میگم رفیق حالا جدا منتقد سینما چهاره ؟!!!!!!!!!!!!!
یعنی بجای فیلم الان داره فوتبال نقد میکنه؟
فان باستن دوباره اطمینان خاطر داده که هلند بازی رومانی رو جدی میگیره...
VAN BASTEN: "Against Romania maximum effort"
6/15/2008
MILAN - Holland coach Marco Van Basten promises his team will give their best in the match against Romania: "Against Romania I will put in the best possible formation - said the former Milan player - concerning the changes, I will substitute the more tired players."
link
امیدوارم گاو بندی امشب پرتغال و سویس توی بازی هلند و رومانی تکرار نشه
امیدوارم گاو بندی امشب پرتغال و سویس توی بازی هلند و رومانی تکرار نشه
چک هم حذف شد ولی چیزی که از ناراحتی کم میکنه دیدن نقد بعد از بازی هست .
من توصیه میکم همین الان از شبکه 3 یکی از زشت ترین نمایش های انسان ایرانی و بی درد رو ببینید
من نمی دونم اینا با چه رویی نون برای زن و بچه می برن . طرف خودش هم میگه من اصلا اهل فوتبال نیستم
بعد میاد بازی رو خیلی مدرسه ای و با کلاس نقد میکنه
متاسفانه این یکی هم منتقد سینمایی برنامه ی سینما 4 هست و این نشون میده که ظاهرا یه برنامه هایی
پست قضیه ست که ما خبر نداریم
خب متاسفانه خود بازی رو ندیدم! و خوشبختانه نقد بعد بازی هم ندیدم!
ای آزادی کجایی که یادت به خیر!
اما در مورد مفسرهای جدید و سینمایی فوتبال!
خب این روند از بازی های جام جهانی رواج زیادی پیدا کرد
از اونجایی که دیدن آدم حسابی که سرشون به تنش بیرزه! و فوتبال بلد باشن به تعداد انگشتهای یک دست هم تو ایران نیستند!
اونها مجبور شدند از یک سری آدم بی سواد شلوغ کن مثل مایلی کهن استفاده کنند
و یک سری آدمهای ژورنالیستی مثل دکتر صدر که خوب حرف میزنن!
خوب مدل دوم خیلی مورد توجه قرار گرفت!
دکتر صدر رو چند برنامه دیگه آوردن برای بازی های باشگاهی
حالا اون رفته! (کجا نمیدونم؟!)
اومدن خلا رو با چندتا بازیکن قدیمی تیم ملی که به تازگی فوتبال رو کنار گذاشتن پر بکنند!
اینقدر سوتی های جور و واجور دادن که بیشتر مایه آبرو ریزی شدن!
الان رو آوردن باز به همون طیف ژورنالیستها!
اما اینها هم بدتر از اونها مایه آبرو ریزی شدن
سوال:
چه چیزی میتونه لذت نگاه کردن به بالاترین سطح فوتبال رو تا حدی کم کنه!؟
جواب:
فقط و فقط گزارش آدمهایی مثل خیابانی و علیفرد - کارشناسهایی مثل منتقدین سینما و بازیکنان بی سواد و سابق ایران- اجرای برنامه توسط جاودانی!
در مجموعه شبکه 3
پ.ن: باید انصاف داشت که گاهی شبکه 3 هم نمیتونه لذت رو کم کنه!
و جدآ باید انصاف داشت که همین شبکه 3 گزارشگران و کارشناسهایی میاره که کارشون رو بلدن
من موافق نیستم که دفاع ایتالیا توی اون مقطع بهترین دفاع بود . ایتالیا تا فینال از حریف های قدرت مند
فقط آلمان رو در مقابل خودش داشت . بازی با غنا و آمریکا و استرالیا نمیتونه معیار خوبی برای خوبی خط دفاع باشه
ضمن اینکه مگه یه تیم چقدر باید گل بخوره ؟ فرانسه هم 3 تا خورد .
################################################
چک هم حذف شد ولی چیزی که از ناراحتی کم میکنه دیدن نقد بعد از بازی هست .
من توصیه میکم همین الان از شبکه 3 یکی از زشت ترین نمایش های انسان ایرانی و بی درد رو ببینید
من نمی دونم اینا با چه رویی نون برای زن و بچه می برن . طرف خودش هم میگه من اصلا اهل فوتبال نیستم
بعد میاد بازی رو خیلی مدرسه ای و با کلاس نقد میکنه
متاسفانه این یکی هم منتقد سینمایی برنامه ی سینما 4 هست و این نشون میده که ظاهرا یه برنامه هایی
پست قضیه ست که ما خبر نداریم
خب متاسفانه خود بازی رو ندیدم! و خوشبختانه نقد بعد بازی هم ندیدم!
ای آزادی کجایی که یادت به خیر!
اما در مورد مفسرهای جدید و سینمایی فوتبال!
خب این روند از بازی های جام جهانی رواج زیادی پیدا کرد
از اونجایی که دیدن آدم حسابی که سرشون به تنش بیرزه! و فوتبال بلد باشن به تعداد انگشتهای یک دست هم تو ایران نیستند!
اونها مجبور شدند از یک سری آدم بی سواد شلوغ کن مثل مایلی کهن استفاده کنند
و یک سری آدمهای ژورنالیستی مثل دکتر صدر که خوب حرف میزنن!
خوب مدل دوم خیلی مورد توجه قرار گرفت!
دکتر صدر رو چند برنامه دیگه آوردن برای بازی های باشگاهی
حالا اون رفته! (کجا نمیدونم؟!)
اومدن خلا رو با چندتا بازیکن قدیمی تیم ملی که به تازگی فوتبال رو کنار گذاشتن پر بکنند!
اینقدر سوتی های جور و واجور دادن که بیشتر مایه آبرو ریزی شدن!
الان رو آوردن باز به همون طیف ژورنالیستها!
اما اینها هم بدتر از اونها مایه آبرو ریزی شدن
سوال:
چه چیزی میتونه لذت نگاه کردن به بالاترین سطح فوتبال رو تا حدی کم کنه!؟
جواب:
فقط و فقط گزارش آدمهایی مثل خیابانی و علیفرد - کارشناسهایی مثل منتقدین سینما و بازیکنان بی سواد و سابق ایران- اجرای برنامه توسط جاودانی!
در مجموعه شبکه 3
پ.ن: باید انصاف داشت که گاهی شبکه 3 هم نمیتونه لذت رو کم کنه!
و جدآ باید انصاف داشت که همین شبکه 3 گزارشگران و کارشناسهایی میاره که کارشون رو بلدن
گزارش غیر "فردوسی پور" اصلا" نمیچسبه .
هرچند که من ترجیح میدم مسابقات رو تو شبکه aTv ترکیه ببینم ..با کیفیت بهتر و بدون سانسور ( شروع -حین بازی و اتمام بازی) و صدالبته بدون تاخیر!
آلمان برد! اما خوب بازی نکرد!
من نمیدونم برای هر چرتی که این گزارشگران فوتبال میگن چقدر بهش میدن!
حتی اگه یک تک تومنی هم باشه! خیابانی و یوسفی و علیفرد الان از ثروتمندترین افراد ایران هستند
همچین میگفت یادمون باشه آلمان رو ضربه ایستگاهی گل زده انگار خارج از بازی بوده!
آخه کسی نیست بهش بگه که اونجا ایران نیست که ضربه ایستگاه با رمز ابوالفضل بزنن! که زمین و زمان یاری کنه توپ بره تو گل!
هر ضربه ایستگاهی کلی کار میشه روش! کلی هم حساب میشه روش!
حالا یکم کارشناسهایی که تو برنامه بودن منطقی تر از روزهای بحث میکردند
البته اگر از خیابانی میذاشت حرف بزنن!
اما با تمام اینها!
آلمان خیلی کند بود!
کسی به جز لام و کلوزه دریبل نمیکنه تو این تیم!
بازی بعدی روی لام هم نمیشه حساب کرد با توجه به فوروارد های پرتغال!
فرینکس یک پاس سالم و خوب نداد
اگر آلمان اینجوری بازی کنه! نمیتونه پرتغال رو ببره!
اما آلمان همیشه آماده برای نبردهای بزرگ هست
یک نکته مهم هم اینکه سرانجام یک شوت درست و حسابی از هافبکهای آلمان دیدم.تا امروز نه بالاک و نه فرینگس و نه باریکنهای کناری(غیر از پودولسکی) شوت زنی اساسی نکرده بودن.خیر سرش آلمان شوتزن ترین تیم اروپا بود.یک زمانی بود که بیشترین گل زده آلمانها از روی شوت بود.خیلی هم ازش نگذشته.همین جام 2006 چندتا گل روی شوت زدن.ولی جلوی پرتقال اینطوری فایده نداره.خود "یواخیم لو" تا زمانی که نسبت به اخراجش اعتراض نکنه روی نیمکت نخواهد بود.یک چند تا تغییر اساسی هم تو ترکیبش لازم داره.اول از همه هم بیرون گذاشتن "گومز"هست
شاید هم سیستم آلمان با بازی گومز سازگار نیست (مثل سیستم بازی میلان که با جیلاردینو سازگار نبود!). به هر حال شنیدم تو اشتوتگارت خیلی خوب بوده ولی در این سه بازی اصلا نشانی از یک مهاجم گلزن نداشت.گومز بازیکنی هست که همه منتظر هستند همونی بشه که همه انتظار دارند!
کسی که بازیکن سال آلمان شده ، فوروارد بزرگی هست! اما این جام ، جام او نیست!
شاید بازی بعد هم دوباره تو زمین باشه!
شاید بلاخره همونی بشه که باید باشه!
به هر حال یک بقل پا زدن ( روی پاس کلوزه ) که دیگه سازگاری با سیستم نمی خواد ....شاید هم سیستم آلمان با بازی گومز سازگار نیست (مثل سیستم بازی میلان که با جیلاردینو سازگار نبود!). به هر حال شنیدم تو اشتوتگارت خیلی خوب بوده ولی در این سه بازی اصلا نشانی از یک مهاجم گلزن نداشت.
شاید پیراهن آلمان رو شونه هاش سنگینی میکنه...به هر حال یک بقل پا زدن ( روی پاس کلوزه ) که دیگه سازگاری با سیستم نمی خواد ....