• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جشنواره فیلم فجر

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
بهترین بازیگر نقش اول مرد
ضمن تقدیر از جهانگیر الماسی در فیلم پشت پرده مه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد، پرویز پرستویی برای فیلم بید مجنون

من هنوزم ميگم حق جهانگير الماسي تو اين جشنواره خورده شد چون رقيبي مثل پرويز پرستويي داشت :(

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
حاشيه !
حيف شد اين فيلم رازها جايزه نبرد تا من به حماقت وجود جشنواره پي مي بردم :lol: :lol: :lol:
از اين فيلم چرند تر تو عمرم نديده بودم . !
اقاي اعلامي كارگردان فيلم قبل از فيلم : به نظر من هيت داوران بدرستي قضاوت نكردن والا فيلم من جايزه ميبرد :blink:
اين فيلم رو حتما ببينيد تا به پرويي و ابله بودن بعضي از كارگردانها پي ببريد :lol:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
يه نكته اي هم هست . من خودم امسال اولين بار بود جشنواره رو تقريبا كامل رفتم .
خوبي جشنواره اينه كه شما فيلمها رو در يك مدت زمان كوتاه مي بيني و به راحتي مي توني بينشون قضاوت كني . تا قبل از جشنواره ي امسال هر وقت اسامي نا اشنا برنده جايزه ميشدن مي گفتم عجب داورهاي بي سليقه اي كه تا فلاني هست به اينا جايزه ميدن . اما خوب جشنواره امسال رو كه ديدم واقعا به اين نتيجه رسيدم كه هر كي برده بدون شك حقش بوده كه برده.
اما بعضي ها هم جاشون خالي بود . مثلا توي بهترین بازیگر نقش دوم مرد ميشد اسمي از شهاب حسيني برده بشه كه خيلي خوب از پس نقشش بر اومد .

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از Jacky :
هيچ موفقيتي براي هنرمند بالاتر از اين نيست ، كه در دل مردم جا داشته باشه و مردم از هنرش لذت ببرن . ليلا حاتمي با بازي هاي نسبتا اندك( به نسبت ساير هم رده هاش ) توجه تمامي اقشار رو جلب كرده ( از منتقد ين سنما گرفته تا بيننده هاي معمولي ) و فكر نمي كنم نيازي به گرفتن جوايزي از اين دست داشته باشه .

در تمام جشنواره هاي هنري غفلت و بي انصافي مي شه . و اين قضيه هيچ خدشه اي به هنر و شهرت هنرمند وارد نمي كنه .

اين دوره كه داور ها تو رو دروايسي گير كردن و به نصف فيلمهايي كه در جشنواره شركت كردن جايزه دادن ، متاسفانه اين روند تعيين جوايز دائما سير نزولي طي مي كنه تا صعودي .
جكي جان به نظرت داورها حاضرن اعتبار خودشون رو به رودربايستي با ديگران زير سوال ببرن؟!
شما خودت كدوم فيلمها رو ديدي ؟
به نظرت حق كيا خورده شده؟

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
19 فیلم بخش مسابقه سینمای ایران:
1-جایی در دوردست(خسرو معصومی),
2-زمستان است(رفیع پیتز),
3-ستاره ها, جلد یک(فریدون جیرانی),
4-تقاطع(ابوالحسن داودی),
5-باغ فردوس پنج بعدازظهر(سیامک شایقی),
6-کارگران مشغول کارند(مانی حقیقی),
7-وقتی همه خواب بودند(فریدون حسن پور),
8-شاهزاده ایرانی(محمد نوری زاد),
9-به آهستگی(مازیار میری),
10-به نام پدر(ابراهیم حاتمی کیا),
11-پرونده هاوانا(علیرضا رییسیان),
12-چهارشنبه سوری(اصغر فرهادی),
13-سفر به هیدالو(مجتبی راعی),
14-شوریده(محمدعلی سجادی),
15-کافه ستاره(سامان مقدم),
16-شهرآشوب(یدالله صمدی),
17-هوو(علیرضا داودنژاد),
18-شب به خیر فرمانده(انسیه شاه حسینی),
19-دره زاگرس(محمدعلی نجفی).

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
این فیلم قبلی حاتمی کیا باز نیامد!
عجبه!

HendeseH

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از tsotodeh :
این فیلم قبلی حاتمی کیا باز نیامد!
عجبه!

حالا ببینیم فیلم جدیدش کامل می آد یا نه

لابد سایتش رو دیدید

فیلم به نام پدر : http://www.benamepedar.com

director[1].gif

یا لطیف

" به نام پدر" قصد دارد در ردیف چهاردهم دوران فیلمسازیم بایستد. می گویم قصد دارد چرا که هنوز قد و قامت کامل آن برایم تجلی عینی پیدا نکرده است.

بعد از نامرادیهای فیلم " موج مرده" گفته بودم دیگر از دنیای نسل جنگ فیلمی نخواهم ساخت ؛ ولی " به نام پدر" نقض این ادعا ست. قطعا شما نیز همچون خودم دلیل می خواهید. صادقانه میگویم که هیچ جوابی جز انتظار پاسخ آن از درون فیلم " به نام پدر " ندارم. صبر کنیم تا " به نام پدر" آماده شود. خدا کند جواب خردمندانه ای داشته باشد.

اما اجازه دهید یادی کنم از ناجی خودم در بدترین شرایط عمر کاریم. درست در اوج فشار ، عصبیت ، ناامیدی، خشم ، بغض و بی راهی که خدا برای هیچ اهل ذوقی نصیب نکند" به نام پدر" مثل فانوس دریایی مرا از دریای پر تلاطم " به رنگ ارغوان" خارج کرد.

اگر نبود " به نام پدر" من با آن حال شکسته ام به کدامین چاه پناه می بردم و چه تناقضی است در این عالم هنر که تو از وضعیت پیش آمده برای یکی به دیگری پناه میبری و هیچ نوش دارویی به این اندازه توان شفا بخشی نداشت.

اجازه دهید آرزوهایم را برای" به نام پدر" در قالب دعا بگویم و شما آمین بگویید.

خدایا " به نام پدر" را تماشایی کن.

خدایا ما را شرمنده تماشاگران " به نام پدر" مکن.

خدایا " به نام پدر" را در تماشاخانه های کهنه و زوار دررفته وطنی ، باز هم قابل رویت کن.

خدایا " به نام پدر" را درسبد اقتصادی خانواده ایرانی جای بده.

خدایا " به نام پدر" را امانتدار خوبی برای جلوه هنرنمایی هنرمندان همراهش بفرما.

خدایا " به نام پدر " را برای جوانان نوجویمان قابل بفرما.

حاتمی کیا- تیر 84

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
توزیع آبمیوه فاسد و تاریخ مصرف گذشته بین مهمانان مراسم افتتاحیه بیست و چهارمین جشنواره فیلم فجر، انتقاد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را در پی داشت.

به گزارش خبرنگار هنری مهر، در این مراسم که در سالن بزرگ وزارت کشور برگزار شد، از سوی عوامل اجرایی وابسته به معاونت سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آبمیوه تاریخ مصرف گذشته توزیع شد. آبمیوه های توزیع شده در میان حاضران در تاریخ 7/3/2005 تولید و در تاریخ 27/12/2005 تاریخ مصرف آنها پایان یافته بود و با توجه به اینکه مراسم افتتاحیه جشنواره در تاریخ 19/1/2006 برگزار شد، بیش از سه هفته از آخرین تاریخ ممکن برای مصرف آبمیوه‌ها سپری شده است.

در مراسم افتتاحیه جشنواره فیلم فجر، بیش از سه هزار نفر از هنردوستان و فعالان سینمای کشور و همچنین مدیران فرهنگی کشور از جمله وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاونین وی، مسئولان سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و مدیران سازمان صدا و سیما حضور داشتند.

صفار هرندی نیز پس از اطلاع از این مسئله، دستور پیگیری آن را از طریق عوامل وزارت کشور صادر کرد

از : iranactor.com

این از اولش ! :D

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
توزیع آبمیوه فاسد و تاریخ مصرف گذشته بین مهمانان مراسم افتتاحیه بیست و چهارمین جشنواره فیلم فجر، انتقاد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را در پی داشت.
:D
خيلي باحال بود!
امسال برا اولين بار مراسم رو تو TV گذاشت

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
جالب تر اينجاست كه به نام پدر هنوز به سينماها نرسيده !
خداكنه امروز برسه

mehdixp

Registered User
لایک‌ها
1
با اجازه همگي ما ديشب جشنواره را افتتاح كرديم در سينما آستارا در ميدان تجريش.

1-گزارش كلي:
ما براي سانس ساعت 8-10 و فيلم "جند ميگيري گريه كني؟" بليط داشتيم.ساعت 8 اونجا بوديم.سالن خلوت بود و حداكثر 60% صندليها پر شده بود و تا آخر هم تغييري نكرد.فيلم خوب بود.البته براي خنديدن.
چون فيلم خوب بود و بليط هم فراوان تصميم گرفتيم براي سانس بعد هم كه فيلم "زمستان است" بود بمانيم.
نكته جالب اين بود كه بليط سانس بعد را ما از يكي از اين بازار سياه فروشها خريديم 1000 تومن.چون بليط فراوان بود و گيشه هم بليط انها را پس نميگرفت يارو هم با ضرر فروخت و ما هم كه سوءاستفاده چي.:cool:
شام جاي همه دوستان خالي رفتيم كابوكي البته بين دوسانس .چون فيلم اول حدود 9:20 تموم شد.
فيلم دوم افتضاح بود كه به نظر من اصلا نريد چون هم پول و هم وقتتون را هدر ميديد.
ساعت 11:30 براي لالا برگشتيم خونه.

2-وضعيت بليط:
فراوان است و حداقل ديروز كه اينطور بود .به نظر من هم دليلش اينه كه هم فيلم و كارگردان مشهور توي بخش مسابقه نيست و هم جشنواره زودتر شروع شده.ولي براي بعضي از فيلمها ممكنه كه بليط گر نياد.

با تشكر از همه و خودم.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از mehdixp :
با اجازه همگي ما ديشب جشنواره را افتتاح كرديم در سينما آستارا در ميدان تجريش.

1-گزارش كلي:
ما براي سانس ساعت 8-10 و فيلم "جند ميگيري گريه كني؟" بليط داشتيم.ساعت 8 اونجا بوديم.سالن خلوت بود و حداكثر 60% صندليها پر شده بود و تا آخر هم تغييري نكرد.فيلم خوب بود.البته براي خنديدن.
چون فيلم خوب بود و بليط هم فراوان تصميم گرفتيم براي سانس بعد هم كه فيلم "زمستان است" بود بمانيم.
نكته جالب اين بود كه بليط سانس بعد را ما از يكي از اين بازار سياه فروشها خريديم 1000 تومن.چون بليط فراوان بود و گيشه هم بليط انها را پس نميگرفت يارو هم با ضرر فروخت و ما هم كه سوءاستفاده چي.:cool:
شام جاي همه دوستان خالي رفتيم كابوكي البته بين دوسانس .چون فيلم اول حدود 9:20 تموم شد.
فيلم دوم افتضاح بود كه به نظر من اصلا نريد چون هم پول و هم وقتتون را هدر ميديد.
ساعت 11:30 براي لالا برگشتيم خونه.

2-وضعيت بليط:
فراوان است و حداقل ديروز كه اينطور بود .به نظر من هم دليلش اينه كه هم فيلم و كارگردان مشهور توي بخش مسابقه نيست و هم جشنواره زودتر شروع شده.ولي براي بعضي از فيلمها ممكنه كه بليط گر نياد.

با تشكر از همه و خودم.
خيلي هم خنده دار نبود. مخصوصا موقعي كه منوچهر نوذري قراره تو كفن بخوابه ادم يه حس بدي بهش دست ميده
cry.gif

mehdixp

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از hwt :
خيلي هم خنده دار نبود. مخصوصا موقعي كه منوچهر نوذري قراره تو كفن بخوابه ادم يه حس بدي بهش دست ميده
cry.gif

البته.شما يكجور خنده فكورانه حساب كن نه خنده به يك فيلم كمدي.

DOOSTeKHOOB

Registered User
لایک‌ها
6
البته علاوه بر فيلم به سينما هم بستگي داره.مثلا فرق ميكنه كه تو عصر جديد كجاي صف باشي يا مثلا تو آستارا كجا باشي.يك دليل خلوتي سينما ها هم فكر كنم اينه كه جشنواره رو كشيدن جلو افتاده تو امتحانات دانشگاها.:(
ما كه اكيپمون همگي ميخوايم از پنجم بريم.ببينيم امسال چه خبره.:rolleyes:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
ديگه ته مسخره بازي شده ! جاي فيلم چهارشنبه سوري برميدارن سفر به هيدالو رو پخش ميكنن
mellow.gif

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
من امروز ، در واقع دیروز باغ فردوس 5 بعد از ظهر رو دیدم ، فیلم خیلی زیبایی بود ، توصیه میکنم حتما ببینیدش ، بازی لادن مستوفی در نوع خودش عالی بود ، به نظرم نامزد بشه.
به نظر من تنها 20 دقیقه ابتدای فیلم یک مقدار روند فیلم کند بود که به تدریج خوب شد.

baghferdossaat5baedazzohr11.jpg

کارگردان: سیامک شایقی
تهيه کننده : سیامک شایقی
فیلمنامه‌نویس: س. شایقی
فیلمبردار: غلامرضا آزادی
تدوینگر: س. شایقی، محسن توکلی
موسیقی: سیعد شهرام
چهره‌پرداز: مهری شیرازی
صدابردار: مازیار شیخ محبوبی
صداگذار: حسین ابوالصدق
طراح‌صحنه‌ولباس: فاضل ژیان
جلوه‌های ویژه: عباس شوق
هنر پیشگان : رضا کیانیان، لادن مستوفی، آزیتا حاجیان، حامد بهداد، سیدجواد یحیوی، مژگان ربانی
۱۰۵ دقیقه، رنگی

خلاصه فيلم:
دریا، دختری جوان و پر شر و شور، باهوش و استعداد فراوان، از مشکلات روانی رنج می‌برد. مشکلات او که ریشه در شرایط خانواده دارد، بتدریج در رویارویی با آدم‌های دور و برش در جامعه گسترش می‌یابد. با ورود یک دکتر روان‌شناس به زندگی دریا، ماجراها شکل دیگری به خود می‌گیرن

بیوگرافی و عکس از fajrfestival.irا ©

دومین فیلمی که دیدم در بخش خارجی ، مرغ مقلد ( فاخته ) بود که با زیر نویس فارسی ارائه شد.
فیلم خسته کننده ای بود ، در عین حال ارزش یک بار دیدن رو به نظرم داره ، همین.

fakhteh.jpg

محصول : 2002 ، روسیه
گارگردان:الكساندر روگوژكین
تهیه کننده: سرگئی سلیانف
بازیگران:آنی كریستینا ژوسو، ویلی هاپاسالو و ویكتور پیچكف ، الكسی كاشینكف و الكسی پانژیف
100دقیقه ، رنگی ، 35 میلی متری

خلاصه داستان:

جنگ دوم جهانی .۱۹۴۴، دو سرباز روسی و فنلاندی از چنگ اسارت گریخته و به خانه زنی به نام آنی پناه آورده اند. آنی زنی است تنها كه همانند نیاكان خود گوزن شمالی نگه می دارد، به ماهی گیری می رود و غذاهای قدیمی و سنتی درست می كند. هیچ یك از این سه نفر زبان هم را نمی دانند و همین موضوع وضعیت عجیبی به وجود آورده است . سربازها كه خبری از شرایط جبهه جنگ ندارند، همچنان با یكدیگر دشمنی می كنند. درحالی كه فنلاند سربازان خود را از میدان های جنگ بیرون كشیده و دیگر خبری از دشمنی به نام روسیه نیست .

...

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
فيلم چهارشنبه سوري .
خيلي معمولي و مثل هميشه بدون ذره اي معناي بدردبخور.

meli

Registered User
لایک‌ها
23
من شنیدم به نام پدر توی فرهنگ اکران شده صحت داره؟

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از meli :
من شنیدم به نام پدر توی فرهنگ اکران شده صحت داره؟
فكر كنم ديروز بود كه گفتن اكران ميشه و مشكلي هم اصلا نيست و امروز هم كه پخش شد.

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
بالا