال برید و قهرمان بشید تا ما بگیم تیم قهرمان ما رو حذف کرد! اونوقت تو میگی امیدواری 6 تا از اسپانیا بخوریم؟ :D

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
شاید هر تیم دیگه ای بود اون رو میگفتم :D:D اما در مورد ایتالیا با ارفاق گفتم 6 تا :p
----------------
تازه از الان به بعد من دوست دارم اسپانیا و هلند قهرمان بشند .

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
بد باختیم اقا بد ...
hanghead.gif

بالا