• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جن ها و شما

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mo.alizade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
كسي از شما تا حالا جن ديده خوابشو چي اصلا به جن اعتقاد داريد يا چيزي در مورد جن ها ميدونيد ؟

..hamid..

Registered User
لایک‌ها
0
جن ها طبق روایات ما مسلمونها و قرآن وجود دارند. اینو که نمیشه انکار کرد. ولی همه جن ها رو نمی بینند.
جن ها هم مخلوقاتی از بی نهایت آفریده های خدا هستند و از آتش آفریده شدند و زمان و مکان ندارند. و می توانستند به آینده سفر کنند ولی به خاطر مزاحمت هاشون این امکان ازشون گرفته شده

athar

Registered User
لایک‌ها
8
من پیشنهاد میکنم اینطور مسائل رو از طریق علم بررسی کنید. نباید بگید که چون اسلام گفته جن وجود داره پس نمیشه اون رو انکار کرد. اسلام در مورد تعبیر خواب هم خیلی چیزها گفته که .......
از نظر من جن به هیچ وجه وجود خارجی نداره.
بعضی از افراد چیزهایی رو دیدن که ممکنه وجود داشته باشن اما جن نیستن و اونها رو میشه از طریق علم بررسی و وجودش رو اثبات کرد.
و همیشه یک چیز رو به خاطر داشته باشید. هر چیزی با علم قابل توضیح هست.

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از athar :
من پیشنهاد میکنم اینطور مسائل رو از طریق علم بررسی کنید. نباید بگید که چون اسلام گفته جن وجود داره پس نمیشه اون رو انکار کرد. اسلام در مورد تعبیر خواب هم خیلی چیزها گفته که .......
از نظر من جن به هیچ وجه وجود خارجی نداره.
بعضی از افراد چیزهایی رو دیدن که ممکنه وجود داشته باشن اما جن نیستن و اونها رو میشه از طریق علم بررسی و وجودش رو اثبات کرد.
شديدا شديدا حرف اطهر رو تائيد مي كنم.
دنياي توهمات انسان بسيار وسيعه بنابراين من هم مانند خيلي هاي ديگه تا چيزي رو نبينم باور نمي كنم

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از ..hamid.. :
جن ها طبق روایات ما مسلمونها و قرآن وجود دارند. اینو که نمیشه انکار کرد. ولی همه جن ها رو نمی بینند.
جن ها هم مخلوقاتی از بی نهایت آفریده های خدا هستند و از آتش آفریده شدند و زمان و مکان ندارند. و می توانستند به آینده سفر کنند ولی به خاطر مزاحمت هاشون این امکان ازشون گرفته شده
البته بعيد نيست كه چنين موجوداتي يا مشابهشان وجود داشته باشند اما اين كه بخواهيم بگوييم كه فلاني جن ديده و فلان خيلي غيرمنطقي است

Siavash25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از babakweb :
من هم مانند خيلي هاي ديگه تا چيزي رو نبينم باور نمي كنم

با اين وجود شما به خدا هم ايمان نداريد.درسته؟

athar

Registered User
لایک‌ها
8
سیاوش عزیز دوست ندارم تاپیک به انحراف کشیده بشه. در ضمن بحث های مذهبی در فروم ممنوع هست. اما:
شاید باور نکنید اما من بیست و چهار ساعت به خدا اعتقاد نداشتم. اما با دلیل و منطق و علم به به اینکه خدا واقعا وجود داره رسیدم. اگه بازهم میخواهید در این مورد بحث کنید پیشنهاد میکنم یه تاپیک جدید باز کنید. در کمال میل باهم گفتگو میکنیم. ;)

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
رفقا دو جمله رو در حالت كلي گفتين كه مطمئنا به اين كلي كه باين شد قابل پذيرش نيستند .
هر چیزی با علم قابل توضیح هست.
علم ناشي از تجربيات آدمهاست . و در بسياري موارد اگه تاريخچه پيشرفت گرايش هاي مختلف علم رو بررسي كنيد ، مي بينيد كه در هر دوره ، برخي مسائل دوره هاي قبلي رد و يا تصحيح شده است . فكر نمي كنم نيازي به مثال زدن وجود داشته باشد .

من هم مانند خيلي هاي ديگه تا چيزي رو نبينم باور نمي كنم

كلي گويي و مطلق صحبت كردن ، دقت كلام رو پايين مياره .
احساس آدمها يكي از مهم ترين بخشهاي وجود هر انساني است و خيلي از ما تلاش هاي روزانه و مكررمون براي ارضاي حسهاي مختلف مونه . حالا اين موضوع از نياز هاي مادي مثل احساس گرسنگي ، تشنگي و.... مي تونه باشه تا احساس هايي مانند محبت ، بزرگ منشي و ... رو شامل مي شه . و احساس از جمله مواردي است كه قابل ديدن نيست . و ما فقط اون رو ادراك مي كنيم يا از آثار اون متوجه بودنش مي شيم .

مي دونم كه به موضوع تاپيك مربوط نبود ، ببخشيد ، ولي به نظرم تذكرش لازم بود . ( يه تذكر دوستانه ، نه چيز ديگه )

ولي باور موجوداتي از اين قبيل اجنه ، همزاد و... به دين اسلام و مسلمان ها محدود نمي شه .
همونطور كه شايد خيلي از شما نيز بدونيد ، ما حتي در جهان شيطان پرست نيز داريم ، كه براي خودشون آيين و اعتقادات خاصي دارن . ( شيطان نيز يكي از اجنه محسوب مي شه )
در كشورهايي نظير هند نيز اين مسائل به شكل بسيار عميق تر و ريشه اي تري مطرح هست .
من شخصا به اين موارد اعتقاد دارم و اگه دوست داشتين مي تونيم اين بحث رو ادامه بديم .

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نقل از ..hamid.. :
دوست عزيز اينكه زمان و مكان ندارند ، خيلي درست نيست . عمرشون خيلي طولاني تر از ساير موجودات مثل انسان است ، ولي عمر و زمان دارند و مانند انسانها نيز محشور مي شن و حساب و كتاب هم دارن .

و در بعد مكان هم محدوديتهاي فيزيكي كمتري نسبت به انسان دارن و در اين بعد سريعتر مي تونن حركت كنن . كه البته اين مورد هم براي انسان قابل كسب است .

امكان سفر به آينده هم مساله اي نيست كه به اجنه اختصاص داشته باشه و انسانها نيز مي تونن اين قابليت رو داشته باشن و از هيچكدوم اين قدرت گرفته نشد . بلكه براي اونهايي كه جز شياطين هستن محدوديتهاي بيشتري قرار داده شد . و آزادي رو كه هميشه داشتن ، كمتر و محدودتر شد .

athar

Registered User
لایک‌ها
8
علم ناشي از تجربيات آدمهاست . و در بسياري موارد اگه تاريخچه پيشرفت گرايش هاي مختلف علم رو بررسي كنيد ، مي بينيد كه در هر دوره ، برخي مسائل دوره هاي قبلي رد و يا تصحيح شده است . فكر نمي كنم نيازي به مثال زدن وجود داشته باشد .
دقیقا موافقم جکی عزیز. شاید علم در حال حاظر بتونه ثابت کنه که جن وجود داره. در این صورت (حتی اگه بعدا تکذیب بشه) اگه من رو قانع کنه به وجود جن ایمان میارم. اگه هم بعدا خلافش برای من ثابت بشه باز هم به وجود نداشتنش ایمان میارم.
شما ذکر کردید که در قدیم مسائلی با علم اثبات شده و بعدا خلاف اون اثبات شده. باید عرض کنم که علم غیر قابل انکار هست و اگر جایی از کار ایراد داشته باشه ایراد از خود ماست.

مانند انسانها نيز محشور مي شن و حساب و كتاب هم دارن .
شما توی پست اول سعی کردید از روی منطق حرف بزنید. اما پست دوم شما و مطالبی که عرض کردید تنها از روی اعتقاد و مذهب شما هست و چون کتاب دینی شما به شما گفته که جن وجود داره شما به وجودش ایمان دارید و حتی در مورد عمر و مکان و زمان و چیزهای دیگه مربوط به اون نظر دادید (که این موارد هم فکر نمیکنم از جایی غیر از موارد مذهبی برداشت شده باشه).

به هر حال اگه توی بحث جن از موارد و شواهد مذهبی استفاده نمیکنید من حاظر به ادامه بحث هستم و در غیر این صورت به خواندن نظریات شما و بقیه دوستان بسنده میکنم.

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
اطهر جان اون دوستمون از جنبه مذهبي صحبت كرده بود و من هم از همون جنبه باهاش صحبت كردم ( البته من هم آدم مذهبي هستم )
و شما و بابك عزيز هم از بعد علمي و منطقي صحبت كرديد و من هم از همون بعد با شما صحبت كردم . براي همين پست ها رو جداگانه زدم .

شما ذکر کردید که در قدیم مسائلی با علم اثبات شده و بعدا خلاف اون اثبات شده. باید عرض کنم که علم غیر قابل انکار
هست و اگر جایی از کار ایراد داشته باشه ایراد از خود ماست.

اطهر جان من هم كه گفتم علم ناشي از كند و كاو ها و تلاش هاي انسان ( خود ما ) است . و اگه چون ما هم نقص داريم و به مرور زمان و با كمك هم مطالب جديدي كشف مي كنيم ، پس تبعا علم ما هم مي تونه ناقص و يا حتي اشتباه باشه . چون خودمون اون رو كشف و درست كرديم . براي همين از يه حدي بيش تر نمي شه به اون تكيه كرد و قسم خورد .

يه زماني مردم براي يه بيماري خيلي خيلي ساده مي مردن ،‌ ولي حالا اوضاع به مراتب بهتر شده . آينده نيز بهتر خواهد بود .
در واقع علم يك هسته واحد نداره و مثل يك دائره المعارف كامل و بدون غلط نيست كه بشه اون رو باز كرد و جواب هر سوالي رو در اون جستجو كرد.

در مورد نوع بحث هم هر كس با توجه به طرز تفكر و الگوريتم فكري خودش صحبت مي كنه . ما با هم بحث نميكنيم كه بخوايم همديگه رو مغلوب كنيم يا عقايد هم رو ، به هم ديگه تحميل كنيم ، مي خوايم از اطلاعات و طرز تفكر هاي هم مطلع بيشم و با هم چيزهاي بيشتري ياد بگيريم و اشتباهات هم رو اصلاح كنيم .

همين تضاد و پراكندگي آرا مختلف است كه بحث رو شيرين مي كنه . شما از ديد خودت بحث رو مطرح و دنبال كن ، من از ديد خودم و ساير دوستان هم به همين صورت . اگه قرار باشه همه آدمهاي هم فكر كنار هم بشينن و صحبت كنن كه اين چندان نتيجه بخش نيست .

athar

Registered User
لایک‌ها
8
جکی جان من اطهر هستم. (هم توی شناسنامه و هم بیرون شناسنامه ;) )
هدف من از بحث کردن مغلوب کردن کسی نیست و به قول شما بحث با کسی که عقایدش باهات فرق میکنه بسیار شیرین هست.
با تمام حرفایی که توی پست اول و سوم زدی هم موافقم. چیزی که ما کشف میکنیم و اسم اون رو علم میذاریم میتونه مشکل داشته باشه و درست نباشه. توی این بحثی نیست. حرف من اینه که باید از نظر علمی (حتی اگه الان درست باشه و بعدا غلط باشه) به مسائل نگاه کرد. تنها دلیل شما برای اثبات وجود جن قران هست که برای من غیرقابل قبول هست.
درضمن به خاطر این ترجیح دادم توی بحثی که توش از مسائل مذهبی استفاده شده شرکت نکنم که وقتی بحث مذهب وسط میاد شما مدارکی دارید که برای من قابل قبول هست اما برای من قابل قبول نیست. و چون اثبات هر چیزی بر طبق مدارک صورت پذیر هست این وسط مشکلی پیش میاد که قابل حل نیست. تنها راه حلش اینه که من ثابت کنم مدرک شما درست نیست که این راه هم به تاپیک ربطی نداره و هم اینکه ثابت کنم مدرک شما (اسلام) درست نیست برای شما ممکنه ناخوشایند باشه. ;)
موفق باشید

Farshad.M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از athar :
اولاً دانش بشر مطلقاُ دانشي نسبي است و نه دانشي مطلق اگر نه ديگه چه نيازي به پيامبر و پيام آور و يا امام و ماموم بود؟!(البته اگر پيامبر رو هم مثل قرآنش نقض نكنيد) ... درضمن شرط تابعیت از هر مذهبی (چه الهی چه غیر الهی که در اینجا منظور مذاهب الهی است) تابعیت مطلق از آن است و نقض حتی سر سوزنی از آن چیزی که ما به آن زندگی میکنیم و راه طلبی میکنیم یعنی یقین نداشتن به دین خود که میتواند بعدها باعث رد کل دین بشه(اگه جهان بيني غير الهي داريد كه مبحث جداست) ... در ضمن اگه امكانش وجود داشت كه با علم بشه هر پديده و وجودي رو اثبات كرد و توضيح داد معجزات پيامبران اكنون قابل توضيح ترين چيز بود(برداشت مذهبي نشه) ... راستي اگه ممكنه يكي براي من حقير ازليت و ابديت خداوند رو با ادله و دلايل محكمه پسند اثبات و روشن كنه!!! به خدا تو اين جهان پهناور هزاران هزار سوال بي جواب وجود داره كه حتي شايد بسياري از آنها تا قيام كبري لاينحل باقي بمونه , اگه حلشون نمیکنیم حداقل باعث گمراهی دیگران نشیم که خود فیضی است عظیم ;)
ثانياً نبايد گفت چون نديديم پس نيست! در اينصورت ميشه به راحتي وجود خدا رو هم منكر شد مگر با عقل سلیم(جداي از اعتقادات ديرينه و بيشتر نوين مكتبي بدعتي) البته هر چیزی در حوزه عقل نمی گنجد(یادآوری كنم كه بحث تبليغ دين نيست فقط دلایلیست که در مسیر نتیجه گیری وجود دارند) ... آيا ميشه به من بگي چيزهايي رو كه افراد ديگه در بيداري و هوشياري كامل مشاهده كردن چي بوده؟ اينكه ميگين چيز ديگه بوده نكنه آدم فضايي بودن؟! يا اينكه همشون دروغ پردازي بيشتر نبودند؟ غیر از این شاهدان عینی که کمتر در دسترس هستند و حتی به سقم و صحت گفتار کمترشون میشه اطمینان کرد فكر ميكنم اگه اندك اعتقادي به كتاب پيامبر شريعت خود(هر شريعت الهی)داشته باشيد جواب همه اين سوالات رو خواهيد گرفت.
ثالثاً بشر فقط در سايه يك منبع نامتناهي علم و قدرت كه وراي تمام نيروهاي عالم ميباشد ميتواند به مجهولات و موهومات ذهن خويش پاسخ بدهد وگرنه خود خدا كه اظهر من الشمس ...
در آخر اينكه آيا بي انصافي نيست كه فكر كنيم به غير از ما كس ديگري در اين دنياي بزرگ زندگي نكنه؟ چه جن و پري چه آدم فضايي ;)

Doc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جكي درست ميگه! ممكنه چيزهايي وجود داشته باشند كه هنوز انسانها بطور كامل اونهارو تجربه نكرده باشند!

نمونش همين درياها! هنوز بطور كامل تماميه موجودات درياها يافته نشدند و هنوز امكان وجود هيولاهاي دريايي وجود داره

mo.alizade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
باباي رفيق من ملا هستش (نه از اين در پيتا ها از اين كله گنده ها ) اون جور كه رفيقم ميگه باباش قديما تو كاري جن گيري بوده رفيقم ميگفت بعضي موقع تو خونه وايستاده بودم يهو بابام ميگفت برو كنار بزار اين جنه رد بشه يا ميگفت يه موقع مي ديديم بابام ميرفت تو اتاق با جن ها جر و بحث ميكرد
البته بگم اينا گفته هاي رفيقمه و من خودم نديدم البته رفيقم بچه راستگوييه
به نقل از athar :
سیاوش عزیز دوست ندارم تاپیک به انحراف کشیده بشه. در ضمن بحث های مذهبی در فروم ممنوع هست. اما:
شاید باور نکنید اما من بیست و چهار ساعت به خدا اعتقاد نداشتم. اما با دلیل و منطق و علم به به اینکه خدا واقعا وجود داره رسیدم. اگه بازهم میخواهید در این مورد بحث کنید پیشنهاد میکنم یه تاپیک جدید باز کنید. در کمال میل باهم گفتگو میکنیم. ;)

ميشه بگيد با چه دليله علمي به وجود خدا پي برديد ( من خودم الله پرستما !!! )

mo.alizade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
همین محرم امسال که که تو هیت میخوابیدیم شبا بحث جن بود یکی بچه ها میگفتش که چند وقت پیش داییش جن دیده بوده این هرچی میگفت ما باورمون نمیشد تا اینکه یه شب باباش اومدو حرفای اونو تایید کرد باباش میگفت که :
این رضا دایی بچه ها تو خونه با زنش بوده که یهو یه جنه جلوش ظاهر میشه میگفت جنه قدش کوتاه بوده حدود 1.55 متر با صورت خیلی زیبا موهای بلند و زبونش هم دراز بوده و از دهنش آویزون بوده چنه میگفته تو 30 ساله پیش بچه منو کشتی جالب اینجاس که این دایی بچه ها 27 سالشه این آقا رضا هی قسم میخورد که من اینکارو نکردم ولی این جنه تو کتش نمیرفت میگفت جنه یهو یقه اینو گرفت آورد بالا پرتش کرد سمت دیوار بعدشم رفت البته زنش هم این ماجرا ها رو میدید ولی جن رو نمیدید میگفت این جن هر روز میومد خونشون اونو اذیت میکرده میگفت یه بار تو حموم بودم یهو جلوم ظاهر شد اونم تیغ رو کشید بیرون و جنه فرار کرده میگفتش که وقتی اسم ائمه رو میاورده جنه سجده میکرده بعدش این دایی رو میارن پیش بابای اون رفیقم که ملا بوده اونم بهش میگه جن ها دو دسته هستند بعضی مسلمون بعضی کافر که تو شانس آوردی گیر مسلمونش افتادی که آزارش کمتره میگفت که جنها معمولا بصورت گربه عقرب و موجودات دیگه هستند بهش گفته بوده که من دیگه خیلی وقته جن گیری رو کنار گذاشتم تو رو به یه نفر معرفی میکنم برو سراغ اون این دایی هم میره پیش شخص معرفی شده میگفت رفتم نشستم مرده یه چند تا آیه خوند و چند ورد گفت یهو کوزه ها گلدانهای کنار اتاق همه ترکیدند و جن ظاهر شد و مرده باهاش صحبت کرد که این بچه تو رو نکشته و... بعدشم به این دایی گفته که سعی کن همیشه تمیز باشی نماز بخونی و وضو داشته باشی
دیگه از اون موقع به بعد پی شو نگرفتم ببینم آخرش چی شد
بازم میگم باور این مطلب با خودتونه من فقط از قول یه نفر دیگه نقل کردم خودم ندیدم

athar

Registered User
لایک‌ها
8
اولاً دانش بشر مطلقاُ دانشي نسبي است و نه دانشي مطلق اگر نه ديگه چه نيازي به پيامبر و پيام آور و يا امام و ماموم بود؟!(البته اگر پيامبر رو هم مثل قرآنش نقض نكنيد)
فکر نمیکنم تمام دانشمندان و فیلسوفانی که توی دنیا وجود دارند به پیغمبر و امام و ... اعتقاد داشته باشند. تنها چیزی که اعتقاد دارم خداوند هست و دین من خداست و اون دینی هست که خودم اون رو وضع کردم و از عمل به اون لذت میبرم و از نظر نظر خودم و از نظر بقیه افراد که تقریبا همه به یک دین اعتقاد دارند "به مثلا یک مسلمان سر هستم" در جواب جناب علیزاده عرض کنم که هنوز به وجود خداوند یقین ندارم. اما تا اینجا به این رسیدم که چون دنیا و حتی خود من بینهایت پیچیده هست و این پیچیدگی خود به خود بوجود نیومده چیزی بوده که اون رو بوجود آورده و فعلا اون دلیل خداوند هست. پس "فعلا" (و شاید هم تا ابد) بهش اعتقاد دارم.
در ضمن من نه الله پرستم و نه خدا پرست. فقط به خدا اعتقاد دارم و البته دوستش دادم و فکر نمیکنم نیازی به پرستش ما داشته باشه. (از شما خواهش میکنم بجث رو بیشتر از این مذهبی نکنید)

شرط تابعیت از هر مذهبی (چه الهی چه غیر الهی که در اینجا منظور مذاهب الهی است) تابعیت مطلق از آن است و نقض حتی سر سوزنی از آن چیزی که ما به آن زندگی میکنیم و راه طلبی میکنیم یعنی یقین نداشتن به دین خود که میتواند بعدها باعث رد کل دین بشه(اگه جهان بيني غير الهي داريد كه مبحث جداست)
من هم مثل شما مسلمان زاده هستم و نام مسلمان تا مدت زیادی روی من بود. اما خوشحالم که در حالی که تابع اسلام بودم سعی میکردم که مطمئن بشم که آیا این حرف خداوند هست؟ و به سرعت جواب خودم رو یافتم. خیلی عذر میخوام. اما اگه کسی بخواد چشم و گوش بسته به چیزی ایمان بیاره و به خودش اجازه نده که در موردش تحقیق و بررسی کنه توی اکثر موارد (....) میشه به این کار حماقت گفت.(باور کنید قصد جسارت ندارم ;) ) همینطور کسی که این قانون که "باید بدون شرط پذیرفت" رو وضع کرده میترسه که اگر طرف تحقیق کنه شاید چیزی بر خلاف دین من پیدا کنه و منکر من بشه.
اگه امكانش وجود داشت كه با علم بشه هر پديده و وجودي رو اثبات كرد و توضيح داد معجزات پيامبران اكنون قابل توضيح ترين چيز بود
اون معجزاتی هم که فرشاد عزیز عرض کردند به نظر من وجود نداشته. اگه هم وجود داشته باشه قابل توضیح هست. دیوید کاپرفیلد تونست مجسمه آزادی رو غیب کنه. آیا از طرف خدا این قدرت به اون داده شده؟ اگر هم داده شده باشه (مثلا برای کسی که ادعا میکنه خداوند به اون دستی داده که باهاش انرژی درمانی میکنه) ادعای پیامبری میکنه؟
نبايد گفت چون نديديم پس نيست! در اينصورت ميشه به راحتي وجود خدا رو هم منكر شد مگر با عقل سلیم(جداي از اعتقادات ديرينه و بيشتر نوين مكتبي بدعتي) البته هر چیزی در حوزه عقل نمی گنجد(یادآوری كنم كه بحث تبليغ دين نيست فقط دلایلیست که در مسیر نتیجه گیری وجود دارند) ... آيا ميشه به من بگي چيزهايي رو كه افراد ديگه در بيداري و هوشياري كامل مشاهده كردن چي بوده؟ اينكه ميگين چيز ديگه بوده نكنه آدم فضايي بودن؟! يا اينكه همشون دروغ پردازي بيشتر نبودند؟ غیر از این شاهدان عینی که کمتر در دسترس هستند و حتی به سقم و صحت گفتار کمترشون میشه اطمینان کرد فكر ميكنم اگه اندك اعتقادي به كتاب پيامبر شريعت خود(هر شريعت الهی)داشته باشيد جواب همه اين سوالات رو خواهيد گرفت.
موافقم. نباید گفت "چون چیزی رو ندیدیم پس وجود نداره". اما نباید گفت "چون چیزی رو ندیدیم وجود داره". من با منطق خودم میگم "چون چیزی رو ندیدم و دلیلی برای وجودش نمیبینم امکان داره وجود داشته باشه و امکان داره وجود نداشته باشه"
من منکر وجود موجودات دیگه حتی موجودات فرا زمینی نیستم. حتی امکان وجودشون برای من بیشتر از امکان وجود نداشتنشون هست. اینکه گفتم "جن به هیچ وجه وجود نداره" رو هم پس میگیرم (ممنونم که یک چیز جدید به من یاد دادید). اما هنوز با شما که میگید وجود داره مخالف هستم. ;)
دیدید که با شک کردن به چیزهایی که به اونها اعتقاد دارم حقیقت رو پیدا کردم در حالی که از نظر شما یک مذهبی از چنین چیزی در مورد دین خودش محروم هست. :)
[QUOTEبشر فقط در سايه يك منبع نامتناهي علم و قدرت كه وراي تمام نيروهاي عالم ميباشد ميتواند به مجهولات و موهومات ذهن خويش پاسخ بدهد وگرنه خود خدا كه اظهر من الشمس ...
[/QUOTE]
بازهم میگم. تمام فیلسوف ها و دانشمندان مذهبی نبودند و اگه هم بودند یقین دارم که برای اثبات نظریه های خودشون نیازی به دلایل مذهبی نداشتند. در غیر این صورت نظریه اونها به هیچ وجه علمی محسوب نمیشده.
در ضمن مستر علیزاده شاید رفیق شما صادق باشه اما باید به این قضیه یه ذره شک کنید و صد البته به صادق بودن بابای رفیقتون خیلی شک کنید (که در این مورد نیازی به شک کردن به حرف رفیقتون نیست :lol: )

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نقل از athar :
جکی جان من اطهر هستم. (هم توی شناسنامه و هم بیرون شناسنامه ;) )
هدف من از بحث کردن مغلوب کردن کسی نیست و به قول شما بحث با کسی که عقایدش باهات فرق میکنه بسیار شیرین هست.
با تمام حرفایی که توی پست اول و سوم زدی هم موافقم. چیزی که ما کشف میکنیم و اسم اون رو علم میذاریم میتونه مشکل داشته باشه و درست نباشه. توی این بحثی نیست. حرف من اینه که باید از نظر علمی (حتی اگه الان درست باشه و بعدا غلط باشه) به مسائل نگاه کرد. تنها دلیل شما برای اثبات وجود جن قران هست که برای من غیرقابل قبول هست.
درضمن به خاطر این ترجیح دادم توی بحثی که توش از مسائل مذهبی استفاده شده شرکت نکنم که وقتی بحث مذهب وسط میاد شما مدارکی دارید که برای من قابل قبول هست اما برای من قابل قبول نیست. و چون اثبات هر چیزی بر طبق مدارک صورت پذیر هست این وسط مشکلی پیش میاد که قابل حل نیست. تنها راه حلش اینه که من ثابت کنم مدرک شما درست نیست که این راه هم به تاپیک ربطی نداره و هم اینکه ثابت کنم مدرک شما (اسلام) درست نیست برای شما ممکنه ناخوشایند باشه. ;)
موفق باشید
اطهر جان ، ما قصد اثبات چيزي رو نداريم ، همونطور كه گفتم افكار ، نظرات و عقايدمون رو با هم به اشتراك مي گذاريم . هر كسي هم مي تونه از ديد خودش صحبت كنه .
در هر حال هر طور ميل شما ست . من هميشه به نظر ديگران احترام گذاشته و مي ذارم . و سعي كردم كه خود محور نباشم .

موفق باشي عزيز :)

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
دوستان يك نكته رو تذكر بدم كه لطفا همينطور كه تا حالا با احترام به همديگه صحبت كردين ، با همين وضع هم ادامه بدين .
اين يك بحث دوستانه است. لطفا كسي اين رو فراموش نكنه .
در حالی که از نظر شما یک مذهبی از چنین چیزی در مورد دین خودش محروم هست
نه ، اين حرف درست نيست . اطهر جان .
اين موضوعي است كه در حوزه علميه باب بوده نه در دين اسلام . آقايون حوزه اي هميشه با فلسفه و فلسفه خوانها مشكل داشتن . ولي ما فلاسفه سيار بزرگي در گذشتگان و بزرگان دينمون داريم .
در اسلام اگه كسي اصول الدين رو تقليدي پذيرفته باشه ، اصلا ازش قبول نخواهند كرد . ( يعني تفكر مساله اي كاملا حياتي در دين ماست )
اين حديث معروف رو هم همه مي دونيد كه يك ساعت فكر كردن بهتر از هزار سال عبادت است . و باز هم مي بينيد كه اهميت تفكر در اسلام چقدر زياد است .

در ضمن فكركنم زيادي داريم از بحث منحرف مي شيم .

athar

Registered User
لایک‌ها
8
به نقل از Jacky :
دوستان يك نكته رو تذكر بدم كه لطفا همينطور كه تا حالا با احترام به همديگه صحبت كردين ، با همين وضع هم ادامه بدين .
اين يك بحث دوستانه است. لطفا كسي اين رو فراموش نكنه .

نه ، اين حرف درست نيست . اطهر جان .
اين موضوعي است كه در حوزه علميه باب بوده نه در دين اسلام . آقايون حوزه اي هميشه با فلسفه و فلسفه خوانها مشكل داشتن . ولي ما فلاسفه سيار بزرگي در گذشتگان و بزرگان دينمون داريم .
در اسلام اگه كسي اصول الدين رو تقليدي پذيرفته باشه ، اصلا ازش قبول نخواهند كرد . ( يعني تفكر مساله اي كاملا حياتي در دين ماست )
اين حديث معروف رو هم همه مي دونيد كه يك ساعت فكر كردن بهتر از هزار سال عبادت است . و باز هم مي بينيد كه اهميت تفكر در اسلام چقدر زياد است .

در ضمن فكركنم زيادي داريم از بحث منحرف مي شيم .
خوب جکی جان اگه به حرفم دقت کنید گفتم که "از نظر شما" ........
اگه به حرف دوستمون دقت کنیدهم متوجه میشید که از نظر ایشون اینطور بوده.
به خاطر اینکه تاپیک منحرف نشه هم جواب پست قبلی رو پریوایت کردم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا