ناراحتیم
برو کلاهتو بنداز هوا که تو مرحله ی مقدماتی به جای اسکاتلند اومدی بالا .
بازی خوبی بود . هر دو تیم شانس داشتن اما ایتالیا در ضربات پنالتی حذف شد .
دونادونی بای بای
ای بابا. آخه پسر ، تو دوره مقدماتی که ایتالیا تو گروش اول شد. فرانسه بود که با راز و نیاز اومد بالا!
ولی امیدوارم حالا ثابت شده باشه اگر "فردوسی پور" بخواد تو یک بازی رو اعصاب طرفدارهای یک تیم راه بره خوب این کار رو انجام میده.امشب شورش رو درآورد از بس از اسپانیا طرفداری کرد.هم تو گزارشش و هم تو حاشیه بازی.
و ایتالیا به حقش رسید
I LOVE YOU IKER
ايتاليا-اسپانيا خيلي بازي بي خودي بود. خواب آور ترين بازي اين جام بود. حالا ايتاليا که هيچي، اسپانيا نميدونم چرا انقدر بد بازي کرد؟! واقعا بازي هر دو تيم کند و بي حال بود...
اميدوارم اسپانيا به هر وسيله ممکن روسيه رو شکست بده. اين آندره آرشاوين در عرض دو ماه تبديل به يکي از منفورترين بازيکنهاي دنيا براي من شده!
راستي کاسياس چقدر خفن پنالتي ميگرفت!! آلمان تقريبا هيچ وقت تو پنالتي نميبازه ولي اگر آلمان و اسپانيا در فينال به هم بخورند و بازي به پنالتي بکشه تضميني براي قهرماني آلمان نيست !
دقیقا" دلیل تعویض کاسانو مشخص نشد چرا.اگر تو ایتالیا یک بازیکن بود که وقتی توپ میرسید بهش دفاع اسپانیا میترسید همین کاسانو بود.اون طرف هرچی توپ برای"ویا" و "تورس" و بقیه بازیکنها فرستادن افتضاح استپ میکردن اینطرف کاسانو با یک ضرب هم استپ میکرد و هم پاس میداد.اسپانیا برتر بود و حق اش بود بره بالا. تبریک میگم. تنها نکته ی مثبت راجع به ایتالیا دفاع فوق العاده اش بود. کیه لینی آینده ی دفاع این کشوره.
همونطور که قبلا گفتم، کاسیاس پنالتی گیر بهتری ئه و این رو خوب ثابت کرد.
البته در اینکه اسپانیا در حد قهرمانی نیست شکی ندارم. چند روز زمان این موضوع رو روشن میکنه. ایتالیا انگار در بخش هجومی فلج بود. اصلا خوب کار نکرد. نمیدونم واقعا پیرلو انقدر موثره که حتی حضورش هر چند نا آماده از نبودش بهتره؟ تعویض کاسانو خیلی اشتباه بود. تنها بازیکی بود که با تکنیک فوق العاده اش داشت کمی دفاع اسپانیا رو آزار میداد.
به هر حال تیم هایی در حد پرتغال و فرانسه و هلند حذف شدن، ایتالیا هم روش. واقعا جام سختی برای ایتالیا بود. اون از گروه مرگ و این هم از قرعه ی سخت یک چهارم. وقتی حساب میکنم در این چند تا بازیکن (و یک مربی بزرگ) به نسبت جام جهانی از دست داده ایتالیا زیاد هم تعجب نمیکنم از این ناکامی. پیرلو / گتوزو / نستا / کاناوارو / توتی / حتی اوددو و جیلاردینو. و البته مارچلو لیپی.
کاسیاس هر چی هم که خوب باشه باز هم بوفون بهترین دوازه بان جهان شناخته میشه . کارخونه ی لقب سازی شون هم که همچنان فعاله