این از نیمه اول.ترکیه خیلی خوب بازی کرد و با تمام انگیزه.از ساق پا و کله شون هم ترسی نداشتن که آسیب بببینه ولی معلوم شد که اون حرفهای هم 50 درصد کلک مرغابی بوده.2 تا از مصدوم ها که تو ترکیب اولیه بودن و خبری از دروازه بان سوم در یک پست دیگه هم نبود و البته بازیکنان جانشین اونهایی بودن که بجای محرومها بازی کردن و نه مصدومهایی که گفته میشداتفاقا تركها اينكاره هستند و از هر راه درست يا غلطي فقط دنبال پيروزي هستند. كلا تركيه ايها در عرصه ورزش اخلاق جوانمردانه اي ندارند . نمونه هاي زياد اين رفتار رو در مسابقات كشتي رو در روي قهرمانان ترك با پهلوانان ايراني ديديم.
به نظر من امشب بعيد نيست خيلي از مصدومها رو جلوي آلمان در تركيب تركيه ببينيم .
ترکیه خیلی خوب بازی کرد! اما قابل حدس بود! تا اینجاش رو من حدس زده بودم!
و حدس زده بودم که نیمه دوم آلمان برتریش رو اثبات میکنه و در 90 دقیقه بازی تموم میشه! حالا باید دید که همینجوری میشه یا نه!
ترکیه خیلی خوب بازی کرد! اما قابل حدس بود! تا اینجاش رو من حدس زده بودم!
و حدس زده بودم که نیمه دوم آلمان برتریش رو اثبات میکنه و در 90 دقیقه بازی تموم میشه! حالا باید دید که همینجوری میشه یا نه!
طرفدار ترکیه نیستم ولی خدایش نتیجه خیلی ناعادلانه بود ......... بازی رو اون برد که لوله شده بود و اصلا بازی نکرد :hmm::hmm:
امیدوارم روسیه 5 تا بزنه بهش
این بدترین و اعصاب خوردکن ترین بازی قشنگ و پخش زنده بود که درنیمه دوم دیدیم(چون چیزی برای دیدن نمونده بود)
ترکیه عالی بازی کرد و آلمان تو کل بازی شاید20تا30دقیقه خوب بازی کرد.این قطع تصویرهم فقط بازی رو زهر کرد و بس.هرچقدر که هیجان بازی و گل آخر که فیلیپ لام میتونست طرفدار آلمان رو برای رسیدن فینال به وجد بیاره کوفت شد.همون بهتر که پخش نمیشد
این بدترین و اعصاب خوردکن ترین بازی قشنگ و پخش زنده بود که درنیمه دوم دیدیم(چون چیزی برای دیدن نمونده بود)
ترکیه عالی بازی کرد و آلمان تو کل بازی شاید20تا30دقیقه خوب بازی کرد.این قطع تصویرهم فقط بازی رو زهر کرد و بس.هرچقدر که هیجان بازی و گل آخر که فیلیپ لام میتونست طرفدار آلمان رو برای رسیدن فینال به وجد بیاره کوفت شد.همون بهتر که پخش نمیشد
باش تا صبح دولتت بدمد كه اين از نتايج سحر است