• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام ملتهای اروپا 2008

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
ای بابا مربی های سطح اول جهان رو ببین اون از دومنک اینم از این
a2179c6d.gif

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
اذعان میکنم که از بین این چهارتا تیم ترکیه رو از همه بیشتر دوست دارم . فاتح تریم امشب کار سختی داره
من نمی دونم با این همه مصدوم و محروم میخواد چه طوری در مقابل آلمان بازی کنه . هیچ امیدی به بردش ندارم ولی
برای بازی لحظه شماری میکنم هر چند که از دست دادن نیمه اول برای من تا این لحظه قطعیه ولی نیمه ی دوم رو
می بینم .

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
اتفاقا تركها اينكاره هستند و از هر راه درست يا غلطي فقط دنبال پيروزي هستند. كلا تركيه ايها در عرصه ورزش اخلاق جوانمردانه اي ندارند . نمونه هاي زياد اين رفتار رو در مسابقات كشتي رو در روي قهرمانان ترك با پهلوانان ايراني ديديم.
به نظر من امشب بعيد نيست خيلي از مصدومها رو جلوي آلمان در تركيب تركيه ببينيم .
این از نیمه اول.ترکیه خیلی خوب بازی کرد و با تمام انگیزه.از ساق پا و کله شون هم ترسی نداشتن که آسیب بببینه ولی معلوم شد که اون حرفهای هم 50 درصد کلک مرغابی بوده.2 تا از مصدوم ها که تو ترکیب اولیه بودن و خبری از دروازه بان سوم در یک پست دیگه هم نبود و البته بازیکنان جانشین اونهایی بودن که بجای محرومها بازی کردن و نه مصدومهایی که گفته میشد

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
ترکیه خیلی خوب بازی کرد! اما قابل حدس بود! تا اینجاش رو من حدس زده بودم!
و حدس زده بودم که نیمه دوم آلمان برتریش رو اثبات میکنه و در 90 دقیقه بازی تموم میشه! حالا باید دید که همینجوری میشه یا نه!

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
شبکه سه اینقدر صحنه گل دوم ترکیه رو نشون داد داشتم بالا می اوردم!
بی خیال بازی شدم !

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
و حدس زده بودم که نیمه دوم آلمان برتریش رو اثبات میکنه و در 90 دقیقه بازی تموم میشه! حالا باید دید که همینجوری میشه یا نه!

عجب بازی نفس گیری بود!
ترکیه هم خیلی خوب بازی کرد!
و آلمان نشون داد تیمیست که فقط باید حمله کنه!
(چون دفاعش افتضاح هست)
لمن بسیار ضعیف بود
اما آلمان در فینال مسابقات هست

البته حریف چه روسیه ، چه اسپانیا بسیار بسیار خطرناک هست برای آلمان

BiKhial

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
طرفدار ترکیه نیستم ولی خدایش نتیجه خیلی ناعادلانه بود ......... بازی رو اون برد که لوله شده بود و اصلا بازی نکرد :hmm::hmm:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123

حدس شما صحيح بود . خوشحالم آلمان با گل دقيقه 90 تركيه رو شكست داد . با اين گل آلمان نشان داد حتي اگر در روز خوبش هم نباشه بازي رو مفت به يك تيم ضعيف تر از خودش نخواهد داد.

BiKhial

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
امیدوارم روسیه 5 تا بزنه بهش ;)

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
این بدترین و اعصاب خوردکن ترین بازی قشنگ و پخش زنده بود که درنیمه دوم دیدیم(چون چیزی برای دیدن نمونده بود)
ترکیه عالی بازی کرد و آلمان تو کل بازی شاید20تا30دقیقه خوب بازی کرد.این قطع تصویرهم فقط بازی رو زهر کرد و بس.هرچقدر که هیجان بازی و گل آخر که فیلیپ لام میتونست طرفدار آلمان رو برای رسیدن فینال به وجد بیاره کوفت شد.همون بهتر که پخش نمیشد

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
طرفدار ترکیه نیستم ولی خدایش نتیجه خیلی ناعادلانه بود ......... بازی رو اون برد که لوله شده بود و اصلا بازی نکرد :hmm::hmm:

درستش اینکه از آلمان بدت میاد!!! ;)

من قبول دارم ترکیه خیلی خوب بازی کرد! اما به استثنای این بازی بقیه بازی ها رو همینجوری که امشب برده بود باخت
به قول معروف در همیشه روی یک پاشنه نمیچرخه!

BiKhial

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این بدترین و اعصاب خوردکن ترین بازی قشنگ و پخش زنده بود که درنیمه دوم دیدیم(چون چیزی برای دیدن نمونده بود)
ترکیه عالی بازی کرد و آلمان تو کل بازی شاید20تا30دقیقه خوب بازی کرد.این قطع تصویرهم فقط بازی رو زهر کرد و بس.هرچقدر که هیجان بازی و گل آخر که فیلیپ لام میتونست طرفدار آلمان رو برای رسیدن فینال به وجد بیاره کوفت شد.همون بهتر که پخش نمیشد

اشکال سراسری بود

اضافه کنم که در هر صورت ایتالیا همیشه قهرمانه

dina_b

Registered User
لایک‌ها
7
ترکیه خیلی خوب بازی کرد ، اصلا فکر نمی کردم به این شکل جلوی آلمان بازی کنه :happy:

آلمان اگه بخواد با همین دفاع در فینال بازی کنه ، کارش خیلی دشوار خواهد بود ، چون هر چی باشه فیناله و هیجانات و حواشی بازی هم چندین برابره :rolleyes:

به طور کلی ترکیه تا به اینجا خیلی خوب پیش اومد چه به واسطه ی شانس و چه در این بازی که قشنگ کار کرد

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123

البته دوست خوبم . اين بار واقعا اشكال از فرستنده بود چون دو شبكه ماهواره اي هم به اين بلا دچار شدند .
پ.ن: دقيقه 90 و گل لام امشب را براي ضد آلماني ها غير قابل تحمل كرد.
خداي شانس در مقابل خداي نظم زانو زد.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17

عجب شیر تو شیری بود . هی قطع می شد هی وصل می شد .

ترکیه عالی بود . روشتو رکبر دو تا گل رو دو دستی تقدیم آلمان کرد . فیلیپ لام چرا اینجوری بود ؟!
بازیکنی بود که همیشه بهتر از متوسط بازیکن های آلمانی توی هر بازی بود اما امشب ...

آلمان رفت فینال اما اگه احتمال بدیم که اسپانیا از اون ور میره بالا من طرف اسپانیا هستم

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
این لمن امشب داشت روی اون "ریکاردو" رو سفید میکرد.فیلیپ لام هم معلوم نشد داره چیکار می کنه.هم پاس گل به خودی میده و هم حریف.از یک طرف همش دریبل میخوره و توپ ازش رد میشه.از یک طرف میاد توپ رو از همه رد میکنه و گل میزنه.بدترین بازی که از فیلیپ لام تو تیم ملی آلمان دیدم همین بوده.بازیکنی که تو بازیهای قبلی کم نوسانترین و مطمئنترین بازیکن آلمان بود.تو فینال اینطوری نمیشه بازی کرد.مگه اینکه حریف هم مثل ترکیه استعداد حفظ گل نداشته باشه که خیلی بعیده.جای تعجب هست که "لام" بهترین بازیکن بازی هم شد.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
ما بردیم !!! لووووووول
از حالا جام رو توی دستای بالاک میبینم !!

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
برای باخت ترکیه متاسفم ! وافعا" خیلی خوب بازی کرد با اینکه بازیکن های اصلی تیم( غیر از Semih ) یا محروم بودند یا مصدوم با این حال آلمان در مقابل ذخیره های تیم ترکیه بدجور کم آورده بود
32.gif

آلمان واقعا" افتضاح بازی کرد .. .. ولی با همین بازی افتضاح به فینال رسید
32.gif

بالا