ماشین خرید گوگل
ناشر: BusinessWeek
در حال حاضر گوگل 22 ميليارد دلار نقدينگي دارد و با توجه به بهبود فروش تبليغات اينترنتي، اين شركت قصد دارد ماهانه يك شركت جديد را خريداري نمايد. اين خبر توسط اريك اشميت، مديرعامل شركت اعلام شد.
نرخ اعلام شده بيانگر افزايش قابل توجهي در تمايل اين شركت به خريد ديگر شركتهاست، به ويژه اينكه از زمان ورود گوگل به بازار سهام، اين شركت تنها 32 شركت را خريداري كرده است.
وقتي پاي خريد ديگر شركتها به ميان ميآيد، سرعت اهميت زيادي دارد. ارزش كل شركتهاي خريداري شده در صنعت فناوري اطلاعات در سه ماهه سوم سال جاري در ايالات متحده برابر با 9.8 ميليارد دلار بوده است. شركت PricewaterhouseCoopers پيشبيني كرده است كه اين رقم در سه ماهه چهارم به 20 ميليارد دلار خواهد رسيد.
اهداف گوگل شركتهايي هستند كه در زمينه جستجوي اينترنتي، تبليغات و خدمات همراه فعاليت ميكنند. ناظران معتقدند با توجه به فشار فزاينده مايكروسافت در حوزه جستجو، گوگل بيشتر به سمت حوزه جستجوي اينترنتي حركت خواهد كرد. گوگل اخيراً نشان داده قصد دارد رسانههاي اجتماعي را درگير نتايج جستجويش نمايد. تبليغاتي كه رفتار كاربران اينترنتي را مورد هدف قرار ميدهد براي گوگل اهميت فزايندهاي يافته است. بخش عمدهاي از درآمد گوگل از نمايش تبليغات در كنار نتايج جستجو حاصل ميشود، اما تحليلگران معتقدند چنانچه اين تبليغات در كنار ديگر محتواهاي اينترنتي به نمايش درآيد، اثرگذاري بيشتري خواهد داشت. گفته ميشود گوگل در حال مذاكره با Teracent است. اين شركت به شركتهاي تبليغاتي در حوزه افزايش اثرگذاري تبليغاتشان كمك ميكند. رقيب Teracent نيز شركت Tumri و كانديداي خريد توسط گوگل است.
تبليغات مبتني بر رفتار كاربران وب يكي از اهداف اساسي اين شركت است. شركتهايي از قبيل Media6Degrees، Lotame، و 33Across همگي اطلاعاتي در مورد ارتباطات اجتماعي كاربران، جمعآري و بر اساس محتواي اين ارتباطات تبليغات مرتبط را به سمت كاربران هدايت ميكنند. به طور مثال، گوگل ميتواند از تكنولوژي شركت Lotame براي تبليغ بر اساس علايق مشترك كاربران MySpace استفاده نمايد.
برخي از ناظران معتقدند گوگل شركتهاي بزرگتري را براي خريد تحت نظر دارد. برخي از اين شركتها عبارتند از Facebook، Research In Motion و حتي Salesforce.com. دني ساليوان، يكي از ناظران معتقد است چنين حركتي توسط گوگل بعيد نيست و ميگويد: تنها چيزي كه ميتوان در مورد گوگل پيشبيني كرد اين است كه اين شركت غيرقابل پيشبيني است.
لسآنجلس از سرويسهاي اينترنتي گوگل استفاده ميكند
اعضاي شوراي شهر لسآنجلس پيشنهاد چند ميليون دلاري بهمنظور استفاده از خدمات گوگل براي سرويس ايميل دولتي و سرويسهاي ديگر را مورد تصويب قرار دادند.
به گزارش سرويس فنآوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين شورا به اتفاق آراء براي قرارداد 7.2 ميليون دلاري براي جايگزيني بسياري از سيستمهاي رايانهيي اين شهر با سرويسهاي Google Apps توسط شركت پيمانكاري كامپيوتر ساينس راي داد.
اما اتحاديه افسران پليس لسآنجلس و مدافعان حريم خصوصي نگرانيهاي امنيتي درباره قرارداد گوگل مطرح كردهاند زيرا با اين قرارداد اطلاعات بهجاي رايانههايي كه در كنترل مستقيم شهر است، به صورت آنلاين قرار ميگيرند.
طبق اين قرارداد گوگل ايميل، تقويم، چت آنلاين و سرويسهاي ديگر را به سه هزار كارمند اين شهر فراهم ميكند. شوراي اين شهر پيشنهاد گوگل را به پيشنهادهاي رقابتي ديگر از سوي مايكروسافت و دهها شركت فنآوري مشتاق براي جلب دومين شهر بزرگ آمريكا بهعنوان يك مشتري برگزيد.
بر اساس اين گزارش با اين اقدام قرارداد هفت ساله اين شهر براي استفاده از نرمافزار ايميل و نگهداري سوابق گروپ وايز شركت ناول پايان مييابد.
ديپلماسي نقشه گوگل در هند و چين
نسخههاي هندي و چيني نقشه گوگل براي جلب رضايت دو كشور، منطقه آروناچال پرادش را كه مالكيت آن مورد اختلاف چين و هند است، به شكل متفاوتي نشان ميدهند.
به گزارش سرويس فنآوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نسخه چيني نقشه گوگل بخشهاي آروناچال پرادش را در داخل مرزهاي چين نشان ميدهد، در حالي كه نسخه هندي اين برنامه اينترنتي اين ايالت را بهعنوان بخشي از هند به تصوير كشيده است.
اما هر دوي اين نسخهها از نسخه بينالمللي نقشه گوگل كه آروناچال پرادش را به شكل منطقه مورد اختلاف با خطوط شكسته در نقشه نشان ميدهد، فرق دارند.
در ماه اوت سال جاري Google Earth در هند به دليل استفاده اشتباهي از يك نوشته چيني براي مشخص كردن منطقه آروناچال پرادش بهعنوان ايالت شرقي تحت اداره هند، به شدت مورد انتقاد قرار گرفت.
سخنگوي گوگل در اين زمينه اظهار كرده است: محصولات گوگل كه براي مناطق محلي عرضه ميشوند، موقعيت رسمي كشور را در منطقه به تصوير ميكشند. نسخه هندي نقشه گوگل موضع رسمي دولت هند را نشان ميدهد و نسخه ديگر اين نقشه ممكن است موضع رسمي مشابه دولت آن كشور را نشان دهد.
همچنين اين شيوه استاندارد گوگل است كه مناطقي را كه مالكيت آنها مورد اختلاف است، در نسخه بينالمللي مشخص كند و اين به منزله تاييد و يا رد موضعگيري هيچ يك از طرفين نيست.
نقشه گوگل سياست مشابه را براي ترسيم جامو و كشمير كه منطقه مورد اختلاف هند و پاكستان است، در پيش گرفته و نسخه بينالمللي آن اين منطقه را بهعنوان سرزميني كه مالكيت آن مورد اختلاف است، نشان ميدهد، در حالي كه نسخه هندي كشمير را بخشي از هند ترسيم كرده است.
"گوگل ريدر " تخصصي تر ميشود
خبرگزاري فارس: گوگل با به روزرساني يكي از محبوب ترين ابزار تحت وب موسوم به گوگل ريدر دسترسي به اطلاعات و جديدترين مطالب منتشر شده در وب سايت ها و وبلاگ ها را آسان تر كرده است.
به گزارش فارس به نقل از تك وب، افرادي كه از گوگل ريدر براي تحقيقات و پژوهش هاي علمي يا تعقيب مباحث و موضوعات خاص استفاده مي كنند، از اين پس قادر به دريافت مطالب توصيه شده بر مبناي علائق شخصي و بر اساس تاريخچه مباحث و عادت هاي خود هستند.
نتايج مرتبط با جستجوها و تحقيقات اين كاربران بر اساس ميزان ارتباط با موضوع مرتب مي شوند، اين در حالي است كه محتواي منتشر شده در گوگل ريدر تا كنون بر اساس تاريخ انتشار مطالب در دسترس قرار مي گرفت.
با استفاده از اين قابليت كاربران مي توانند محتواي سايت هايي را كه در حوزه هاي مورد علاقه آنها كار مي كنند راحت تر و دقيق تر پيگيري كرده و پوشه هاي حاوي اين مطالب را راحت تر سازماندهي كنند.
همچنين كاربران مي توانند مطالب ارزشمند از نظر خود را به اشتراك گذاشته يا آنها را به ديگر افراد توصيه كنند.
"گوگل ريدر " تخصصي تر ميشود
خبرگزاري فارس: گوگل با به روزرساني يكي از محبوب ترين ابزار تحت وب موسوم به گوگل ريدر دسترسي به اطلاعات و جديدترين مطالب منتشر شده در وب سايت ها و وبلاگ ها را آسان تر كرده است.
به گزارش فارس به نقل از تك وب، افرادي كه از گوگل ريدر براي تحقيقات و پژوهش هاي علمي يا تعقيب مباحث و موضوعات خاص استفاده مي كنند، از اين پس قادر به دريافت مطالب توصيه شده بر مبناي علائق شخصي و بر اساس تاريخچه مباحث و عادت هاي خود هستند.
نتايج مرتبط با جستجوها و تحقيقات اين كاربران بر اساس ميزان ارتباط با موضوع مرتب مي شوند، اين در حالي است كه محتواي منتشر شده در گوگل ريدر تا كنون بر اساس تاريخ انتشار مطالب در دسترس قرار مي گرفت.
با استفاده از اين قابليت كاربران مي توانند محتواي سايت هايي را كه در حوزه هاي مورد علاقه آنها كار مي كنند راحت تر و دقيق تر پيگيري كرده و پوشه هاي حاوي اين مطالب را راحت تر سازماندهي كنند.
همچنين كاربران مي توانند مطالب ارزشمند از نظر خود را به اشتراك گذاشته يا آنها را به ديگر افراد توصيه كنند.
انجمن جهاني قلم از برنامههاي گوگل انتقاد كرد
خبرگزاري فارس: انجمن جهاني قلم با انتقاد از برنامههاي شركت آمريكايي گوگل در اسكن كردن و ديجيتالي كردن كتابها از دولتها خواسته است نسبت به اقدام اين شركت واكنش نشان دهند.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از خبرگزاري آسوشيتدپرس، انجمن جهاني قلم اعلام كرده كه فعاليت شركت گوگل در ديجيتالي كردن كتابها بدون موافقت نويسندگان صورت گرفته است.
اين انجمن كه هفتاد و پنجمين نشست سالانه خود را از روز پنجشنبه هفته گذشته در شهر لينتس اتريش برگزار كرده اين اقدام گوگل را به نوعي غيرقانوني خوانده است.
انجمن جهان قلم گفته است فعاليت گوگل هيچ گونه سازگاري با قانون كپي رايت ندارد و از دولت ها خواسته است در برابر گوگل واكنش نشان دهند.
شركت گوگل از چند سال گذشته شروع به اسكن كردن ميليونها جلد كتاب كرد كه قرار است روي اينترنت به صورت ديجيتالي منتشر شوند.
تعداد اين كتاب ها بالاي 8 ميليون جلد عنوان شده و اغلب آنها به زبانهاي انگليسي، فرانسوي، آلماني، اسپانيايي هستند.
انجمن جهان قلم همچنين بر رعايت حق التأليف نويسندگان در قراردادهاي و طرح هاي مربوط به پروژه هاي كتابخانه هاي ديجيتالي تأكيد كرده است.
هفتاد و پنجمين كنگره جهاني انجمن قلم به مدت سه روز در شهر لينتس برگزار شد و در جريان آن بيش از 300 نويسنده از 60 كشور جهان شركت كرد.
محور برنامهها و شعارهاي اين كنگره، ادبيات و كلمات آمريكاي لاتين بود.
گوگل به نقض كپيرايت نويسندگان چيني متهم شد
گروهي به نمايندگي از نويسندگان در چين گوگل را به نقض كپيرايت آثار آنها در كتابخانه ديجيتالي اين شركت متهم كردند.
به گزارش سرويس فنآوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بسياري از ناشران بزرگ و نويسندگان شكايتهايي عليه گوگل انجام داده و گوگل را به نقض كپيرايت متهم كردهاند؛ گوگل تاكنون 10 ميليون كتاب را ديجيتالي كرده است.
جامعه آثار كپيرايت نوشته شده چين (CWWCS) معتقد است گوگل هزاران كتاب از بيش از 500 نويسنده چيني را اسكن و آنها را بدون اجازه يا دريافت موافقت، در كتابخانه ديجيتالياش قرارداده است.
اين ادعا از سوي گوگل رد شده و اين شركت در واكنش اعلام كرده سرويسش از قانون بينالمللي پيروي ميكند و از بيش از 50 ناشر چيني اجازه دريافت كرده كه به اين غول آمريكايي امكان داده بيش از 30 هزار كتابي كه با جستوجوهاي اينترنتي يافته و پيش نمايش داده ميشوند را ديجيتالي كند.
طرح گوگل براي ايجاد يك كتابخانه عظيم ديجيتالي براي دسترسپذير كردن گسترده كتابها مورد تحسين قرار گرفته اما همچنين انتقاد مقامات ضدانحصارطلبي، كپيرايت و حريم خصوصي را دربرداشته است.
اين جنجال تازه كه در رسانههاي چيني انعكاسيافته، جديدترين مورد از مشكلات فعاليت براي گوگل در چين است؛ گوگل در اين بازار از غول چيني بايدو عقبتر است.
مقامان چيني در ماه ژوئن گوگل را متهم كرده بودند در اينترنت محتواي نامناسب منتشر ميكند؛ اين اظهارات يك روز پس از غيرقابل دسترس شدن سرويسهاي متعدد گوگل از جمله جستوجو و جيميل در چين صورت گرفته بود.
پيامهاي كاربران توييتر در گوگل و بينگ قابل جستوجو ميشوند
پيامهايي كه توسط كاربران سرويس ميكرووبلاگنويسي توييتر ارسال ميشوند، از اين پس در موتورهاي جستوجوي گوگل و مايكروسافت قابل دريافت هستند.
به گزارش سرويس فنآوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محدوديت 140كاركتري پيامهاي ارسال شده در توييتر با اين كه موجب جايگزين شدن آن با موتورهاي جستوجوي بزرگ نميشود اما جنبه جستوجوي فوري مفيد اين سايت ميكرووبلاگنويسي توجه گوگل و مايكروسافت را به خود جلب كرده است.
مايكروسافت ويژگي بتاي جديد را در موتور جستوجوي بينگ راهاندازي كرد، در حالي كه گوگل اعلام كرد با توييتر براي شامل كردن بهروزرساني پيامهاي توييت در نتايج جستوجو به توافق رسيده است.
يكپارچه شدن پيامهاي توييتر در گوگل طي چند هفته آينده انجام خواهد گرفت اما امكان مشاهده اين پيامها اكنون در بينگ موجود است.
امكان جستوجوي پيام هاي توييتر در حال حاضر تنها در آمريكا موجود است. مايكروسافت همچنين قصد دارد بهروزرساني هاي كاربران فيس بوك را نيز در نتايج جستوجوي بينگ وارد كند اما هنوز تاريخي براي عرضه آن معلوم نكرده است.
انتقاد رئيس گوگل از توافق ياهو و مايكروسافت
خبرگزاري فارس: سرگي برين رييس گوگل ضمن حضور در كنفرانس وب 2 به سوالات مختلفي پاسخ داد و از توافقنامه جستجوي ياهو و مايكروسافت انتقاد كرد.
به گزارش فارس به نقل از پي سي ورلد، وي از تصميم ياهو براي همكاري با مايكروسافت در حوزه خدمات جستجو انتقاد كرد و گفت: من فكر مي كنم شرم آور است كه ياهو قصد دارد فناوري هاي خود در حوزه جستجو را در اختيار مايكروسافت قرار دهد.
برين در پاسخ به پرسشي در مورد لزوم واكنش دولت آمريكا در مورد توافقنامه دو طرف سكوت كرد، اما تصريح كرد ياهو نبايد خلاقيت هاي خود در بخش جستجو را به اين آساني در اختيار مايكروسافت قرار مي داد.
وي بينگ موتور جستجوي جديد مايكروسافت را داراي برخي امكانات و ويژگي هاي جالب دانست و گفت از اين موتور جستجو هم مثل بقيه موتور جستجوها در برخي موارد استفاده مي كند.
برين افزود: راه اندازي اين موتور جستجو به ما يادآوري مي كند كه بازار موتورهاي جستجو به شدت رقابتي است.
رييس گوگل از تاخير در عرضه نسخه سازگار با مك مرورگر كروم عذرخواهي كرد و گفت بسياري از همكاران گوگل تلاش دارند تا اين مرورگر را آماده عرضه كنند.
وي همچنين اظهار اميدواري كرد مناقشه بر سر طرح جنجالي ديجيتالي كردن ميليون ها نسخه كتاب در قالب سرويس Google Books هر چه سريع تر به پايان برسد.
گوگل با Google Earth ناجي جنگلهاي زمين ميشود
سازمانهاي فضايي و گوگل براي مبارزه با گرماي زمين، در حال كمك به يك پروژه بينالمللي براي مونيتور جنگلها از طريق ماهواره هستند.
به گزارش سرويس فنآوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، از بين رفتن جنگلها از برزيل گرفته تا اندونزي عامل انتشار حدود يك پنجم از گازهاي گلخانهيي ناشي از فعاليتهاي بشري شناخته شدهاند.
به گفته مدير گروه GEO كه دولتها، سازمانهاي فضايي و ديگران را در همكاري جديد براي بررسي جنگلها مرتبط ميكند، تنها راه اندازهگيري موثر جنگلها از فضا است. هدف اين سيستم ارزيابي سالانه موجودي كربن جنگلها در مقايسه با دوره پنج ساله فعلي است.
گوگل كه از طريق سايت Google Earth، تصاوير ماهوارهيي عرضه ميكند، در اين پروژه مشاركت خواهد داشت البته جزئيات بيشتر مربوط به اين مشاركت ماه آينده اعلام ميشود.
اين همكاري براي Google Earth Outreach كه به سازمانهاي غيرانتفاعي ديگر كمك كرده، موضوعات مختلف از جمله تغييرات جوي يا بحران دارفور را برروي نقشه بياورند، فرصتي است تا محتواي مولتيمدياي زميني خود را با اطلاعات دقيق ماهوارهيي تطبيق دهد.
عرضه سرویس "گوگل داشبورد" برای محافظت از اطلاعات کاربران
گوگل عملکرد جدیدی به نام "داشبورد" را عرضه کرده است که به کاربر اجازه می دهد تمام اطلاعاتی شخصی خود را که در گوگل ذخیره شده است مشاهده کند. به گزارش خبرگزاری مهر، بزرگترین موتور جستجوی دنیا با هدف افزایش سطح امنیت کاربران، این عملکرد جدید را راه اندازی کرده است.
داشبورد می تواند تمام اطلاعات کاربران شامل تماسها، جستجوهای وب، اکانتها، پرونده ها، ایمیلها، فایلهای "آر.اس.اس"، هشدارها، شماره های تلفن، چتها و هر چیزی که گوگل از کاربران خود ذخیره کرده است را نشان دهد.
گوگل اغلب متهم به نگهداری اطلاعات کاربران می شود. اکنون با عرضه این سرویس کاربر می تواند از طریق اکانت خود وارد "داشبورد" شده و اطلاعاتی را که روی گوگل جا گذاشته است را به سرعت تغییر و یا حذف کند.
در دنیایی که در آن ارتباطات آسانتر از همیشه انجام می شود اطلاعات نیز می توانند دشوارتر محافظت شوند. در این شرایط، عملکرد داشبورد می تواند وضوح و شفافیت بیشتری را درباره اطلاعات ذخیره شده هر کاربر به صورت مستقل ارائه کند.
این سرویس نه تنها تمام جستجوها و اطلاعات شخصی ذخیره شده کاربر را نشان می دهد بلکه می تواند اطلاعاتی را که از خارج نیز دیده می شوند نشان دهد.
به این ترتیب کاربر می تواند ردهایی را که از خود روی شبکه برجای گذاشته است پاک کرده و برای حفظ اطلاعات خصوصی خود شخصا اقدام کند.
براساس گزارش تام هاردور گاید، در این خصوص مدیر تولید گوگل توضیح داد: "اینکه به کاربران امکان بدهیم که اطلاعات خود را کنترل کنند یک گام بزرگ رو به جلو است. امیدواریم بتوانیم در مقوله حفظ حریم شخصی کاربران و امنیت آنها تلاشهای بیشتری کنیم."
عملکرد داشبورد را تیمی از محققان گوگل در مونیخ و زوریخ توسعه داده اند.
امكانات جديد گوگل براي كنترل حريم شخصي توسط كاربران
خبرگزاري فارس: با توجه به افزايش شديد تعداد كاربران خدمات گوگل و انتشار حجم گسترده اي از اطلاعات شخصي توسط آنان، اين شركت امكانات تازه اي را براي حفظ حريم شخصي كاربران طراحي كرده است.
به گزارش فارس به نقل از سي نت، گوگل با افزودن امكاناتي جديد به سرويس Google Dashboard خود قصد دارد كنترل ديتاي توليد شده توسط تك تك كاربران را توسط خود آنان ممكن كند.
اين اقدام پس از آن صورت مي گيرد كه اين شركت به علت بي توجهي در حفظ حريم شخصي و اطلاعات كاربرانش به طور گسترده مورد انتقاد قرار گرفت.
كاربران با استفاده از Dashboard مي توانند اطلاعات شخصي خود را كه با استفاده از سرويس هاي مختلف گوگل ذخيره كرده اند، مرور كرده و آنها را پاك يا دسته بندي كنند.
با اين حال برخي معتقدند كه حتي عرضه اين ابزار هم باعث حل مشكلات و نگراني هاي موجود در اين زمينه نمي شود، زيرا بسياري از كاربران حتي از وجود چنين امكاناتي مطلع نمي شود.
علاوه بر اين عده اي هم مي گويند پيچيدگي هاي مربوط به استفاده از اين امكانات باعث سردرگمي مي شود. در مجموع به نظر مي رسد بايد طي چند هفته آينده در مورد ميزان مفيد بودن اين سرويس تصميم گيري شود.
مجموعه نرم افزاري جديد گوگل ويژه برنامه نويسان
خبرگزاري فارس: گوگل يك مجموعه نرم افزاري جديد متن باز را عرضه كرده كه حاوي ابزاري براي برنامه نويسي تحت وب براي علاقهمندان است.
به گزارش فارس به نقل از تك وب، ابزار ياد شده موسوم به Closure developer با هدف توسعه برنامه نويسي در فضاي مجازي و كمك به گسترش نرم افزارها و خدمات مجازي طراحي شده و هر يك از ابزار موجود در اين مجموعه به كاربران كمك مي كند تا برنامه هاي نوشته شده با استفاده از جاوا اسكريپت را طراحي و مديريت كنند.
يكي از ابزار موجود در اين مجموعه closure compiler است كه به برنامه نويسان امكان مي دهد برنامه هاي مبتني بر جاوا اسكريپت را چك و بهينه سازي كنند.
همچنين از طريق ابزاري موسوم به Closure Library مجموعه اي از كدها و مولفه هاي مناسب براي جاوااسكريپت در دسترس كاربران قرار گرفته است.
گوگل اعلام كرده كه هم اكنون براي طراحي و بهينه سازي برنامه هاي كاربردي تحت وب خود اعم از جيميل، سرويس نقشه و سرويس اسناد خود از اين ابزار استفاده مي كند.
شهر خیالی در گوگل مپس / سرویس "گوگل مپس" نقشه شهری را که وجود ندارد نشان داد!
سرویس گوگل مپس در نقشه جغرافیایی مجازی منطقه لانکشایر در انگلیس شهری به نام "آرگلتون" را با تمام خانه ها، رستورانها و خیابانهای آن نشان می دهد در حالی که چنین شهری اصلا وجود ندارد. به گزارش خبرگزاری مهر، گوگل مپس یک شهر جدید را در انگلیس نشان داد. روی این سرویس آنلاین در نقشه این کشور کمی بالاتر از لیورپول، یک شهر کوچک در لانکشایر دیده می شود. این شهر "آرگلتون" نام دارد اما مشکل اینجاست که هرگز در انگلیس شهری به نام "آرگلتون" وجود نداشته است.
نقشه گوگل نشان می دهد که این شهر چند کیلومتر بالاتر از استان M58 بین "آئوگتون" و "آئوگتون سبز" است.
در این موتور جستجو حتی تصاویری از خانه ها و رستورانهای محلی این شهر کوچک قابل مشاهده هستند. به همین منظور چند استاد دانشگاه "ایج هیل" ماموریتی را برای کشف آن چیزی که بین تپه های لانکشایر پنهان شده است سازماندهی کردند.
در این خصوص پروفسور روی بایفیلد اظهار داشت: "من فکر کردم که این محل می تواند در یک جهان موازی وجود داشته باشد و بسیار کنجکاو شدم که بدانم این مکان چگونه وارد اینترنت شده است."
براساس گزارش تلگراف، هنوز کسی نمی داند که این شهر تنها شوخی شرکت مانتین ویوو است، یک اشتباه است و یا واقعی است.
به هرحال کسانی که تصاویر "آرگلتون" را در گوگل می بینند بیشتر از این فکر به هیجان می آیند که در حال تماشای تصاویر و نقشه یک شهر خیالی هستند.