• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

[جدی] سوال در مورد وضعیت بانه و خرید از بانه

Undisclosed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
من یه دوستی دارم سلیمانیه کردستان هست میگه هرچی جنس آشغال اینجا میمونه جمع میکنند میارن بانه و اینها میفروشن.. شما از سورس جنس و بیار یعنی عراق

آقا اینو پرسیدم گفت میتونه بیاره ، جنس ها رو هم خودش گفت اینجا جنس چینی هست جنس اصل هم هست. خودش این مسائلش رو کامل حواسش هست.

بعد دلارا رو داد واسه تعمییر تلویزیون ؟:lol:

نه جدا منم چند سال پیش شنیدم یکی از دوستای دایی م رفته بود مریوان چای خریده بود یه جعبه چای گرفته بود اومده بود خونه دیده بود پر از دلاره !!! :hmm:

این بنده خدا که فکر کنم سود هم کرده با این حساب ! :D

Undisclosed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
دوست عزیز کلا بانه رو بیخیال شو
یا باید خیلی باهاشون کارکرده باشی که جنس درست حسابی بدن دستت یا با کسی از اهل بانه که اونجا مغازه داره رفیق فابریک باشی وگرنه در هر حالتی سرت کلاه میزارن!
دوست من رفته بوده اونجا فلش 32 گیگ رو 6 تومن قیمت کرده بود یه دونه اش رو هم امتحان کرده بودن بعد اینم پیش خودش فکر کرده بوده که یه بسته بگیریم بیاریم ولایتمون بفروشیم خرج راهمونو هم دربیاریم
خلاصه 10 تا می گیره 60 تومن میده
آورده بود اینجا دیده بود که فقط یکیشون سالمه اونم ظرفیتش 10 مگ(10 megabyte!!!) هست!!!

بابا دوست عزیز من که چند بار تو این تاپیک گفتم طرف آشناست ، بعد هم دیگه از خود سلیمانیه و اون طرف ها میتونه جنس بیاره با این مسائلش نباید مشکلی باشه. تازه من امانی هم شاید بتونم ازش جنس بگیرم ! دیگه جنس تقلبی میخواد بهم بده با این شرایط ؟!

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
میشه بفرمایید از کدوم مغازه خرید کرده بودن ؟ ما هم یک سری بزنیم ! :D

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
بابا دوست عزیز من که چند بار تو این تاپیک گفتم طرف آشناست ، بعد هم دیگه از خود سلیمانیه و اون طرف ها میتونه جنس بیاره با این مسائلش نباید مشکلی باشه. تازه من امانی هم شاید بتونم ازش جنس بگیرم ! دیگه جنس تقلبی میخواد بهم بده با این شرایط ؟!

داستان همون دوستمون میشه میگه من 4 میلیارد و .... دارم نمیدونم چی کار کنم تو فروم منو راهنمایی کنید با پولم کار کنم
شما میگید طرف اشنا هست بهتون امانی هم میده پس خرید کنید دیگه روزه شک دار برای چی میگیرید

90 درصد جنس هایی که از بانه میاد محدود میشه به لوازم صوتی و تصویری و کولر گازی . بقیه جنس هاش مفت نمیرزه بخرید ضرر کردید .

بهترین کار هم این هست یه سر برید بانه با ماشین یا اتوبوس سر به پاساژ ها و مغازه ها بزنید قیمت بگیرید و بنویسید بعد با قیمت شهرتون مقایسه کنید + هزینه ارسال کنید + هزینه وقت و ... کنید بعد ببنید اصلا صرفه اقتصادی داره یا خیر

حالا بازم اگر دنبال چرا و چرا ها میگردید بهترین جواب رفتن خودتون به بانه هست . :)

ierajsat

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من یکشنبه این هفته بانه بودم البته برای کار شخصی + خرید ال ای دی
ال ای دی 46 اینچ سونی
قیمت بانه ( به جز هزینه کرایه اتوبوس )
LED 46EX520:1620000
قیمت تهران با گارانتی
LED 46EX520:2250000

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
سلام
ال ای دی 46 اینچ سونی
قیمت تهران با گارانتی

آخه گارانتی نداره!

Undisclosed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
داستان همون دوستمون میشه میگه من 4 میلیارد و .... دارم نمیدونم چی کار کنم تو فروم منو راهنمایی کنید با پولم کار کنم
شما میگید طرف اشنا هست بهتون امانی هم میده پس خرید کنید دیگه روزه شک دار برای چی میگیرید

90 درصد جنس هایی که از بانه میاد محدود میشه به لوازم صوتی و تصویری و کولر گازی . بقیه جنس هاش مفت نمیرزه بخرید ضرر کردید .

بهترین کار هم این هست یه سر برید بانه با ماشین یا اتوبوس سر به پاساژ ها و مغازه ها بزنید قیمت بگیرید و بنویسید بعد با قیمت شهرتون مقایسه کنید + هزینه ارسال کنید + هزینه وقت و ... کنید بعد ببنید اصلا صرفه اقتصادی داره یا خیر

حالا بازم اگر دنبال چرا و چرا ها میگردید بهترین جواب رفتن خودتون به بانه هست . :)

بابا چی رو با چی مقایسه میکنی من اگه 4 میلیارد داشتم که الان اینجا نبودم چه برسه به اینکه تو پی تی تاپیک بزنم ! :D

مشکل اصلی من اینه که بازار جنس رو ندارم و آشنا نیستم ، آچار فرانسه که نیستم بخوام همه چی کار کنم ! مثلا تلویزیون رو شما در نظر بگیر ، باید کامل انواع مدل ها و قیمت و همه چیش دستت باشه تا بتونی کار کنی ! اصن یه وضعی !

امانی هم که میده دیگه یه ماهه که نمیتونه به من جنس بده ! باید چیزی بیارم که روی هوا بره دو سه روزه پول طرف رو برگردونم بهش.

کنسول باید خوب بشه کار کرد اگه هک بشه این کنسول های جدید ! ولی معلوم نیست کی هک بشه بدبختی اینه

سلام
ال ای دی 46 اینچ سونی
قیمت تهران با گارانتی

آره یه سری از قیمت ها خیلی پایین تره از اینجا.

آخه گارانتی نداره!

600 هزار تومان پول گارانتی میخوای بدی شما ؟ تازه وقتی هم جنس مشکل پیدا میکنه هزارتا بهانه میارن و میگن از گارانتی خارجه ! یا بازم پول بابت تعمیرش بگیرن.

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73

یک سوال
می دونیم که قیمت بانه با ارز آزاده اما قیمت وارد کننده رسمی هم با ارز آزاده؟

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها
138
یک سوال
می دونیم که قیمت بانه با ارز آزاده اما قیمت وارد کننده رسمی هم با ارز آزاده؟

الان فقط وارد کننده می تونه با دلار صادراتی خودش وارد کنه ؛
تقریبا از هفت خان رستم باید رد شد برای دریافت ارز دولتی
اونم نه برای هر کالایی

برای همین بازار این همه دچار تنش شده .

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
بازی های اصل و اورجینال PS3 چی ؟......نداره اونجا ؟
از دبی میخواستم بیارم اما هر سایتی که میرم حساب میکنم قیمتش از اینجا بالاتر در میاد.....

Undisclosed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
بازی های اصل و اورجینال PS3 چی ؟......نداره اونجا ؟
از دبی میخواستم بیارم اما هر سایتی که میرم حساب میکنم قیمتش از اینجا بالاتر در میاد.....

بانه رو نمیدونم ولی تو خود سلیمانیه احتمالا باید باشه چون خود کنسولش هم هست

ffarid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من یه تلویزیون 70 اینچ از سایت www.banehvitrin.org خریدم.

1- هنگام خرید و قبل از واریز وجه دوستان با من تماس گرفتند و وعده دادند که بعد از تحویل در محل و تست سالم بودن پول را دریافت می کنند. فقط 100 هزار تومن بیعانه واریز کنید.
2- تماس دیگری مدیر سایت آقای امید عزیزی بعد از واریز 100 هزار تومان با من گرفتند و گفتند پول تلویزیون را به علاوه 350 هزار تومان پول کرایه واریز کنید ( گفتند ما کارمان همین هست و روزی ده ها جنس به همین روش می فرستیم و همه به ما اطمینان دارند و ...)
3- تماس دیگری دو روز بعد گرفتند که بیا ترمینال مسافربری و از اتوبوس تحویل بگیر!!!!!! در حالی که هزینه باربری رو کامل از من گرفته بودن
4- بعد از مراجعه دیدم تلویزیون بیچاره زیر کلی بار دیگه افتاده و بدون کوچکترین توجهی رسیده و 220 هزار تومان دیگر باید بدم بابت کرایه اتوبوس.
5- یه وانت پیدا کردم 30 هزار تومن ازم گرفت تا آوردش خونه و کمک داد از پله ها بردیم بالا.
6- با مدیر سایت تماس گرفتم فرمودند برو خدا رو شکر کن که به دستت رسیده و هزینه بیشتری ازت نگرفتیم.
روی هم رفته با توجه به این که جنس خریداری هیچ گونه گارانتی نداره و اگر هر بلایی سرش بیاد کسی پاسخگو نیست و روش ارسال فوق العاده بد که احتمال آسیب دیدگی کالای شما خیلی زیاد هست و هزینه غیر منطقی ارسال کالا اصلا خرید اینترنتی از بانه رو توصیه نمی کنم.

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
وقتی حضوری می خری تو پاچه آدم می کنند. چه برسه خرید از کردستان
مدل های اونجا هم مدل هایی نیست که برای بازار ایران تولید شده باشه و باید بگردی تا مدل مشابه رو پیدا کنی فرضا 7-8 تومن جنس رو خریده باشی الان هم 500 تومن پول حمل و نقل دادی . بعد از این پول حمل اختلاف قیمت هم فکر نکنم بیشتر از 400- 500 باشه .بهتر بود از خود شرکت های رسمی می خریدی تا گارانتی هم داشته باشی .

بالا