• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام ملتهای اروپا 2008

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
ناراحتیم :(

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17

برو کلاهتو بنداز هوا که تو مرحله ی مقدماتی به جای اسکاتلند اومدی بالا .
بازی خوبی بود . هر دو تیم شانس داشتن اما ایتالیا در ضربات پنالتی حذف شد .

دونادونی بای بای

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
ای ول به اسپانیا

هم تو بازی برتر بودن

و هم کاسیاس نشون داد همون جور که یکی از دوستامون تو اینجا بهش اشاره کرده بود
blink.gif
اینکه بهتر از بوفون تونست از پس پنالتی گرفتن بربیاد
rolleyes.gif

من که بسی خوشحال شدم پنالتی اخرو به فابرگاس دادن چون مطمئن تر از اون نمیشد

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
برو کلاهتو بنداز هوا که تو مرحله ی مقدماتی به جای اسکاتلند اومدی بالا .
بازی خوبی بود . هر دو تیم شانس داشتن اما ایتالیا در ضربات پنالتی حذف شد .

دونادونی بای بای

ای بابا. آخه پسر ، تو دوره مقدماتی که ایتالیا تو گروش اول شد. فرانسه بود که با راز و نیاز اومد بالا!​

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
به عنوان یکی از طرفداران آلمان از حذف ایتالیا خیلی خوشحال نشدم.ولی امیدوارم حالا ثابت شده باشه اگر "فردوسی پور" بخواد تو یک بازی رو اعصاب طرفدارهای یک تیم راه بره خوب این کار رو انجام میده.امشب شورش رو درآورد از بس از اسپانیا طرفداری کرد.هم تو گزارشش و هم تو حاشیه بازی.از اول هم در مورد آلمان این کار رو انجام میداد.خدا کنه بازی نیمه نهایی رو ندن به این گزارش کنه

k1prime

Guest
لایک‌ها
1
ايتاليا-اسپانيا خيلي بازي بي خودي بود. خواب آور ترين بازي اين جام بود. حالا ايتاليا که هيچي، اسپانيا نمي‌دونم چرا انقدر بد بازي کرد؟! واقعا بازي هر دو تيم کند و بي حال بود...

اميدوارم اسپانيا به هر وسيله ممکن روسيه رو شکست بده. اين آندره آرشاوين در عرض دو ماه تبديل به يکي از منفورترين بازيکنهاي دنيا براي من شده!

راستي کاسياس چقدر خفن پنالتي مي‌گرفت!! آلمان تقريبا هيچ وقت تو پنالتي نمي‌بازه ولي اگر آلمان و اسپانيا در فينال به هم بخورند و بازي به پنالتي بکشه تضميني براي قهرماني آلمان نيست !

dina_b

Registered User
لایک‌ها
7
خیلی خیلی ناراحتیم :(

ولی امید همیشه زنده است و من همیشه بعد از یک باخت به آینده ای بهتر نگاه می کنم با وجود ناراحتی زیاد خیلی به آینده و به ایتالیایی با یک مربی بهتر امیدوارم .

تنها جایی که دلم خیلی خیلی و بی نهایت سوخت لحظه ای بود که گریه ی پیرلو رو دیدم :(

ولی امیدوارم حالا ثابت شده باشه اگر "فردوسی پور" بخواد تو یک بازی رو اعصاب طرفدارهای یک تیم راه بره خوب این کار رو انجام میده.امشب شورش رو درآورد از بس از اسپانیا طرفداری کرد.هم تو گزارشش و هم تو حاشیه بازی.

کاملا موافقم ، رو اعصاب من یکی که بدجوری راه رفت :hmm: امیدوارم طرفداران تیم های دیگه به این عذاب دچار نشن

باید اعتراف کنم که بسیار از کشیده شدن بازی به پنالتی می ترسیدم که دقیقا هم همین شد و انصافا کار کاسیاس خوب بود ، در هر حال شب بدی برام بود و تا ابد در ذهنم در کنار خاطره های دیگری که از ایتالیا دارم ماندگار شد

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
و ایتالیا به حقش رسید :D:D:D

I LOVE YOU IKER
remybussi.gif

کاسیاس هر چی هم که خوب باشه باز هم بوفون بهترین دوازه بان جهان شناخته میشه . کارخونه ی لقب سازی شون هم که همچنان فعاله

فریباجون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به به من که تا حالا دو دقیقه از جام رو دیدم پنالتی آخر ترکیه و دو تا پنالتی آخر اسپانیا رو
من که حال کردم اسپانیا اومد بالا اولش هم که گفتم طرفدار اسپانیا هستم و الکی جز 4 تیم برتر دنیا نشده
همیشه با بد شانسی حذف میشد

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
ايتاليا-اسپانيا خيلي بازي بي خودي بود. خواب آور ترين بازي اين جام بود. حالا ايتاليا که هيچي، اسپانيا نمي‌دونم چرا انقدر بد بازي کرد؟! واقعا بازي هر دو تيم کند و بي حال بود...

اميدوارم اسپانيا به هر وسيله ممکن روسيه رو شکست بده. اين آندره آرشاوين در عرض دو ماه تبديل به يکي از منفورترين بازيکنهاي دنيا براي من شده!

راستي کاسياس چقدر خفن پنالتي مي‌گرفت!! آلمان تقريبا هيچ وقت تو پنالتي نمي‌بازه ولي اگر آلمان و اسپانيا در فينال به هم بخورند و بازي به پنالتي بکشه تضميني براي قهرماني آلمان نيست !

خداییش بهترین بازی این مرحله که به وقت اضافی هم نکشید که نیم ساعت بیشتر حرص بخوریم آلمان- پرتغال بود
روسیه - هلند هم خوب بود.ولی فقط روسیه خوب بازی میکرد.این بازی هم که قرص خواب بود.والیوم 200 میلی
اگر آلمان و اسپانیا بیان فینال بهترین کار این هست که اصلا" نذارن کار به پنالتی بکشه.چون هردو طرف نسبت که قدرت اون یکی تو پنالتی ها آگاه هستن.کاسیاس هر4تاشو رو درست پرید و این یعنی زنگ خطر برای تیمهای دیگه

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
اسپانیا برتر بود و حق اش بود بره بالا. تبریک میگم. تنها نکته ی مثبت راجع به ایتالیا دفاع فوق العاده اش بود. کیه لینی آینده ی دفاع این کشوره.

همونطور که قبلا گفتم، کاسیاس پنالتی گیر بهتری ئه و این رو خوب ثابت کرد.
البته در اینکه اسپانیا در حد قهرمانی نیست شکی ندارم. چند روز زمان این موضوع رو روشن میکنه. ایتالیا انگار در بخش هجومی فلج بود. اصلا خوب کار نکرد. نمیدونم واقعا پیرلو انقدر موثره که حتی حضورش هر چند نا آماده از نبودش بهتره؟ تعویض کاسانو خیلی اشتباه بود. تنها بازیکی بود که با تکنیک فوق العاده اش داشت کمی دفاع اسپانیا رو آزار میداد.

به هر حال تیم هایی در حد پرتغال و فرانسه و هلند حذف شدن، ایتالیا هم روش. واقعا جام سختی برای ایتالیا بود. اون از گروه مرگ و این هم از قرعه ی سخت یک چهارم. وقتی حساب میکنم در این چند تا بازیکن (و یک مربی بزرگ) به نسبت جام جهانی از دست داده ایتالیا زیاد هم تعجب نمیکنم از این ناکامی. پیرلو / گتوزو / نستا / کاناوارو / توتی / حتی اوددو و جیلاردینو. و البته مارچلو لیپی.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من شانس المان زیادتر شد....

المان میتونه از پس اسپانیا بر بیاد

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
اسپانیا برتر بود و حق اش بود بره بالا. تبریک میگم. تنها نکته ی مثبت راجع به ایتالیا دفاع فوق العاده اش بود. کیه لینی آینده ی دفاع این کشوره.
همونطور که قبلا گفتم، کاسیاس پنالتی گیر بهتری ئه و این رو خوب ثابت کرد.
البته در اینکه اسپانیا در حد قهرمانی نیست شکی ندارم. چند روز زمان این موضوع رو روشن میکنه. ایتالیا انگار در بخش هجومی فلج بود. اصلا خوب کار نکرد. نمیدونم واقعا پیرلو انقدر موثره که حتی حضورش هر چند نا آماده از نبودش بهتره؟ تعویض کاسانو خیلی اشتباه بود. تنها بازیکی بود که با تکنیک فوق العاده اش داشت کمی دفاع اسپانیا رو آزار میداد.
به هر حال تیم هایی در حد پرتغال و فرانسه و هلند حذف شدن، ایتالیا هم روش. واقعا جام سختی برای ایتالیا بود. اون از گروه مرگ و این هم از قرعه ی سخت یک چهارم. وقتی حساب میکنم در این چند تا بازیکن (و یک مربی بزرگ) به نسبت جام جهانی از دست داده ایتالیا زیاد هم تعجب نمیکنم از این ناکامی. پیرلو / گتوزو / نستا / کاناوارو / توتی / حتی اوددو و جیلاردینو. و البته مارچلو لیپی.
دقیقا" دلیل تعویض کاسانو مشخص نشد چرا.اگر تو ایتالیا یک بازیکن بود که وقتی توپ میرسید بهش دفاع اسپانیا میترسید همین کاسانو بود.اون طرف هرچی توپ برای"ویا" و "تورس" و بقیه بازیکنها فرستادن افتضاح استپ میکردن اینطرف کاسانو با یک ضرب هم استپ میکرد و هم پاس میداد.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
کاسیاس هر چی هم که خوب باشه باز هم بوفون بهترین دوازه بان جهان شناخته میشه . کارخونه ی لقب سازی شون هم که همچنان فعاله

نه دیگه ... اینو فراموش نکن که کاسیاس نصف سن بوفون رو داره :D

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
اسپانیا البته باید در نود دقیقه بازی رو تموم کرد. این ایتالیا با این خط هافبک و خط حمله‌اش به هیچ جا نمی‌رسید. همونطور که شروع جام هم گفتم خط حمله ایتالیا اصلا در حد این تیم نیست. خط حمله ایتالیا یک گل هم نتونست توی این جام بزنه

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
راموس چطور بازی کرد؟ اون اوائلش که من دیدم یکی دو بار توپ به پاش خورد که هر بار با یه سوتی توپ رو از دست داد.
من نمیفهمم این اراگونس چرا انقدر کم عقله. یعنی واقعا ژاوی از فابرگاس بهتر بازی می کنه؟ من که فکر نمی کنم!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من یه بار هر دوشون رو با هم بازی بده

هر دو خوب هستند. در کل اسپانیا دیشب بیشتر صاحب توپ و میدون بود و خب نتیجه هم گرفت.

همه میدونن که کاسیاس پنالتی گیر خوبی هست. دیشب هم این رو نشون داد. حالا باید دید ایندفعه روسیه میتونه جلو اسپانیا رو بگیره یا نه.

شخصا فکر میکنم این هیدینک که یه بار با اسپانیا بازی کرده توانایی شکست دادن این اواگونس پیرمرد رو داره. دیشب قیافش رو میدیدید !!!!! عین این ادمهایی که دعوا دارند نگاه میکرد به همه.

بالا