• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جشنواره فیلم فجر

kafkamedia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدمت دوستان عرض شود كه آمريكا براي 90 روز تحريم هاش رو عليه ايران لغو كرده ( به خاطر زلزله بم ) .
اون هفت تا كمپاني هاليوودي هم كه ايران از خريد فيلم هاشون محرومه اين ها هستن :
پارامونت ، نيولاين ، ام.جي.ام، سوني (كلمبيا) ، ديزني ، فاكس قرن بيستم ، ..... و يكي ديگه !

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ايول ! خيلي خوبه ! دستت درست كافكا . عجب خبر خوشحال كننده اي بود !

babak_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من شنيده بودم كه تحريم فقط از روي بلاك پول و بعضي وسائل الكترونيكي مجهز به تكنولوژي روز برداشته شده . به هر حال اگر واقعا خريده باشند چه فروشي بكنند اين فيلمها !

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
فكر كنم توي اين مدت 3 ماهي كه تحريم نيست ، چند ميليارد دلاري جنس امريكايي و از هر نوع خودش وارد بازار ايران خواهد شد. شايد تو اين سه ماه ماشين هم وارد كردن! :)

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از babak_b :
من شنيده بودم كه تحريم فقط از روي بلاك پول و بعضي وسائل الكترونيكي مجهز به تكنولوژي روز برداشته شده . به هر حال اگر واقعا خريده باشند چه فروشي بكنند اين فيلمها !

بابا كدوم فروش؟ فروش يه روز اين فيلما تو امريكا معادل كل فروششونه تو ايران...اونم با اين وضع كپي رايت.

ولي موندم كيل بيلو چه جوري ميخوان پخش كنن :wacko:

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
مگه تو ديديش سجادي ؟ بابا يكم تعريف كن ! من كه تريلرشو ديدم فقط ! <cry>
فقط قربونت از اونجاهاش كه خودت گفتي ! بيشتر تعريف كن ! دستمون كه نميرسه ببينيم !
حداقل تعريفشو بشنويم !!!!!!

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
به نقل از Sajjadi :
بابا كدوم فروش؟ فروش يه روز اين فيلما تو امريكا معادل كل فروششونه تو ايران...اونم با اين وضع كپي رايت.

ولي موندم كيل بيلو چه جوري ميخوان پخش كنن :wacko:
چه طور نداره كه. به شيوه دار و دسته هاي نيويورك. با 38 دقيقه كسري :wacko:

kafkamedia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
kill bill صحنه خاصي نداره ( از لحاظ سكس ) ، فقط توي سكانس بيمارستان كه بلك مامبا ( اوما تورمن ) مي خواد مردي - كه توي 5 سالي كه توي حالت اغما بوده - رو بكشه كارهايي انجام مي ده (!) البته تارانتينو براي اين كه خشونت اين صحنه رو بيشتر كنه كاري كه اوما تورمن با مرد متجاوز مي كنه رو نشون نمي ده !!!

مشكل اساسي kill bill خشونت افراطي اونه كه گاهي وقت ها واقعا حال به هم زن مي شه . توي همون صحنه بيمارستان اوما تورمن يكي از پرستارهاي بيمارستان رو - كه اون هم بهش تجاوز مي كرده - رو به طرز فجيعي مي كشه ( سرش رو لاي در آهني مي ذاره و چند بار به اون مي كوبه ! ) . و البته قطع اعضاي بدن كه درباره شون چيزي نگم بهتره !!

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Kako :
مگه تو ديديش سجادي ؟ بابا يكم تعريف كن ! من كه تريلرشو ديدم فقط ! <cry>
فقط قربونت از اونجاهاش كه خودت گفتي ! بيشتر تعريف كن ! دستمون كه نميرسه ببينيم !
حداقل تعريفشو بشنويم !!!!!!

کاکو جان قراره یه کپی ازش بزنم. باهات هماهنگ میکنم برسونم دستت...خوبه؟ :blush:

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
قربونت برم الهي داش حسين .
خبرم كن بي زحمت .

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
در مورد حق رايت فيلم ها معمولا اين فيلم ها رو از طريق طرف سوم مي خرند. كه اونا هم معمولا شركت هاي لبناني هستند. هم فارابي و هم صدا و سيما. اين كار هميشگيشونه. اگه مصاحبه قائم مقام بخش تامين برنامه هاي خارجي صدا و سيما با ماهنامه فيلم رو خونده باشيد بيشتر دستگيرتون ميشه. هر چند خيلي واضح حرف نزده.

kafkamedia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جالبه كه اين مدير پخش خارجي تلويزيون گفته كه ما اول فيلم ها رو پخش مي كنيم ، بعد كپي رايتشو مي خريم !!

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
به نقل از kafkamedia :
جالبه كه اين مدير پخش خارجي تلويزيون گفته كه ما اول فيلم ها رو پخش مي كنيم ، بعد كپي رايتشو مي خريم !!
گردنشون كلفته ديگه چه ميشه كرد.

kafkamedia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته خريد كپي رايت و اين حرف ها همه ش الكيه ، در واقع صدا و سيما اصلا حق رايت رو نمي خره . چه جوري امكان داره فيلمي مثل ارباب حلقه ها كه رايتش رو بي بي سي نتونست بخره ( 1 مليون دلار ! ) شبكه دو خريده باشه . يا اسپايدر من رو با اون سانسور افتضاح ( حذف كاراكتر مري جين ) چه كمپاني اي حاضر به فروش اون با اين شرايط شده ؟

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از kafkamedia :
البته خريد كپي رايت و اين حرف ها همه ش الكيه ، در واقع صدا و سيما اصلا حق رايت رو نمي خره . چه جوري امكان داره فيلمي مثل ارباب حلقه ها كه رايتش رو بي بي سي نتونست بخره ( 1 مليون دلار ! ) شبكه دو خريده باشه . يا اسپايدر من رو با اون سانسور افتضاح ( حذف كاراكتر مري جين ) چه كمپاني اي حاضر به فروش اون با اين شرايط شده ؟

خوب گفتي :wacko:

kafkamedia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها براي همه مون متاسفم ، چون بنا به شايعات رسيده نه ارباب حلقه ها و نه بيل رو بكش توي جشنواره به نمايش در نمي آن !

ارباب حلقه ها به خاطر نرسيدن نگاتيو ها - كه به احتمال 99 درصد به خاطر اسمش يعني بازگشت شاه هست - و بيل رو بكش به خاطر خشونت مفرطش توقيف شده ن .

البته ممكنه اين شايعات صحت نداشته باشه ..

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
آقا بيلو بكش ديروز نمايش داده شد.

بالا