• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جديدترين اخبار از دنياي گوگل

sіπa

Registered User
تاریخ عضویت
10 فوریه 2010
نوشته‌ها
1,703
لایک‌ها
8
کیبورد مجازی گوگل برای 35 زبان

چند روز پیش، تعدای از بلاگرها در موتور جستجوی گوگل، متوجه ویژگی جدیدی برای زبان‌های دارای اسکریپت غیر لاتین شدند: صفحه‌کلید مجازی که تایپ‌کردن عبارات جستجو در این زبان‌ها را آسان‌تر می‌کند.

به‌گزارش وبلاگ گوگل، این سایت کیبوردهای مجازی را به‌ عنوان یک ویژگی پیش‌فرض برای 35 زبان شامل روسی، ترکی، فارسی، یونانی، تایندلی، ایسلندی، فنلاندی و سوندی در گوگل قرار خواهد داد.

بنا به قول «مانیش بارگاوا» مدیر تولید گوگل، این کیبوردهای مجازی نه‌ تنها به هنگام خراب‌شدن کیبورد واقعی شما به کار می‌آیند، بلکه تحقیقات این شرکت نشان داده است که بسیاری از کاربران "برای استفاده از عبارات جستجو به زبان خودشان، به‌ هنگام تایپ‌کردن این عبارات در گوگل مشکل دارند."
 

sіπa

Registered User
تاریخ عضویت
10 فوریه 2010
نوشته‌ها
1,703
لایک‌ها
8
گوگل عليه گراگل

غول جست‌وجوي اينترنت گوگل يك بازرگان استراليايي را تهديد كرد در صورتي كه نام تجاري مشابه اين شركت را به ثبت برساند، دست به اقدام حقوقي عليه وي مي‌زند.

به گزارش ايسنا، كامرون كالي، بازرگان استراليايي دو سال زمان صرف كرد تا يك وب سايت مقايسه قيمت براي نوشيدني‌هاي الكلي راه اندازي كند.

وي سرگرم طي كردن مراحل براي ثبت نام تجاري گراگل بود كه گوگل با ارسال نامه‌اي مدعي شد اين نام اساسا و به طور فريب آميزي شبيه نام تجاري اين شركت است.

اين نامه پس از اينكه اين بازرگان 36 ساله هزاران دلار براي برپا كردن شركت و خريد نام‌هاي دامنه مربوط در اينترنت صرف كرد، به دست وي رسيد.

سايت گراگل كه به مصرف كنندگان امكان مي دهد ارزان قيمت ترين نوشيدني‌ها را جست و جو و بيابند در مرحله آزمايشي بتا قرار داشته و قرار بود در ظرف چند هفته آينده به طور رسمي و همراه با يك برنامه آيفون راه اندازي شود.

بر اساس گزارش ديلي تلگراف، تقاضاي نام تجاري گراگل در استراليا از سوي سازمان ارايه كننده حق ثبت و نام‌هاي تجاري و طراحي‌ها پذيرفته شد اما گوگل در نامه‌اش از كالي درخواست كرده تقاضاي نام تجاريش را پس گرفته، نام شركت را تغيير داده و كليه نام‌هاي دامنه را به گوگل منتقل كند.

گوگل در اين نامه خاطرنشان كرده در صورتي كه كالي با اين تقاضا موافقت نكند از طريق دادگاه اقدام مي كند تا از فعاليت گراگل و مديرانش جلوگيري كند.

اين بازرگان كه از پشتيباني مالي براي مبارزه حقوقي با گوگل برخوردار نيست با بيان اينكه شركتش هرگز تهديدي براي گوگل نبوده و نخواهد بود، خواهان تجديدنظر گوگل دراين مورد شده است.
 

Paniaco

Registered User
تاریخ عضویت
19 آگوست 2009
نوشته‌ها
559
لایک‌ها
5
محل سکونت
ESFAHAN
به زودی کاربران اینترنت در انگلستان Google Mail را با همان نام Gmail تجربه خواهند کرد !

به گزارش وب لاگ جی میل به زودی در انگلستان نام "Google Mail" به "Gmail" تغییر پیدا خواهد کرد.

نکته قابل توجه خبر گوگل این است که نام "gmail" در آدرس ایمیل کاربران این سرویس دارای 50 درصد حروف ( کاراکتر ) کمتر نسبت به "googlemail" است و بر اساس تخمین گوگل این مسئله باعث تقریبا 60 میلیون ضربه به صفحه کلید کلیه کاربران در یک روز می شود ! این مقدار برابر است با 217 میکرو ژول برای هر ضربه، یعنی انرژی که 20 آبنبات با خوردن آن به شما خواهد داد!

گفتنی است نام "جی میل" در کشورهای اروپایی مانند انگلستان به دلیل داشتن شباهت نام تجاری برای گوگل قابل استفاده نیست.

منبع : وبلاگ جی میل
ترجمه : خودم :D
 

sіπa

Registered User
تاریخ عضویت
10 فوریه 2010
نوشته‌ها
1,703
لایک‌ها
8
گوگل به زودی وارد نبرد کتاب های دیجیتالی می شود

بی بی سی - گوگل به زودی فروشگاه کتاب الکترونیکی خود (Google Editions) را راه اندازی می کند.

بر خلاف شرکت آمازون که کتاب های الکترونیکی اش را فقط باید در کتابخوان الکترونیکی کیندل خواند، خواندن کتاب های گوگلی هیچ وسیله مخصوصی لازم ندارد.

شرکت اپل هم مثل آمازون کتاب های مخصوص خودش را در آی بوک استور (iBookstore) به فروش می رساند که فقط در محصولات خودش قابل استفاده است.

گابریل استریکر سخنگوی گوگل می گوید: "رویکرد کتاب های گوگلی متفاوت از چیزی است که امروزه بیشتر خواننده ها به آن عادت دارند. نگاه ما این است که بشود فارغ از نوع وسیله کتابخوان، به کتاب های گوگلی دسترسی داشت."

گوگل تا امروز بیش از 12 میلیون جلد کتاب را - هم از کتاب های موجود در بازار و هم از کتاب های نایاب - اسکن کرده است.

در حال حاضر موجودی کتاب های دیجیتال شده گوگل هم از موجودی فروشگاه اپل بزرگتر و گسترده تر است و هم از فروشگاه آمازون.

تحلیلگران مؤسسه یانکی پیش بینی می کردند که سود فروش کتابخوان های الکترونیکی امریکا از 1 میلیون و 300 هزار دلار در سال 2010 به 2 میلیون و 500 هزار دلار در سال 2013 افزایش پیدا کند.

حالا با ورود کتاب های گوگلی، ناظران بر این باورند که این رقم ها باز هم بیشتر خواهد شد.

نبرد بی رحمانه

حالا که اعلام شده است که کتاب های گوگلی را در هر وسیله ای که به اینترنت متصل شود می شود خواند- از گوشی تلفن همراه گرفته تا کامپیوتر رومیزی و نت بوک (Netbook) تکلیف فروشگاه های ای بوک (کتاب های الکترونیکی) که فقط یک وسیله کتابخوان الکترونیکی را می فروشند معلوم است.

محققان مخصوصا به مشکلات پیش روی آمازون اشاره می کنند که در حال حاضر، باوجود اینکه هیچ آمار مشخصی از فروشش را اعلام نمی کند، در بازار پیشتاز است.

اوایل سال میلادی جاری، آمازون اعلام کرد که در طول سال 2009، کتابخوان الکترونیکی کیندل پرطرفدارترین هدیه در تاریخ فعالیت سایت آمازون بوده است و روز کریسمس، این سایت، بیشتر از کتاب های کاغذی، کتاب الکترونیکی فروخته است.

حالا با ورود آی پد (محصول شرکت اپل) تحلیلگران روزگار سخت تری را برای آمازون پیش بینی می کنند.

اسپنسر وانگ از مؤسسه کردیت سویس، اوایل سال میلادی جاری در گزارشی نوشت: "چشم انداز پیش روی ما این است که بازار، بین محصولات آمازون و اپل و گوگل تقسیم خواهد شد. انتظار داریم سهم کتاب های الکترونیکی آمازون که در حال حاضر 90 درصد است، طی 5 سال آینده به حدود 35 درصد کاهش یابد."

آقای اندروز معاون تحقیقات موسسه گارتنر در این باره برای آمازون وضع خطرناکی را پیش بینی می کند و بر این باور است که این شرکت خسارت فراوانی خواهد دید.

او به بخش خبری بی بی سی می گوید: "هیچ شرکتی نمی تواند این فعالیت گوگل را کم اهمیت ببیند. هروقت گوگل با کاری وارد قلمرو شما بشود، بهتر است خوتان را برای نبردی بی رحمانه آماده کنید."

البته اقبال روزافزون مردم به کتاب های الکترونیکی، شاید تا حدی این خسارت ها را جبران کند.

آقای اندروز می گوید :"واقعیت این است که مردم روز به روز کتاب الکترونیکی بیشتری می خرند."

فروش کتاب های گوگلی

گوگل هنوز اعلام نکرده است که از کاربرانش برای دسترسی به کتاب های دیجیتالی گوگلی، چقدر پول خواهد گرفت.

اما مدیران این شرکت در گفت و گو با مجله نیویورکر خبر داده اند که این کتاب ها را هم می شود مستقیما از گوگل خرید و هم از دیگر فروشنده ها، و عمده پولی که به دست فروشنده می رسد، در جیب خود فروشنده خواهد رفت.

دن کلانسی، از مهندسان گوگل، می گوید:" یک جور اکوسیستم باز است. می شود کاری کرد که فروشگاه های واقعی هم در دنیای دیجیتالی کتاب ها سهم داشته باشند. ما هیچ مشکلی نداریم که فروشندگان غیرمجازی متنوعی داشته باشیم."

مدیران گوگل در گفت و گو با بی بی سی تایید کردند که پروژه کتاب های گوگلی (Google Editions) تحت تاثیر دعواهای حقوقی ای که بر سر دیجیتال کردن میلیون ها کتاب نایاب پیش آمده قرار نخواهد گرفت.

در طول چند سال گذشته، تلاش این غول جست و جوگر برای ایجاد بزرگ ترین کتابخانه دیجیتالی دنیا دستخوش دعواهای حقوقی بزرگی شده است.

منتقدان ادعا می کنند که معامله گوگل با ناشران و نویسندگان امریکایی، بازار را انحصاری می کند.

پاسخ گوگل هم این است که این کار باعث می شود میلیون ها کتاب نایاب و کمیاب در وب، قابل جست و جو و دسترسی بشود.

حکم نهایی درباره این اعتراضات به زودی صادر خواهد شد.
 

sіπa

Registered User
تاریخ عضویت
10 فوریه 2010
نوشته‌ها
1,703
لایک‌ها
8
در گوگل پینگلیش تایپ کنید، فارسی تحویل بگیرید

گوگل با ارائه یک نرم افزار جدید سعی کرده کسانی که پینگلیش تایپ می‌کنند به سرعت به معادل فارسی آن دسترسی پیدا کنند.

بر اساس این گزارش کسانی که با مشکل تایپ فارسی مواجه‌اند می‌توانند با خیال راحت پینگلیش تایپ کنند و متن فارسی رو همون لحظه تحویل بگیرند، به این شرط که برای اینکار به لینک زیر مراجعه کنند

http://www.google. com/transliterat e/persian


تایپیست می‌تواند متن دلخواهش را به پینگلیش تایپ کرده، اما بلافاصله هر کلمه به صورت معجزه وار بلافاصله به فارسی تبدیل می شود.

البته گاهی ممکن است کلمه را اشتباه حدس بزند که کاربر می‌تواند با یک کلیک ساده روی آن کلمه پنجره‌ای را مشاهده کند که درآن از لیست لغات پیشنهاد داده شده لغت مورد نظر خود را انتخاب کند،

یا اگر کلمه مذکور در لیست وجود نداشت، کاربر می‌تواند کلمه مورد نظر را با کیبوردی كه برای ادیت کردن روی صفحه ظاهر می‌شود وارد کند.
 

GFX

Registered User
تاریخ عضویت
28 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,705
لایک‌ها
747
محل سکونت
TH
گوگل تغییر چهره داد!

برای اولین بار یا حداقل در چند سال اخیر گوگل تغییر قیافه داده و به نوعی مدرن تر شد...
 

sіπa

Registered User
تاریخ عضویت
10 فوریه 2010
نوشته‌ها
1,703
لایک‌ها
8
گوگل بالاخره اعتراف کرد

اين پايگاه اينترنتي اعلام کرد، از طريق شبکه هاي واي فاي خود سه سال به جاسوسي مي پرداخته است.
گوگل که همواره اتهامات به جاسوسي را تکذيب مي کرد، شب گذشته اعتراف کرد که از طريق سرويس "استريت ويو" خود به مدت سه سال به جاسوسي در امور شخصي افراد پرداخته است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري تايمز، اين پايگاه اينترنتي اعلام کرد، از طريق شبکه هاي واي فاي خود سه سال به جاسوسي مي پرداخته است.

بنابر اين گزارش، گوگل همچنين تأييد کرد که با استفاده از آنتن هاي راديويي خودروهاي سرويس "استريت ويو" اش هنگام گشت زني در خيابان هاي شهرهايي که تحت اين سرويس قرار گرفته اند، به راحتي به اي ميل ها و ساير اطلاعات خصوصي و محرمانه افراد دست مي يافته است.

اين گزارش حاکي است، گوگل زماني جاسوسي خود را تأييد کرد که از سوي دولت آلمان به خاطر استفاده از شبکه هاي واي فاي به شدت تحت فشار بود.

گفتني است، سرويس "استريت ويو" گوگل از زمان راه اندازي آن به شدت مورد انتقاد قرار گرفت و کارشناسان همگي آن را ابزاري براي جاسوسي اين شرکت خواندند.

اين اعتراف گوگل در حالي صورت گرفته است که اين شرکت ماه پيش صراحتأ اتهامات در خصوص جاسوسي را رد کرده بود و اقدامات خود را صرفأ در راستاي توسعه فناوري خوانده بود./ن
 

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
تاریخ عضویت
1 مارس 2006
نوشته‌ها
21,296
لایک‌ها
20,173
محل سکونت
اوهایو - دیتون
بازم جای شکرش باقیه اعتراف کرده و گفته که قبلا این کار را انجام میداده
 

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
تاریخ عضویت
1 مارس 2006
نوشته‌ها
21,296
لایک‌ها
20,173
محل سکونت
اوهایو - دیتون
افزايش 10 برابري تبليغات گوگل در يوتوب

ناشر: Bloomberg



گوگل رقم تبليغات در سايت يوتوب را به 10 برابر رسانده است. اين امر نشان مي‌دهد گوگل در نظر دارد درآمد خود را از منابعي به غير از جستجو افزايش دهد.


يوتوب يکي از پرطرفدارترين سايت‌هاي اشتراک ويدئو در وب است و به همين خاطر تبليغات گرافيکي و ويدئويي مي-تواند به راحتي در آن پخش شود. با کاهش رشد در حوزه تبليغات مبتني بر موتورهاي جستجو، گوگل مي‌بايست منابع ديگري را براي افزايش درآمد خويش درنظر گيرد. تخمين زده مي‌شود حجم فروش تبليغات نمايشي يا ويدئويي فراتر از يک ميليارد دلار رود.


با اعلام اين خبر ارزش سهام گوگل 4.91 سنت افزايش يافت و به 530.60 دلار در هر سهم رسيد.
 

sіπa

Registered User
تاریخ عضویت
10 فوریه 2010
نوشته‌ها
1,703
لایک‌ها
8
با تلویزیون به اینترنت متصل شوید !

گروه اینترنتی گوگل روز پنج شنبه اعلام کرد با استفاده از یک فناوری جدید می توان در آینده ای نه چندان دور بتوان با تلویزیون وارد شبکه اینترنت شد.

به گزارش واحد مکرزی خبر به نقل ازخبرگزاری فرانسه از سانفرانسیسکو؛ گوگل می گوید فناوری جدید « گوگل تی وی» با استفاده از سیستم عامل اندروئید، یعنی سیستم عاملی که خود گوگل برای تلفن های همراه هوشمند اختراع کرده است، در آینده به عنوان پلی ارتباطی میان تلویزیون و اینترنت عمل می کند و با استفاده از آن در دستگاه های تلویزیون، می توان به طور مستقیم یا به طور غیر مستقیم یعنی از طریق یک دستگاه رمزگشا (دیکودِر) به اینترنت متصل شد.
 

GFX

Registered User
تاریخ عضویت
28 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,705
لایک‌ها
747
محل سکونت
TH
با گوگل PC_Man بازی کنید...!!!
pacman10-hp.png
 

sіπa

Registered User
تاریخ عضویت
10 فوریه 2010
نوشته‌ها
1,703
لایک‌ها
8
مايكروسافت و اپل به جنگ گوگل مي‌روند

تابناک اجتماعی ـ گروهي كه كدك ويديويي H.264 را كنترل مي كند و مورد حمايت اپل و مايكروسافت است قصد دارد مانع از به كارگيري فرمت ويديويي VP8 از سوي گوگل شود.

به گزارش فارس به نقل از رجيستر گوگل فرمت متن باز ويديويي جديدي را براي دسترسي به محتواي چندرسانه‌اي در اينترنت ابداع كرده و به دنبال جلب حمايت عمومي براي اين كدك است.

اما اپل و مايكروسافت كه از استاندارد H.264 و HTML5 در اين زمينه پشتيباني مي كنند قصد دارند به هر نحو ممكن مانع موفقيت گوگل شوند و در همين راستا قصد دارند ليسانس يا مجوز استفاده از VP8 را هم اخذ كنند.

كارشناسان معتقدند پيروزي در اين نبرد براي هر يك از دوطرف بسيار حائز اهميت است، زيرا موجب مي شود كنترل استاندارد نسل جديد در وب براي ارائه ويديو در اختيار طرف پيروز قرار بگيرد. با توجه به اينكه گوگل در اين زمينه تجربه چنداني ندارد به نظر مي رسد براي پيروزي در برابر اپل و مايكروسافت و همه گير كردن استاندارد ويديويي خود راه دشواري پيش رو دارد. اين دو شركت به صراحت اعلام كرده اند كه از فرمت ابداع شده توسط گوگل در توليدات و مرورگرهاي خود پشتيباني نخواهند كرد.
 

sіπa

Registered User
تاریخ عضویت
10 فوریه 2010
نوشته‌ها
1,703
لایک‌ها
8
اظهارات خواندنی بنیانگذار گوگل

یک روزنامه فرانسوی در پی تحولات اخیر گوگل مصاحبه ای را با لری پیج یکی از دو بنیانگذار بزرگترین موتور جستجوی دنیا انجام داده که و در آن "پیج" تاکید کرده است: گوگل مثل مسواک وسیله ای است که جایگاه مهمی در زندگی همه مردم دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، لری پیچ (لارنس ادوارد پیج) در 26 مارس 1973 متولد شد. وی در بهار 1995 در دانشگاه استنفورد با "سرگی برین" آشنا شد و در کنار وی بزرگترین جستجوگر وب در دنیا را در سال 1998 بنا نهاد.

شرکتی که در روزهای اخیر سکوی جدیدی به نام Google tv را معرفی کرده است. این سکو که از ائتلاف گوگل، سونی، اینتل و "لاجی تک" به ثمر رسیده است به کاربران اجازه می دهد مفهومی جدیدی از تلویزیون را تجربه کنند.

در این همکاری چهارجانبه، گوگل نرم افزاری را که ترکیبی از سیستم عامل "آندروئید" و مرورگر "کروم" است عرضه کرده و لاجی تک، جعبه اتصال به تلویزیون و یک صفحه کلید بی سیم، سونی دستگاه تلویزیون و اینتل زیرپردازشگر اتم " CE 4100" را ارائه کرده اند.

تلویزیونهای گوگل از پاییز امسال وارد بازار می شوند و این امکان را به کاربران می دهند که در اتاق نشیمن خانه خود درحالی که روی کاناپه مقابل تلویزیون نشسته اند از طریق صفحه تلویزیون در وب جستجو کنند.

اعلام این خبر موجب شد که روزنامه فرانسوی "لو موند" مصاحبه ای را با "لری پیج" یکی از دو بنیانگذار گوگل انجام دهد که در ادامه می خوانید:

* گوگل در روزهای اخیر Google tv را معرفی کرد. این سیستم اتصال تلویزیون را به وب امکانپذیر می کند. این کار را چگونه انجام می دهد؟

- هنوز روی اینترنت با تلویزیون جستجو نمی شود. هرچند وب به این دلیل متولد نشده است اما خیلی خوب می شود اگر "یو تیوب" (به مالیکیت گوگل) از طریق تلویزیون در دسترس باشد. مردم یک نمایشگر بزرگ دارند که آن را با قیمت بالایی می خرند. این دستگاه فضایی از خانه را اشغال می کند و همه از آن خوششان می آیند و بنابراین اگر تعداد بیشتری خدمات را ارائه کند می تواند برای همه مفید باشد.

* تا پایان دهه 90 گوگل تنها یک موتور جستجو بود. امروز حتی یک تلفن همراه هم می فروشد. چرا تا این حد متفاوت شده است؟

- ساده است. می خواهیم تا آنجا که می توانیم پول جمع کنیم! با موتور جستجوی خود ما موفق شدیم به یک "مسواک دندان" تبدیل شویم. چون مسواک نیز وسیله ای است که جایگاه بسیار مهمی در زندگی ما انسانها دارد. این جستجوگر در کنار "جی- میل" (پست الکترونیک گوگل) اهمیت زیادی در وب دارند. تمام محصولاتی که ما عرضه کردیم باید همینطور باشند. ما همیشه این سئوال را از خود می پرسیم: مردم واقعا به چه چیزی نیاز دارند؟

* یوتیوب محبوب است اما هنوز نتوانسته است به یک منبع درآمدزا برای کاربران خود تبدیل شود...


541146_orig.jpg


- یوتیوب تنها پنج سال دارد. پنج سال بعد از راه اندازی گوگل، این موتور جستجو نیز گردش مالی معادل درآمد فعلی یو تیوب داشت. این مهم است که روی این سکو، محتویات با کیفیت اصلی و حتی حرفه ای قرار گیرد. اگر این محتویات کاملا حرفه ای باشند یوتیوب می تواند برای آنها یک منبع اصلی درآمدزایی باشد. هرچند ما هنوز به آن سطح نرسیده ایم و در این مورد شخصا هیچ نگرانی ندارم.


* چرا گروه شما به فروش مستقیم تلفن همراه خود (نکسوس- 1) از طریق موتور جستجو پایان داد؟

- تیمی که با نکسوس- 1 کار می کرد کمیت کاری را که برای فروش مستقیم این تلفن همراه نیاز است دست کم گرفته بود. آنها سیستمهای صدور صورت حساب اپراتورهای مخابراتی را نداشتند بنابراین ادامه کار برای آنها بسیار مشکل بود. هرچند توانستند در این راه موفق شوند به طوری که در ماه آوریل فروش نکسوس- 1 در آمریکا بیش از فروش آی- فن شد.

* آیا نمی خواهید برای ایجاد تعادل بیشتر، یک شبکه اجتماعی مشابه فیس بوک داشته باشید؟

- این چیزی است که داریم روی آن تمرکز می کنیم. کاری که فیس بوک کرد این است که به محض ثبت نام، تو می توانی اعضای لیست جی- میل خود را روی فیس بوک پیدا کنی، درحالی که فیس بوک اجازه نمی دهد که تماسهای کاربرانش به روی جی- میل منتقل شود. بنابراین واقعا یک سیستم باز نیست.

* موفقیت شما به اعتماد مصرف کنندگان شما بستگی دارد. آیا به نظر شما مورد اخیر "گوگل استریت ویوو" که نشان داد دوربینهای این سرویس که در سطح شهرهای تمام دنیا می چرخند اطلاعات شخصی مردم را ذخیره می کنند از این اعتماد کم نکرد؟

- ما در مورد این اشتباه توضیح دادیم و برای تصحیح آن با بیشترین توان خود در حال همکاری با مقامات مربوطه هستیم. ما همیشه صادق بوده ایم و به محض آنکه این اشتباه را کشف کردیم آن را به اطلاع عموم رساندیم. نمی دانم که شرکتهای دیگر چقدر حاضرند این کار را انجام دهند. این شعار اصلی ما است که باید فروتن بمانیم و خود را بهتر کنیم.

* ذخیره سازی حجم بالای داده ها؛ آیا این واقعا لازم است؟

- ما برای بهتر کردن جستجوهای خود به این داده ها نیاز داریم اما بیشتر این داده ها صفحات وب یا کلمات کلیدی و نه اطلاعات شخصی هستند. آرزوی ما این است که تمام اطلاعات دنیا را سازماندهی کنیم. نمی توانم خود را متقاعد کنم که محافظت از تمام این اطلاعات می تواند چیزی منفی باشد: وبگردان می توانند استفاده از آن چیزی را که ما عرضه می کنیم کنترل کنند. مرزهای زندگی شخصی در حال تغییر است. افراد بیش از همیشه از طریق آنلاین با هم ارتباط برقرار می کنند و طبیعی است که بیش از گذشته اطلاعات خود را روی وب می گذارند.

* در فرانسه شما برای احترام نگذاشتن به حق مولف محکوم شدید...

- ما بسیار علاقه مندیم که فناوری خود را در خدمت فرهنگ بگذاریم. زمانی که در استنفورد تحصیل می کردم سیل، 100 هزار کتاب غیرقابل جایگزین را از بین برد اما اگر آنها آنلاین بودند....

پروژه ما ساده است. ما می خواهیم با کتابخانه ها به توافق برسیم. آثار مهم آنها را انتخاب کنیم و در شبکه بگذاریم. به طور حتم حق مولف بسیار مهم است اما اگر امروز بخواهیم این قانون را دوباره بنویسم بی شک آن را به روش متفاوتی تدوین می کنیم. رسیدن به یک راه حل مطلوب نیازمند زمان است.

* زمانی گروه شما بسیار دوست داشتنی بود اما امروز اغلب به عنوان یک تهدید شناخته می شوید. آیا از این مسئله آگاه هستید؟

- بله و اگر چند ایده در این راستا دارید آنها را به ما هم بدهید! ما نقش بیش از همیشه مهمتری را در زندگی مردم ایفا می کنیم و این تردیدهایی را بر می انگیزد که کاملا طبیعی است و اگر به بهتر شدن خودمان ادامه دهیم این سختیها بیشتر می شوند.
 

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
تاریخ عضویت
1 مارس 2006
نوشته‌ها
21,296
لایک‌ها
20,173
محل سکونت
اوهایو - دیتون
ارمغان 54 ميليارد دلاري گوگل براي اقتصاد آمريكا

گوگل يك موتور جست‌وجوي شناخته شده است اما ظاهرا بسيار علاقه‌مند است كه به‌عنوان يك موتور اقتصادي نيز ملاحظه شود.

به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين شركت در يك رويداد رسانه‌يي در اوكلند كاليفرنيا تاثير اقتصادي خود بر آمريكا را برملا و اعلام كرد كه در سال ميلادي گذشته، 54 ميليارد دلار ارزش فعاليت اقتصادي براي شركت‌هاي آمريكايي توليد كرد.

ارزيابي گوگل از تاثير مالي خود بر پايه اين ادعا صورت گرفته كه شركت‌ها به‌طور متوسط براي هر يك دلار صرف كرده در سيستم تبليغاتي AdWords اين شركت، دو دلار درآمد به دست آوردند.

به گفته معاون گروه‌هاي فروش تبليغات و فعاليت‌هاي آمريكاي شمالي و آمريكاي لاتين گوگل، براي نخستين بار است كه گوگل تاثير اقتصادي بر ايالت كاليفرنيا و 49 ايالت ديگر اين كشور را اعلام مي‌كند و در حالي كه مردم، گوگل را به‌عنوان يك موتور جست‌وجو مي‌شناسند، حقيقت اين است كه گوگل يك موتور رشد اقتصادي براي شركت‌هاي كوچك است.

بر اساس اين گزارش، تصميم گوگل براي انتشار اين اطلاعات در بخشي از تلاش‌هاي اين شركت براي فعاليت توام با شفافيت است كه اين هدف در اقدام اين شركت در اعلام جزئيات مربوط به درآمدهاي AdSense نيز انعكاس يافته و بر اساس اطلاعات ارايه شده، گوگل در 68 درصد AdSense براي درآمد محتوا و 51 درصد AdSense براي درآمد جست‌وجو با شركاي ناشرش سهيم شده است.
 

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 مارس 2008
نوشته‌ها
4,734
لایک‌ها
414
سن
34
محل سکونت
Tehran
WTF!!!!!!!

برای شما هم فیلتره ؟!

برای من فیلتره ! شاتل - تهران !

FUCK !!!!
 

sіπa

Registered User
تاریخ عضویت
10 فوریه 2010
نوشته‌ها
1,703
لایک‌ها
8
پدیده‌ای به نام خود-گوگلی!

بسیاری از کاربران اینترنتی خودشان را در موتورهای جستجوی اینترنتی و بخصوص گوگل جستجو می‌کنند. این بدان معنی است که مدیریت شهرت دیجیتال و حریم خصوصی، توجه کاربران اینترنت را به خود جلب کرده است.

موتورهای جستجو زندگی ما را راحت‌تر کرده‌اند. آن‌ها در کسری از ثانیه ما را به آن چه در جستجویش هستیم، متصل می‌کنند و حتی گاهی ما را به جایی می‌برند که خودمان هم نمی‌دانستیم که در جستجوی آن هستیم.

اما به گزارش سی‌ان‌ان، موتورهای جستجو هم‌چنین می‌توانند در مورد خودمان هم مطالب جالبی داشته باشند، همان طور که نیمی از کاربران بزرگسال اینترنت این موضوع را فهمیده‌اند.

مطالعه مرکز تحقیقاتی Pew نشان می‌دهد نزدیک به 57 درصد از کاربران بزرگسال اینترنت در آمریکا اسم خود را در موتورهای جستجو وارد کرده‌اند تا شهرت دیجیتال خود را ارزیابی کنند. این میزان نسبت به سال 2006 / 1385 رشد بسیار بزرگی داشته است. در آن سال فقط 47 درصد از کاربران بزرگسال اینترنت اعلام کردند که نام خود را در در این سایت‌ها جستجو کرده‌اند.

این مطالعه در شهریور گذشته و به صورت تلفنی صورت گرفت که در آن 2,253 کاربر اینترنت 18 سال به بالا شرکت کردند و نتایج آن به وضوح نشان می‌دهد که مدیریت شهرت در حال حاضر یک خصوصیت عمده از زندگی آنلاین ما را تشکیل می‌دهد.

البته احتمالا این موضوع برای بسیاری از ما عجیب نیست. توجه به این که هر روز نظریه جدیدی در مورد تنظیمات حریم خصوصی در سایت فیس‌بوک در اینترنت مطرح می‌شود، نشان از این دارد که مدیریت شهرت برای بسیاری از ما اهمیت بسیار بالایی پیدا کرده است. و البته احتمالا نگرانی‌ها در مورد شهرت دیجیتال باز هم افزایش پیدا خواهد کرد، چرا که به‌اشتراک‌گذاری اطلاعات در اینترنت هر روز متداول‌تر از گذشته می‌شود.

این تحقیقات هم‌چنین نشان می‌دهد جوانان بیش‌تر محتوایی را که به اشتراک می‌گذارند، محدود می‌کنند و در مقایسه با کاربران مسن‌تر اینترنت، شهرت دیجیتال خود را بیشتر مدیریت می‌کنند که این موضوع با تصور عمومی که جوانان چندان در مورد شهرت دیجیتال خود محدودیت اعمال نمی‌کنند، در تضاد است.
 

sіπa

Registered User
تاریخ عضویت
10 فوریه 2010
نوشته‌ها
1,703
لایک‌ها
8
گوگل ویندوز را ترک می‌کند

شرکت مانتین ویوو پس از حملات انفورماتیکی ماههای اخیر به موتور جستجوی گوگل اعلام کرد که به دلیل ایمن نبودن ویندوز مایکروسافت، سیستم عامل رایانه های خود را عوض می کند.

گروهی از هکرهای چینی چند ماه قبل از طریق سیستم عامل ویندوز و مرورگر اینترنت اکسپلورر به موتور جستجوی گوگل حمله کردند. به همین منظور گوگل تصمیم گرفت سیستم عامل مایکروسافت را از رایانه های 10 هزار کارمند خود حذف و این رایانه ها را به سیستم عامل "مک" اپل مجهز کند.

یک کارمند گوگل در این خصوص اظهار داشت که "مک" تنها سیستم عاملی نخواهد بود که جایگزین ویندوز می شود بلکه برخی از رایانه ها نیز به سیستم عامل لینوکس تجهیز می شوند.

این تغییر حماسه ای گوگل نشان می دهد که رایانه های ویندوز پایه ایمن نیستند در حالی که سیستم عاملهای "مک" اپل و "لینوکس" نسبت به حملات انفورماتیکی نفوذپذیر کمتری دارند.

براساس گزارش فاینشال تایمز، یک منبع آگاه در این خصوص توضیح داد که کارمندان گوگل می توانند یکی از محیطهای "مک" و یا "لینوکس" را انتخاب کنند.

این منبع داخل شرکت مانتین ویوو اظهار داشت: "به دلایل امنیتی دیگر از ویندوز استفاده نمی کنیم. هر چند هنوز امکان استفاده از ویندوز بر روی لپ تاپهای شرکت وجود دارد اما استفاده از این سیستم عامل بر روی رایانه های رومیزی امکانپذیر نیست. کسانی که می خواهند از ویندوز استفاده کنند باید یک مجوز ویژه از یک مدیر ارشد دریافت کنند."

تاکنون گوگل هیچ اظهار نظر رسمی در این خصوص ارائه نکرده است.

گسترش وسیع ویندوز در دنیا موجب شده که با وجود حساس بودن این سیستم عامل به حملات هکرها و ویروس نویسان، همچنان به عنوان محبوب ترین سکوی رایانه ای دنیا شناخته شود. به همین منظور، دستور اخیر گوگل برای بسیاری از کارمندان این شرکت که به استفاده از ویندوز عادت کرده اند چندان خوشایند نیست.
 

sіπa

Registered User
تاریخ عضویت
10 فوریه 2010
نوشته‌ها
1,703
لایک‌ها
8
google تخصصی شیعیان عرب راه اندازی شد

شیعه آنلاین: به احتمال زیاد بارها و بارها افراد مختلف با هدف یافتن یک موضوع خاص مذهبی با پیدا کردن پاسخ یک پرسش دینی و مذهبی، به بزرگ ترین سایت جستجوگر در جهان یعنی google مراجعه کرده اند. اما آیا واقعا این سایت می‌تواند جستجوگر مناسب یا ایده آلی برای یافتن پاسخ‌های دینی و مذهبی افراد باشد؟!

بدون شک پاسخ این پرسش منفی است. شاید بتوان گفت google تا حدودی جستجوگر نسبتا مناسبی در این زمینه است اما بدون شک ایده آل نیست زیرا این احتمال وجود دارد که به دلیل وجود یک کلمه، اصطلاح، عبارت و غیره، ما را به مطلبی که به ادیان و مذاهب دیگر مربوط می‌شود، هدایت کند و در نتیجه فرد جوینده پاسخ صحیح را نخواهد یافت و این نگرانی همواره برای بسیاری از افراد وجود دارد.

همین امر باعث شد که اخیرا بخشی که جزو زیرمجموعه‌های سایت جستجوگر google است، برای عرب زبان‌ها راه اندازی شود که به طور تخصصی در جستجوی مطالب و موضوعات، مذهب اهل بیت (ع) را مدنظر و پایه جستجو قرار می‌دهد. نام این سایت جستجوگر شیعی، «غدیر» است.

قابل ذکر است علاقمندان عرب زبان و یا مسلط به زبان عربی می‌توانند برای استفاده از این جستجوگر تخصصی شیعی به آدرس اینترنتی www.gedeer.com مراجعه کنند.
 

OurPars

Registered User
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2009
نوشته‌ها
435
لایک‌ها
7
بالا