Bhrzk
مدیر بازنشسته
تا الان که من اسپانیا و برزیل رو از همه بهتر دیدم ...
اجازه بدید تکلیف ایتالیا رو من امشب مشخص میکنم
اجازه بدید تکلیف ایتالیا رو من امشب مشخص میکنم
ایشالا ایتالیا مثل همیشه تو بازیهای سخت بزرگیه خودشو نشون میده.
لول.. شوخی شوخی امریکا صعود کرد!
واقعا کاکا خوب بود دیشب. خصوصا از لحاظ تاکتیکی و تک پاس های دیدنی و و البته شوت هایی که با کمی خوش شانسی باید حداقل یکی اش گل میشد... مدتی بود در لباس میلان اینجوری نبود که البته دلیل اش هم برمیگرده به کل مجموعه که بد بازی میکرد.خوب اینم تکلیف ایتالیا![]()
این کاکا فوق العاده هست![]()
این په په مدافع راست ایتالیا , خیلی بازیکن خوبی بود ... این یارو هم که شوت میزد ( هر بار این گزارشگر یه چیزی میگفت ) هم بازیکن خوبی بود .واقعا کاکا خوب بود دیشب. خصوصا از لحاظ تاکتیکی و تک پاس های دیدنی و و البته شوت هایی که با کمی خوش شانسی باید حداقل یکی اش گل میشد... مدتی بود در لباس میلان اینجوری نبود که البته دلیل اش هم برمیگرده به کل مجموعه که بد بازی میکرد.
ایتالیا هم راجع بهش چیزی نگم بهتره. راستش کمی خوشحالم یه چیز هایی به لیپی ثابت شد. حالا اینکه میخواد یه دنده باشه و قبول نکنه رو کسی نمیدونه ولی ثابت شد این تیم دیگه تیم نیست و باید چهره های جدید و با انگیزه بیان. خیلی ساده، این بزرگترین مشکل ایتالیاست.
آره. سیستم شون یه خورده قاطی پاتیه!!این چه جامی بود دیگه ؟! مصر به برزیل ابرقدرت 3 تا زد ، ایتالیا رو 1 - 0 برد و از آمریکا 3 تا خورد و یکی هم نزد !!!
اونوقت برزیل از مصر 3 تا خورد و به ایتالیا 3 تا زد اونم تو 8 دقیقه و آمریکایی رو که دیشب به مصر (که ایتالیا رو برده بود) 3 تا زده بود، 3 - 0 برد !
خدایا خودت همه رو به راه راست هدایت کن...
واقعا کاکا خوب بود دیشب. خصوصا از لحاظ تاکتیکی و تک پاس های دیدنی و و البته شوت هایی که با کمی خوش شانسی باید حداقل یکی اش گل میشد... مدتی بود در لباس میلان اینجوری نبود که البته دلیل اش هم برمیگرده به کل مجموعه که بد بازی میکرد.
ایتالیا هم راجع بهش چیزی نگم بهتره. راستش کمی خوشحالم یه چیز هایی به لیپی ثابت شد. حالا اینکه میخواد یه دنده باشه و قبول نکنه رو کسی نمیدونه ولی ثابت شد این تیم دیگه تیم نیست و باید چهره های جدید و با انگیزه بیان. خیلی ساده، این بزرگترین مشکل ایتالیاست.
این په په مدافع راست ایتالیا , خیلی بازیکن خوبی بود ... این یارو هم که شوت میزد ( هر بار این گزارشگر یه چیزی میگفت ) هم بازیکن خوبی بود .
اما دفاع ایتالیا واقعا باید تقویت بشه
آره.
برزیل همچین مالی هم نیست. ایتالیا خیلی بد بود. اسپانیا تو فینال یه درس درست حسابی به برزیل میده.
هه هه ... جدا شوخيت گرفته ؟ شري ميبندم با تفاضل 2 تا اسپانيارو ببريم ... خواستي شرط ميبندم