• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جديدترين اخبار از دنياي گوگل

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
تاریخ عضویت
1 مارس 2006
نوشته‌ها
21,296
لایک‌ها
20,173
محل سکونت
اوهایو - دیتون
آیا گوگل با Google Wallet خداحافظی می‌کند؟

حدود ۶ ماه از از معرفی سرویس Google Wallet می‌گذرد.
برنامه‌ای که تحت پشتیبانی فناوری Near Field Communications یا ارتباط حوزه نزدیک کار می‌کند.

به گزارش ايتنا از سي‌نت، این فناوری برای ارتباط بی‌سیم بین دستگاه‌های خدماتی و تلفن‌های همراه هوشمند طراحی شده است.
در این نوع ارتباط که تبادل پیچیده اطلاعات در سایر روش‌های بیسیم مانند Wi- Fi را ساده‌تر می‌کند، ۲ دستگاه با نزدیک شدن به یکدیگر در فاصله چند سانتی‌متری می‌توانند اطلاعات مورد نیاز هم را رد و بدل کنند.

اما با وجود این مدت زمان که از معرفی این برنامه گوگل می‌گذرد، این شرکت هنوز نتوانسته علیرغم رغبت و تمایل شرکت‌های کوچک، شریک تجاری مناسبی برای اجرای این سرویس پیدا کند.

حال سوالی که برای کاربران پیش می‌آید این است که با وجود گذشت این مدت این امکان وجود دارد که Google Wallet هم به سرنوشت Google Labs، Google Health و Google PowerMeter که همگی بعد از حضور لری پیج فعالیتشان متوقف شد، دچار شود؟

به عقیده کارشناسان، گوگل در اغلب پروژه‌ها پیشقدم شده با سرعت فعالیت کرده و وقتی که همه چیز آماده شد، تازه به این فکر می‌کند که نگهداشتن آن ارزش دارد یا خیر.
اما در مورد GoogleWallet اکثر آنها فکر می‌کنند که گوگل قصد کنار گذشتن این برنامه را ندارد.

از سوی دیگر برخی بر این اعتقاد هستند که مشکلات امنیتی است که ممکن است این سرویس گوگل را به تعطیلی بکشاند.
هفته گذشته گوگل که متوجه شد اگر کسی تلفن همراه هوشمند خود زمانی که سرویس Google Wallet روی آن فعال باشد گم کند، این امکان وجود دارد که شخصی که گوشی را پیدا کند با ریست کردن PIN می‌تواند به هر مقدار مبلغی که روی Google Prepaid باقی مانده دسترسی داشته باشد، به صورت موقت از دسترسی کارت‌های جدید Prepaid به این سرویس جلوگیری کرد.
 

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
تاریخ عضویت
1 مارس 2006
نوشته‌ها
21,296
لایک‌ها
20,173
محل سکونت
اوهایو - دیتون
[h=1]منوي سياه گوگل تغيير مي‌كند[/h] خبرآنلاين- گوگل در نظر دارد به منظور یکپارچه سازی گوگل پلاس با سایر پلت فرم‌های خود منوی کشویی سیاه مربوط به سرویس‌های مختلفش را که در ماه نوامبر رااندازی کرده بود تغییر دهد.

پي سي ورلد نوشت: گوگل در واکنش به نظرات کاربران خود این منوی کشویی را با یک منوی ثابت در بالای صفحه عوض خواهد کرد. این منوی جدید در بالای صفحات یک لیست کامل از محبوبترین سرویس‌های گوگل مانند Search،Map و YouTube ارئه می‌دهد که نسبت به منوی کشویی قبلی که نیاز به کلیک کردن بر روی منوی کشویی و سپس اسکرول کردن در میان فهرست داشت، امکان دستیابی سریعتری را برای کاربران فراهم می‌آورد.

البته این منوی جدید هنوز هم یک منوی کشویی برای سایر خدمات (more) مثل Translate ، Blogger و Reader خواهد داشت.

IMAGE6.jpg

گوگل در بلاگ خود نوشته است که این منو از هفته آینده راه اندازی می‌شود.

نماینده گوگل گفت: ما اولین نمونه این نوار جدید را به سرعت برای همه کاربران گوگل انگلیسی در هفته آینده راه اندازی می‌کنیم و به دنبال آن در هفته های آینده این امکان برای تمامی کاربران بین‌المللی گوگل و کاربران اپلیکیشن‌های گوگل فراهم خواهد بود.

در این پست همچنین نوشته شده که این نوار جدید همه ویژگی‌های محبوب منوی کشویی سیاه را که در ماه نوامبر راه اندازی شده بود حفظ خواهد کرد.

به خصوص قسمت کوچک مربوط به جست و جو و به اشتراک گذاری در گوگل پلاس و اطلاعیه های سراسری گوگل حتما باقی خواهند ماند.
 

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
تاریخ عضویت
1 مارس 2006
نوشته‌ها
21,296
لایک‌ها
20,173
محل سکونت
اوهایو - دیتون
[h=1]یوتیوب و گوگل پلاس یکپارچه شد[/h]
همکاران سیستم- شرکت گوگل در ابتکاری جدید وب سایت اشتراک ویدئویی یوتیوب را با شبکه اجتماعی گوگل پلاس یکپارچه کرده است. یکپارچه سازی یوتیوب و گوگل پلاس به کاربران یوتیوب اجازه می‌دهد حساب‌های گوگل پلاس خود را بر روی شبکه اشتراک ویدئویی تبلیغ کنند و کاربران گوگل پلاس نیز در مقابل می‌توانند در فیدهای گوگل پلاس خود درباره ویدئوهای یوتیوب اطلاع رسانی کنند.

به گزارش وب سایت eweek گوگل هم اکنون به کاربران خود اجازه داده است تا پروفایل خود بر روی گوگل پلاس یا دیگر شبکه‌های اجتماعی را در کانال‌های یوتیوب خود به نمایش بگذارند. منظور از کانال‌های یوتیوب صفحه ویژه هر کاربر روی این شبکه اشتراک ویدئویی است.

گوگل انتظار دارد یکپارچه سازی یوتیوب و گوگل پلاس باعث افزایش بازدیدکنندگان از ویدئوهای یوتیوب شود. گزارش‌ها نشان می‌دهد که کاربران یوتیوب به طور متوسط ۱۵ دقیق از وقتشان را در روز صرف تماشای ویدئوهای این وب سایت می‌کنند. اما گوگل تلاش می‌کند یوتیوب را جایگزین شبکه‌های تلویزیونی ان بی‌سی، سی بی‌اس،‌ای بی‌سی و فاکس کند و از این طریق این زمان را از ۱۵ دقیقه به ۵ ساعت افزایش دهد.

این غول جستجوگر برای افزایش مخاطبان یوتیوب دست به اقدامات دیگری نیز زده است که از آن جمله می‌توان به انتشار محتوا‌ها و مطالب حرفه‌ای و طراحی نرم افزاهای کاربردی یوتیوب بر روی تلویزیون گوگل (Google TV) اشاره کرد.

گوگل از‌‌ همان بدو عرضه خدمات گوگل پلاس تلاش می‌کرد این شبکه اجتماعی را با یوتیوب یکپارچه کند. مثلاً کاربران گوگل پلاس از‌‌ همان ابتدا می‌توانستند ویدئوهای یوتیوب را با دوستان، خانواده یا همکاران خود به اشتراک بگذارند. اما به اشتراک گذاشتن پروفایل کاربران گوگل پلاس بر روی یوتیوب قابلیت جدیدی از سوی گوگل است.
 

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
تاریخ عضویت
1 مارس 2006
نوشته‌ها
21,296
لایک‌ها
20,173
محل سکونت
اوهایو - دیتون
[h=1]گوگل برای کاربران عادی خدمات پردازش ابری ارائه می‌کند[/h]
همکاران سیستم- شرکت گوگل به زودی خدمات جدیدی در حوزه پردازش ابری راه اندازی خواهد کرد که گوگل درایو نامیده می‌شود. گوگل این خدمات را به قیمتی پایین‌تر از قیمت‌های رایج این خدمات در بازار عرضه خواهد کرد.
به گزارش وب سایت Digitaltrends گوگل قصد دارد خدمات پردازش ابری خود را هم بر روی رایانه‌های شخصی عرضه کند و هم بر روی فناوری‌های همراه. کاربران می‌توانند فایل‌های مورد نظر خود را اعم از متن، موسیقی یا فیلم از طریق ابزارهای مختلفی که به اینترنت متصل هستند در این فضا ذخیره کنند. اشتراک فایل‌ها نیز از جمله قابلیت‌هایی است که گوگل استفاده از آن را در خدمات جدید خود امکان پذیر خواهد کرد.

گوگل هم اکنون در ازای دریافت سالانه ۵ دلار حدود ۲۰ گیگابایت فضای ذخیره در اختیار کاربران خدمات داک، جی میل و پیکاسا قرار می‌دهد. کاربران می‌توانند برای استفاده از فضای ذخیره ۸۰ گیگابایتی این شرکت سالانه ۲۰ دلار بپردازند.

هم اکنون شرکت دراپ باکس که یکی از عرضه کنندگان خدمات پردازش ابری برای کاربران عادی است، ۲ گیگابایت فضای مجانی در اختیار کاربران خود می‌گذارد و کاربران برای استفاده از فضای ذخیره ۵۰ گیگابایتی این شرکت باید ماهیانه ۱۰ دلار و برای فضای ۱۰۰ گیگابایتی ماهیانه ۲۰ دلار به این شرکت بپردازند.

شرکت باکس نیز که یکی دیگر از عرضه کنندگان این خدمات است هزینه بیشتری از کاربران دریافت می‌کند. به طوری که فضاهای ۲۵ گیگابایتی خود را ماهیانه ۲۵ دلار می‌فروشد. در این بازار خدمات ارائه شده توسط شرکت شوگارسینک از همه ارزان‌تر است. مشتریان این شرکت می‌توانند با پرداخت ماهیانه ۵ دلار از ۳۰ گیگابایت فضای ذخیره استفاده کنند. گوگل با عرضه خدمات پردازش ابری قصد دارد با این سه شرکت وارد رقابت شود. به همین خاطر پیش بینی می‌شود این غول جستجوگر خدمات خود را به قیمت ارزان تری به کاربران عرضه کند و در کنار آن خدمات رایگان نیز ارائه دهد.

گوگل هم اکنون یکی از بزرگ‌ترین و بهترین سرورهای ذخیره داده در سراسر جهان را در اختیار دارد. شرکت‌هایی مثل دراپ باکس خود دارای سرور نیستند و سرورهای شرکت آمازون را اجاره می‌کنند. اما گوگل خود دارای سرور است و در صورت عرضه این خدمات فقط هزینه‌های جاری آن را از کاربران دریافت خواهد کرد.
 

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
تاریخ عضویت
1 مارس 2006
نوشته‌ها
21,296
لایک‌ها
20,173
محل سکونت
اوهایو - دیتون
[h=1]"گوگل پلاس"، شهر مجازي متروكه [/h] آیا گوگل پلاس یک شهر مجازی متروکه است؟ این عبارت را وال استریت ژورنال پس از بررسی آمارهای ComScore بیان کرده است.
با اینکه آمارها نشان می دهد که کاربران با استفاده از کامپیوترهای شخصی خود در حال ثبت نام در شبکه اجتماعی گوگل پلاس هستند اما بین سپتانبر 2011 تا ژانویه 2012 هر کاربر به طور میانگین در ماه 3.3 دقیقه از وقت خود را به این شبکه اجتماعی اختصاص داده است.
این رقم در مقایسه با فیس بوک نشان از عدم محبوبیت گوگل پلاس است. کاربران فیس بوک در همین مدت زمان بین 5 تا 6 ساعت از وقت خود را در این شبکه اجتماعی صرف کرده اند.به گزارش شبکه فن آوري اطلاعات ايران از Google، حتی Myspace که 27 میلیون کاربر کمتر از گوگل پلاس در اختیار دارد نیز در این زمینه از شبکه اجتماعی گوگل پیش است و کاربرانش سه برابر بیشتر وقت خود را صرف پروفایلهایشان در این شبکه اجتماعی می کنند.
 

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
تاریخ عضویت
1 مارس 2006
نوشته‌ها
21,296
لایک‌ها
20,173
محل سکونت
اوهایو - دیتون
[h=1]گوگل رقیبی برای سیری عرضه می‌کند[/h]
همکاران سیستم -‌‌ همان طور که کار‌شناسان پیش از این تاکید داشتند گوگل مدت زیادی دست روی دست نخواهد گذاشت و نظاره گر موفقیت سیری، دستیار صوتی اپل نخواهد ماند. گفته می‌شود گوگل تا پیش از پایان سال جاری میلادی دستیار صوتی خود را عرضه خواهد کرد.

به گزارش سایت سی‌نت به نقل از تك كرانچ، این محصول گوگل كه در سال جاری روانه بازار خواهد شد، به احتمال زیاد این محصول با سیری اپل تفاوت‌های زیادی خواهد داشت.
سیری نرم افزاری است که به کاربران برای انجام فعالیت‌های زندگی روزمره‌شان کمک می‌کند.

گفته می‌شود گوگل برای تولید دستیار صوتی خود از اطلاعات به دست آمده از شبکه اجتماعی گوگل پلاس بهره خواهد گرفت. این نوآوری جدید گوگل که به احتمال زیاد کاربرد‌هایش بیشتر از سیری خواهد بود، به تحلیل‌گران در تجمیع نرم افزارهای کاربردی و اطلاعات وب سایت‌ها کمک شایانی خواهد کرد.

هنوز اطلاعات بیشتری درباره این دستیار صوتی گوگل منتشر نشده است اما سی نت در گزارش خود زمان عرضه این محصول را سه ماهه چهارم سال ۲۰۱۲ پیش بینی کرده است.
 

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
تاریخ عضویت
1 مارس 2006
نوشته‌ها
21,296
لایک‌ها
20,173
محل سکونت
اوهایو - دیتون
توجه ویژه گوگل به تبلت های آندروید در سال 2012
تاکنون بیش از 12 میلیون تبلت آندرویدی در بازار جهانی به فروش رسیده است. رقمی که در وحله نخست دلگرم کننده است. اما برای کسب پیروزی بر رقیب سرسختی چون اپل به هیچ وجه کافی نیست.

به گزارش سرویس علمی فناوری جام نیوز (3 مارس / 13 اسفند )، کنگره جهانی موبایل در بارسلونا به پایان رسید. این محفل، مکانی مناسب برای ترویج و تبلیغ هر چه بیشتر آندروید بود، سیستم عاملی که هنوز نتوانسته در شاخه تبلت ها به گرد رقیب سرسخت خود یعنی iOS اپل برسد.
از آنجایی که فروش جهانی تبلت های آندرویدی در برابر اپل با رشد کمتری همراه بوده است، گوگل قصد دارد تا استراتژی جدیدی را برای پررونق کردن بازار آندروید به کار گیرد.
به همین منظور اندی رابین، مسئول برنامه آندروید در یک نشست خبری در کنگره جهانی موبایل 2012، به برشمردن برخی از راهکارهای پیش رو پرداخته است که نظر شما را به آنها جلب می کنیم.
به نوشته زومیت، در این نشست رابین اعلام نمود تاکنون بیش از 12 میلیون تبلت آندرویدی در بازار جهانی به فروش رسیده است. رقمی که در وحله نخست دلگرم کننده است. اما برای کسب پیروزی بر رقیب سرسختی چون اپل به هیچ وجه کافی نیست.
به اعتقاد وی بزرگترین مشکل پیش روی آندروید اثبات کارایی و ثبات خود به مشتریان است، و اینکه آنها بدانند با استفاده از اندروید، به اکوسیستم بزرگ گوگل با کلیه مزایا و قابلیت های آن وارد شده اند.
 

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
تاریخ عضویت
1 مارس 2006
نوشته‌ها
21,296
لایک‌ها
20,173
محل سکونت
اوهایو - دیتون
[h=1]گوگل در مقابل هندي‌ها كوتاه آمد[/h] موتور جستجوی گوگل اظهار داشته است که تمامی محتوای موهوم و توهین آمیز را از وب سایت خود حذف نموده است.

گوگل در برابر دادگاه دهلی با بیان اینکه از مسئولیت های خود به عنوان یک فراهم کننده سرویس، آگاه است اظهار داشته است که هر محصولی که ارائه می شود در راستای آزادی بیان و احترام به امنیت جوامع و تشکلات است. شرکت های دیگری نظیر سایت های شبکه اجتماعی اورکات و یوتیوب نیز به خاطر نشر محتوای موهون پرونده های مشابهی را در دادگاه دهلی دارند.

پیش از این نیز فیس بوک، یاهو ایندیا و مایکروسافت که به نشر محتوای ناشایست به دادگاه دهلی فراخوانده شده بودند و اظهار داشته اند که هیچ گونه محتوایی را در توهین به فرهنگ و مذاهب این کشور نشر نخواهند داد.

به گزارش شبکه فن آوري اطلاعات ايران از Ciol،در ماه دسامبر این دادگاه 22 وب سایت شبکه اجتماعی را به دادگاه فراخوانده و از آنها خواسته بود تا تمامی محتوای ضد اجتماعی و ضد مذهبی را وب سایت های خود حذف نمایند.
 

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
تاریخ عضویت
1 مارس 2006
نوشته‌ها
21,296
لایک‌ها
20,173
محل سکونت
اوهایو - دیتون
[h=1]گوگل: وب مرزهاي ملي را از بين مي‌برد[/h] اریک اشمیث مدیر عامل گوگل به تازگی مدعی شده که وب موجب از میان رفتن مرزهای ملی میان کشورها خواهد شد.

وی که در یک سفر اروپایی به سر می برد در سخنرانی خود در شهر هانوفر آلمان به مناسبت افتتاح نمایشگاه سبیت اظهار داشته که وفاداری تنها در مورد یک ملت نیست، بلکه می توان آن را در مورد دوستان و علائق هم به کار برد.

وی افزود که این مساله همه چیز را برای شهروندان، دولت ها و جوامع تغییر خواهد داد و البته پذیرش آن برای برخی افراد و گروه ها مانند سازمان های گمرکی، جمع اوری کنندگان مالیات، سیاستمداران دشوار خواهد بود. اما به هر حال فکر کردن به تحولات این چنینی که در جریان است بسیار جالب توجه است.

اشمیث تصریح کرد: این پدیده منجر به شکل گیری یک فرهنگ جدید جهانی خواهد شد. من همیشه اعتقاد داشته ام که وب چیزی بیشتری از شبکه ای متشکل از دستگاه ها و ماشین هاست. وب شبکه ای از ذهن هاست که در حال شکل دادن به یک وجدان جهانی است. وب احساسات و اعمال همه ما را یکی کرده است.
او در این سخنرانی وظیفه تعریف شده گوگل را سازماندهی اطلاعات موجود در جهان و قابل دسترس کردن آن به شیوه ای سودمند در کل دنیا عنوان کرد.

وی همچنین از علاقه این شرکت به گسترش یک فرهنگ جهانی سخن گفت. وی گوگل را به خاطر فعالیت در مقیاس جهانی و ارائه خدمات گسترده ترجمه در سطح جهان برای سرویس هایش برتر از رقبا دانست.

به گزارش فارس وی به انتقادهایی که از این شرکت به علت بی توجهی به حریم شخصی کاربران می شود هم اشاره کرد و گفت گوگل تلاش می کند از سیاست "شیطان نباش" پیروی کند.

اشمیث گفت: فناوری معجزه نمی کند و عامل برقراری اتصال است که همین امر زندگی مردم را متحول می کند. فناوری در نهایت همچون آب راهی را برای نفوذ پیدا می کند و نمی توان جلوی آن را گرفت.
 

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
تاریخ عضویت
1 مارس 2006
نوشته‌ها
21,296
لایک‌ها
20,173
محل سکونت
اوهایو - دیتون
[h=1]کاربران در ماه فقط ۳ دقیقه از وقتشان را صرف بازدید از گوگل پلاس می‌کنند[/h]
همکاران سیستم- شرکت گوگل تا کنون برای جلب نظر کاربران به شبکه اجتماعی گوگل پلاس خود دست به تلاش‌های گسترده‌ای زده و برای این کار حتی به یکپارچه سازی خدماتی مثل جی‌میل و یوتیوب با آن متوسل شده است، اما در این زمینه موفقیت چندانی به دست نیاورده است. یافته‌های شرکت پژوهشی کام اسکور نشان می‌دهد کاربران گوگل پلاس در ماه به طور متوسط فقط ۳ دقیقه از وقتشان را صرف بازدید از این شبکه اجتماعی می‌کنند.
یافته‌های کام اسکور حاکی از این است که گوگل پلاس در حالی از چنین سهم اندکی برخوردار است که کاربران فیس‌بوک ماهیانه ۷ ساعت از وقت خود را با این شبکه اجتماعی می‌گذرانند. این رقم در مورد کاربران توئیتر ۲۱ دقیقه در ماه است. گوگل پلاس از این نظر حتی از شبکه اجتماعی حرفه‌ای لینکدین که کاربرانش ماهیانه هفده دقیقه از وقتشان را به آن اختصاص می‌دهند، عقب‌تر است. سهم شبکه اجتماعی مای‌اسپیس نیز از بازدید کاربران ۸ دقیقه در ماه است.

کام اسکور دریافته است که کاربران شبکه‌های اجتماعی ناشناخته تری مثل Tumblr و Pinterest در شش ماه گذشته به طور متوسط ماهیانه یک ساعت و نیم از وقتشان را به بازدید از این شبکه‌ها می‌گذرانند.

البته گزارش شرکت کام اسکور به مذاق مسئولان گوگل خوش نیامده است. یکی از سخنگویان این غول جست‌و‌جوگر در واکنش به انتشار این یافته‌ها گفته است: یافته‌های شرکت کام اسکور به مراتب کمتر از آن چیزی است که تحقیقات و تحلیل‌های داخلی گوگل نشان می‌دهد.

لری پیج، مدیر عامل گوگل نیز اخیراً گفته بود گوگل پلاس هم اکنون بیش از ۹۰ میلیون کاربر دارد و ۶۰ درصد از آن‌ها هر روز از این شبکه اجتماعی بازدید می‌کنند.

اما کار‌شناسان معتقدند این کاربران به قصد بازدید از گوگل پلاس وارد آن نمی‌شوند، بلکه آن‌ها از دیگر خدمات گوگل مثل جی‌میل و یوتیوب استفاده می‌کنند، اما چون این خدمات با گوگل پلاس یکپارچه شده است، گوگل آن‌ها را در زمره بازدیدکنندگان از شبکه اجتماعی خود قرار می‌دهد.
 

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
تاریخ عضویت
1 مارس 2006
نوشته‌ها
21,296
لایک‌ها
20,173
محل سکونت
اوهایو - دیتون
گوگل از ايراني ها عذر خواهي كرد

در پي بروز برخي از محدوديت ها از سوي گوگل اين شركت در پاسخ به نماينده وبلاگ نارنجي در باره محدوديت دسترسی ایرانیان به افزونه های کروم عذرخواهی و اعلام كرد دسترسی ایرانیان به افزونه های کروم بر طرف شده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران ؛ وبلاگ نارنجی نوشت: امروز در کنفرانس "دنیای موبایل" در بارسلون اریک اشمیت مدیر عامل سابق و ریيس هیات مدیره گوگل به سخنرانی پرداخت و در انتهای سخنرانی، جلسه پرسش و پاسخی نیز برگزار شد. ما نیز این فرصت را پیدا کردیم تا از آقای اشمیت در مورد سیاست گوگل در مورد محدودیت سرویس هایش برای کاربران ایرانی سوال کنیم.

نماينده وبلاگ نارنجی در ادامه آورده: بخشی از سخنرانی آقای اشمیت در کنگره جهان موبایل در دفاع از آزادی گردش اطلاعات در جهان بود. در سخنرانی اش عدم دسترسی به اینترنت را به زندگی در زندان بود تشبیه کرد.

اریک اشمیت در پاسخ به سوال نماینده وبلاگ نارنجی در مورد عدم امکان دانلود مرورگر کروم و دسترسی به اندروید مارکت در ایران مشورت کوتاهی با وکیل حقوقی شرکت گوگل انجام داد و در پاسخ گفت : هر چند که من با شما هستم اما این محدودیت‌ها از طرف دولت آمریکا تعیین می‌شوند و ما نقشی در این تصمیم‌گیری نداریم.

از شواهد چنین به نظر می‌رسید که او اطلاعی از این تحریم‌ها ندارد و با این پرسش حسام آرمندهی (نماینده نارنجی در این نشست خبری) پس از سخنرانی و دفاع اش از آزادی دسترسی، شوکه شده بود.

پس از سخنرانی، آقای اشمیت در پایین سن دوباره در این مورد با وکیل شرکت مشورت کرد. او در نهایت مسئول این تصمیم را دولت امریکا دانست و گفت گوگل قادر نیست به نحوی دیگر عمل کند.

اما رئیس هیات مدیره گوگل در پایان به خاطر اینکه گوگل قادر نیست این محدودیت ها را بردارد از ايران عذر خواهی کرد.

این وبلاگ در یکی از پی نوشت های خود در این خصوص آورده: در پی این پرسش، گوگل با انتشار مطلبی در وبلاگ فارسی اش اعلام کرد که محدودیت های این شرکت جهت دانلود برنامه های افزودنی کروم را برای ایران بر طرف کرده است.
 

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
تاریخ عضویت
1 مارس 2006
نوشته‌ها
21,296
لایک‌ها
20,173
محل سکونت
اوهایو - دیتون
[h=1]آيا محبوبيت گوگل در خطر است؟[/h] گوگل محبوب ترین موتور جستجو برای اکثر کاربران اینترنتی است و علیرغم تمام سوظن ها در مورد قوانین جدید حریم خصوصی همچنان محبوب مانده است


83 درصد از کاربران اینترنتی در آمریکا گوگل را به سایر موتورهای جستجو ترجیح می دهند. این آمار در سال 2004، 47 درصد بوده است.

گوگل با وضع قوانین جدید و تلاش برای کسب اطلاعات بیشتر از کاربرانش برای درآمدزایی بیشتر از راه تبلیغات ممکن است محبوبیت خود را به خطر بیندازد.

به گزارش شبکه فن آوري اطلاعات ايران از smh سه چهارم کاربران گوگل عنوان کرده اند که مایل نیستند تا گوگل با جمع آوری اطلاعات آنها نتایجی مطابق میلشان ارائه دهد.
 

naran1

کاربر فعال هنر های ترسیمی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
20 آگوست 2007
نوشته‌ها
1,953
لایک‌ها
1,544
امروز وزارت خزانه‌داری آمریکا به منظور حصول اطمینان از این که مقررات تحریم علیه ایران، موجب دلسردی شرکت‌ها برای ارائه ابزارهای ارتباطی به افراد در داخل ایران نمی شود، یک «راهنمای تفسیری» برای مجوز عمومی صادرات نرم‌افزارها و خدمات ارتباطی برای کاربران ایرانی منتشر ساخت که پیش از این در ۸ مارس ۲۰۱۰ صادر شده بود.

همانگونه که پیش‌تر در مقاله «میوه ممنوعه گوگل برای ایرانیان» اشاره شد، مجوزی عمومی برای «صادرات خدمات و نرم‌افزارهای مرتبط با تبادل ارتباطات شخصی از طریق اینترنت شامل مرور وب، بلاگ نویسی، ایمیل، پیام‌رسانی آنی و چت، شبکه‌های اجتماعی و به اشتراک گذاری فیلم و عکس از ایالات متحده آمریکا یا افراد آمریکایی به افراد ساکن ایران» صادر شده بود. با این شرط که این خدمات و نرم‌افزارها برای عرضه عمومی بوده و به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار گیرند.

علاوه بر این امکان صدور مجوزهای موردی برای خدمات و نرم‌افزارهایی که شامل مجوز عمومی ذکر شده نمی‌شوند نیز امکان‌پذیر شده بود.
با صدور این مجوز عمومی، برخی خدمات و نرم‌افزارها در دسترس ایرانیان قرار گرفت اما اغلب شرکت‌های فناوری اطلاعات به این مجوز واکنشی محتاطانه نشان دادند. این محافظه‌کاری موجب شد تا بسیاری دیگر از خدمات و نرم‌افزارها کماکان در دسترس کاربران ایرانی نباشند.

حال با انتشار این راهنمای تفسیری مشخص می‌شود که نه تنها بسیاری از خدمات و نرم‌افزارهای رایگان بلکه آنهایی که تراکنش‌های مالی را شامل می‌شوند نیز در زمره موارد مجاز قرار می‌گیرند.
مطابق این راهنما صادرات خدمات و نرم‌افزارهای مطابق طبقه‌بندی زیر مجاز شناخته می‌شود. سایر خدمات و نرم‌افزارهایی که کاربری مشابه مثال‌های ذکرشده دارندهم برای کاربران ایرانی مجاز هستند:
• ارتباطات شخصی (مانند نرم‌افزارهای پیام‌رسانی آنی Yahoo Messenger،Google Talk، Microsoft Live و سرویس‌های رایگان Skype)
• به‌روزرسانی‌های نرم‌افزارهای ارتباطات شخصی
• فضاهای ذخیره‌سازی اطلاعات (مانند Dropbox)
• مرورگرها/به‌روزرسانی آنها (مانند Google Chrome، Firefox و Intemet Explorer)
• افزونه‌ها (مانند Flashplayer، Shockwave و Java)
• نرم‌افزارهای خوانش پرونده‌های متنی (مانند Acrobat Readers)
• برنامه‌های کاربردی رایگان تلفن‌های همراه مرتبط با ارتباطات شخصی
• خبرمایه‌خوان‌ها (RSS Reader) و خبرمایه‌سازها مانند (Google Feed Burner)
همچین مواردی که شرکت‌های فناوری اطلاعات، درخواست صدور مجوز موردی را دارند به شرح زیر اعلام شده است. این مجوزها شامل خدمات و نرم‌افزارهایی هم می‌شوند که تراکنش‌های مالی بین شرکت ارائه دهنده و کاربر را در بر می‌گیرند:
• خدمات میزبانی وب
• تبلیغات برخط (مانند AdSense وAdWord)
• برنامه‌های کاربردی یا اپلیکیشن‌های فروشی تلفن همراه. شامل دسترسی به فروشگاه‌های برنامه‌های کاربردی و برنامه‌های کاربردی فروشی مرتبط با ارتباطات شخصی شامل خبرخوان‌ها و نرم‌افزارهای امنیتی تلفن‌همراه
• خدمات فروشی ارتباطات اینترنتی مانند اعتبار Skype و Google Talk
انتشار این راهنمای تفسیری در حالی صورت می‌گیرد که تا کنون و با گذشت بیش از دو سال از زمان تصویب متمم قانون مذکور، اغلب شرکت‌های فناوری اطلاعات، قوانین تحریم ایالات متحده آمریکا را علت عدم ارائه خدمات خود به کاربران ایرانی قلمداد و در کنفرانس‌های خبری اعلام می‌کردند.

با این اوصاف امروز مشخص شده است که متمم تصویب‌شده دامنه‌ای بسیار فراتر از آنچه که تصور می‌رفت داشته و علی‌رغم سخت‌گیری‌های شدید در تراکنش‌های مالی با ایرانیان حتی امکان درآمدزایی برای کاربران ایرانی از طریق خدماتی مانند Adsense گوگل نیز در نظر گرفته شده بود.

با انتشار این راهنمای تفسیری دولت آمریکا توپ را به زمین شرکت‌های فناوری اطلاعات انداخته و حالا آنها نمی‌توانند برای توجیه عدم ارائه خدمات و نرم‌افزارهای خود به کاربران ایرانی، پشت قوانین تحریم ایالات متحده آمریکا پنهان شوند.
 

hosseinsees

Registered User
تاریخ عضویت
24 اکتبر 2011
نوشته‌ها
2,496
لایک‌ها
798
گوگل از عينك فوق مدرن تكميل شده خود به عنوان بخشي از يك پيشنهاد جهت معرفي رايانه پوشيدني به صنعت اصلي فناوري رونمايي كرد.

به گزارش ایتنا به نقل از ايسنا، اين دستگاه باريك حول پيشاني قرار مي‌گيرد و با وجود يك صفحه نمايش كوچك در گوشه بالاي سمت راست، اطلاعات را به كاربر آن انتقال مي‌دهد.

اين عينك به كاربران امكان عكس‌برداري، كنترل دماي هوا، جهت‌يابي، برقراري يك تماس ويديويي و مشاهده وب‌سايت‌ها از طريق صفحه نمايش كوچك آن را مي‌دهد و همه اين موارد با استفاده از آيكون‌هايي كنترل مي‌شوند كه به وسيله فرامين صوتي فعال شده و در ميدان ديد كاربر ظاهر مي‌شوند.

اين باور وجود دارد كه نرم‌افزار آندرويد، اين دستگاه را به كار مي‌اندازد و قابليت‌هاي مشابه با تلفن‌هاي هوشمند و تبلت‌هاي خود را در اين عينك فعال مي‌كند. همچنين يك ارتباط اطلاعات ۳G و يا ۴G، حسگرهاي حركتي و جهت ياب GPS از ديگر قابليت‌هاي اين دستگاه به شمار مي‌روند.
 

danzelha

Registered User
تاریخ عضویت
12 اکتبر 2011
نوشته‌ها
1,616
لایک‌ها
256
سال گذشته مسئولین سایت یوتیوب امکانی را در یوتیوب بنا نهادند که طبق آن سازندگان فیلم می توانستند ویدئوی 2 بعدی خود را در داخل سایت به 3 بعدی تبدیل کنند

حالا پس از یک سال یوتیوب همین امکان را در اختیار بینندگان معمولی خود قرار خواهد داد.

download.php

زمانی که شما وارد یوتیوب می شوید و قصد تماشای یک ویدئوی سه بعدی با کیفیت 1080p را دارید سایت در همان لحظه ای که شما فیلمی 2 بعدی را انتخاب می کنیدیک گزینه تحت عنوان 3D option را دقیقا پایین تر از

پنل تنظیمات ظاهر می شود و زمانی که شما بر روی این گزینه کلیک کنید ویدئو پس از چند لحظه به صورت خودکار به یک ویدئوی سه بعدی تغییر ماهیت می دهد و آنگاه شما نیاز به عینک مخصوص برای دیدن این فیلم

خواهید داشت.


download.php

برای به کار گیری افکت های سه بعدی در یک فیلم یوتیوب یک میزبانی خوب را برای آنلیز سریع کامپوننت های ویدئو به کار می گیرد که این خود مشتمل بر طرح بندی رنگی فضایی و یک جنبش فریم خاص برای منعکس کردن

عمق تصویر ( بعد سوم ) در فواصل زمانی پخش ویدئو است.



این فناوری در خود فیلم های سه بعدی نیز کاربرد دارد زیرا می تواند عمق بهتری به آنها ببخشد و بسیاری از خطاهای فیلمبردار را جبران نماید.

در نهایت زمانی که شما یک فیلم 2 بعدی را روی یوتیوب آپلود می کنید تمام اطلاعات لازم جمع آوری می شود و یک نقشه از عمق فیلم به عنوان یک آپشن در کنار خود ویدئو آپلود می گردد.

سایت یوتیوب اعلام کرده است که طی چند ماه گدشته بیش از صدهزار فیلم آپلود شده بر روی این سایت به قابلیت تغییر ابعاد مجهز شده اند و تا پایان سال 2012 تمام ویدئو های یوتیوب گزینه پخش سه بعدی را به همراه

خواهند داشت.



منبع :
کد:
http://www.persiancall.net/archives/13633
 

danzelha

Registered User
تاریخ عضویت
12 اکتبر 2011
نوشته‌ها
1,616
لایک‌ها
256
گوگل کروم یک سیستم‌عامل متن باز است که تمرکز آن بر اجرای برنامه‌های تحت‌وب است. سرعت، سادگی و امنیت از کلیدی‌ترین جنبه‌های سیستم‌عامل گوگل کروم می‌باشند.

اخیرا نسخه جدید مخصوص توسعه دهندگان Chrome OS منتشر شده که ظاهر آن را بیشتر از همیشه به ویندوز شبیه شده است.

در این نسخه جدید، رابط کاربری Aura بیشترین نقش را در افزایش مقبولیت آن و نزدیکی به ظاهر سیستم‌عامل‌های کنونی ایفا کرده است.

گوگل كروم، سيستم عاملي با هسته مرکزی مرورگر كروم است و براي كاربراني طراحي شده كه بيشتر زمان خود را در وب مي‌گذرانند.

سرعت، سادگي و امنيت از مهمترين ويژگي هاي اين پلت‌فرم به شمار رفته و قابليت كدباز بودن آن، به برنامه‌نويسان امكان مي‌دهد تا در جهت توسعه و گسترش هرچه بيشتر آن گام بردارند.

download.php

به‌گفته گوگل کاربران، کامپیوترهایی می‌خواهند که همواره مانند روز اول کار کند و در طول زمان، سرعت خود را از دست ندهند؛ گوگل همچنین از نیاز کاربران برای دسترسی به اطلاعات در هر نقطه‌ای سخن گفته است .

همچنین از مشکلات آن‌ها برای بروز رسانی‌های سخت‌افزاری برای استفاده از سیستم‌عامل‌ها و یا نرم‌افزارهای جدید سخن به میان آورده است.


این سیستم‌عامل در واقع نسخه تکامل یافته مرورگر کروم است یک نرم‌افزار که روی نوت‌بوکهای کروم بوک نصب می‌شود و امکان استفاده از سرویس‌های وب مانند جی‌میل، گوگل داکس و غیره را در اختیار کاربر قرار می‌دهد.

در واقع گوگل کروم عمدتا از برنامه‌های مبتنی بر وب استفاده می‌کند و از آنجایی که پردازش اصلی نرم‌افزارها برروی سرورهای کلاد انجام می‌شود این سیستم‌عامل برروی سخت‌افزارهای ضعیف و ارزان قیمت نیز به خوبی کار می‌کند.

احتمالا شما هم با ما هم عقیده هستید که نمی‌توان درباره میزان محبوبیت سیستم‌عامل گوگل کروم به درستی قضاوت کرد. گوگل کاملا در مورد این ابتکار خود جدی است و قدم‌های مثبتی نیز در پیشرفت آن برداشته است.


در چند روز اخیر نسخه جدید توسعه‌دهندگان این سیستم‌عامل کوچک منتشر شد که تفاوت‌های عظیمی را برای اولین بار نسبت به اولین نسخه که در اواخر 2010 منتشر شد به خود دیده است.

download.php

آنچه که بیش از همه توجه منتقدین را به خود جلب کرده است، شباهت هر چه بیشتر نسخه جدید سیستم‌عامل کروم به سیستم‌عامل‌های سنتی و رایج است. یک Desktop تمام عیار به جای مرورگر و زبانه و تب از تغییرات عمده صورت گرفته در نسخه جدید است.

تغییرات صورت گرفته در این نسخه، دقیقا رابط کاربری این سیستم‌عامل را هدف قرار داده‌اند.

تا به حال اساسا سیستم‌عامل کروم به کاربران اجازه می‌داد که فقط به یک پنجره مرورگر در یک لحظه دسترسی داشته باشند (البته امکان بهره مندی از چند پنجره مرورگر در صفحات مجازی جداگانه بود) و برای شروع کار یک برنامه کاربردی، کاربر باید ابتدا یک زبانه جدید را در مرورگر باز می‌کرد و سپس به دنبال برنامه مورد نظر خود برای شروع می‌رفت.

اما اکنون سیستم‌عامل کروم به Launchpad یا همان app Launcher مجهز شده که کاربر از طریق آن می‌تواند به سادگی نرم‌افزار مربوطه را پیدا و اجرا کند و دیگر نیازی نیست زبانه یا تب جدیدی را در مرورگر باز نماید.

download.php

این سیستم‌عامل در نسخه جدیدش از ویژگی خوب دیگر که دقیقا نظیر نوار وظیفه یا Taskbar ویندوز( گوگل نام آن را "Shelf" گذاشته است) پشتیبانی می‌کند که به کاربر اجازه می‌دهد تا از طریق آن، نرم‌افزارهای اجرا شده را تحت نظر داشته باشد.

شایان ذکر است که برنامه‌های کاربردی هنوز هم در مرورگر بازشده و هنوز پنجره مستقلی برای اجرا شدن به آنها اختصاص داده نشده است.

این پنجره‌های مستقل (Windows) دقیقا علت نام‌گذاری سیستم‌عامل مایکروسافت می‌باشد و شاید به همین دلیل است که گوگل در حال مقاومت در این زمینه است.


به طور خلاصه می‌توانیم بگوییم که چهره و رفتار سیستم‌عامل جدید کروم بیش از هر زمان دیگر به سیستم‌عامل‌های رایج در رایانه‌های شخصی نزدیک شده و در حال تجربه چالش جدیدی در ادامه حیات خود است.

در حالی که بی تردید Aura که رابط کاربری جدید گوگل کروم است، نقش یک فوق ستاره را در تغییرات جدید ایفا می‌کند بد نیست که از پشتیبانی فایل‌های فشرده با فرمت‌های .tar، .gz و .bzip2 و حمایت بیشتر از نمایشگرهای چندتایی نیز در نسخه جدید کروم غافل نشویم.



منبع :

کد:
http://www.zoomit.ir/it-news/os/item/2047-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D8%B9%D8%A7%D9%85%D9%84-%DA%AF%D9%88%DA%AF%D9%84-%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%85-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-aura
 

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
تاریخ عضویت
1 مارس 2006
نوشته‌ها
21,296
لایک‌ها
20,173
محل سکونت
اوهایو - دیتون
واکنش گوگل به اعتراض ایرانی‌ها به حذف نام خلیج فارس در گوگل‌مپز


یکی از نمایندگان شرکت گوگل روز جمعه، ۱۵ اردیبهشت، در پاسخ به پرسشی در مورد علت قرار ندادن نام خلیج فارس بر روی نقشه‌های گوگل‌مپز به شبکه جهانی بی‌بی‌سی گفت که این شرکت «نام همه نقاط جهان را بر روی نقشه‌های خود قرار نمی‌دهد».

این در حالی است که بی‌بی‌سی از این نماینده گوگل خواسته تا موارد دیگری از مکان‌های جغرافیایی بدون نام در نقشه‌های گوگل‌مپز را نام ببرد، اما وی قادر به ارائه نمونه دیگری نبوده است.

به تازگی گروهی از ایرانیان در اعتراض به این اقدام گوگل، لینکی به گوگل‌مپز را بر روی شبکه اجتماعی توئیتر ارسال کرده‌اند که در آن نوشته شده: «خلیج فارس کو؟»

شبکه خبری بی‌بی‌سی روز جمعه، ۴ مه، از نماینده شرکت گوگل در مورد واکنش این شرکت به این اعتراضات ایرانیان نیز سؤال کرد. وی در پاسخ گفت که شرکت گوگل در واکنش به اعتراض ایرانیان «نمی‌خواهد هیچ‌گونه موضع سیاسی بگیرد».

هم‌اینک در برنامه‌ای کامپیوتری از شرکت گوگل برای دریافت و مشاهده اطلاعات جغرافیایی جهان به نام گوگل‌ارت نام خلیج فارس بر روی این پهنه آبی دیده می‌شود، اما در زیر آن نام دیگری که مورد نظر کشورهای عربی است نیز آمده‌ است.

بی‌بی‌سی در ادامه گزارش خود خاطرنشان می‌کند که منابع عربی «فشاری فزاینده» برای نامیدن این خلیج با پسوند عربی «یا دست‌کم برای استفاده از هر دو نام» اعمال می‌کنند.

در حالی که برخی کشورهای عربی به‌ویژه در سال‌های اخیر اصرار بر استفاده از نامی دیگر برای خلیج فارس داشته‌اند، ایران همواره بر روی نام این خلیج به عنوان خلیج فارس تاکید داشته و نقشه‌های قدیمی هم بر ادعای ایران بر نام خلیج فارس صحه می‌گذارند.

با این وجود در آذرماه سال ۸۹ وب‌سایت رسمی نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا از پرسنل و افسران خود خواست تا به جای استفاده از «خلیج فارس» از عبارت «خلیج عربی» استفاده کنند.

این در حالی است که دولت آمریکا تاکنون همواره برای نامیدن این پهنه آبی از خلیج فارس یا کلمه خلیج استفاده کرده‌ است.

یک ماه پیش از این اقدام نیروی دریایی آمریکا، در مراسم گشایش شانزدهمین دور از بازی‌های آسیایی در گوانگ‌ژوی چین، برگزارکنندگان چینی نام خلیج فارس را به خواست کشورهای عربی در اعلانات خود تغییر دادند.

مقامات ورزشی ایران در این مراسم در واکنش به این اقدام برای لحظه‌هایی جایگاه خود را ترک کردند و پس از پوزش‌خواهی برگزارکنندگان چینی به جایگاه خود بازگشتند.

در اسفندماه سال ۸۸ حمید بهبهانی، وزیر راه ایران، به شرکت‌های هواپیمایی خارجی هشدار داد که چنان چه از نام‌های دیگری به جز خلیج فارس در نمایشگر هواپیماهای خود استفاده کنند، از پرواز به ایران منع خواهند شد.

حساسیت‌ها نسبت به نام این خلیج به اندازه‌ای است که در دی‌ماه سال ۸۸ به دلیل اصرار ایران برای درج نام خلیج فارس روی مدال‌ بازی‌های کشورهای اسلامی و مخالفت نمایندگان برخی از کشورهای عربی با این تصمیم، برگزاری این رقابت‌ها که قرار بود فروردین‌ماه ۸۹ با میزبانی تهران انجام شود لغو شد.

در سال ۱۳۸۳ ایرانیان در سراسر جهان نسبت به استفاده موسسه آمریکایی «نشنال جیوگرافیک» از واژه «خلیج عربی» در اطلس جدید خود به صورت گسترده اعتراض کرده و با طراحی یک بمب گوگلی، این موسسه را وادار به عقب‌نشینی و حذف این عبارت کردند.

هم‌اینک درپی اقدامات معترضان ایرانی در اینترنت، نخستین نتیجه جستجوی عبارت «خلیج عربی» به زبان انگلیسی در گوگل صفحه‌ای است که بر روی آن نوشته شده: «خلیجی که به دنبالش می‌گردید وجود ندارد. عبارت خلیج فارس را امتحان کنید.»
 

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
تاریخ عضویت
1 مارس 2006
نوشته‌ها
21,296
لایک‌ها
20,173
محل سکونت
اوهایو - دیتون
[h=1]گوگل در آستانه خريد Meebo است[/h] بر اساس شایعات، گوگل به خرید سرویس اجتماعی و چت Meebo نزدیک شده است. جزییات زیادی در این مورد در دسترس نیست اما به گزارش منابع AllThingsD این قرارداد مراحل نهایی خود را سپری می کند و به احتمال فراوان درآمد روزانه Meebo به زودی افزایش چشمگیری پیدا خواهد کرد.
سایت Meebo در سال ۲۰۰۵ تاسیس شد و در ابتدا وب سایتی برای دریافت پیام های ضروری بود مانند نمونه هایی از این دست چون AIM و Yahoo IM. پس از آن Meebo فعالیت های خود را طی سالهای بعد گسترش داد و با اضافه کردن لایه های تبلیغاتی و اجتماعی به سرویس های خود و قابلیت چت کردن هنگام مرورکردن وب سایت ها علاقه مندان بسیاری را به خود جذب کرد.
به گزارش پایگاه خبری فن آوری اطلاعات ایران از AllThingsD، امروزه در این سایت کاربران می توانند با اضافه کردن علاقه مندیهای خود در زمینه های مختلف پیشنهادهایی را از این سایت دریافت کنند. با توجه به گزارش منابع قیمت این سایت می تواند ۱۰۰ میلیون دلار باشد. Meebo در حال حاضر ۱۹۰ میلیون مشترک دارد.
 

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
تاریخ عضویت
1 مارس 2006
نوشته‌ها
21,296
لایک‌ها
20,173
محل سکونت
اوهایو - دیتون
پیروزی 150 هزار دلاری اوراکل بر گوگل
خبرگزاری فارس: اوراکل که به دنبال استفاده بدون اجازه شرکت های بزرگی مانند گوگل و مایکروسافت از جاوا آنها را تحت پیگرد قانونی قرار داده به موفقیت تازه ای علیه گوگل دست یافته است.
13900820142350_PhotoA.jpg

به گزارش فارس به نقل از سرچ انجین واچ، هفته گذشته هیات منصفه دادگاه رسیدگی کننده به این پرونده بر ضد گوگل رای داد. علت این محکومیت استفاده گوگل از مولفه های جاوا در جریان طراحی و توسعه سیستم عامل آندروید بوده است.
در حالی که اوراکل قصد داشت بابت نقض کپی رایت جاوا از گوگل میلیاردها دلار غرامت بگیرد، قاضی دادگاه با پرداخت تنها 150 هزار دلار به این شرکت موافقت کرده است. درگیری حقوقی دو طرف در دادگاه بیش از چهار هفته به طول انجامیده بود. مرحله اول رسیدگی به این پرونده به اثبات نقض کپی رایت اوراکل توسط گوگل اختصاص داشت که پس از اثبات این امر دیگر مراحل رسیدگی به این پرونده به شدت به ضرر گوگل به پیش رفت.
البته هنوز رسیدگی نهایی به این پرونده اتفاق نیفتاده و اوراکل می گوید به دنبال آن است که گوگل را به پرداخت مبلغ بیشتری محکوم کند. مسئولان گوگل در مورد این حکم صادره هنوز موضع گیری نکرده اند.
 

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
تاریخ عضویت
1 مارس 2006
نوشته‌ها
21,296
لایک‌ها
20,173
محل سکونت
اوهایو - دیتون
[h=1]اپل نقشه گوگل را حذف كرد[/h] شرکت اپل اعلام کرده که درنظر دارد در سیستم عاملهای جدید خود که از آن با عنوان iOS 6 یاد می‌شود نقشه گوگل را حذف کرده و به جای آن نقشه خود را جایگزین کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، طراحی برنامه نقشه اپل به برنامه کنونی نقشه گوگل شباهت دارد که در حال حاضر روی آی فن، آی پد و آی پاد کاربرد داد، اما گفته می شود که این برنامه از سرعت بیشتری برخوردار است و نسبت به نقشه گوگل قابل اعتماد تر است.

طی چند سال گذشته، شرکت اپل چند شرکت نقشه برداری چون Placebase، شرکت فناوری C3 وPoly9 را خریداری کرد که براساس این امر موجب شد اپل بتواند یک پایگاه داده های کامل برای برنامه نقشه خود تهیه کند و دیگر به گوگل اتکا نکند.

براساس گزارش بیزینس تودی، هفته گذشته اپل تصدیق کرد که از ماه مارس تاکنون برنامه های آی فن و آی پاد چون ابزار مرتب سازی تصاویر اطلاعات خود را از نقشه گوگل به اطلاعات "OpenStreetMap" منتقل کرده است. برنامه اجرایی ابزار مرتب سازی تصاویر از نقشه برای نشان دادن محل گرفتن عکسها استفاده می کند.

اپل همایش جهانی خود را ماه آینده طی روزهای 22 تا 26 خرداد ماه در سان فرانسیسکو برگزار می کند، انتظار می رود خبر مهم امسال به سیستم عامل iOS 6 به عنوان نسل ششم از سیستمهای عامل اپل مرتبط باشد.
 
بالا